Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(01-04-2015, 10:17 PM)Правда Пише:  Галамџија... За Хаг свака част. Али опет, који то четник неће монархију? Вечити опозиционар, тај за власт није. Спаљивање застава је у реду, мора и то неко. Али чуди ме да до сада није било бар 5 митинга, слабо он то нешто против власти. За Шешеља не бих гласао, не делује ми он као човек за власт. И такође мислим да се велики број родољуба (не патриота, то би Шешељ ваљда требао да зна) погрешно узда у Шешеља. Нажалост не видим ни једну искерну родољубиву странку у Србији, можда грешим не кажем.

Велики Војвод је исувише интелигентан да би хтео навлас'по сваку цену!

Њега интеерсује солидно место у опозицији ђе би могао да буде САВЕСТ СРБИЈЕ, односно да разобличава и пљује кад власт погреши!

Међутим!

ШЕШЕЉИЗАЦИЈА СРБИЈЕ ЈЕ НЕОПХОДАН, ЧИСТО ХИГИЈЕНСКИ ПРОЦЕС ОЗДРАВЉЕЊА ОБОЛЕЛОГ НАРОДА И ДРЖАВЕ!

Ш Е Ш Е Љ И З А Ц И Ј А

С Р Б И Ј Е,

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У !!!

А онда ћемо МИ да то обожимо изнутра!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Сваки који сам себе проглашава за савест, уствари бежи од одговорности.

Те приче типа "Ја сам вечита опозиција", говоре људи који "се сматрају",
али немају храбрости и умећа да преузму неку одговорност.
Већ хоће да остану лицемерно чисти, а друге константно да критикују.

Што се Шекија тиче добољно је упрљао савест Српског народа.

"Не може се обoжити онај који тражи обожавање себе"

Шешељу да је наређено да узме власт, узео би 1996, али директиве су другачије.
Лако је палити заставу у Београду, нека иде мало у Приштину, у Вуковар...
Одговори

(01-04-2015, 10:17 PM)Правда Пише:  Галамџија... За Хаг свака част. Али опет, који то четник неће монархију? Вечити опозиционар, тај за власт није. Спаљивање застава је у реду, мора и то неко. Али чуди ме да до сада није било бар 5 митинга, слабо он то нешто против власти. За Шешеља не бих гласао, не делује ми он као човек за власт. И такође мислим да се велики број родољуба (не патриота, то би Шешељ ваљда требао да зна) погрешно узда у Шешеља. Нажалост не видим ни једну искерну родољубиву странку у Србији, можда грешим не кажем.

У праву си! Нема ни једна родољубива странка. Ко нам је за то крив?
Када се цела Србија буде Очетничила- онда ће и бити неке родољубиве странке.
Овако, у данашњем политичком стању, Србијом хара:

1. Интерес
2. Лоповлук
3. Лажни патриотизам
4. Неотитоизам
5. Безверје
6. Шовинизам, итд.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

7. Шешељизам
Одговори

ПРОСВЕТАР пише:
Цитат: А онда ћемо МИ да то обожимо изнутра!

Ово ме подсећа на Великог Инквизитора у роману ''Браћа Карамазови''.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(01-04-2015, 10:56 PM)Хaco Пише:  Што се Шекија тиче...бла, бла, трућ, трућ...нека иде мало у Приштину, у Вуковар...

Хасо, Велики Војвод је био и у Приштини и у Вуковару а и у...Хагу, а ти?

Знамо такве паметњаковиће, ти би се улит'о кад би ти само споменули Хаг па би тамо морали да те возе улитаног!

Велики Војвод Шешељ је одавно надживео своје физичко присуство овамо доле, па каже:

НЕ ПЛАШИМ СЕ ОМЧЕ ОКО СВОГА ВРАТА,
И ОБЕШЕН БИЋУ ИЗНАД СВОГ ЏЕЛАТА!

НA ВЕШАЛИМА, НА СУНЦУ, НА КИШИ,
ОД СЕБЕ ЖИВОГ БИЋУ МРТАВ ВИШИ!

