Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Црвена БРИК пропаганда

Ја се опет питам - како је могуће, ако су безвредни као што стално понављаш? 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Обожавање караконџула очигледно утиче на способност здравомислећег расуђивања!

Шта'ш...

[Слика: mali172.gif]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-08-2015, 11:29 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Хоћу рећи ТРОШИМО ИХ НЕМИЛОСРДНО!!!

Баја

E da imaš Prosvetaru juane i rublje i da sa njima treba da preguraš mesec ne znam da li bi ih trošio tako nemilosrdno.

Nemilosrdno se ttroši kada se ima...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-08-2015, 04:55 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Обожавање караконџула очигледно утиче на способност здравомислећег расуђивања!

Шта'ш...

[Слика: mali172.gif]

Ништа је то у односу на вишедеценијски живот на "трулом" западу. Па тако иако у размени за те доларе добијаш реалне вредности, ти и даље гудиш како су "безвредни"...

Шта'ш...Сирома'

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Док се Просветар спрема да пређе у јуане и рубље, у свакој руској бољој сламарици - ЧУВАЈУ СЕ АМЕРИЧКИ ДОЛАРИ!!!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Помози Бог залудна ђецо и Четници-почетници!

А како би било да се манемо празнословља и да се вратимо на тему?

А?

А тема је, да се подсетимо:

ЦРВЕНА БРИК(С) ПРОПАГАНДА, бива БРИКС, и све приче како ће исте земље у догледно време постати водећа светска сила – економски, политички, војно и у сваком другом погледу, јесу само трице и кучине и....ЦРВЕНА КОМУНИСТИЧКА ПРОПАГАНДА, док приче о оздрављењу економија, ВОЈНОЈ СНАЗИ (хихихихихихихихихи) Трулог Запада, а нарочито Чемерике, као и ХИСТЕРИЧНО ДЕМОНИЗОВАЊЕ РУСИЈЕ, нису пропаганда но чиста истина!

ДА ОВО НИЈЕ ТУЖНО И ОТУЖНО БИЛО БИ СМЕШНО!

Ми дакле, са становишта да већина анализа које указују на РЕАЛНОСТ КОЈА ЈЕ У ПОТПУНОЈ СУПРОТНОСТИ СА МАНИЈАЧКОМ ПРОПАГАНДОМ ТРУЛОГ ЗАПАДА, постависмо ође масу цитата на које упућујемо озбиљне дискуте овдашње еда би прелистали и ишчитали наше претходне прилоге.

Међутим!

Данаске у наставку на исту тему, дајемо вести за које чак ни најокорелији ловац на црвене вештице не мож'да каже да су комунистичке!

Па каже:

Наиме, Вилијам Енгдал,АМЕРИЧКИ економиста, вели да цене злата на берзама Џујорка и Лондона не одржавају његову праву вредност као ватутне резерве и стандарда новчане стабилности!

Амерички економиста, наиме, указује да велике приватне и централне банке земаља Трулог Запада вештачки држе снижену цену злата јер би скупо злато било претња безвредном папирнатом долару.

Енгдал сматра да Русија и пекинези вуку потезе који воде стварању сопственог тржишта злата, што ће им омогућити да се ослободе англо-америчке завере и манипулисања ценама.

Кина је у мају - уз учешће Шангајске берзе злата - основала највећи у свету „златни инвестициони фонд“ са 16 милијарди долара!!!

У њему су и две највеће кинеске компаније произвођачи злата које намеравају да инвестирају у производњу злата дуж целог будућег евроазијског економског Пута свиле.

А Русија је током превих пет месеци 2015-те ушестостручила производњу злата. По Енгдаловој процени, Москва није више далеко од могућности да пусти у оптицај „златну рубљу“.

Кина, која жели да њен јуан буде светска резервна валута, такође је заинтересована да му обезбеди ослонац на „жути метал“.

Кина је прва у свету по производњи злата, а Русија - трећа. Чланица БРИКС-а - Јужноафричка Република - држи седмо место у свету, а Узбекистан, који је члан ШОС, осмо!

Управо ове земље, уверен је Енгдал, постепено праве „алтернативу систему заснованом на надуваном долару“ и већ кроз 3-5 годинанајвећи економски простор у свету који се најбрже развија. А то највише брине врх САД и Волстрит.

ДАКЛЕМ АКО ТРАМП НЕ СПАСЕ ЧЕМЕРИКУ ЛОШЕ НАМ СЕ ПИШЕ ОВАМО С'ОВЕ СТРАНЕ ОКЕАНА!

А њега ће по свој прилици да смакну ако се приближи власти јер Велики Брат је испланирао да следећи Председник Чемерике буде жена, и то Хитлери Клинтон!

Мож'да будемо принуђени да се селимо под старе дане у Русију, а преко Аљаске и тамо...

Упамет се дакле Србадијо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Pa ka'e:

Rusija sve dublje tone u ekonomsku krizu

Pad bruto domaćeg proizvoda u Rusiji, trenutno u recesiji, mogao bi da dostigne četiri odsto 2015. godine, ocenio je ekonomski savetnik Kremlja Andrej Belusov.

"Sudeći po situaciji u drugom kvartalu, mislim da bi pad BDP-a mogao da između 3,5 i 4 odsto", rekao je Belusov a prenosi agencija TASS.

Belusov, nekada ministar ekonomije, rekao je da bi na duži rok, bez strukturnih reformi, privredni rast na godišnjem nivou bio od jedan od dva odsto i dodao da je Rusiji neophodan rast od četiri odsto kako si se suočila sa sadašnjim teškoćama.

Rusija se nalazi u dubokoj recesiji zbog sankcija koje su joj zapadne zemlje uvele zbog ukrajinske krize, kao i zbog pada cene nafte koji je izazvao kolaps rublje krajem 2014. godine, čime je ograničena kupovna moć i potrošnja građana.

Ruska vlada je ranije predvidela BDP od 4,4 odsto za 2015. godine.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yy...id=1028233

Nego, nemoj preko Aljaske, rizično je prelatati Aljaksu.

Nego dođeš do Beograda. Tuna, malo iskunjaš na Nikola Tesli, osvežiš se sa coca colom popiješ koji espreso, pa onda hvataš avion za Moskvu. Imaš i voz iz Beograda do Moskve. Ako imaš $ možeš ceo vagon zakupiti.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-08-2015, 11:13 PM)Mekenzi Пише:  Pa ka'e:

Pad bruto domaćeg proizvoda u Rusiji, trenutno u recesiji, mogao bi da dostigne četiri odsto 2015. godine, ocenio je ekonomski savetnik Kremlja Andrej Belusov.

Ш'а ка'е: БДП У РУСА БИЋЕ 4%, НАРАВНО ПЉУС 4%!

Међутим!

Председнички Кандидат Доналд Трамп вели да је амерички БДП У МИНУСУ, испод нуле, а да то никад нигде у свету није забележено.

БДП ИСПОД НУЛЕ....ЧОВЕЧЕ!

КидањеКидањеКидање

И ТО НЕ ТВРДИ ПРОСВЕТАР НЕГО КАНДИДАТ И БУДУЋИ ПРЕДСЕДНИК САД !!! (Наравно ако га не убију!)

„За то никад нико пре није чуо, то не постоји. Увек је изнад нуле. Али, у Америци је данас испод нуле.“ – зачуђено је и љутито рекао Трамп.

Дали смо и видео ну штета што нико од Четника-почетника ође не разуме Бејзик Инглиш но више воле да цитирају усташки Б92!

ЗАКЉУЧАК:

ТРАМП НИЈЕ ДЕО ПЛАЋЕНОГ И УЦЕЊЕНОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА, ОН ИМА СВОЈЕ ПАРЕ И....НИКОГ СЕ НЕ БОЈИ!

ЗАТО...НАЖАЛОСТ...ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ЊЕГА ЋЕ УБ'ТИ ЧАК И ПРЕ НЕГО ШТО ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК КАО КЕНЕДИ!

ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ИСПЛАНИРАО ДА ПОСЛЕ ЦРНЦА, НА ЧЕЛО ЧЕМЕРИКЕ ДОЛАЗИ...ЖЕНА
(Хитлери Клинтон је већ спремна да преузме кормило нације) А ПОСЛЕ ЖЕНЕ ДОЛАЗИ...ХЕНДИКЕПИРАНИ ПЕДЕР У КОЛИЦИМА!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-08-2015, 01:44 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(17-08-2015, 11:13 PM)Mekenzi Пише:  Pa ka'e:

Ш'а ка'е: БДП У РУСА БИЋЕ 4%, НАРАВНО ПЉУС 4%!

Међутим!

Председнички Кандидат Доналд Трамп вели да је амерички БДП У МИНУСУ, испод нуле, а да то никад нигде у свету није забележено.

БДП ИСПОД НУЛЕ....ЧОВЕЧЕ!

КидањеКидањеКидање

И ТО НЕ ТВРДИ ПРОСВЕТАР НЕГО КАНДИДАТ И БУДУЋИ ПРЕДСЕДНИК САД !!! (Наравно ако га не убију!)

„За то никад нико пре није чуо, то не постоји. Увек је изнад нуле. Али, у Америци је данас испод нуле.“ – зачуђено је и љутито рекао Трамп.

Дали смо и видео ну штета што нико од Четника-почетника ође не разуме Бејзик Инглиш но више воле да цитирају усташки Б92!

ЗАКЉУЧАК:

ТРАМП НИЈЕ ДЕО ПЛАЋЕНОГ И УЦЕЊЕНОГ ЕСТАБЛИШМЕНТА, ОН ИМА СВОЈЕ ПАРЕ И....НИКОГ СЕ НЕ БОЈИ!

ЗАТО...НАЖАЛОСТ...ПО СВЕМУ СУДЕЋИ ЊЕГА ЋЕ УБ'ТИ ЧАК И ПРЕ НЕГО ШТО ПОСТАНЕ ПРЕДСЕДНИК КАО КЕНЕДИ!

ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ИСПЛАНИРАО ДА ПОСЛЕ ЦРНЦА, НА ЧЕЛО ЧЕМЕРИКЕ ДОЛАЗИ...ЖЕНА
(Хитлери Клинтон је већ спремна да преузме кормило нације) А ПОСЛЕ ЖЕНЕ ДОЛАЗИ...ХЕНДИКЕПИРАНИ ПЕДЕР У КОЛИЦИМА!

Паметном доста!

Nego, nas ođe zanima, ako je tako loša situacija na američkoim podneblju,

Da li je premijer Steva Harper ugledao na kolegu iz Srbija pa je rebno penzionere i ostale za 10% ili nam se čini da ti penzija svake godine malo pomalo poraste..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2015, 10:01 AM)Mekenzi Пише:  Nego, nas ođe zanima, ako je tako loša situacija na američkoim podneblju,

Da li je premijer Steva Harper ugledao na kolegu iz Srbijе...бла, бла...

Кизо ми се не бавимо ође на овој теми УПОРЕЂИВАЊЕМ ТРУЛОГ ЗАПАДА СА ЊЕГОВОМ ЛОШИЈОМ КОПИЈОМ!

То је јалова работа и празнословље сад усред Поста!

То ти је исто с..., друго паковање, па ми не бисмо ође трошили драгоцено време на податке шта је све Харпер исекао и због чега су демонстрације на улицама итд., итд....

Ну еве, погледајде мало ако те баш интересује, немо'само са усташке Б92 да се напајаш, па ка'е:

Уосталом, ако те баш толико занима како функционише демонократија у Канади, прочитај исповест нашег врлог познаника Џона Боснића, знали смо му и оца покојног Саву, иначе Дражиног Официра, па каже Џон на питање зашто је дошао у србију а рођен је у Канади:

Питање:

Зашто сте напустили Канаду? Поред толико Срба који напуштају Србију и желе да оду у Канаду, зашто сте кренули у супротном смеру?

Џон Боснић:

Цитат:Па, није то било тако једноставно. Када сам напустио Канаду, иза себе сам имао многа достигнућа...био сам најмлађи кандидат за градоначелника главног града једне канадске провинције и много других разних активности.

Све се променило када сам био међу 70 људи који су били сведоци неиспровоцираног полицијског напада на невиног пешака на улици у Монтреалу и када сам одлучио да сведочим против такве полицијске бруталности.

Током суђења, државни тужилац ме је саветовао да би било сигурније по мој живот да се иселим из Канаде док се не заврши поступак.

Тај инцидент је распршио све моје заблуде о демократским правилима Северне Америке, али то је био судбоносни почетак мог пута ка Србији.

http://www.jadovno.com/intervjui-reporta...dLvkvlVhBc

Паметном доста!

ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,

СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,

ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,

ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,

ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!

РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,

И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-08-2015, 10:37 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(18-08-2015, 10:01 AM)Mekenzi Пише:  Nego, nas ođe zanima, ako je tako loša situacija na američkoim podneblju,

Da li je premijer Steva Harper ugledao na kolegu iz Srbijе...бла, бла...

Кизо ми се не бавимо ође на овој теми УПОРЕЂИВАЊЕМ ТРУЛОГ ЗАПАДА СА ЊЕГОВОМ ЛОШИЈОМ КОПИЈОМ!

То је јалова работа и празнословље сад усред Поста!

То ти је исто с..., друго паковање, па ми не бисмо ође трошили драгоцено време на податке шта је све Харпер исекао и због чега су демонстрације на улицама итд., итд....

Ну еве, погледајде мало ако те баш интересује, немо'само са усташке Б92 да се напајаш, па ка'е:

Уосталом, ако те баш толико занима како функционише демонократија у Канади, прочитај исповест нашег врлог познаника Џона Боснића, знали смо му и оца покојног Саву, иначе Дражиног Официра, па каже Џон на питање зашто је дошао у србију а рођен је у Канади:

Питање:

Зашто сте напустили Канаду? Поред толико Срба који напуштају Србију и желе да оду у Канаду, зашто сте кренули у супротном смеру?

Џон Боснић:

Цитат:Па, није то било тако једноставно. Када сам напустио Канаду, иза себе сам имао многа достигнућа...био сам најмлађи кандидат за градоначелника главног града једне канадске провинције и много других разних активности.

Све се променило када сам био међу 70 људи који су били сведоци неиспровоцираног полицијског напада на невиног пешака на улици у Монтреалу и када сам одлучио да сведочим против такве полицијске бруталности.

Током суђења, државни тужилац ме је саветовао да би било сигурније по мој живот да се иселим из Канаде док се не заврши поступак.

Тај инцидент је распршио све моје заблуде о демократским правилима Северне Америке, али то је био судбоносни почетак мог пута ка Србији.

http://www.jadovno.com/intervjui-reporta...dLvkvlVhBc

Паметном доста!

ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,

СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,

ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,

ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,

ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!

РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,

И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!

Pa šta ti još radiš tamo ako svakog trenutka može izbit' građanski i ulični rat u Kanadi. Nije valjda da se ne plašiš Steve Harpera. Plašiš se mermenrih skulutra u Srbiji, a živog Steve se ne plašiš.

Kada je jedan Džon izbegao u Srbiju, u stvari pobegao da ga ne osude za krivična dela, kao onog našeg Rođu u Americi koji je prodavao Obamino mesto..

Ti još uvek na trulom zapadu živiš i ne odričeš se nešto Kanade i Steve. Nešto tu ne štima?

Nego, nešto su veliki redovi Srba ispred Kanadske ambasade u Beču koja radi vize za useljenje za naše područje.

Nešto nam se retko vraćaju iz Kanade u Srbiju..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2015, 11:16 AM)Mekenzi Пише:  Kada je jedan Džon izbegao u Srbiju, u stvari pobegao da ga ne osude za krivična dela, kao onog našeg Rođu u Americi koji je prodavao Obamino mesto..

Ti još uvek na trulom zapadu živiš i ne odričeš se nešto Kanade i Steve. Nešto tu ne štima?

Nego, nešto su veliki redovi Srba ispred Kanadske ambasade u Beču koja radi vize za useljenje za naše područje.

Nešto nam se retko vraćaju iz Kanade u Srbiju..

Џона добро познајемо а познавали смо му и покојног оца, к'о што рекосмо!

Међутим!

Џон је поштен, чист и, морамо рећи, прилично наиван човек који још није схватио да је данашња жута Србија само ЛОША КОПИЈА ТРУЛОГ ЗАПАДА!

Такође, Џон је нешто пара приштедео па му се може да експериментише а и спасавао је живу главу одавле као и Срђа Трифковић, док је Павић дошао из чисто националног заноса од кога се сад полако лечи!

Нами паре нису проблем - НЕМАМО ИХ, па зато не видимо разлог за путне трошкове да бисмо се преселили из једног Трулог Запада у други, ЈОШ ГОРИ, само да би могли изблиза да гледамо како се Срби међусобно пљују!

То можемо и одавде, а јефтиније је за нас пензионере!

Кад се и нами буде десило да се у овим годинама бијемо са канадском полицијом ради заштите љуцкиправа неког тамо њиховог билмеза који ко зна зашто протествује, ондак ћемо и ми главу да спасавамо к'о Боснић!

Међутим!

По свој прилици тај филм неће да се догоди, доста је једна бежанија за један живот, а Амброзије је био мало јачи разлог за бежање од Харпера!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Pa kako onda planiraš da dođeš ođe na vlas'?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-08-2015, 07:18 PM)Mekenzi Пише:  Pa kako onda planiraš da dođeš ođe na vlas'?

Он би да гурне у ватру триста храбрих, па ако изгину - ништа, а ако успеју да ујаше у Београд на белом коњу Смарање бре Смарање бре Смарање бре

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним