Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Црвена БРИК пропаганда

А да се вратимо на тему?

А?

А тема је, да се подсетимо:

ЦРВЕНА БРИК(С) ПРОПАГАНДА, бива БРИКС, и све приче како ће исте земље у догледно време постати водећа светска сила – економски, политички, војно и у сваком другом погледу, јесу само трице и кучине и....ЦРВЕНА КОМУНИСТИЧКА ПРОПАГАНДА, док приче о оздрављењу економија, ВОЈНОЈ СНАЗИ (Кидање) Трулог Запада, а нарочито Чемерике, као и ХИСТЕРИЧНО ДЕМОНИЗОВАЊЕ РУСИЈЕ, нису пропаганда но чиста истина!

ДА ОВО НИЈЕ ТУЖНО БИЛО БИ СМЕШНО!

Ми дакле, са становишта да већина анализа које указују на РЕАЛНОСТ КОЈА ЈЕ У ПОТПУНОЈ СУПРОТНОСТИ СА МАНИЈАЧКОМ ПРОПАГАНДОМ ТРУЛОГ ЗАПАДА, постависмо ође масу цитата на које упућујемо озбиљне дискуте овдашње еда би прелистали и ишчитали наше претходне прилоге.

Међутим!

Данаске у наставку на исту тему, дајемо вести за које чак ни најокорелији ловац на црвене вештице не мож'да каже да су комунистичке!

Па каже:

10. август 2015.

ДОЛАР ИДЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ:

Пекинези уводе рубљу!!!

ПЕКИНГ – Централна банка Кине је у граду Суејфенхе, на граници са Русијом, пустила у оптицај руску валуту рубљу, у оквиру пилот програма о увођењу две валуте (рубље и јуана), јавља Раша тудеј.

Рубља је уведена уместо безвредног америчког долареса, а циљ ове иницијативе је промовисање трговинских односа између Кине и Русије и подстицање туризма, јер ће Русима који путују у овај део Кине бити омогућено да директно плаћају у рубљама.

Кинески државни секретар за монетарну политику Ђин Меј изјавио је пре два дана да финансијски резултати Русије и Кине из првог овогодишњег полугодишта делују обећавајуће, при чему је вредност трансакција деноминовних у јуанима достигла вредност од 1,32 милијарде долара.

Кинески град Суејфенхе је велики центар за трговину са Русијом и једна је од тачака сусрета кинеске и руске железнице.

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

У наставку дајемо мишљење познатог америчког политиколога Пол Креј Робертса, који је упозорио је да су државни подаци о нивоу незапослености у САД - апсолутно нетачни.

Наиме, Држава је саопштила да ниво незапослености у Сједињеним Државама није већи од 5,3 одсто док Робертс указује да је по среди манипулација јер тај постотак укључује само оне који су се берзи рада обраћали током протеклог месеца.

Изгледа да и Чемерика има свог Вучића! (Прим. ПРОСВЕТАР)

Даклем, нису узети у обзир људи који су дигли руке од покушаја да нађу посао и годину дана нису долазили на берзу рада. Број таквих је - према подацима Г. Робертса, - двоструко већи од поменутих 5,3 одсто.

Даље, Робертс „звони на узбуну” и вели да ни то није све.

Он тврди да би ниво незапослености у САД - кад би се примењивала статистичка методологија из времена владавине Роналда Регана – на крају јула био 23 одсто!

А то је ниво незапослености које данашње САД приближава времену Велике депресије.

Робертс тврди да је у САД више од 27 милиона незапослених, а то је скоро као целокупно становништво Канаде, па подвлачи да се радна места отварају претежно у сфери унутрашњих услуга, значи келнери, разни менаџери, вилери-дилери, агенти некретнина итд., а да Сједињене Државе морају много више производити за извоз да би могле да плаћају „колосални импорт”.

На крају, осим Робертса појавио се и Доналд Трамп као републикански председнички кандидат, који је најзад јасно и гласно скресао Чемерици у лице:

ГОСПОДО, КРАЉ НЕМА ОДЕЛО, ОН ЈЕ ГО К'О ОД МАЈКЕ РОЂЕН!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

11. август 2015.

ПРОПАЛА ЧЕМЕРИКА:

Доналд Трамп открио „другу страну медаље“ и да је Краљ ГО!!!!

Председнички кандидат у Америци, Доналд Трамп, иначе богати бизнисмен чија вредност ове године треба да премаши 10 милијарди америчких долара, потпуно се разликује од америчких политичара на какве смо навикли.

Наиме, Трамп види САД као уништену земљу и пореди је са „земљама трећег света“.

Ахем....

ПА ТО МИ ОЂЕ ПО ПУСТИЊИ ВИЧЕМО ГОДИНАМА А СРБСКА НАИВА ТО НАЗИВА "ЦРВЕНА ПРОПАГАНДА"!!!

САД ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ И ДОНАЛД ТРАМП ЦРВЕН, ЦРВЕНИЈИ ОД ПЕКИНЕЗА И РУСА?

А?

Слика о Америци као јакој нуклеарној војној сили уопште није тачна, судећи према ономе што говори Трамп а не ЦРВЕНА ПРОПАГАНДА!

Па каже Доналд:

Цитат:Невероватно је да гледамо на телевизији наше војне званичнике који нам признају да је наша нуклеарна технологија застарела и да јој има преко 30 година. Да нам говоре како они уопште нису сигурни ни да ли то све ради и да ли је исправно.

И даље:

Цитат:„Радим широм света и путујем широм света. Наша инфраструктура, наши путеви, наше железнице, наши аеродроми су на нивоу земаља трећег света. Америка је земља трећег света.

И још:

Цитат:Погледајте Кину. Кина је толико изграђена да то нема нигде на свету. Најмодернијих великих мостова, школа, железница, аеродрома… имају свега. Мостови су на све стране, огромни мостови. Наш мост Џорџ Вашингтона наспрам њихових мостова које су изградили на све стране, изгледа као мали кромпирић.

И што је најважније:

Цитат:Ови што сада седе у Вашингтону не могу ништа. Они су у шакама својих лобиста, донатора… Обама, Клинтонови… Они не смеју да ураде ништа.

Њих само зовну на телефон њихови донатори и кажу им: „Не смеш њега да уништаваш!“

Трамп је у свом говору истакао да је он богат човек и да њему не требају никакви донатори и лобисти, иако их има на пријатељском нивоу.

Цитат:Ја имам свој новац. Ви ми не требате. Ја користим свој новац. Имам много новца. Много сам богат. Кажу ми… Ти се нећеш кандидовати, јер си приватник и не желиш да се сазна колико си стварно богат. Ако се Трамп кандидује, он мора да властима пружи тачне информације о свом богатству. Замислите!

Ја се поносим својим богатством. Све сам стекао својим радом и поштењем. Кренуо сам у малој канцеларији у Бруклину, а затим сам отишао за својим сном на Менхетн и почео да градим велике зграде. Постигао сам одличне послове и обогатио сам се. Одмах сам ангажовао најбоље рачуноводствене агенције и данас ћу вам показати колико сам ја богат. Енормно сам богат, веома. Тиме се поносим!

...рекао је Трамп, а затим показао извештај који показује да ће ове године његово богатство премашити 10 милијарди америчких долара.

Трамп је објаснио да је Кина далеко напреднија земља и да САД ускоро више неће бити способне да раде било где у свету. Причао је о трилионским дуговима које САД има наспрам Кине и Јапана, те говорио колико су кинеске компаније конкурентније, а кинески политичари паметнији од америчких.

Па каже:

Цитат:Ја не мрзим Кину. Ја сарађујем са пекинезима. Пре неки дан сам пекинезу продао стан вредан 50 милиона долара. Како могу да мрзим пекинезе? Ја само кажем да нас Кина уништава, али зато што су њихови политичари паметнији и часнији.

Бизнисмен је критиковао и чињеницу да Америка у образовање улаже највише новца по глави становника на свету, а да је иста та Америка 25. на ранг листи квалитета образовања.

„Неке земље трећег света су боље од нас. То је срамота.“ – каже Трамп.

Он је на почетку свог говора истакао да је амерички БДП испод нуле, а да то никад нигде у свету није забележено.

БДП ИСПОД НУЛЕ....ЧОВЕЧЕ!

„За то никад нико пре није чуо, то не постоји. Увек је изнад нуле. Али, у Америци је данас испод нуле.“ – зачуђено је и љутито рекао Трамп.

ЗАКЉУЧАК:

ТРАМП НИЈЕ ДЕО ПЛАЋЕНОГ И УЦЕЊЕНОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА, ОН ИМА СВОЈЕ ПАРЕ И....НИКОГ СЕ НЕ БОЈИ!

ЗАТО...НАЖАЛОСТ...ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ЊЕГА ЋЕ УБ'ТИ ЧАК И ПРЕ НЕГО ШТО ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК КАО КЕНЕДИ!

ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ИСПЛАНИРАО ДА ПОСЛЕ ЦРНЦА, НА ЧЕЛО ЧЕМЕРИКЕ ДОЛАЗИ...ЖЕНА
(Хитлери Клинтон је већ спремна да преузме кормило нације) А ПОСЛЕ ЖЕНЕ ДОЛАЗИ...ХЕНДИКЕПИРАНИ ПЕДЕР У КОЛИЦИМА!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Чујем хватате друже Просветару први авион за Пекинг, тамо је много лепше по схватању другова љотана - тамо је њихов сатана, јуан, а чујем и да пишете протестно писмо канадској Влади, да примате уместо у "безвредним" канадским доларима у чајнез јуанима, као и да своју добрану залиху парица мењате у јуане и рубље, јел` тако??? Смарање бре

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(11-08-2015, 08:27 PM)Ројалист Пише:  Чујем да пишете протестно писмо канадској Влади, да примате уместо у "безвредним" канадским доларима у чајнез јуанима, као и да своју добрану залиху парица мењате у јуане и рубље, јел` тако??? Смарање бре

Нас је Џорџ (Ђерђ) Сорош претекао још давних 70-их у време Никсона, све своје доларесе је претворио у јуане!

Међутим!

Шта зна Ђерђ Сорош кол'ко шта вреди, ко је он, наши форумски "економисти" знају да јуан ништа не вреди и да је доларес најбоља и најсигурнија валута на свету!

А што се нас тиче, ми здушно радимо, заједно са фамилијом, на томе да што више тог зеленог папира буде уништожено моментално!

Чим се нешта од тога унас нађе ми одма'потрошимо!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Bolje te dolares šalji ođe u humanitarne svrhe ako ti ništa ne znače i ako su ti zeleni toalet papir ima ovde gladne đece koje bi im itekako dobro došla pomoć.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-08-2015, 11:02 PM)Mekenzi Пише:  Bolje te dolares šalji ođe u humanitarne svrhe ako ti ništa ne znače i ako su ti zeleni toalet papir ima ovde gladne đece koje bi im itekako dobro došla pomoć.

Хе, хе....касно Кизо касно!

Док се имало трошило се и давало капом и шаком а сад дотерало Цара до дувара и ПРОСВЕТАРА до прос'јачког штапа, па ово мало што је преостало ако се употреби за пристојну са'рану добро јес', а ако не добро је ако нас и рибе поједу неђе на топлим морима, и оне су створења Божија!

Кад се само сетимо кол'ко смо само давали да бар Србадија Химну Србску научи још пре више од четврт века...Јок!

Улило им углаву онај пољски мазурек "Хеј Шугословени", па никако да науче, није вредело ни папириће штампати да свако може у џепу да носи!

Ееее...ди нам беше памет да мало прикочимо те да пустимо ту пропалу генерацију низводу а да приштедимо за ову млађарију данас, Орлиће, Ватерполисте....који бар Србску Химну певају пуним плућима!

Ну шта'ш...из ове се коже не може а да се све понови друкше би ми....

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-08-2015, 11:02 PM)Mekenzi Пише:  Bolje te dolares šalji ođe u humanitarne svrhe ako ti ništa ne znače i ako su ti zeleni toalet papir ima ovde gladne đece koje bi im itekako dobro došla pomoć.

Ваистину!

Цитат:Новац који Универзитетска дечја клиника добија једва да је довољан да подмири основне текуће потребе клнике. Да бисмо нашој деци могли да пружимо више, потребна нам је Ваша помоћ!

Најлакши начин да клиници новчано помогнете јесте путем он-лине уплате донације преко платних картица. Не морате одлазити до банке, па ни устајати са столице – деци која се лече на клиници, ако желите, можете помоћи сад одмах. Након врло једноставне регистрације, треба само унети број картице и суму коју желите да донирате. Трансфер новца иде директно преко банке Banca Intesa Београд и потпуно је заштићен од било каквих злоупотреба.

Ваших пет минута некоме може значити много.

Цитат:Новац се може уплатити и преко жиро рачуна 840-629667-08. Прималац је Универзитетска дечја клника, Тиршова 10, Београд, а сврха “Донација за УДК”.
За уплате на рачун клинике из иностранства у еврима (EUR), овде можете преузети инструкције за плаћање, помоћу којих онда уплату можете извршити у Вашој банци (инструкције одштампајте и само их покажите службенику у банци). За евентуалне уплате у осталим валутама или било која друга питања, молимо Вас да нам се директно обратите преко странице за контакт на нашем сајту.

Хвала !
http://tirsova.rs/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%...%B0%D1%81/

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Чим ови уплате прву рату еве и нас одма'зањима!

Цитат:na listi najbogatijih u regionu našli i vlasnik „MK grupe“ Miodrag Kostić, „EFT grupe“ Vuk Hamović, te Miroslav Bogićević, vlasnik „Farmakoma MB“, Zoran Mitrović i Milija Babović, vlasnici „Viktorija grupe“.

[Слика: 346344_najbogatiji1_f.jpg?ver=1369895874]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

То је Истина, Просветару! Ал` они бар не крију да воле доларе и евре...

Одговори

За разлику од њих, ми доларе мрзимо, чим их угледамо одма'иг уништавамо!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Баш нешто нисмо сигурни у то Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Хоћу рећи ТРОШИМО ИХ НЕМИЛОСРДНО!!!

Баја

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним