Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДОКЛЕ ВИШЕ ТО "ОСЛОБОЂЕЊЕ"?!!!

Видимо обрисасте Кизу а остависте ову коњину Капетана горе, који псује Бога за време Рождественог Поста и "брани", у хору са гегулом испод, Русе, Руски Народ и Велики Отаџбински Рат ОД НАС!

Подсећамо дискуте да је обавеза свакога ко учествује у дискусијама да прво ПАЖЉИВО ПРОЧИТА шта саговорник вели, да потом ДОООБРО РАЗМИСЛИ (што ће, признајемо, мало теже ићи у наведеним случајевима), па да ТЕК ОНДА СМИРЕНО ОДГОВОРИ!

Ми дакле, ни једног тренутка нисмо доводили у питање херојство и мучеништво Руског ПРАВОСЛАВНОГ Народа током Великог Отаџбинског Рата (погледајте мало шта вели Ђенерал Решетњиков о десетинама хиљада Православних Крстова који су нађени на костима Мученика који су се борили и дали животе за ПРАВОСЛАВНУ РУСИЈУ, а не за јудео-бољшевички режим који је, узгред буди речено, Страшни Брка у ходу сатро!)

Ми ође говоримо о чињеници да нас Совјети нису ОСЛОБОДИЛИ те јесенио 44-е, но да су само ПРОТРЧАЛИ кроз Београд и Србију и оставили нас на милост и немилост мађарском чифутину из Сегедина Јосипу Амброзу, чије је ОКУПАТОРСКЕ "Војне Академије ОВА КОЊИНА ГОРЕ БИО ПИТОМАЦ, и кога Амброза је, узгред буди речено, Страшни Брка покушао да смакне дваестину, а србска емиграција најмање десетак пута, БЕЗ ИКАКВИХ СРЕДСТАВА И ИЗБУШЕНА ТИТОВСКОМ ШПИЈУНАЖОМ!

Сад ИЗДАЈНИЦИ СРБИЈЕ И СРБСТВА који су служили Амброза, баш као овај Капетан, покушавају да се шлепају уз ВАСКРСЛУ РУСИЈУ, а не знају да Руси врло добро знају шта су Амброз и његови радили са СРБСКИМ РУСОФИЛИМА од оне 48-е, како са комуном из сопстевних редова тако и са свима који су волели Русију, па су се на Голом Отоку нашли и неки руски Свештеници!

Наш Православни публициста, ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, Драгослав Бокан, лепо описује то време у коме су се Броз и његови, као овај Капетан, ПРЕ СВЕГА ОБРУШИЛИ НА СВЕ ШТО ЈЕ РУСКО, због чега и јесмо данас таки каки смо!

И САД ЈЕДАН БРОЗОВАЦ КОЈИ СЕ ИЗЉЕГАО ИЗ ЊЕГОВЕ ИЗДАЈНИЧКЕ УНИФОРМЕ, САД НАМИ СОЛИ ПАМЕТ О РУСИЈИ!

Кукууууу...

Пилот Пилот Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

НЕМОЈТЕ ДЕЦИ НИКАДА ДОЗВОЛИТИ СЕБИ ДА МИСЛИТЕ ДА СТЕ БОЉИ И СУПЕРИОРНИЈИ ОД ДРУГИХ!
Ово ти овште не пије воде!

Проблем је што ви сте под КОМУНИЗАМ увек сте мислили да сте најбољи.
И то се није променило зашто имате иста суперијална понашање БЕОГРАДИЈА према осталих делове Србије.
Имате иста суперијална понашање према других Срба, на пример Срба преко Дрине, а да не говорим од Срба са Косово и Метохије, ко су остишли у двевном заборав.
Чак имате иста суперијалности између града и село, и то у једној бивша диктаторска/КОМУНИСТИЧКА/социјалистичка држава.

Да не дрвим од суперијалности у војске јели то било у Краљевини или под КОМУНИЗАМ.
И то се лепо мери према број жртве обичне војнике. Извући бројке у последна два века, и видићеш Први Светски Рат и КОМУНИСТИ ПАРТИЗАНИ, носу највеће жртве у сукобе са противника. А КОМУНИСТИЧКИ ПАРТИЗАНИ поготово, и та школа се одлично и поново доказала у Славонијих.....да не дрвим!

Заиста је мало смешно и лецимирно капетане да говориш од Совијити.
Ево ви нисте хтели у заједници са СССП
Чак сте били у напетости, и тако је БРОЗ и та диктатарска номенклатура послале екслусивно етничне Српске јединице на границу са Мађарском, зашто сте очекивали напад. Чак вам је омиљени БРОЗ, спремао се да побегне кући у аустрији преко Бриони!
Е сад колико је ваша војна доктрина и војне планове били против могучног напад СССП уместо НАТО?
А ви сте као велики љубитељи Словена Руса, предали њихове војне Текнологије престављено у облик МИГ15 Американце.
Ако нисам погрешан у 1948 године ви КОМУНИСТЕ сте увели закон од набрану Српске ратне исељенике са Косово и Метохије, да се врате својим кућама и имање. Што бих значило, оправдали сте та насељавање Косово и Метохије од шиптара за време другог светског рата? Е сад кад сте отворили границе према албаније за даље насељавање Косово и Метохије од шиптара?

Што бих значило ви као питомац сте били пуно свесни од те војне мере што је било упућено према Срба ко су бежали са Косово и Метохије!

А пре него је било ослобађење Београд, ви сте тражили од ваших спонзури ту читај ЕНГЛЕЗИ, АМЕРИКАНЦИ,КАНАЂАНИ, ДА ГАЂАТЕ ВОЈСКУ КРАЉЕВИНУ........УМЕСТО НЕМЦЕ!
Одговори

Цитат:Проблем је што ви сте под КОМУНИЗАМ увек сте мислили да сте најбољи.
И то се није променило зашто имате иста суперијална понашање БЕОГРАДИЈА према осталих делове Србије.
Имате иста суперијална понашање према других Срба, на пример Срба преко Дрине, а да не говорим од Срба са Косово и Метохије, ко су остишли у двевном заборав.
Чак имате иста суперијалности између града и село, и то у једној бивша диктаторска/КОМУНИСТИЧКА/социјалистичка држава.

Ја јесам са оне стране Дрине пореклом и живот ме давних 80 тих довео у Београд прекоманда, али не разумем какве то везе има са мном, нисам осетио због тога да сам другачији од других или да сам понижаван. Мислим не разумем. Кога сам ја вређао да је из Босне?

Цитат:Ако нисам погрешан у 1948 године ви КОМУНИСТЕ сте увели закон од набрану Српске ратне исељенике са Косово и Метохије, да се врате својим кућама и имање. Што бих значило, оправдали сте та насељавање Косово и Метохије од шиптара за време другог светског рата? Е сад кад сте отворили границе према албаније за даље насељавање Косово и Метохије од шиптара?

Да ово је тачно што кажете и за то су комунисти криви. Исто тако немојте сметнути са ума и Срби са Космета су продавали куће шиптарима или данас како их зову Албанцима за велике паре а ту није крив Броз него Срби. За велике паре имања, данас имају куће и зграде у Београду. Менталитет Срба са Космета је сличан шиптарском ако сте икада дошли у додир са косметским Србима, Верујте ми! Броза није било 90 тих, па сви шиптарима куће мењали за Београд.

У суштини ни једна власт уз историји није ништа урадила да Космет буде заиста српски а имали смо прилике кроз историју.

За Г. ПРОСВЕТАРА!

Нисам служио Брозу него СФРЈ, кад је нестала онда сам служио Војсци Републике Српске, кад је нестала служио сам СРЈ, па после пензија. Где год сам служио служио сам моме народу српском и њему сам положио заклетву. Да је била Краљевина служио би Краљевини. Официр и војник мора да слуша! Тежак је војнички хлеб!Каква год земља се звала у њему живи и живео је мој народ српски и само он може да му суди и пресуђује вама не дозвољавам! Мој народ нисам издао, дезертирао нисам, учесник ратова јесам, рањаван више пута, психички и физички уништен!
Вама не дозвољавам да блатите Србе, официре, подофицире, војнике Отаџбинских ратова 1991-1999, мој народ ће о нама рећи шта мисли за педесет, сто година, и судиће нам, а како време одмиче осећам позитиван занос и мишљење. Били смо војници и бранили смо Отаџбину од агресије шиптара, усташа, муслимана, НАТО пакта!

Лако је о Српству, православљу, рату, причати из удобне фотеље, вас којима су уста била пуна Српства јако је тешко било привући на линије држали сте се градова па млатите и данас млатите о Српству. Наслушао сам се ја таквих у у рату преко главе..

Не волим вас сматрам вас за преваранте, кукавице, дезертере а највише мрзим самозване МЕСИЈЕ, ПРОРОКЕ ДА НЕКОМЕ СУДИ КО ЈЕ ВЕРНИК! Не волим да са таквима седим у друштву, разговарам! Ништа! одем до њих!

МЕНИ БОГ НИЈЕ СПАСИО ЖИВОТ У РАТУ НЕГО ДРУГОВИ КОЈИ СУ МЕ ПРЕБАЦИЛИ НА ВОЈНО МЕДИЦИНСКУ АКАДЕМИЈУ СА БИХАЋКОГ РАТИШТА!

ТИ СЕ ДРЖИ СВОГ БОГА А МЕНЕ ПУСТИ ДА СЕ МОЛИМ МОМЕ!

У РАТУ БОГА НЕМА! ДА ИМА БОГА НЕ БИ БИЛО ЈАСЕНОВЦА, НЕМАЧКИХ ГОВАНА И ДРУГИХ ЂАВОЛА!

КО СИ ТИ ДА ОДРЕЂУЈЕШ КО ЈЕ ВЕРНИК, СРБИН ИЛИ ПАТРИОТА???

КО СИ ТИ?

ШТА СИ РАДИО У РАТУ? ГДЕ СИ СЕ БОРИО?

ЈЕБО ТЕ БОГ!

И ЈОШ СЕБЕ НАЗИВАЈУ ПОЛИТИЧАРИ СА КРСТОМ КАО ДА ИМ ЈЕ ЛИЧНО БОГ ДОДЕЛИО КРСТ!

Е СВАШТА!
Одговори

(14-12-2016, 07:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Видимо обрисасте Кизу а остависте ову коњину Капетана горе, који псује Бога за време Рождественог Поста и "брани", у хору са гегулом испод, Русе, Руски Народ и Велики Отаџбински Рат ОД НАС!

I to tri posta zaredom mi obrisaše a niđe uvrede, provokacije, psovke i to bez obrazloženja.

Vidim i tebi obrisaše postove, nedaju nam da diskutujemo Prosvetaru...Тужан

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Стварно, докле бре више то "ОСЛОБОЂЕЊЕ", па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Kakve ti veze imaš sa zločimima komunist 1941-1945..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-01-2017, 10:48 AM)Mekenzi Пише:  Kakve ti veze imaš sa zločimima komunist 1941-1945..

Тема је од 1941 до 1954!

А везе имамо....

КРВНЕ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Jok!
Posto si četnik kada si zbrisao u Kanadu iz ekonomskih razloga i video prvi put u životu prave četnike pa aj i ja da budem četnik..
Niđe ti veze nemaš ni krvne ni bilo koje druge sa četnicima

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо ти озбиљно скрећеш од интересантног саговорника у ТУПАЏИЈУ типа Шумадрипца!

Какве везе има наш одлазак у бели свет трбухом за крухом са нашим истраживањима злочина комуно-сатаниста цитирајући радове еминентних истражитеља!

По теби, ни Гос'н Самарџић нема право да прича и пише о Четницима јербо у то време није био ни честито рођен а послен носио титовку под Брозом!

Значи по теби, једини који би имали право да се јављају потем питању били би покојници или старине од 90 љета!

OOOOO TEMPORA!

OOOOO MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

Пилот Пилот Пилот

Негооооо....видимо да си се у последње време здраво расписао па сумљамо да ниси постао БОТ (било под принудом претње батинама, било плаћени а било и бесплатни-а знамо, најгоре су бесплатне курве!) нашег пријатеља, чији смо фан, Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

А?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Grešiš.

Gosn Samardžić je istraživao detaljno istoriju četničkog pokreta.

A ti se predstavljaš kao četnik, ljotićevac, poštovalac crvenog brke itd...

Četnički pokret pod Dražom je postojao za vreme drugog svetskog rata.

Ljudi koji su pristupili u to vreme JBuO jesu bili četnici...

Niko posle toga sebe ne može nazvati četnikom.

Meni ide na živce kad vidim tipa navijači zvezde

"Delije Četnici" obične pijanice, narkomani, huligani, obične beogradske bitange sebi udenli naziv "četnici"

ili još gore

Nekom tamo padne na pamet da sam sebe proglasi komadantom četnika ko onaj Živković nekakvog četničkog pokreta ili još najjgore dodeli sebi titulu Vojvode ko onaj Brne, Tomislav Nikolić vojvoda.

Sprdnja živa.

Četniči pokret danas treba da se izučava i poštuje kao deo istorijske tradicije srpskog naroda.

Više niko sebe pogotovo cili ne smeju da daju četničke činove (Vojvode, komadanti, itd)

Četnički pokret je bio jedini pokret protiv fašista, i ne mogu pijane bitange sa tribine da udenu sebi naziv četnik niti nekakvi civli...

Svako vreme i svaki rat nosi neku novu vojsku, neke nove jedinice, i neke nove heroje...

Draža Mihailović i njegova vojska treba da se poštuju na dostojan vojnički način, a ne da se na ravnoj gori pravi vašar i nova guča gde su ljudi ginuli i kretali u smrt, a dolaze polupijan svet da ždere i pije-

Prema tome!

JVuO tradicionalna i legitimna vojska u drugom svetskom ratu treba danas u XI veku da ima svoje POŠTOVAOCE I ISTORIČARE koji će je sačuvati od zaborava, kao što je gosn. Samardžić.

Drugo.

Radi poštovanja svih palih četnika i njihove jedinice, treba strogo zabraniti bilo ko da se izjašnjava ko četnik a pogotovo davati bilo kakve činove civilnim licima.

Može da se osnivaju pokreti radi poštovanja prema četnicima a ne da se predstavljaju kao četnici.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо имамо поклон за тебе из Канаде

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Просметлар је Чича Митовац, тј. Љотар који уместо наше домаће ракије пијуцка Canadian Whisky. Баја

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

Негооооо....видимо да си се у последње време здраво расписао па сумљамо да ниси постао БОТ (било под принудом претње батинама, било плаћени а било и бесплатни-а знамо, најгоре су бесплатне курве!) нашег пријатеља, чији смо фан, Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

А?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-01-2017, 06:09 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(15-01-2017, 10:48 AM)Mekenzi Пише:  Kakve ti veze imaš sa zločimima komunist 1941-1945..

Тема је од 1941 до 1954!

А везе имамо....

КРВНЕ!
Баја

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним