Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.75 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Још једно понижење Србије...

Ljudi to su igrane serije, nemaju istorijski značaj.. Scenariji se piše da privuče ljude a ne strogo po istorijskim cinjenicama.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скоро нешто у Грчкој нека Тв хтела да приказује турску серију па су је запалили. Само овде све може.

Јуче био онај Турчин, слика се са стотинама вриштавиш обожаватељки код Зиндан капије на Калемегдану. Баш је нашао место, зидови тих тамница још памте муке од ченгела, и разноразних мучења којима су Турци мучили Србе. И баш ту дошао да се слика са овим, не знам ни како би их назвао, мојим суграђанкама.

[Слика: 125761_burakozdzivitnovipazarfotodamirde...3_sq-s.jpg]

А Љајић два хеликоптера за овог Турчина организује а по болесну бебу у Пазар мора Армија да шаље своје хеликоптере.
Одговори

(08-04-2016, 06:35 PM)Павле Пише:  Јуче био онај Турчин, слика се са стотинама вриштавиш обожаватељки код Зиндан капије на Калемегдану. Баш је нашао место, зидови тих тамница још памте муке од ченгела, и разноразних мучења којима су Турци мучили Србе. И баш ту дошао да се слика са овим, не знам ни како би их назвао, мојим суграђанкама.

Па добро,он је бар глумио Србина,овај боље речено потурицу . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(08-04-2016, 06:17 PM)Ђуро Пише:  Не знам што су људи (нарочито жене) побудалиле за тим смећем од турских серија.

Зато што прихватамо све што нам се сервира без икаквог критичке провере.

Зато што мртвијем сном спавамо, зато и јесмо заслужили све што нам се дешава.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Усташе не мирују и не одустају, док је Срба они се неће смирити и одустати.

Цитат:При уласку у Македонију ухапшен Вељко Дујановић.

Веза:Србин ухапшен по потјерници из Хрватске
Одговори

(08-04-2016, 06:35 PM)Павле Пише:  Скоро нешто у Грчкој нека Тв хтела да приказује турску серију па су је запалили. Само овде све може.

Јуче био онај Турчин, слика се са стотинама вриштавиш обожаватељки код Зиндан капије на Калемегдану. Баш је нашао место, зидови тих тамница још памте муке од ченгела, и разноразних мучења којима су Турци мучили Србе. И баш ту дошао да се слика са овим, не знам ни како би их назвао, мојим суграђанкама.

[Слика: 125761_burakozdzivitnovipazarfotodamirde...3_sq-s.jpg]

А Љајић два хеликоптера за овог Турчина организује а по болесну бебу у Пазар мора Армија да шаље своје хеликоптере.

Па пос'ка'е "врати се"!

Тагата је наша поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Доће јопет турски земан! Баја

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

ЗЕМАН ДОШ'О, ВАЉА ВОЈЕВАТИ!

[Слика: 1016746852.jpg]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:У Европском парламенту у Бриселу одржава се изложба о животу и раду Алојзија Степинца, у организацији хрватске посланице Маријане Петир и Загребачке надбискупије. Званични Београд протестује, а домаћа јавност осуђује. Ипак, у четвртак се одржава симпозијум о његовом лику и делу.
Одговори

Сви јунаци ником поникоше, само је Велики Војвод прокоментарисао овај догађај адекватно, па каже:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

6. јула 2017. 9 Коментара

Пошто се изгледа Србија више ништа не пита и гради ко где шта стигне, тако је стигла најава да Европска унија планира да уложи новац у изградњу хуманитарног центра на аеродрому Поникве код Ужица, пише лист „Данас“.
Позивајући се на дипломатске изворе, тај београдски лист наводи да је пројекат још у фази разматрања, а да су у њега укључене и САД преко Амбасаде те државе у Београду.
Хуманитарни центар би требало да буде пандан руско-српском центру у Нишу, пренео је „Данас“ тумачење неименованих извора.
Директор аеродрома Поникве Саша Савић рекао је да је тај аеродром прошле године конкурисао код Делегације ЕУ у Србији за изградњу центра за ванредне ситуације који би требало да покрива западну Србију, источну Босну и северну Црну Гору.
Према његовим речима, тај пројекат је ушао у разматрање, али потврда реализације још није стигла.
"Имали смо посету представника из Амбасаде САД у Београду, који су рекли да им је идеја занимљива. Чекамо и њихов одговор“, рекао је Савић.
Додао је да је Сектор Министарства унутрашњих послова Србије за ванредне ситуације упознат са пројектом, те да су аеродром Поникве и тај сектор заједно конкурисали за средства код Делегације ЕУ у Србији.
Одговори

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sami-st...ma/96hd7s9

Цитат:Srbija je sama sebi nanela zlo i njeni građani moraju da žive sa istinom da su sami sebi naneli patnju, smatra nobelovka Herta Miler.

Прочитати пажљиво како се још увек ради на пројекту "Нови зликовци Европе".
У сред Београда неко добије простор да изговара овакве ствари, и медијски је покривено. То је одраз тога где смо тренутно. Уместо да радимо на томе да се ослободимо тог терета који нам је окачен око врата ми још дозвољавамо оваквим фацама да користе медијски простор да нас убеђују како смо зликовци који смо заслужили своју судбину.
Одговори

Moj otac je bio u SS jedinicama, kao i cela ta generacija"

Ах, из које кухиње нење речи куљају...нацистичко смеће ! Такви и јесу Нобеловци!
Одговори

Аустралиска компанија Valley Eyewear повукла спот који је снимала у Јасеновцу!

3. јула 2018.

Након реакције српских медија на спот аустралијске фирме Valley Eyewear, који је сниман у спомен подручју Јасеновца, ова компанија је повукла спот са свог веб сајта.

Данас је на хедеру сајта ове компаније уместо спота у Јасеновцу био постављен спот сниман у Подгарићу у Хрватској крај споменика „Револуције“, који је рад вајара Душана Џамоње.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...-Jasenovcu
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним