Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

28. СЕПТЕМБАР: „Парада срама” и велика геј журка испред Скупштине!

(28-09-2014, 08:46 PM)Громовник Пише:  Јеремија, "кука и мотика" су само пола посла... питање је шта након тога? Илити џаба кука и мотика, кад ће опет да сјаше курта да узјаше мурта, као и увек до сад...

Ja sam da skupimo onij prosvetarovih 300 hrabrih....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хвала Богу за Републику Српску, последњи бастион српства.
Ово што је од нас остало је чемер и туга.

Све, све, али на стогодишњицу Великог рата да изведу војску да чува педере. Дно дна понижавања, шлајм у фацу.
Одговори

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Kao običan građanin zamislite da ste krenuli za vreme parade na kordon zandarmerije koja je full opremljena da prođete pored njih u deo koji čuvaju. Prvo bi Vas prebili pa uhapsili pa bi ste dobili nekoliko dana, meseci robije zašto ste ugrozili održavanje parade.

Međutim!

To ne važi za građane koji se prezivaju Vučić i Mali.
Dva brata od piocuostug i gradonačelnika su hteli da se probiju kroz robokap zandarmeriju i kada su ih ovi upozorili da ne može oni nasrnuili na njih i kada su dobili po p**ki onda su kao plačipčke plakali i pretili zandarmeriji i vikali znate ko smo mi.

E sad,

Umesto da ova dva građana budu momentalno uhapšena i privedena zbog raznih krivičnih dela koji su izvršiili, za vreme parade i visoko rizičnog skupa ceo odred niške žadarmerije koji ih je isprebijao ispade kriv. Ministar Neša slina suspendovao ceo odred žandara koji su časno određivali svoj posao i pored sve muke koje su morali da gledaju...

Evo kako ta dva građanina nasrnula na policiju...

Pravedna zemlja.
Sta'eš

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Добро се обриши послије оволиког срррр...њњња!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Добро раде жандари Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Umesto da ova dva građana budu momentalno uhapšena i privedena zbog raznih krivičnih dela koji su izvršiili, za vreme parade i visoko rizičnog skupa ceo odred niške žadarmerije koji ih je isprebijao ispade kriv. Ministar Neša slina suspendovao ceo odred žandara koji su časno određivali svoj posao i pored sve muke koje su morali da gledaju...

Evo kako ta dva građanina nasrnula na policiju...

Кизо не сери. Колико год сви ми мрзели Вучића чињенице су чињенице, а чињеница је да обезбеђење Вучићевог брата су људи из пете управе Београдске полиције, тако да је не могуће да полиција хапси полицију, да су одма показали значке уместо што су се курчили ником ништа, мене само нервира она Вучићева изјава јако тежак дан за моју породицу, а када мурија бије друге онда ради свој посао

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Samo da znate brat je nevin i držao je ličnu kartu u rukama Сирома'

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/...ak-1577856

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јесам само ја овде луд и мислим да су овде пандури прекорачили овлашћења?
Капирам да вам је драго што су изотварали ове идиоте, и мени је, али није фер имати двоструке аршине.
Часно је да њих 20 пендрецима изубија на мртво име три ненаоружана људска бића која не пружају никакав отпор? То је часно? Ударати их крвнички и шутирати с леђа и на земљи без покушаја да их приведеш, само да се иживљаваш?
То је "часно обављање посла"?
Онда сам ја луд овде.
Одговори

Ово је обична сапуница нема везе са тим о чему ти причаш.

Одговори

Баш је цурела сапуница са ових крвавих глава...
Тачно знам шта је било, они су дрвили ту и расправљали се са жандармеријом и то је све посматрао неки буздован са стране, под кацигом, сав напет што колегама толико треба да примене силу. Наравно да је решио да приђе и објасни он колегама како се то ради по кратком поступку и ланчаном реакцијом почели су сви да их млате, док су скапирали шта се дешава инсинкт их је понео и разлупали су им тинтаре.
Одговори

Опет машиш поенту.

Одговори

Ја хоћу да послушам и могу да променим мишљење ако је неко у праву, ал ај ми објасни само јер ја не капирам и мислим да овде нема ништа више од чистог иживљавања надобудних сељачина које су се увукле у ту јединицу и били су нестрпљиви да некога искриве.
Одговори

Да је било ко мјесто њих био да ли би се дигла оволика халабука, да ли би премијер правио фаце... Ово је сапуница са 2374 епизоде.

Полицијске бруталности је увијек било и биће све док се држава не уведе у ред, а и постоје процедуре којима се овакве ствари рјешавају. Међутим, овим се покушава дићи рејтинг оне џукеле.

Ситуација је почела мало даље од овога што смо ми гледали, мали Вучић се жестоко курчио, што наравно не оправдава жандармерију.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним