Поруке: 486
Теме: 40
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Споменик побијеним четницима у Горњим Врбљанима:
(11-01-2014, 02:24 AM)Мањача Пише: ![[Слика: IMG10004.jpg]](http://s29.postimg.org/iofpb6hgn/IMG10004.jpg)
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 14,686
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,184
СПО је на свом сајту објавио да је проваљено у цркву и спомен-дом на Равној Гори. Изгледа да је доста покрадено. Владан Радосављевић је зими само повремено горе, и то су лопови знали. Оно што нису знали је да је СПО коначно поклонио храм и околину СПЦ, тако да су разбојници у већем делу опљачкали њихову имовину.
Милан Грујић Камењарка
Гост
(12-03-2014, 11:44 AM)Бенито Пише: СПО је на свом сајту објавио да је проваљено у цркву и спомен-дом на Равној Гори. Изгледа да је доста покрадено. Владан Радосављевић је зими само повремено горе, и то су лопови знали. Оно што нису знали је да је СПО коначно поклонио храм и околину СПЦ, тако да су разбојници у већем делу опљачкали њихову имовину.
Ја се питам само једну ствар. На основу чега је СПО "поклонио" спомен комплекс Српској православној цркви? Како је то могао да укњижи у катастар на своје име у време црвеног бандита Слоба Милошевића? Од којих пара су саградили цео комплекс? Нису ваљда од својих.
Поруке: 251
Теме: 0
Придружен: Aug 2013
Углед:
23
Браћо на Романији постоји човек који зна где се налази гроб капетана Деспотовић Богољуба убијеног у Босанској голготи.Ако некога занима или тражи остатке овог човека нека напише.
Поруке: 17,106
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,911
Да није Боривоје Деспотовић, командант Копаоничке бригаде?
Богољуба, мислим, није било.