Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Емисија о мом раду на ТВ Крушевац

Одговори

И шта остане кад падну завесе...?Остане Милослав сам да се и даље бори.
Проблем нас Срба је у томе што се грејемо за један минут, а `ладимо за један секунд. Или ти, кад попијемо три кила вина можемо да обећамо и пут у свемир, а када се испразнимо у ћенифу - као да нисмо ни пили вино...То општенационално осећање многи су искористили да се преко онога што су Погледи заговарали домогну фотеље па да наставе и пре Погледа. Да им Равногорски покрет буде одскочна даска за даље политичко напредовање. Од ултрадесничара, постајали су умерени ултрадесничари, а под утицајем спољних фактора, а највише окружења - умерени соц-демократи, тј. напредни неокомунисти.
Одговори

Баш сам уживао гледајући ово. Наравно у овако кратко време, али и због твоје скромности доста тога се није могло поменути. Као савременик ово потписујем и често размишљам колико сте ти и Погледи утицали на моје слободно време па и више од тога. Пуно успеха у даљем раду.
Одговори

Милославе честитам на храбрости! Пошто већ ниси постао министар информисања, сада би било добро да догураш до министра културе. Тако би дошао до новца за један филм о четницима. Поздрав.
Одговори

(26-08-2013, 12:55 PM)Александар Динчић Пише:  И шта остане кад падну завесе...?Остане Милослав сам да се и даље бори.
Како сам, и ти си ту.Smile
И многи други.
Поента је у томе што ни онда нисам био сам, био је то практично студентски покрет. Изворни. Већ следећи је неко са стране контролисао.
Да сам био сам, не бих ништа урадио.
Одговори

Са задовољством сам одгледао. Одличан приказ!
Одговори

(26-08-2013, 03:45 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(26-08-2013, 12:55 PM)Александар Динчић Пише:  И шта остане кад падну завесе...?Остане Милослав сам да се и даље бори.
Како сам, и ти си ту.Smile
И многи други.
Поента је у томе што ни онда нисам био сам, био је то практично студентски покрет. Изворни. Већ следећи је неко са стране контролисао.
Да сам био сам, не бих ништа урадио.

Мислио сам у односу на првобитну екипу. На С.Ћ, В.М, В.Д, Б.С итд.
Одговори

Не могу да верујем да нисте провалили Ђинђића. Дали сте му највише простора како кажеш.
Па прво је требало видети одакле је пореклом. И мачка на крову је мјаукала за Ђинђиће из Топлице да су антимонархисти и доктринисани комунисти. То су комунисти у то време на све гласове причали, ави нисте слушали...Отели су Сотировићима имање у Прекопуцу, Ђинђићев отац је био високи официр УДБ-е, итд. Ако сте стварно у њему видели неког демократског месију онда је код вас баш било "бушења".
Одговори

(26-08-2013, 09:05 PM)Ратко Пише:  Са задовољством сам одгледао. Одличан приказ!
Хвала!
Одговори

(26-08-2013, 11:11 PM)Александар Динчић Пише:  Не могу да верујем да нисте провалили Ђинђића. Дали сте му највише простора како кажеш.
Па прво је требало видети одакле је пореклом. И мачка на крову је мјаукала за Ђинђиће из Топлице да су антимонархисти и доктринисани комунисти. То су комунисти у то време на све гласове причали, ави нисте слушали...Отели су Сотировићима имање у Прекопуцу, Ђинђићев отац је био високи официр УДБ-е, итд. Ако сте стварно у њему видели неког демократског месију онда је код вас баш било "бушења".
Никад се нисам слагао са његовим ставовима, видело се да је црвен. Видело се и за многе друге из опозиције, скоро за све у ствари...
Одговори

Па у томе и јесте проблем, што су се други слагали. Па када су достигли врхунац - баш их ... за Погледе...У томе и јесте цела трагика.
Одговори

Добра емисија, нажалост на националној фреквенцији су битније певаљке и свашта друго...
Одговори

Miloslave veliki pozdrav ,pogledao sam emisiju koja je posvecena tebi i tvojem radu,sve pohvale RT Krusevac na uradjenoj emisiji ,tvoj licni doprinos
o istini o 2.sv.ratu je po mom misljenju nemerljiv,tvoja istrajnost,problemi,teskoce,pretnje,privodjenja i sve ostale nedace koje su mogle da te zadese , govore same kao cinjenice koliki si trud ,pozrtvovanje i rad ulozio da bi danas SRPSKI narod imao potpuno drugaciju sliku o tom periodu.
Puno srece i uspeha u buducem radu,nastavi istim tempom ,nezadrzivo napred,beskompromisno u borbu za istinu i samo istinu, Draza i svi vojnici koji su bili pod njegovom komandom su to zasluzili,bar to ,ako nista drugo.

PS:Kada se budem vratio u Srbiju donecu ti jednu fotografiju gde je Draza opet sa saveznickim i srpskim vojnicima.
Одговори

Одлична емисија где сам доста сазнао о Милославу Самарџићу.

Криво ми је што сам претпоставио нешто друго, али параноја ми је једна од лоших особина.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним