Нажалост и Шешељ, и што је још жалосније и ДВЕРИ, сви заједно са овима на власти као и са жутима, болују од исте болештине трулог Запада која се зове
Д Е М О Н О К Р А Т И ЈА,
под којом се подразумева долазак навлас'путем гласовање ђе сваки биљмез поседује право на један глас, исто право дакле, као и Доктор, Ђенерал или Патријарх!
То је тешка, такорећи неизлечива болештина која ће целокупно бело становништво ове планете одвести у болест и смрт!
Шешељ је велики кривац и пред Богом и пред људима, а највише пред собом и својом Породицом, што није искористио "interregnum" оног октомбра, и насилно приграбио власт кад се иста власт котрљала улицама тужног и отужног Бео'рада неколико дана по паду титића без покрића!
Уосталом, Шешељ је тај који је сам довео Коштуницу навлас'јер је први објавио да је Коштун добио, па је тако дошло до тога да се Ђинђић успентра до оне трибине и власти све 'ватајући се за Вуков Монтгомери мантил (својим очима гледали) а са једва 2% подршке у Народу!
Шешељ, као и сви други демократољуби у Новосрбијици, ни до данас изгледа није схватио да перфидни Енглези нису измислили Демонократију да пучини белосвецкој буде боље, но да њима, Енглезима и њиховој Чемерици буде боље, јербо су најпре током векова за себе приграбили непроцењива богатства ове планете кроз принципе
А У Т А Р Х И Ј Е,
то јест до сржи милитаризоване ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ, у којој чак није постојаала ни Православна СИМФОНИЈА између духовне и световне власти као у Царству Ромејскоме, но је чак и духовни поглавар те државе била, и до дан-дањи остала, Енглеска Краљица која је глава Англиканске псеудо-цркве!
Та милитаристичка држава је вековима почивала на одузимању ђеце од родитеља, па су се исти попут јаничара, васпитавали на спартански начин по колеџима све до пунолетства, кад су као официри упућивани на бојишта и пљачку широм света!
Тако су се они напљачкали па сад нами, поробљеним народима, сервирају
Д Е М О Н О К Р А Т И Ј У
еда би ми себи побољшали живот довођењем навлас' некакве "владе" за коју пучина гласа по принципу 1 биљмез = 1 глас!
Данас у белосвецким "демократијама" се јако добро зна ко држи власт у сенци а овамо неки Клинтони, Бушмани или чађо Хусо Обама шатро "Мистер Президенти" у Чемерици!
Својевремено је наш србски зет у Канади, Брајан Мулрони, као Први Министар увео закон да и лудаци по лударама имају право гласовања!
Нато смо ми реаговали са питањем:
-Па зар то није опасно, лудака има сваким даном све више, зар не постоји опасност да једног дана они ИЗГЛАСАЈУ ЈЕДНОГ ОД СВОЈИХ?!
-Не брини, рекоше ми они који знају, ОНИ СУ ВЕЋ ОДАВНО ИЗГЛАСАЛИ СВОГА!
Од паметних људи одавно нико не конкурише за место Председника (у Канади Првог Министра), јербо nobody wants the job!
Ето то ви је ДЕМОНОКРАТИЈА Гњилежног Запада, па сад извол'те!
Нажалост, нажалост...и Шешељ и ДВЕРИ се држе те погубне сумануте идеје к'о пијани плота, па нек'нам је само благи Бог упомоћ!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
ПАМЕТНОМ ДОСТА!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!