Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opet nas nadmudrili...

Prekid utakmice Srbija- Albanija obeležio je ulet bespilotne letelice sa siptarskom zastavom na kome je bio grb velike Albanije. Iako je organizacija bila na vrhunskom nivou niko nije očekivao napad iz vazduha. Takođe kada su se naši dokopali šiptarske zastave sa grbom velike albanije, istog momenta su šipci potrčali u odbaranu njem, ne znam da li bi i koji Srbin to isto uradio. Sve u svemu podmoklu ali su nas prešli...

Međutim,

Pobednik meča je po meni ovaj lik koji je uleteo u studio i vikao Vučiču pederu. Svaka čast rođače...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Који си ти мазлум!

Отвараш тему, а већ на два мијеста постоји...

Да не заборавим цитирати Регула...

Кизо,
не сери!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Tamo se zahumlje jos od pre tri godine sam sa sobom dopisuje.
Ovo je sveže i ima političku konotaciju...

Realno sjebali su nas

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Реално,
немам појма о чему причаш. Опет неко твоје пресеравање о стварима које курцу ништа не значе... Сада си постао и велики националиста и велики фан реперезентације... Јебо те, како ти не досади?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Ма дајте, ово губи сваки смисао. Дође ко год хоће и јебе нас овде. Шта сад? Има да нас казне 100 посто, а ништа нисмо ни урадили. Да сам се ја питао, требали су разјебати оно што је било на терену и ај кући а ми да баталимо фудбал једно 5 год па полако из почетка.
Ми ћемо наравно бити криви и кажњени.
Одговори

Не схватам те?

Ово је најобичнија глупост.

Глупост у равни прослављања успостављања комунизма парадом, мало јефтинија иначе, али иста глупост.

Иначе,
овом човјеку што је поздравио Вучића шиптари су побили добар дио најближе фамилије, између осталих брата и стрица..., а и сам је био отет.

Одговори

(14-10-2014, 11:34 PM)Pavle Пише:  Ма дајте, ово губи сваки смисао. Дође ко год хоће и јебе нас овде. Шта сад? Има да нас казне 100 посто, а ништа нисмо ни урадили. Да сам се ја питао, требали су разјебати оно што је било на терену и ај кући а ми да баталимо фудбал једно 5 год па полако из почетка.
Ми ћемо наравно бити криви и кажњени.

Управо тако.
Чуј, по свему судећи дроном је управљано из вип ложе албанске делегације, што је дипломатски скандал, тако да је провокација више него очигледна.

Цитат:Сумња се да је Орфи Рама руководио дроном који се појавио на небу изнад Хумске.
ПОЛИТИКА И СПОРТ: Брат премијера Албаније ухапшен због заставе

Брат албанског премијера Едија Раме ухапшен је вечерас у ВИП ложи на стадиону у Хумској! Орфи Рама је лишен слободе под основаном сумњом да он стоји иза организовања акције с дроном који је носио мапу велике Албаније изнад стадиона Партизана.

Наводно, Рама је оптужен и да је руководио минијатурним хелихоптером, након чега је дошло до општег хаоса и прекида утакмице, пише Блиц.

Иначе, нема говора о неком наседању (Кизина констатација), но је реакција србских играча сасвим природна и оправдана те се у потпуности слажем како је требало извоштити шипце, па шта кошта нек кошта.
Одговори

Dron se može nabaviti za 40e bilo gde. Zamislite da je a dronu bila zakačena manja eksplozivna naprava ili neka sl. materija. A na tribinma srpski državni vrhi VIP ličnosti. Uskoro dolazi Putin a ovo je veliki bezbednosni propust naših službi.

Inače u istoj loži odakle je puštan dron sedeo je i Neša slina.
Tužno je što je ova veliko šiptarska zastava bila puštena sa crkve u humskoj...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: mc3yux.jpg]
Одговори

Mekenzi Пише:Pobednik meča je po meni ovaj lik koji je uleteo u studio i vikao Vučiču pederu. Svaka čast rođače...
Шта да је којим случајем тај исти човек викао "Тадић педеру"?...
Па ти подржаваш геј-параду а сматраш да је нормално искористити реч "педер" као увреду. Да ли не знаш да према најновијим европским законима тебе би сматрали хомофобом?!...
Одговори

БРУКА И СРАМОТА СРБСКЕ ПОЛИЦИЈЕ!!!
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/sv...ak-1590257

[Слика: 2n5bb7.jpg]
Одговори

[Слика: 10px8wj.jpg]

Oće neko da reaguje, bar od radikala oni i dalje ćute

(15-10-2014, 06:48 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Pobednik meča je po meni ovaj lik koji je uleteo u studio i vikao Vučiču pederu. Svaka čast rođače...
Шта да је којим случајем тај исти човек викао "Тадић педеру"?...
Па ти подржаваш геј-параду а сматраш да је нормално искористити реч "педер" као увреду. Да ли не знаш да према најновијим европским законима тебе би сматрали хомофобом?!...

Prijatelju nikada nisam podržavao gay paradu, niti ću, jer je to bolest.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Prijatelju nikada nisam podržavao gay paradu, niti ću, jer je to bolest.

Постоји геј и педер!Прво је сексуална оријентација а друго карактерна особина!Где себе сврставаш?Смарање бре
Одговори

http://www.telegraf.rs/vesti/1267653-adv...-premijera
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним