(13-03-2015, 09:56 PM)Шумадинац Пише: А за патриотску и миљеничку петокраку?
Какву петокраку Укрољубе? Ти нас нападаш јер сматрамо да су Браћа Руси опрали своју петокраку кроз крвави Отаџбински Рат за Слободу од Трулог Запада оличеног у швапским хордама?
А шта ћемо са шугословенском партизанском и титовском петокраком под којом се титовци
НИСУ борили за Слободу него за
ВЛАСТ, за разлику од Руса који су власт већ одавно имали? Исти су због
ВЛАСТИ били спремни да се боре раме уз раме са Њемцима еда би спречили искрцавање савезника у Далмацији, има код Гос'н Самарџића детаљно!
Међутим!
Претендент Александар баш ту
ТИТОВСКУ петокраку цени и воли, ка'е "то је део наше (чије то?) историје" па неће да преферба плафон у Белом Двору!
Исти је такође изјавио, неђе крајем 80-их за хрватске новине, да и он и ђеца му млого воле шугословенску петокраку!
А шта ћемо са Трумановим орденом Дражи, ђе видимо масу петокрака које заједно чине Давидову звезду:
Србски Чича, наш земљак и смирени Хришћанин и Јунак и Мученик Србски кога издадоше
НАЈЦРЊИМ СРБСКИ ДУШМАНИ ЕНГЛЕЗИ, се преврће дан-дањи у незнаном гробу!
СРБСКИ ДУШМАНИ га издали и убили, па после га тобоже одликују Трумановим орденом к'о што су продатом и изданом Србском Народу делили после рата такозвана "труманова јаја" у праху.
Ође се ради о перфидној завери против Србства и Православља јер је Србски Мученик Драгољуб убијен на исти дан као Свети Руски Цар Николај!
Међутим!
Унук Милутина Недића, рођеног Брата Србског Ђенерала Милана Недића-"Србске Мајке", који тоже носи светло име Милан, је као изгнаник у Чемерици некада био официр у америчкој војсци и постао Херој вијетнамског рата
И КАО ТАКАВ ОДЛИКОВАН БРОЈНИМ АМЕРИЧКИМ ОРДЕЊЕМ!
Међутим!
За време бомбардовања Србије и Србства, под изговором бомбардовања Милошевића, те 1999-е године, Милан Недић је приликом србских демонстарција
ВРАТИО сво ордење које је стекао и бацио Клинтону на тротоар пред Белом Кућом.
Ми смо детаљно описали тај догађај у "Гласу канадских Срба", ко хоће може да пронађе!
МИ ДАКЛЕ ПРЕДЛАЖЕМО ДА СЕ И ТРУМАНОВ ОРДЕН НАКИЋЕН САТАНИСТИЧКИМ ПЕНТАГРАМИМА, ТО ЈЕСТ ПЕТОКРАКИМ ЗВЕЗДАМА,
В Р А Т И
ЧЕМЕРИЦИ ЈАВНО!
Ево ми се јављамо као добровољац да тражимо пријем и да орден бачимо предноге сивој кримо-католичкој еминенцији Бжежинском паштабуде, јер је весели Хусо Обама само лутка у целом том систему и није ништа крив!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
Иначе ми ћемо да направимо први, додуше симболичан, корак у правцу враћања Трумановог ордена Чемерици!
Пошто поседујемо све бројеве "Погледа" одкако је престао да буде Титин омладински лист, сад из овијех стопа идемо да нађемо све бројеве ђе је фотографија Трумановог ордена и ту страну има да ицепамо и запалимо!
На реду је Гос'н Самарџић који би из поштовања према Србском Мученику Драгољубу, требало тај орден врхунског цинизма да скине са "Погледа"!
Србски Мученик Драгољуб је
НАЈОДЛИКОВАНИЈИ СРБСКИ ОФИЦИР У НОВИЈОЈ ИСТОРИЈИ, па овај Труманов орден окићен звездама петокракама, сатанистичким пентаграмима који заједно чине јеврејску звезду, само вређа уснулог Ратника!
Пази ове речи перфидних англо-саксонаца које су врхунац цинизм, погледајмо шта пише у образложењу Трумановог одликовања:
Цитат:Генерал Михаиловић и његове снаге, упркос недовољном снабдевању, и борећи се под изузетним тешкоћама, материјално су допринели савезничкој војсци и били учесници у извојевању коначне савезничке победе.
Што бар не имадоше довољно поштења да отворено кажу:
"...упркос недовољном снабдевању, и борећи се под изузетним тешкоћама...
ЈЕР МУ СНАБДЕВАЊЕ НАМЕРНО НИСМО СЛАЛИ ПА СМО ТАКО И ЊЕГА И СРБСКИ НАРОД ИЗДАЛИ И ПРЕДАЛИ ТИТУ ЈЕР НАМ ЈЕ ТИТО НА БАЛКАНУ БИО ГАРАНЦИЈА ДА РУСИЈА НИКАД НЕ ИЗАЂЕ НА МЕДИТЕРАН !"