Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Спортске Хулигани
#15

RE: Спортски навијачи
Пријатељу Захумље НАУЧИ СРПСКИ пре него што почнеш да се бавиш Београдом и Србијом. Исто важи и за ''прст у око латиници''
Одговори
#16
Шиптарска гамад је прошла некажњено, а брат Ица је ухапшен и судила му држава Србија. Нек је жив и здрав!

Убиј закољи да шиптар НЕ ПОСТОЈИ

Има и међу њима добрих није да нема.


Ајмо Делије, Ајмо Гробари Ајмо Радовци ајмо ћетници ђе сте се сакрили, ПА ПО НОСУRE: Спортски навијачи
Одговори
#17

Пријатељу Захумље НАУЧИ СРПСКИ пре него што почнеш да се бавиш Београдом и Србијом. Исто важи и за ''прст у око латиници''

Људи без конструктивних аргумената имају тенденцију да се изразе, а једноставно. Мислим да је прилично фасцинантно, да ти "наводно" чланови сајта, са мањим могућностима у граматичком и литерални израз, имају тенденцију да буду најгласнији у односу на мом личном граматичку способности. Свакако могу да уверим да постоје људи са мањим Српским језичким способностима.

Надаље, ти као неко ко има ограничен избор литерални израз, који је у основи увећало ваш атракције у овој теми и својим постовима.

Волео бих да видим резултате и налазе IQ и психолошких тестова предузетих од просечног Српског Хоолиган, или неко ко изрази жељу да буде један. Они имају скоро перверзно интерпретацију националности, патриотизма и Православље. Који они имају тенденцију да изразе борећи се са другим Србима свакодневно јер они подржавају нешто другачије од њих.

Њихов перверзија Српског идентитета, која се манифестује у нападима фудбалере који играју за своје тимове, и њихова лична имовина. Они уништавају стадионе, да ли ће то бити њихов или од друге клубове, без обзира на локацију. Они уништавају имовину државе, платћено од народ, без обзира на локацију.
Постоје групе ко се изражавају као навијаће, али су присталица и повезани са организованим криминалом. Који у основи указује невероватну жељу да трује Срба продавајући им дроге. Што би могло да објасњава, зашто постоје убиства, повезаних са члановима ових навијача група.

Ако нисте схватили, ви сте стигли сајту Погледи. Што представља Војске Краљевине Југославије током Другог светског рата.

И ви имате образа да промовишу клубова, који имају КОМУНИСТИЧКЕ симболе.

Ови симболи представљају људи који су одлучили да убијају Србе, да им краде имовину земљу, своју културу и своје наслеђе.
Одговори
#18

[Слика: 20161015147654275123522.jpg]

Лепа слика, а?
Одговори
#19

http://www.blic.rs/vesti/hronika/saznaje...ni/82tyh6v

http://www.opustise.rs/vesti/srbija/neon...ne-odrede/

http://www.kurir.rs/komentari/sokantna-p...ak-1145843
Одговори
#20

Брате Брада, Крајишнику мој написао си срцем. Али када си Звездин навијач и када осетиш тај адреналин он ти остане у грудима за цео живот. Такво нам је стање, свакодневница... Али осим Равне Горе на Марковдан или по некој кафани, на пример када Радикали изађу на улицу и деру се ЈЕДИНО се на Маракани може чути такво нешто. Зато и привлаче младе људе који су већином из наших породица. И ја као навијач да ти кажем. Једно је бити у групи а друго Ултра, јер може и једно и друго. Надам се да си ме схватио.
Одговори
#21

Такође, Делије су ратовале у Отаџбинским ратовима од Крајине па до Косова и оставили своје лепе, мушке главе за Српство. Нек им је вечна слава и хвала.


[Слика: 20161017147675835525372.jpg]

Брада тебра, после сваког дербија Делије су уместо парола дизали скинуте табле од ослобођених Усташких градова

Мењајте наслов теме ''Администратори''. Да се мало потрудите ово би био прави Српски и Равногорски форум, овако чак и људи који су обавештени испадају индијанци. Препирке између патриота или ''патриота''. Живела демократија, некад било

А ти Хум(ска), АЈ зини још једном
Одговори
#22


Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#23

Брате...
Ако ћемо већ о Браћи Пољацима рећи ћу после зашто Браћи, без сумње Лех Познањ.2:40 - 2:53 Spartans (ПОЉАЦИ) what is your profession?? ...
Иначе сахранили су Турке Баја


Брате Громовник Хвала што си ме подсетио, да се види да и међу навијачима има нормалних људи. Браћа..

Одговори
#24

Не знам колико имаш година али боље ти је да баталиш ову причу. То ти је савет. Клубови као што су ови у Србији су направили спрдњу од навијачког живота. Хтео ти то или не на шипкама ти седе криминалци који згрћу огромну лову препродајом наркотика, такође пељеше те исте клубове за које навијамо и зарађују огромне своте новца на конто наше верности.

Хулиганизма у Србији нема, никада га (вероватно) није ни било. Има само интереса, тежње да се зараде паре и да се лече комплекси на небитним људима.

Цигани још једино што акцијају нешто, заставе Фирми, и победа над ХХантерсима,идт...али и они су смешни.
Дрогирају се, пију, илегално зараљују, не знају ништа о части и витештву...буквално сви.
Не схватају шта треба да представља навијање "изван границе". Скидање застава, туче у дану утакмице, цимања, акцијања...а после ваљда сви кући, ујутру на посао и тако то...? Или после јурњаве пиштољима, боду се ножевима, препуцавају по интернету као девојчице. Ми смо другачији, ми не гледамо текме из столице. Адреналин, лудост, све то што те вуче на текму сваки викенд њима је дрога и вишак слободног времена јер не раде ништа. Клинци им по крају растурају доп а они блеје по гостовањима.

Можемо дискутовати на ову тему о чему год хоћеш, ако си нормалан и хоћеш да схватиш. Не покушавам да ти мењам мишљење, дајем ти мој поглед на ту тему.
Тешко да ће те било ко други скапирати у вези тога. Људи превише читају жуту штампу.
Одговори
#25

''Туго моја од дрвета...'' Smile

Ајде да видим где би ти био верник и дизао три скупљена прста -
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-herce...ak-2200037
http://www.vesti.rs/Vesti/AMFILOHIJE-RS-...STENA.html
http://www.telegraf.rs/vesti/2075629-amf...edokrstena

Мени је дотични велики духовник рекао (само мало више Воље и више Вере), који чува ћивот Светог Василија Острошког Чудотворца ове речи. Значи црквица си сам себи, јер можеш да се молиш да сваком месту ако то носиш у грудима. Трудиш се да ти буду чисто срце и душа. Кад наиђе мука сви би под Острог слава му и милост или на Распето Косово. Ком попу да верујеш кад је народ стока... и то врло свесна. У свакој прилици се то може видети. Разумем ја да си хтео да ме посаветујеш, али бураз мало преозбиљно.

Да видим где би показивао своју љубав према отаџбини, опет зависи ко како на то гледа (ово ће да цитираRolleyes) и певао Српске песме па и Четничке иако сматрам да за ово друго стварно треба бити добар човек, јер су у питању Срби.

И, где би показао свој бунт где би научио ако опет избије пети октобар а нападну ти оца или фамилију како да их одбраниш на улици, кад су Делије ту биле полицајци су плакајући скидали шлемове и бацали пендреке. Ево један симбол, ко је први започео песму Спаси Србију и уби се Слободане.
Пошто видим да се разумеш у скидању застава, на утакмици Звезда-Торпедо Кутајиси су људи уништавани и није смела да им се укаже лекарска помоћ, управо због те пароле.
И још једна ствар, Звезда је Север, Север је Србија, кад загусти у глави ту су Делије или Равногорски Покрет АЛИ МИ ПРИЧАМО О БЕОГРАДУ.
Тебра Павле жив био, за моју душу једна лепа песма. И Админи ако мислите да постоји слога међу члановима који се чак и познају уведите јаче санцкије. Нападаш Краља одма бан.


Одговори
#26

Ти си Мекензијев алтер его Кидање
Одговори
#27

Индија, Пакистан...
Одговори
#28

https://www.facebook.com/srpskatribiNA00...665837219/

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним