Поруке: 8,751
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
366
U poslednjih meseci građani masovnu Kosovo napuštaju "našu" autnonmnu pokrajnu i odlaze u azil na zapad.
Tj. Preko Subotice ilegalno odlaze u Mađarsku.
Elem sada kada ste velike patriote treba da prihvatimo ovu migraciju, ipak je "Kosovo srce Srbije"
A njih preko 60 hiljada tražilo je srpsko državljanstvo.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 373
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 3,234
Теме: 51
Углед:
372
А сељаци?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 971
Теме: 18
Углед:
256
(09-02-2015, 12:37 PM)Громовник Пише: А сељаци?
Сељаци ће у Београд,где би друго . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 971
Теме: 18
Углед:
256
Мислим да овде више није питање што шипци беже него како ће нам се то обити о главу . . . а сигурно хоће . . .
А одговор се изгледа налази у оних 60000 пасоша . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
366
(09-02-2015, 07:21 PM)Бранке Пише: Мислим да овде више није питање што шипци беже него како ће нам се то обити о главу . . . а сигурно хоће . . .
А одговор се изгледа налази у оних 60000 пасоша . . .
U tome i jeste problem.
Srbi migriraju ka BG, NS, i na zapad ko ima nekog ili ako je stručnjak iz neke oblasti.
Preostale opustošene teritorije, zemlju i nekretnine će širom Srbije šipci da kupuju za male pare.
Srbija godišnje izgubi 60 hiljada duša.
Srbija je ove godina dobila 60 hiljada Kosovara sa prebivalištem na teritoriji Srbije.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 577
Теме: 17
Углед:
62
Стварање државе је тежак и дуг процес.Ми Срби правимо државу 200 година и после толико векова поново смо на почетку а мислили шиптари за дан да створе државу хоће то у холивудским филмовима.Шиптари нису државотворан народ.Нема више социјалне помоћи а породице по шесторо деце правили сиротињу да им коначи по азилантским камповима.Од нашиx плата одвајано је за Косово цео двадесети век живели су до српске социјале, није им ваљала Србија а у њој су имали посла а нема код УЈКА СЕМА ништа бесплатно.Нема донација са Запада, чим нема помоћи нема ни државе шиптарске.Навикли да не плаћају струју, воду, комуналије, да се бесплатно школују, да демонстрирају, руше, пале, пљачкају, отимају, краду, праве по десеторо деце е па нема више дембелије, Косово је постало пренасељено као што је "природно"насељено тако се природно и чисти.Мора да се чисти и чисти се.Изгледа да неће бити потребна војска за двадесетак година а ни Проклетије само да дођу неки бољи и храбрији Срби нека боља генерација са више памети.
(Последња измена: 10-02-2015, 01:24 AM од
Капетан.)
Поруке: 3,034
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Сви Шиптари са Космета који беже преко Мађарске биће враћени у Србију, о томе је већ Слина потписао Споразум о реадмисији, али су се они или већина обезбедила становима у Нишу, Прокупљу, Куршумлији... Само у Нишу су локални медији јавили да су шипци купили прошле недеље око 300 станова... Реалност је да ћемо у градовима на југу имати нове комшије - Шиптаре...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Углед:
366
Koja smo mi paradoks zemlja. Nedamo nezavisno nekoj teritoriji u kojoj preko 70% ne živi naš narod, već narod sa kojim smo ratovali i koji je proglasio nezavisnost i kome preko 80% priznaje nj3egovu državu i sad ti građani prave problem toj državi i tako ugrožavaju državu Srbiju.
Elem da je Srbija pametna kao što nije, da lepo prizna nezavisnost Kosova pa lepo lupi vize šiptarima, pa ako hoće da se usele u Srbiju treba da imaju milion dokumenata koje treba da podnes kao kad treba da se useliš u zemlje šengena ili preko okeanske.
Ovako šipci na dobar dan kupuju kuće, Srbiju koriste za ilegalnu migraciju što dovodi do problema Srbije u vezi bezviznog režima sa EU.
Ovi što begaju za Bg prodaju šipcima za jako male pare kuće u Nišu, Leskovcu, Vranju, Kuršumliji, Trgovištu itd itd..
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 373
Теме: 2
Углед:
53
Ako imaju drzavljanstvo ne mozes im ne dati pasose.Dovoljno je da im trazis uvjerenje o drzavljanstvu ne starije od 6 mjeseci koje se izdaje u mjestu boravka od onih institucija koje su protjerali.Isto im traziti odjavu za promjenu mjesta boravka.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 5,779
Теме: 64
Углед:
364
:кидање::кидање::кидање:
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.