БИЋУ БЛИЖЕ СУНЦУ И ДАЉЕ ОД БЛАТА,
И ПЛАЗИЋУ ЈЕЗИК НА СВОГА ЏЕЛАТА!

Црнчевић Брана из бољи' дана!

А што се тиче С'ума-динеца њему само можемо да поручимо:

С'УМАДИНЕЕЕЕЦ....ПСТ !!!

Да се подсетимо:

Четнички војвода, који није одбацио своју идеологију, победник битке у Хагу и велики повратник у Србију, човек који ће...једини да уђе у српску политичку историју краја 20. века и почетком 21., сви остали ће нестати у забораву и бити бачени на ђубриште историје, где им је и место; такав политички капитал који носи Шешељ, не може да се прокоцка у мирнодопским полемикама доконих безвезњака, него ће бити употребљен као главно оружје у немилосрдној борби против политичара које је он створио.

Шешељ зна да је у Хагу успео да одбрани Србију и српство лажне оптужбе за геноцид и сада му је остало, здравља нарушеног, да покаже сву своју политичку снагу и да сруши са власти издајнике Србије.

То је за њега велики изазов.

Шешељ нема времена као гроф Монте Кристо и да плански припрема своју освету.

Он мора брзо да напада.

Тај жилави херцеговачки хајдук, који живи на доскочицама, инаћењу и пркошењу здравој памети, настојаће да одигра до краја свој политички игроказ и тако стави тачку на своје место у модерној историји Србије.

Страх који је луди Аца Драмосер посејао данас по Србији, немој тако да пишеш много је опасно, страх који је оковао читаву Србију, разбуцаће виспрени Шешељ као мехур од сапунице, јер његов динарски темперамент не може да поднесе увреде који му је нанео његов политички посинак, када га је назвао малим мишем и кукавицом.

Заправо, то су особине самога Аце Драмосера , који је показао свој кукавичлук и мишију разметљивост, вређајући политичког затвореника у Хагу, али данас, када буде суочен да стварним Шешељем у политици, видећемо у каквој су заблуди били људи који су гласали за тог незрелог, неспособног и поквареног превтљивца.

Замрла политичка сцена у Србији је нагло оживела.

Шешељ је својим повратком подигао потонулу енергију.
Нешто ће се ново појавити у тој политичкој енергији.
Лукави Шешељ то добро зна и игра на своју победу.

Само он то може.
И нико други.

Мора да победи Неверног Тому и Ацу Драмосера.
Србија то тражи од њега.

Желим му да оздрави.
Политика је без њега досадна.

Бранко Драгаш

Београд, 13.11.2014

И МИ БИ НА ОВО ДОДАЛИ:

ВОЈВОДА ШЕШЕЉ ЈЕ ЈЕДИНИ ШАХИСТА У ИСТОРИЈИ ТЕ ДРЕВНЕ ИГРЕ ПОМЕРАЊА ДРВАЦА НА ШАХМАТНОМ ПОЉУ, КОЈИ ЈЕ УСПЕО ДА МАТИРА ПРОТИВНИКА...

ЖЕРТВОМ КРАЉА !!!

Ова игра ће за пацере белог света остати вечита тајна!

Међутим!

Нажалост и Шешељ, и што је још жалосније и ДВЕРИ, сви заједно са овима на власти као и са жутима, болују од исте болештине трулог Запада која се зове

Д Е М О Н О К Р А Т И ЈА,

под којом се подразумева долазак навлас'путем гласовање ђе сваки биљмез поседује право на један глас, исто право дакле, као и Доктор, Ђенерал или Патријарх!

То је тешка, такорећи неизлечива болештина која ће целокупно бело становништво ове планете одвести у болест и смрт!

Шешељ је велики кривац и пред Богом и пред људима, а највише пред собом и својом Породицом, што није искористио "interregnum" оног октомбра, и насилно приграбио власт кад се иста власт котрљала улицама тужног и отужног Бео'рада неколико дана по паду титића без покрића!

Уосталом, Шешељ је тај који је сам довео Коштуницу навлас'јер је први објавио да је Коштун добио, па је тако дошло до тога да се Ђинђић успентра до оне трибине и власти све 'ватајући се за Вуков Монтгомери мантил (својим очима гледали) а са једва 2% подршке у Народу!

Шешељ, као и сви други демократољуби у Србијици, ни до данас изгледа није схватио да перфидни Енглези нису измислили Демонократију да пучини белосвецкој буде боље, но да њима, Енглезима и њиховој Чемерици буде боље, јербо су најпре током векова за себе приграбили непроцењива богатства ове планете кроз принципе

А У Т А Р Х И Ј Е,

па сад нами, поробљеним народима, сервирају

Д Е М О Н О К Р А Т И Ј У

еда би ми себи побољшали живот довођењем навлас' некакве "владе" за коју пучина гласа по принципу 1 биљмез = 1 глас!

Данас у белосвецким "демократијама" се јако добро зна ко држи власт у сенци а овамо чађо Хусо Обама шатро "председник" у Чемерици!

Својевремено је наш србски зет у Канади, Брајан Мулрони, као Први Министар увео закон да и лудаци по лударама имају право гласовања!

Нато смо ми реаговали са питањем:

-Па зар то није опасно, лудака има сваким даном све више, зар не постоји опасност да једног дана они ИЗГЛАСАЈУ ЈЕДНОГ ОД СВОЈИХ?!

-Не брини, рекоше ми они који знају, ОНИ СУ ВЕЋ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ СВОГА!

Од паметних људи одавно нико не конкурише за место Председника (у Канади Првог Министра), nobody wants the job!

Ето то ви је ДЕМОНОКРАТИЈА Трулог Запада, па сад извол'те!

Нажалост, нажалост...и Шешељ и ДВЕРИ се држе те погубне сумануте идеје к'о пијани плота, па нек'нам је само благи бог упомоћ и данашњи Свети Ар'анђео!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нисам имао снаге да све читам.

Питање: Да је Шешељ приграбио власт, која два човека би заузели најважније функције.

Али све што је шешељ радио у време рата је било стварање атмосфере да се Срби агресори и дивљаци,
по чини ми се задатом сценарију. И у томе је успео.
На жалост ми се палимо на "галамџије" и увек страдамо због тога.

Нека га Бог чува, али он треба да иде у политичку пензију.
Имамо његове пулене доста је.

Што се тише 300 храбрих, слажем се, али и мудрих.
Јер нама храбрости никад није недостајало, али мудрости често.
Одговори

(02-04-2015, 07:25 AM)Хaco Пише:  Нисам имао снаге да све читам.

Хасо а што ти нас обавештаваш да немаш снаге да читаш?

То је твоја лична ствар, па ако си изнемог'о од Поста то се, благош нами, не даје у јавност јер је нами остављено оно: "Кад постиш не буди суморан но намажи главу своју и лице своје умиј"!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Пост не поменух ја, него Ви, (Хасу није време поста,Креза пре се ти хвалиш постом)Сирома'

смараш дугим текстовима, у којима у круг понављаш своју опчињеност "војводом" Читај
ставове о "демонократији", са којима се узгред сви слажемо.
+ разна маштања. Смарање бре

Стварно немам снаге и жеље да читам. Пилот
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(01-04-2015, 09:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Како сад Хацо кад горе лепо пише 'асо или комплетније Хасо?

Па пише Ацо, само латиницом. Јок
Одговори

(03-04-2015, 09:26 AM)aco Пише:  
(01-04-2015, 09:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Како сад Хацо кад горе лепо пише 'асо или комплетније Хасо?

Па пише Ацо, само латиницом. Јок

Хасо ти сад тврдиш да твој надимак ('асо) није скраћеница од Хасо, као што је на пример 'усо од Хусо или Ме'о од Мехо, него да је то уствари ацо ма само исписано крвавом хрватском гајевицом, у Србском Народу познатијом као USTAŠICA!

Е мој "Србине", ти дакле решио да србујеш ође на писму такозваних "хрвата", па ти несрећниче онда и Србско Име почињеш да исписујеш са латинском куком "S", која највише личи на змију која отровним језиком палаца!

Било би смешно да није тужно и отужно!

Међутим!

Наше поруке се ође бришу, не може шут са рогатим, па ми напуштамо овај форум!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

На тренутак сам Вам поверовао да ћете стварно да ослободите овај несавршени форум
вашег савршенства, међутим преварио сам се.

Разлози логовања на латиници су техничке природе, али да ти то
не објашњавам, пошто сигурно знаш.

Слово "s" i "c" потичу из грчког алфабета, као и "w" и "i" , и сва
постоје у старословенској азбуци. Толико да се зна.
А не да пљујемо на све наше што користе Срби католици.

Претпостављам да су ти лична документа на ћирилици а не на усташици.

просветарова "Ш Е Ш Е Љ И З А Ц И Ј А"
Читати полако "Ш Е Ш Е Љ - И З А - Ц И Ј А"

Него дај да се у миру "разведемо" задржи своје просветитељство за себе,
ми више волимо да останемо у свом незнању.
Одговори

(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише:  Разлози логовања на латиници су техничке природе, али да ти то
не објашњавам, пошто сигурно знаш.

Сигурно НЕ ЗНАМО, јербо смо се ми улоговали нормално, на Србском Писму!

(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише:  Слово "s" i "c" потичу из грчког алфабета, као и "w" и "i" , и сва
постоје у старословенској азбуци. Толико да се зна.
А не да пљујемо на све наше што користе Срби католици.

Ми Срби некако посисасмо са мајчиним млеком како се пише Србско Име, а Срба-кримокатолика одавно нема. Ми смо познавали једног, тај је био код Чиче и надимак му је био "Шрафа". Другог нијесмо упознали!

(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише:  Претпостављам да су ти лична документа на ћирилици а не на усташици.

Хасо ми лична документа од СФР Шугославије одавно немамо јер ми стара емиграција, смо бачили те пасоше одма'по преласку границе.

А лична документа у изгнанству издаје земља-домаћин изгнанога, ми се у то не мешамо нити ћемо.

(03-04-2015, 03:36 PM)Хaco Пише:  просветарова "Ш Е Ш Е Љ И З А Ц И Ј А"
Читати полако "Ш Е Ш Е Љ - И З А - Ц И Ј А"

Хасо нами је одавно познато да марионетске власти у Ново-Србијици квалификују свакога ко није са њима као агента ЦИЈЕ!

Пошто си ти очигледно њихов, а видимо да подржаваш и прогон без преседана свих преосталих Србских Епископа, па нам паде напамет АСОЦИЈАЦИЈА, као рецимо:

ХАСО-ЦИЈА-ЦИЈА

Друго, Србин има ДВА ПИСМА само од партизанске окупације па наовамо!

Прочитај књигу цењеног Гос'н Самарџића "Тајне Вукове реформе", има на нету, ваљаће ти!

Пре тога Србин је писао само и једино:

-ВИНЧАНСКИМ ПИСМОМ
-ЧЕРТАМИ и РЕЗАМИ
-СЕРБСКОМ АЗБУКОВИЦОМ

-и, нажалост...

-ВУКОВИЦОМ

А латинскијем кукама Србин није НИКАД Србски Језик писао док нису комуно-сатанисти ПАРТИЗАНИ „ослободили” Србију !

Према томе МИ СЕ ЈАВНО, ЈАСНО И ГЛАСНО

О Д Р И Ч Е М О:

-КРИМОКАТОЛИЧКЕ ЈЕРЕСИ,
-ТРУЛОГ ЗАПАДА,
-ЊИХОВОГ ПИСМА
-ЊИХОВИХ „СРБОСЈЕКА” и
-ЊИХОВИХ БОМБИ!

ДАЛЕКО ИМА ЛЕПА КУЋА!

РУСИ,КИНЕЗИ, ЈАПАНЦИ, АРАПИ, ГРЦИ...СВИ МОГУ БЕЗ ЛАТИНСКИЈЕХ КУКАРАЧА САМО СРБО-МУТАНТИ НЕ МОГУ!

ТРТ МИЛОЈКА!

Јак аргумент!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним