Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 1.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koje su sve emisije i tv zabranjene , ukinute, cenzurisane od dolaska Vučića

(10-07-2015, 05:07 PM)Павле Пише:  Не правите се блесави кад одлично знате ко је, како и када излазио из "херметички затворене" земље и у исту уносио паре које су...шта, падале са неба у Будимпешти...?? И ко зна све где. Да је Југославија била Кина или С. Кореја то причајте неком другом.

Наравно да сирова снага и мотор рушења Милошевића није била сама ЦИА али је била алнасер и гориво које покрећу тај мотор. Мало је требало људима да их наложе на причу "биће боље само склоните тиранина", Срби луди поверовали и скинули тиранина. Ако верујете да иза рушења Милошевића стојите ви, студенти, ви грађани којима је било доста титаније, ви антикомунисти или ви кримоси...варате се сви.
Б92 био је тада и до последњих дана гласило западне "демократије" у Србији. И да нема ХРТ-а највећа анти-српска телевизија био би Б92. Како се једна радио-станица која емитује у илегали за време тиранина уздигла за пар година у радио и телевизију са националном фрекфенцијом? Или како је још брже пропала. Кад служиш, служиш, кад кажу да више не служиш пропадаш. Тако то иде.

Сад ме још убеђујете да Б92 и Чеда Јовановић нису на платном списку западне агентуре. Rolleyes

Ово је равно параноји ''Балканског Шпијуна''! Шта ш! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ти немој да закасниш на представу и немој црвени нос да заборавиш, деца се жале да горег кловна нису имали.

Веља вам је сам признао да је хитао по парице преко гране, а није једини. Не залуђујте се.
Милошевића је требало срушити, ал смо (опет) испали глупи и поверовали у бајке. Зато смо и ту где јесмо.
Одговори

(10-07-2015, 05:24 PM)Павле Пише:  Ти немој да закасниш на представу и немој црвени нос да заборавиш, деца се жале да горег кловна нису имали.

Веља вам је сам признао да је хитао по парице преко гране, а није једини. Не залуђујте се.
Милошевића је требало срушити, ал смо (опет) испали глупи и поверовали у бајке. Зато смо и ту где јесмо.

Па тако реци елваП....Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Evo imaš danas u Srbiji 10-ne ako ne 100-ne organizacija političkih stranaka, grupa koje su rusofilske.

Zašto Kremlj i Putin ne ulože ni rublju u rušenje režima tj. da finansira te organizacije da dođu na vlast?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јесте занимљиво како је Б-92 могао да емитује програм за вријеме Милошевића. Б-92 је 1989. имао 15-дневну дозволу за експериментално емитовање и није добио дозволу све док Милошевић није пао. Милошевић је сво вријеме своје власти трпио де факто пиратску станицу која је емитовала програм против њега. Била је креткотрајно искључена за вријеме Протеста 96/97 али је после наставила емитовање.
Одговори

(10-07-2015, 05:39 PM)Mekenzi Пише:  Evo imaš danas u Srbiji 10-ne ako ne 100-ne organizacija političkih stranaka, grupa koje su rusofilske.

Zašto Kremlj i Putin ne ulože ni rublju u rušenje režima tj. da finansira te organizacije da dođu na vlast?

Не знам брате, и ја се то питам.
У последње време не могу да разумем његову политику у потпуности.

Али то не мења чињеницу да је Б92 смеће и да се не гаси због помахниталог Вучића. Него им је судбина иста као Тадићева...
Поштено одрадили свој посао, ај сад довиђења.
Урушили се као кула од карата преко ноћи...познат сценарио?
Одговори

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?...id=1016403

Цитат:Slična situacija je i sa nekolicinom studenata sa fotografije koji takođe nisu hteli za B92 da objasne šta znači poziranje sa slikom čoveka koji je odgovoran za ubistvo više od sedam hiljada ljudi.

Ево видиш шта то смеће пише.
Ако се узме у обзир да неко и поштује ту лакрдију од суда у том идиотском процесу, том човеку се суди, али не , за Б92 он је већ одговоран за смрт "више од 7 хиљада људи".

А ове момке и девојке, фашисте, нацисте, убице и скотове треба линчовати јер су стока и изрод демократске Европе која поштује праве вредости и цени људски живот, које год да је националности...сем да није Србин, оф корс.
Одговори

Ugasili i radio Yugoslaviju

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?...id=1022183

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Он се звао Међународни радио Србија.
Одговори

Кад МИ дођемо навлас', а то долази сигурно као судбина, пучина неће морати да брине за све те емисије и ТВ станице нити ће око тога глава да им бучи!

Паметном доста!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Nego, kad dođete navlas',

Da li će pučina moći da dolazi na poglede ili i to gasite..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-08-2015, 10:59 AM)Mekenzi Пише:  Nego, kad dođete navlas',

Da li će pučina moći da dolazi na poglede ili i to gasite..

ПОГЛЕДЕ ће да сачувамо ма тебе ће да угасимо!

Међутим!

Ми смо мека срца, моћ'еш да гледаш кроз кибицфенстер како ми диванимо ође!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Danas, godinu dana kasnije, reč Olje Bećković do javnosti dopire tek jednom mesečno, zahvaljujući intervjuima koje piše za nedeljnik NIN, a Novosađani su je mogli videti i čuti kao moderatorku jednog od panela upriličenih u sklopu književne manifestacije Book Talk, koju oragizuje Izdavačka kuća „Color Press“. Razgovor sa poznatom novinarkom, za portal mojnovisad.com, započinjemo upravo od ove manifestacije:

http://www.mojnovisad.com/vesti/olja-bec...d4043.html

ПРОСВЕТАР.
Одговори

У'бре Кизо уплаши ме....што је ова поружнела и збабила се одједаред, мож'да уплаши старије људе у мраку горе него сам дебелоусмати да се појави! Још кад би у оваквом стању узела да прекршта ноге....да човека кап удари моментално!

Шта се то догађа са издајничким блоком, како који дан све ружније и одвратније....

Рецимо ове наказе, Крмнад Чварак, Соња Лихт, Соња Би-серко, Чеда Мандов....џаба му теретане и скијање кад се види да је мандов из авиона...

Па Тома-кома и дебелоусмати, како су кренули у издајнике то Бог кажњава моментално!

Страшно човече....

ПС

Немо'случајно да поставиш своју фотку ође, доста нам је стреса за данас!

Тужан

[Слика: nenad-canak-1352589464-228590.jpg]

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним