Поруке: 1,808
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Мајку му, зар не каже закон/устав, нешто, да само осл може да те легитимише и приведе?
Ја разумем да су они усвојили закон али мислим да је тај закон у завади са неким другим законом!
Поруке: 971
Теме: 18
Углед:
256
(26-01-2015, 11:41 PM)Николај Пише: (26-01-2015, 11:22 PM)Бранке Пише: (26-01-2015, 10:06 PM)Николај Пише: Ако усвоји, нико нас није терао да изаберемо такву скупштину.
Од када су они полицајци?Мислим да разумеш шта хоћу да те питам . . .
Ко, комунална полиција? Па од како је усвојен овај закон. Полиција је широк појам, имаш саобраћајну, криминалистичку, граничну, антитерористичке јединице, позорнике...Не видим што не би постојали и ови.
Требала је да постоји и полиција за животиње,али то не значи да припадају министарству унутрашњих послова . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 577
Теме: 17
Придружен: Aug 2013
Углед:
62
Какав ментални склоп личности мора човек да има да буде комунални полицајац?
Преко везе постанеш комуналац, тј преко странке, одрадиш неки курс у Кеменици три месеца, идеш улицом и курчиш се и хапсиш продавце кромпира на ћошку, девојке по превозу, купиш измет паса итд...
Децо, децо, бежите из ове земље док је време и не окрећите се, овде и паметног ставе у лудницу
Из године у годину комунална полиција добија шира овлашћења а једном јутро закон ће омогућити ношење оружја и ето војске на улици, права партијска.
ТИТО а ни ЧАУШЕСКУ ниси имали овакву службу за партијско запошљавање богами како су кренули...како је глуп био Чаушеску није се сетио комуналне полиције да запосли слуге, никада не би пао са власти.
Поруке: 4,345
Теме: 54
Углед:
615
Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...
Углед:
256
(27-01-2015, 12:18 AM)Николај Пише: Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 373
Теме: 2
Углед:
53
(27-01-2015, 12:18 AM)Николај Пише: Хвала Богу у осталој полицији све се примају по основу поштења и памети...
Oces reci da radnici bezbjednosti ne obavljaju casno i posteno svoje odgovorne radne zadatke?
Aj sad gukni.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Углед:
256
(„Држава“)
Поруке: 1,930
Теме: 155
Углед:
323
некоме је очигледно веома стало да Србија добије ескадроне налик на оне из Латинске Америке. Тај неко, верујем да сви знамо ко, сутра ће хохштаплерају званом КП гурнути оружје у руке и ето белаја.
Поруке: 5,779
Теме: 64
Углед:
364
B 92--Svedočenje A.S. o hapšenju zbog Bus plusa--Izjava N. Ristića--27-01-2015--
https://www.youtube.com/watch?v=o4MfZEdh...e=youtu.be
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 373
Теме: 2
Углед:
53
300 k.pedera na citav Beograd.
Pa mozete ih sa govnima pojesti.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?