Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(12-11-2014, 08:33 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Prosvetaru, Đe je danas bio Boško bibliotekar?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ментално је јак, еј 12 година у Хагу, на питања одговара прецизно и јасно, колико дуго нисам чуо наше политичаре да одговарају јасно, кад их питаш нешто они врдају, не знају да се изражавају, немају појма, муцају, причају напамет научене тесктове, необразовани, фукара итд.
Одговори

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ми је неко причао да ће се Киза конвертовати у радикала,не бих веровао!А питао сам се у задње време зашто су му смеђе очи?Па дошло му из дупета у главу!!!Јок
Одговори

Моја два сина су незапослена, Шешељ као да мене чита за плате и пензије и за нова радна места.Рекох да има простора само нека позове незапослене на улице а то је милион, и онима којима се смањују плате.
Одговори

(12-11-2014, 10:22 PM)регул Пише:  Да ми је неко причао да ће се Киза конвертовати у радикала,не бих веровао!А питао сам се у задње време зашто су му смеђе очи?Па дошло му из дупета у главу!!!Јок

[Слика: 535833_seselj-foto-oliver-bunic-2_f.jpg?ver=1415790210]

Ево Кизе на слици са дочека! Хтјео га ја частит пићем, али журио каже пред Магистрат!

Како је нови у Радикалима и касни то мора, вели, узимати биљешке војводиних говора да се научи мало родољубљу и патриотизму!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Kada vidim ovu dvojicu koji su me ovde spamovali kada sam pisao protiv režima Aleksandra Vučića i branili ga a sada se opet konvertovali u radikale ja ne bih verovao!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-11-2014, 11:53 PM)Mekenzi Пише:  Kada vidim ovu dvojicu koji su me ovde spamovali kada sam pisao protiv režima Aleksandra Vučića i branili ga a sada se opet konvertovali u radikale ja ne bih verovao!

Ајде, Кизо, ајде... пишко си ти у гаће док су се слушали војводини говори преко Дрине...

Нема потребе да лажеш људе, ако лажеш себе... никада нисмо бранили Вучића...

Сад се као вадиш да ниси био на дочеку, је ли!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

[Слика: 20141112_151520.jpg]

ХЕРОЈ СТИГАО! СА ГАРДОША ВИЛА КЛИЧЕ ДОБРОДОШАО ПРЕДСЕДНИЧЕ!

Smile
Одговори

И ја морам да кажем да сам данас био пресрећан вероватно као никада до сада у животу. Хвала ти Боже и молимо се за нашег Воју да поживи јер битка тек почиње. Катастрофална економска и социјална ситуација је подлога за брзе нове изборе. Народ просто воли Војислава, жене су плакале, мушарци вриштали, Србија се буди! Вучићевци већ у паници Smile
Живела Велика Србија! ! !

Smile
Одговори

И Киза био!

Одговори

(13-11-2014, 12:53 AM)херцеговац Пише:  И Киза био!

Кiza ide u subotu, i ići gde se god bude rušio režim Aleksandra Vučića.
Iskreno drago mi je da se Voja vratio i da poživi dosta dugo.

Elem pogledajte kakvog mi nesrećnika imamo od predsednika. Koja je ovo pi*kica, bog te tvoj. Tebi nesrećno ne pomognu ni dva Hilandara i ne znam ko te uopšte pušta u takvu veliku svetinju. Da je čist pred bogom, nebi ti išao na svetu goru...

[Слика: 24fad4z.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-11-2014, 12:53 AM)херцеговац Пише:  И Киза био!

Kiza je ko skakavac,flip-flip i samo odskoci.
Одговори

(12-11-2014, 09:13 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru, Đe je danas bio Boško bibliotekar?

Бесмислено је данас прозивати Бошка и ДВЕРИ кад се зна да су они са Србством, Шешељом и Радикалима...ЈЕДНОПОНО, ЦИЈЕЛАЦ И УНИНА, како је говорио Матија, па каже:

Двери се придружују захтеву да се Шешељ хитно пребаци у Србију на лечење!

Објављено 04 новембар 2014

Они који се сада у Србији тренутно налаза на власти више немају право да се понашају ни као слуге хашке бирократије, ни као идеолошки и партијски противници Шешеља. Ако је у њима остало још мало људскости треба да се понашају једино као људи и да одмах од Хашког „трибунала“ захтевају пуштање Шешеља на слободу и омогућавање да се лечи у Србији о државном трошку.

Непримерено дивљаштво којим је тзв. Хашки трибунал поништио све векове правне цивилизације човечанства у односу према оптуженима србске националности, у случају Војислава Шешеља превршило је сваку меру.

Човека који се добровољно јавио том „трибуналу“, коме се суђење завршено пре две године а коме ни до данас није изречена првостепена пресута, човек који је више од 10 година у притовору – доживљава иживљавање хашких бирократа који га остављају у свом казамату да умре без лекарске помоћи.

Они који се сада у Србији тренутно налаза на власти више немају право да се понашају ни као слуге хашке бирократије, ни као идеолошки и партијски противници Шешеља. Ако је у њима остало још мало људскости треба да се понашају једино као људи и да одмах од Хашког „трибунала“ захтевају пуштање Шешеља на слободу и омогућавање да се лечи у Србији о државном трошку.

Двери поготово подсећају бивше партијске другове Војислава Шешеља, а поготово његове кумове, да они имају посебну одговорност да се у овој ситуацији понашају пре свега људски – не да се крију иза Љајића и сличних, већ да храбро, људски, мушки и одговорно захтевају да њихови западни пријатељи одмах пусте Шешеља на слободу и лечење.

Ако, господо напредњаци, нисте у стању да свога доскорашњег лидера и пријатеља заштитите од оваквог злостављања – какви сте ви то онда људи?

Ово питање тражи хитан одговор а ви господо запамтите да ће тај ваш одговор остати у дубини колективног памћења свих наредних генерација нашег народа.

Двери свој одговор дају као и увек – хитно ослободите Шешеља и омогућите му лечење достојно човека – а то је могуће само у Србији.

Инфо служба Двери

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним