Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Бус-плус

(26-01-2015, 11:22 PM)Бранке Пише:  
(26-01-2015, 10:06 PM)Николај Пише:  Ако усвоји, нико нас није терао да изаберемо такву скупштину.

Од када су они полицајци?Мислим да разумеш шта хоћу да те питам . . .

Ко, комунална полиција? Па од како је усвојен овај закон. Полиција је широк појам, имаш саобраћајну, криминалистичку, граничну, антитерористичке јединице, позорнике...Не видим што не би постојали и ови.
Одговори

Мајку му, зар не каже закон/устав, нешто, да само осл може да те легитимише и приведе?
Ја разумем да су они усвојили закон али мислим да је тај закон у завади са неким другим законом!
Одговори

(26-01-2015, 11:44 PM)Pavle Пише:  Мајку му, зар не каже закон/устав, нешто, да само осл може да те легитимише и приведе?
Који закон?
Одговори

(26-01-2015, 11:41 PM)Николај Пише:  
(26-01-2015, 10:06 PM)Николај Пише:  Ако усвоји, нико нас није терао да изаберемо такву скупштину.

Ко, комунална полиција? Па од како је усвојен овај закон. Полиција је широк појам, имаш саобраћајну, криминалистичку, граничну, антитерористичке јединице, позорнике...Не видим што не би постојали и ови.

Требала је да постоји и полиција за животиње,али то не значи да припадају министарству унутрашњих послова . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(26-01-2015, 11:55 PM)Бранке Пише:  
(26-01-2015, 11:41 PM)Николај Пише:  

Требала је да постоји и полиција за животиње,али то не значи да припадају министарству унутрашњих послова . . .

Припадају Министарству државне управе и локалне самоуправе јер се оснивају за градске средине, не на републичком нивоу. То је из чисто практичних разлога. Тако су и ватрогасци део МУП-а, а немају везе са осталом полицијом.
Одговори

Какав ментални склоп личности мора човек да има да буде комунални полицајац?

Преко везе постанеш комуналац, тј преко странке, одрадиш неки курс у Кеменици три месеца, идеш улицом и курчиш се и хапсиш продавце кромпира на ћошку, девојке по превозу, купиш измет паса итд...

Децо, децо, бежите из ове земље док је време и не окрећите се, овде и паметног ставе у лудницу

Из године у годину комунална полиција добија шира овлашћења а једном јутро закон ће омогућити ношење оружја и ето војске на улици, права партијска.

ТИТО а ни ЧАУШЕСКУ ниси имали овакву службу за партијско запошљавање богами како су кренули...како је глуп био Чаушеску није се сетио комуналне полиције да запосли слуге, никада не би пао са власти.
Одговори

Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...
Одговори

(27-01-2015, 12:18 AM)Николај Пише:  Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...

Кез

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(27-01-2015, 12:18 AM)Николај Пише:  Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...

Oces reci da radnici bezbjednosti ne obavljaju casno i posteno svoje odgovorne radne zadatke?Шок
Aj sad gukni.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(27-01-2015, 01:29 AM)Krajisnik Пише:  

Oces reci da radnici bezbjednosti ne obavljaju casno i posteno svoje odgovorne radne zadatke?Шок
Aj sad gukni.Smile

Како да не,жандаре не можеш истерати из кафане колико брину да се нешто не деси . . . Smile

(„Држава“)

Одговори

ZAHTEV ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

http://www.peticije24.com/zahtev_za_ukid...e_policije

ПотписујтеSmile
Одговори

некоме је очигледно веома стало да Србија добије ескадроне налик на оне из Латинске Америке. Тај неко, верујем да сви знамо ко, сутра ће хохштаплерају званом КП гурнути оружје у руке и ето белаја.
Одговори

B 92--Svedočenje A.S. o hapšenju zbog Bus plusa--Izjava N. Ristića--27-01-2015--

https://www.youtube.com/watch?v=o4MfZEdh...e=youtu.be

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

300 k.pedera na citav Beograd.ШокPa mozete ih sa govnima pojesti.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним