12-08-2015, 11:43 AM
Ја се опет питам - како је могуће, ако су безвредни као што стално понављаш?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(12-08-2015, 11:29 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Хоћу рећи ТРОШИМО ИХ НЕМИЛОСРДНО!!!
(14-08-2015, 04:55 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Обожавање караконџула очигледно утиче на способност здравомислећег расуђивања!
Шта'ш...
(17-08-2015, 11:13 PM)Mekenzi Пише: Pa ka'e:
Rusija sve dublje tone u ekonomsku krizu
Pad bruto domaćeg proizvoda u Rusiji, trenutno u recesiji, mogao bi da dostigne četiri odsto 2015. godine, ocenio je ekonomski savetnik Kremlja Andrej Belusov.
(18-08-2015, 01:44 AM)ПРОСВЕТАР Пише:(17-08-2015, 11:13 PM)Mekenzi Пише: Pa ka'e:
Rusija sve dublje tone u ekonomsku krizu
Pad bruto domaćeg proizvoda u Rusiji, trenutno u recesiji, mogao bi da dostigne četiri odsto 2015. godine, ocenio je ekonomski savetnik Kremlja Andrej Belusov.
Ш'а ка'е: БДП У РУСА БИЋЕ 4%, НАРАВНО ПЉУС 4%!
Међутим!
Председнички Кандидат Доналд Трамп вели да је амерички БДП У МИНУСУ, испод нуле, а да то никад нигде у свету није забележено.
БДП ИСПОД НУЛЕ....ЧОВЕЧЕ!
И ТО НЕ ТВРДИ ПРОСВЕТАР НЕГО КАНДИДАТ И БУДУЋИ ПРЕДСЕДНИК САД !!! (Наравно ако га не убију!)
„За то никад нико пре није чуо, то не постоји. Увек је изнад нуле. Али, у Америци је данас испод нуле.“ – зачуђено је и љутито рекао Трамп.
Дали смо и видео ну штета што нико од Четника-почетника ође не разуме Бејзик Инглиш но више воле да цитирају усташки Б92!
ЗАКЉУЧАК:
ТРАМП НИЈЕ ДЕО ПЛАЋЕНОГ И УЦЕЊЕНОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА, ОН ИМА СВОЈЕ ПАРЕ И....НИКОГ СЕ НЕ БОЈИ!
ЗАТО...НАЖАЛОСТ...ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ЊЕГА ЋЕ УБ'ТИ ЧАК И ПРЕ НЕГО ШТО ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК КАО КЕНЕДИ!
ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ИСПЛАНИРАО ДА ПОСЛЕ ЦРНЦА, НА ЧЕЛО ЧЕМЕРИКЕ ДОЛАЗИ...ЖЕНА (Хитлери Клинтон је већ спремна да преузме кормило нације) А ПОСЛЕ ЖЕНЕ ДОЛАЗИ...ХЕНДИКЕПИРАНИ ПЕДЕР У КОЛИЦИМА!
Паметном доста!
(18-08-2015, 10:01 AM)Mekenzi Пише: Nego, nas ođe zanima, ako je tako loša situacija na američkoim podneblju,
Da li je premijer Steva Harper ugledao na kolegu iz Srbijе...бла, бла...
Цитат:Па, није то било тако једноставно. Када сам напустио Канаду, иза себе сам имао многа достигнућа...био сам најмлађи кандидат за градоначелника главног града једне канадске провинције и много других разних активности.
Све се променило када сам био међу 70 људи који су били сведоци неиспровоцираног полицијског напада на невиног пешака на улици у Монтреалу и када сам одлучио да сведочим против такве полицијске бруталности.
Током суђења, државни тужилац ме је саветовао да би било сигурније по мој живот да се иселим из Канаде док се не заврши поступак.
Тај инцидент је распршио све моје заблуде о демократским правилима Северне Америке, али то је био судбоносни почетак мог пута ка Србији.
(18-08-2015, 10:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:(18-08-2015, 10:01 AM)Mekenzi Пише: Nego, nas ođe zanima, ako je tako loša situacija na američkoim podneblju,
Da li je premijer Steva Harper ugledao na kolegu iz Srbijе...бла, бла...
Кизо ми се не бавимо ође на овој теми УПОРЕЂИВАЊЕМ ТРУЛОГ ЗАПАДА СА ЊЕГОВОМ ЛОШИЈОМ КОПИЈОМ!
То је јалова работа и празнословље сад усред Поста!
То ти је исто с..., друго паковање, па ми не бисмо ође трошили драгоцено време на податке шта је све Харпер исекао и због чега су демонстрације на улицама итд., итд....
Ну еве, погледајде мало ако те баш интересује, немо'само са усташке Б92 да се напајаш, па ка'е:
Уосталом, ако те баш толико занима како функционише демонократија у Канади, прочитај исповест нашег врлог познаника Џона Боснића, знали смо му и оца покојног Саву, иначе Дражиног Официра, па каже Џон на питање зашто је дошао у србију а рођен је у Канади:
Питање:
Зашто сте напустили Канаду? Поред толико Срба који напуштају Србију и желе да оду у Канаду, зашто сте кренули у супротном смеру?
Џон Боснић:
Цитат:Па, није то било тако једноставно. Када сам напустио Канаду, иза себе сам имао многа достигнућа...био сам најмлађи кандидат за градоначелника главног града једне канадске провинције и много других разних активности.
Све се променило када сам био међу 70 људи који су били сведоци неиспровоцираног полицијског напада на невиног пешака на улици у Монтреалу и када сам одлучио да сведочим против такве полицијске бруталности.
Током суђења, државни тужилац ме је саветовао да би било сигурније по мој живот да се иселим из Канаде док се не заврши поступак.
Тај инцидент је распршио све моје заблуде о демократским правилима Северне Америке, али то је био судбоносни почетак мог пута ка Србији.
http://www.jadovno.com/intervjui-reporta...dLvkvlVhBc
Паметном доста!
ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,
СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,
ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,
ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,
ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!
РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,
И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!
(18-08-2015, 11:16 AM)Mekenzi Пише: Kada je jedan Džon izbegao u Srbiju, u stvari pobegao da ga ne osude za krivična dela, kao onog našeg Rođu u Americi koji je prodavao Obamino mesto..
Ti još uvek na trulom zapadu živiš i ne odričeš se nešto Kanade i Steve. Nešto tu ne štima?
Nego, nešto su veliki redovi Srba ispred Kanadske ambasade u Beču koja radi vize za useljenje za naše područje.
Nešto nam se retko vraćaju iz Kanade u Srbiju..
(18-08-2015, 07:18 PM)Mekenzi Пише: Pa kako onda planiraš da dođeš ođe na vlas'?