Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владике СПЦ у служби Озне,Удбе,Дб,Биа!

Само ти дете ради свој посао...а ко је вјера а ко невјера видеће се...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Срећа што ти о томе ипак не одлучујеш.
Одговори

Нисам ни рекао да ја одлучујем,опет намећеш ствари и речи!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Како не одлучујеш,
одлучујеш ко је подобан да буде у Цркви, ко није,
које валадике су какви и каква кола возе, кога треба очистити из Цркве
ко су бандити ...
Зар није твој циљ да очистиш бандите из Цркве према твом разуђивању. Онда ти одлучујеш.
Одговори

Ово форум,дискусија,дозвољно је изношење мишљења,ја кажем шта није добро,а смена ће доћи самном или без мене!

Одговори

Е па кажи брате, ја мислим да има проблема у Цркви, то је моје мишљење.
а не офрље владике и попови су издајници и друкаре, идите код расколника Артемија.

Артемија браница Косова, који је повукао монахе и оставио светиње на милост Шиптарима,
само да би ти монаси њему правили утисак да је велики. Наполеонов комплакс!
Одговори

Артемије је истеран са КиМ и није оставио светиње на милост и немилост,знаш и ти добро да је отеран!

Одговори

Могао је да остави монахе у светињама, а то што је он "отеран" сам је крив.
Одговори

Писао сам о томе овде,није он отеран својевољно,него управо вољом запада,да би на Косову могли да спроводе своју политику.Владика Артемије је међу. преосталим народом на КиМ,више цењен и поштован него садашњи Теодосије.

Одговори

Шта је Артемије то урадио за Косово за 10 година окупације, осим што је
опљачкао паре од помоћи и пренео у Грчку.

Нека му Бог да да се покаје и врати Цркви.
Одговори

Нисам баш сигуран да је тако,морао би да постоји и неки доказ.
Чињеница је да је од СПЦ направљено предузеће,и то је оно што народ одбија од Цркве.

Одговори

(09-03-2015, 12:24 PM)смедерево Пише:  Нисам баш сигуран да је тако,морао би да постоји и неки доказ.
Чињеница је да је од СПЦ направљено предузеће,и то је оно што народ одбија од Цркве.

Народ одбија од Цркве расколници и пропаганде истих! Ваистину!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-03-2015, 12:24 PM)смедерево Пише:  Нисам баш сигуран да је тако,морао би да постоји и неки доказ.

Докази су достављени Артемију лично:
И за 24.000.000е у Грчкој
и за паре примљене од католика
(да буде јасно, нико не замера Артемију што је примио помоћ од католичких и протестантских организација, већ што све друге за то осуђује, као да се не зна шта је он радио.)

Мада сам уверен да се Артемије неби сложио са 80% онога што ви "ревнитељи" говорите.
Одговори

(08-03-2015, 11:58 PM)Шумадинац Пише:  
(08-03-2015, 11:32 PM)aco Пише:  Одлично, само то реци себи и пути Цркву на миру.
Ти си ионако у расколницима.

Да, некад Херцеговац а сада Смедерево! Да се погледати.

Шта причаш?

Објасни?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним