Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Још једна прослава 29. новембра

Занимљиво је да то овде ради држава:
http://www.tanjug.rs/novosti/155531/obel...injaci.htm

А у БиХ не ради држава:
http://www.fokus.ba/29580/vijesti/bih/an...ivot-foto/

Мада би заправо у БиХ држава имала интерес да то ради, а не у Србији, јер су српску територију комунисти смањивали науштрб других. Ово кажу поводом прославе у Јајцу:

Nakon polaganja cvijeća, održana je svečana akademija i predavanje o temi “Bez AVNOJ-a i ZAVNOBiH-a ne bi bilo bosanskohercegovačke državnosti”.
Одговори

Очигледан пример републиканског КОНТИНУИТЕТА титоизма, слобизма, досизма и данашњег мутираног комуњарског грабизма. Само ми није јасно шта су свештеници тражили тамо, парастос за оне који су се борили за једноумље и комунизам?!

Цитат:Са безакоњем у својим темељима, република неће бити законита ма колико трајала.
Одговори

(29-11-2014, 05:12 PM)Владимир Петровић Пише:  Очигледан пример републиканског КОНТИНУИТЕТА титоизма, слобизма, досизма и данашњег мутираног комуњарског грабизма. Само ми није јасно шта су свештеници тражили тамо, парастос за оне који су се борили за једноумље и комунизам?!

Цитат:Са безакоњем у својим темељима, република неће бити законита ма колико трајала.

RolleyesЈок
Одговори

дивљање комунистичких злочинаца

ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Одговори

Ја сам у једним новинама читао да се у Драгољу под Рудником налази један човек који уместо своје крсне славе Никољдана слави Титовдан 29. новембра. Сачувај Боже и саклони. Шок

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

Јесте, читао сам и ја.
Одговори

Том човеку фали не даска него цела конструкција у глави када слави Титовдан. Страшно да страшније не може бити.Бесан

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

Требало би што мање користити тај термин да се не поприми у народу па ето белаја.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним