Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рату'' - нови трејлер

Нови трејлер, прво објављивање:

Одговори

Свака част ,трејлер изгледа моћно ,пуно среће и успеха желим ти у даљем раду Милославе Хармоника
Одговори

Промоција у Њујорку
[Слика: 10845678_958986404145849_4425503174000065499_o.jpg]
Одговори

(16-02-2015, 05:02 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нови трејлер, прво објављивање:

Када ће да се појави све то на ДВД-ију да комплетирам са предходним серијалом ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Јавићу овде.
Одговори

Ако Бог да па да уочи Васкрса прикажемо и ове нове епизоде ​​у Лондону.

Ој Војводо,
ој Војводо,шубару накриви, има твојих, има твојих, Четника још живих...
Одговори

Поставио сам на другом месту, али мислим да је прикладније овде...
Ово је најновије достигнуће српске кинематографије. На дну прилога могу се одгледати два минута о једном, кажу, изузетном војнику, дипломати, ерудити, итд, који се образовао на Сорбони (тако се каже кад се крије да неко није дипломирао, тј. да је био тзв. вечити студент), дакле:
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/538981/...i-Popovicu
Одговори

Да претпоставим, у филму се не помиње његово убијање заробљеника у Борикама и на Игману, удар у леђа четницима док су опседали усташку Црну легију у Хан Пијеску марта 1942. године, пораз од четника на Гату јуна исте године, учешће у делегацији за преговоре са Немцима марта наредне године, тежак пораз од Рачића у Топлици лета 1944. године, захтев да се Лесковац бомбардује након тога, огромни губици његове јединице у завршној фази рата, пљување по Србији 1991. године и подршка Туђману... Има материјала за цео (посебан) филм.
Одговори

Али све то се помиње у нашем филму. Smile
Сем наравно ово из каснијег доба, подршка усташама 1991. и сл.
Тај тип је патолошки мрзео Србе и целог живота је радио против народа и државе.
Одговори

Ја бих и то убацио да се види да фукара остаје фукара.

Коча Поповић, у интервјуу римској „Републици“ 1991. године, из своје виле у Дубровнику: "Пажљиво ме слушајте. Рођен сам у Србији, али себе не сматрам више Србином. Зашто бих морао да се изјасним као Србин кад у Београду командују управо наследници четника против којих смо се током читавог рата борили? Срби су остали на културном и цивилизацијском нивоу на коме су се налазили пре сто година. Словенци и Хрвати су отишли даље од Срба и зато је исправно што иду својим путем, имају право да се одвоје." („Сведок“, 19. фебруар 2013, стр. 31)
Одговори

Мени је ту кључан податак за разумевање комуниста и комунизма уопште: ''Из своје виле''.
Одговори

(03-03-2015, 04:23 PM)Милослав Самарџић Пише:  http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/538981/...i-Popovicu

Значи и Гокси је жешћа комуњара.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

14. марта 2015. у организацији Српског културног и информативног центра на Малти и малтешког одбора Удружења Краљевина Србија, одржана је пројекција другог дела филма "Краљевина Југославија у Другом светском рату" аутора Милослава Самарџића.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

И? Как(в)и су им утисци на далекој и пријатељској Малти?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним