Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Крвави март

(13-03-2018, 04:48 AM)Јеремија Пише:  Митинзи, демонстрације, пуч...
Стотине хиљада људи (већином Срба), ваља се београдским улицама 1991, санћим да сруше комунизам!
Нешто се питам: Где беху ти јунаци да дигну буну 1974 када је октроисаним Уставом Србија сведена на Београдски пашалук?
Било је прилике да се диже устанак и 1981 када су арнаути дигли буну на КиМ-у успутно палећи Пећаршију а Србе прогонили као у време Османовића. Јок! Није било ни помена.
Нису се бунили баш тих година (1980 - 1982) када се само сањало о зејтину, кафи, хигијенским потрепштинама, бензину... Пар - непар (право на коришћење возила) није изум С. Милошевића већ другова док је још постојала та "срећна" СФРЈ.
Дај бре људи, немојте бити толико необавештени или пристрасни, Устанак је требао да се догоди много раније, про Осме седнице, пре Милошевића или пада Берлинског зида.
Нешто дебело не ваља код нас ако се чекало вишестраначје, избори на којима готово акламацијом победи председник СПС-а - С. Милошевић, а онда се некоме не свиди такав исход.
Расипање националног набоја на беспотребне демонстрације, погрешно артикулисане, са погрешним вођама (инструисаним споља) довеле су до потпуне апатије и моралног мртвила.

Ево после толико година од свих догађаја, овде на националном форуму ми се споримо око ствари које би требало да су јасне и последњем чобанчету са Хомоља.

Да се разумемо, мени је младост прошла у редовима СНО, сањао сам слободну НАЦИОНАЛНУ Србију и то нисам дочекао, нема шансе ни да ћу дочекати јер сам већ остарио, али ме брине погубни наук који се укоренио међу млађим нараштајима који је по мени врло опасан по србски национ.

Требало би испитати старосну структуту демонстраната. Мени се чини да су то углавном били млади момци. Рођени 1970, па плус минус која година. А сложићемо се да су они били исувише мали да се буне због устава из 1974...

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(15-03-2018, 12:45 AM)ЛукаЛоко Пише:  Од твојих писанија јасно произлази да теби и теби сличним занимају само стандард, материјалност, паре и само паре, и да завидиш онима који имају више од тебе, како и они комунисти који су дошли у Београд и убили честите Србе да им зграбе оно што су они поштено зарадили!

Не завиди он ником, хоће своје. Али види се да је био у праву са својим тврдњама, ви западњаци се много грозите пара. Све кад примиш плату, бациш са терасе.

Иди ти у Вршачку депресију па онда дођи да кажеш да је овакав и онакав.

Рекоше ми да си Италијан, не знам да ли живиш у Италији, али ако тамо егзистираш онда је скроз глупо да прозиваш неког из Србије за паре. То за комунисте је тачно што си рекао, али нема никакве везе ни са Кизом који није улетео ни у чију кућу сигурно.

п.с. Што би се он крио од војне мурије?Не знам ниједан случај да се неко скривао 1999. године. Док 1991. велика већина се скривала.
Одговори

(15-03-2018, 01:40 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(15-03-2018, 12:45 AM)ЛукаЛоко Пише:  Од твојих писанија јасно произлази да теби и теби сличним занимају само стандард, материјалност, паре и само паре, и да завидиш онима који имају више од тебе, како и они комунисти који су дошли у Београд и убили честите Србе да им зграбе оно што су они поштено зарадили!

Не завиди он ником, хоће своје. Али види се да је био у праву са својим тврдњама, ви западњаци се много грозите пара. Све кад примиш плату, бациш са терасе.

Рекоше ми да си Италијан, не знам да ли живиш у Италији, али ако тамо егзистираш онда је скроз глупо да прозиваш неког из Србије за паре.

Овај НАТО-Четник Шумадрипац, лик са преко 100 IР адреса и налога, очигледно има задатак да блокира ође све Србе из изгнанства јер исти сметају у интернет рату структура Трулог Запада!

Нами стално спочитава Канаду, на другој теми је напао прст_у_ока само зато што живи у Енглеској, сад насрће на човека јер живи у Италији, а оног Србина из Париза је давно оћерало из истих разлога!

АЛО БРЕ, ПА СРБА ВАН СРБИЈЕ ИМА 7 МЕЛЕОНА, ИСТО К'О И У СРБИЈИ!

Може ли бар на патриотском сајту да се чује њихов глас?!

Такође видимо да ради и пета колона пљувања по Србима који нису из некакве уже Србије, скраћено УЖАС!

Чак и нас од Ерског краја нападају а Чачане зову "гребо"!

Ко то ради и с'којим циљем?!

Нарочито пада у очи кад то ради лик са више налога!

Еве вам Томе-Коме, чист Шумадинац к'о суза, ама њему тепају "наша џукела"!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(15-03-2018, 01:40 AM)ЈВуО-КГ Пише:  

Рекоше ми да си Италијан, не знам да ли живиш у Италији, али ако тамо егзистираш онда је скроз глупо да прозиваш неког из Србије за паре. То за комунисте је тачно што си рекао, али нема никакве везе ни са Кизом који није улетео ни у чију кућу сигурно.

п.с. Што би се он крио од војне мурије?Не знам ниједан случај да се неко скривао 1999. године. Док 1991. велика већина се скривала.

Ovi Srbi sa zapada nemaju pojma o Srbijii...

Kada im spomeneš Srbiju aaaa tamo su komunisti, komunizam, novosrbi, nedovršeni hrvati, onaj britanac nas proklinje..itd...

Elem evo u Srbiji crkava, manastira koliko hoćeš pored svakog grada dva-tri manastira puna monaha, crkve pune vernika itd...

Što se Prosvetara tiče on je tipičan gastrabajter koji je prodao imanje i zdipio sa ženom u Kanadu...Nikakav on četnik, ljotićevac i tako to nije. Što bi englezi fejk...

Elem ovde većina nas je živela u najjtežim trenucima u Srbiji.. Sankcije, ratovi, beda, siromaštvo, bombardovanje, sirene, peti oktobar, ubistvo premijera, haški sud, dolazak Vučića na vlast itd...

Sva sranja smo mi preživeli, dok ste vi na zapadu radili normalno, imali plate, primali 2-3 hiljade dolara, ođe su ljudi radili za 3-4 marke...

Tako da mi vi ne možemo da se poredimo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

ЈВуО-КГ Пише:Рекоше ми да си Италијан, не знам да ли живиш у Италији, али ако тамо егзистираш онда је скроз глупо да прозиваш неког из Србије за паре. То за комунисте је тачно што си рекао, али нема никакве везе ни са Кизом који није улетео ни у чију кућу сигурно.
Не прозивам ја Мекензија, него он прозива Јеремију са оним „дезертер“, и то није први пут.
Одакле му право да вређа старијег од себе?
Одакле му право да се умеша у приватност људи, где они живе и колико паре зарађују?
Јесте, некима од нас је живот по неком питању лакше, и добро знамо да у Србији ситуација је онаква каква јесте.
Зато је Западу било лако да узима народ за стомак и притом демократски ботови као Мекензи одувек хушкају да се зарад стандарда решите националних интереса и пожртвујете сам понос и смисао за правдом.

Mekenzi Пише:Tako da mi vi ne možemo da se poredimo...
Па добро, предлажем админима да поделе форум у два подфорума, један за оне који живе "преко" и други за домаће, у којем ћеш ти слободно фолирати...
Одговори

(17-03-2018, 07:46 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Tako da mi vi ne možemo da se poredimo...

Па добро, предлажем админима да поделе форум у два подфорума, један за оне који живе "преко" и други за домаће, у којем ћеш ти слободно фолирати...

Ма касно је за то брале, ође је пропаганда Трулежног Запада отворила Пандорину кутију до те мере да сад не ваљају ни Срби с'оне стране Дрине, не ваљају ни Тимочани ни они из Јужне Србије, па ни ми из Западне Србије јербо смо Динарци итд...а (привремено) ваљају само они из ужег Поморавља к'о што је рецимо Тома-Кома, иначе "наша џукела"!

Тужан

Рекосмо да тога има и ође, лично познајемо једног који је тако дошао до закључка да само Срби из његовог села ваљају, ама и туна има кукоља!

Жива истина!

Тагата је србска поголема!

(17-03-2018, 11:20 AM)Ултрадесничар Пише:  
(17-03-2018, 11:12 AM)Шумадрипац* Пише:  [Слика: IMG_7073.jpg]

Шумадрипац би само да дели Србију и то на дан Погрома на КиМ.
Иди дели В. Британију, Немачку, Белгију Украјину, Хрватску, Француску,
Канаду, Турску...нађи неких 6 начина да вратимо КиМ у пракси.

Нем'шта додати!

*Иначе ЈВуО-Шумадрипац ако је један на овом форуму то је тужно, ну ако их ваистину има двојица или чак, не д'о Бог, тројица....то је и тужно и отужно!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

9.3.2019 год. Очекује се протест 1 од 5 милиона и блокада РТС-а на сат времена.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Март 2021.

6.3. Годину дана од проглашења пандемије корона Вируса

7.3. Вучић оборио рекорд. Све телевизије преносиле његову конференцију за новинаре.

9.3. Годиишњица деветомартовских протеста

11.3. Годишњица смрти ратног злочинца Милошевића

12.3. Годишњица атентата на првог демократског премијера др. Зорана Ђинђића.

24.3. Годишњица НАТО агресије на СРЈ.

27.3. Годишњица мајског преврата из 1941.
Одговори

.
ДРЖАВНИ ПРЕВРАТ У СРБИЈИ! СРБИЈА СЕ УЈЕДИЊУЈЕ СА РУСИЈОМ У ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ!!!

22.11.2017.
Подели на Фејсбуку Објави на Твитеру Дели на Вајберу

Председник Републике Србије Александар Вучић се налази блокиран у подземним просторијама Председништва у Београду, преносе слободни србски и руски медији.

Вучић, његова супруга, Зорана Михајловић и Председник Владе Ана Брнабић, која је оптужена за велеиздају и органитовање прозападног преврата, налазе се у подрумским просторијама а полиција јавља да ће Вучић привремено бити ослобођен.

У међувремену командант Четничких одреда србских устаника “Владе Шипчић“, Димитрије Вучетић са борбеним надимком “Љути“, у име свог одреда је позвао Владимира Путина, Председника Русије, да уједини све Србске Земље на Балкану и преузме власт, па каже:

Цитат:Ја, командант батаљона “Владе Шипчић“, обраћам се председнику Руске Федерације Владимиру Путину!

Молим Вас да узмете под своју јурисдикцију Републику Србију, да би се развила идеја из 2014-е године о стварању Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Србског у Персоналној Унији са Русијом , и молим Србски Народ, како на територијама Србије ослобођеним од прозападногог угњетавања, тако и оне на окупираним територијама, да подрже моје обраћање Председнику Русије!

ГОВОР ЂЕНЕРАЛА СИМОВИЋА ПО ВОЈНОМ УДАРУ, ХАПШЕЊУ ВУЧИЋА И КОМПАНИЈЕ И СУСПЕНДОВАЊУ РАДА ВЛАДЕ И СКУПШТИНЕ NOVOSRBA:

ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,

СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,

ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,

ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,

ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!

РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,

И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!

СПАС ЗА ДАНАШЊУ СРБИЈУ ЈЕСТЕ НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ, 'АПШЕЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧАРА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ

ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ

СА КРАЉЕМ-ВОЈНИКОМ НА ЧЕЛУ!

СРБИЈА ЈЕ НА ИЗДИСАЈУ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ ДА СЕ СВАКИ АНТИПРОТИВНИК КОНСУЛТУЈЕ!

МИ СЕ ДАКЛЕМ, ЗАЛАЖЕМО ЗА ДОЛАЗАК НАВЛАС' ПО ПЕЛЦЕРУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА, ТО ЈЕСТ ЗА МАЈСКИ ПРЕВРАТ, ПРОМЕНУ ПРО-ЗАПАДНЕ ПОЛИТИКЕ ЊЕМЧУРА ОБРЕНОВИЋА И ОКРЕТАЊЕ РУСИЈИ!

Међутим!

Ми не би да прљамо свијетло оружје да се данашња жута багра побије к'о што су присталице њемчура Обреновића масовно побијене после Мајског Преврата!

Довољно је по'апсити оковати у ченгеле и послати на вишегодишњу робију по кратком поступку!

ВОЈНИ УДАР, ПРЕВРАТ И ДОЛАЗАК НА СРБСКИ ТРОН КРАЉА-ВОЈНИКА, А ПО УГЛЕДУ НА ДОЛАЗАК НАВЛАС'У СРБИЈУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА!

Послен ће лако да фингирамо демонократију ради света, кад претходно обавимо пос'о!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПАРЛАМЕНТАРНА или БЛА-БЛА-МЕНТАРНА МОНАРХИЈА У ДЕМОНОКРАТИЈАМА ГЊИЛЕЖНОГОГ ЗАПАДА, ЛИЧИ НА ПРАВУ ПРОТО-СРБСКУ МОНАРХИЈУ КАО ШТО ВАМПИР ЛИЧИ НА ЖИВА ЧОВЕКА!

Демонократски политичари кад расправљају о Монархији, подсећају на скуп ловокрадица који одлучује о будућности ловочувара!

Ми би да јоште једном поновимо шта нам ваља чинити:

1.
УКИНУТИ „ЋОРАВУ КУТИЈУ” И РЕПУБЛИКУ, ДЕКРЕТОМ, БЕЗ ГЛАСАЊА-ОДМАХ,САД, ТУ И ХИТНО!

2.
ЗАВРШИТИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА СВИМ ЈУГОСЛАВИЈАМА 8ЈЕР И ОВА ДАНАШЊА "СРБИЈА" НИЈЕ НИШТА ДРУГО ДО МИКРО-ЈУГОСЛАВИЈА), ДРУГИМ РЕЧИМА УКИНУТИ ПРАВНО КРАЉЕВИНУ ЈУГОСЛАВИЈУ И СВЕ ПРЕТЕНДЕНТЕ НА ЈУГОСЛОВЕНСКИ ПРЕСТО УПУТИТИ ДА СЕ ОБРАТЕ НА „ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ”!

3.
ВАСПОСТАВИТИ ПРАВНО ВОЈНИЧКУ КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ ОД ПРЕ ПРОГЛАШЕЊА КРАЉЕВИНЕ СХС!

4.
ВАСПОСТАВИТИ ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО СРБСКО СХОДНО ЗАВЕТУ БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ И ПО СТАРЕШИНСТВОМ НАЈСТАРИЈЕГ ЧЛАНА СВЕТЛОГ КАРАЂОРЂЕВИЋА ДОМА, ЊЕГОВОГ КРАЉЕВСКОГ ВИСОЧАНСТВА ГОСПОДАРА И КЊАЗА АЛЕКСАНДРА, КЊАЗА ПАВЛА, КАРАЂОРЂЕВИЋА.

5.
ВАСПОСТАВИТИ ДУЖНОСТ МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА ТРОНА СРБСКОГ И ОДРЕДИТИ РОК ОД ДЕСЕТ ГОДИНА ДА СЕ ИМЕНУЈЕ МИЛОШЋУ БОЖИЈОМ И ВОЉОМ НАРОДНОМ СРБСКИ МОНАРХ-ВОЈНИК КОЈИ ЋЕ БИТИ ДОСТОЈАН ДА БУДЕ МИРОМ СВЕТИМ ПОМАЗАН И ДА КАО БОЖИЈИ ПОМАЗАНИК ПОНЕСЕ ТЕШКУ КРУНУ ПЕТРА МРКОЊИЋА НАЧИЊЕНУ ОД ДРШКЕ ТОПА ВОЖДА КАРАЂОРЂА.

6.
СА БЛАГОСЛОВОМ ВАСКРСЛЕ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ И СОГЛАСЈЕМ СРБСКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА УКИНУТИ ДЕЛОВАЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА НА ДЕСЕТ ГОДИНА И ВАСПОСТАВИТИ ВОЈНУ ВЛАДУ НАРОДНОГ СПАСА И ЈЕДИНСТВА, У КОЈУ БИ УШЛИ СВИ НАЈУМНИЈИ И НАЈСПОСОБНИЈИ СРБИ ИЗ СВИХ СРБСКИХ ПРОФЕСИОНАЛНИХ УСТАНОВА И ПРИВРЕДНИХ ГРАНА.

7.
УКАЗОМ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА И У ЈЕДНОМИСЛИЈУ СА ВАСКРСЛОМ СРБСКОМ ЦРКВОМ ЗАЛЕДИТИ И ПОНИШТИТИ СВАКУ ПОЛЕМИКУ О ПРИСТУПАЊУ ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ А У СПОЉНОЈ ПОЛИТИЦИ ВАСПОСТАВИТИ НАЈЧВРШЋЕ ВЕЗЕ И

И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У

ДО ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ, СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ.

ОВАКО МИ ВИДИМО СПАС СРБСКОГ НАРОДА У ОВОМ МОМЕНТУ!

НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!

Дакле да закључимо:

Аз.
ВОЈНИ УДАР И ПРЕВРАТ, ОДМАХ, САДА, ТУ!

Буки.
ПОКАЈАЊЕ.

Вједи.
ОБОЖЕЊЕ .

Глагољ.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ, ДУЖНОСТИ МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА ТРОНА СРБСКОГ И СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА.

Добро.
РАСПУШТАЊЕ СКУПШТИНЕ И ЗАБРАНА ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА.

Јест.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈНО-КРАЈИШКЕ КРАЉЕВСКЕ СКУПШТИНЕ СРБСКИХ СТАЛЕЖА.

Живјете.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ ЗАКОНИКА.

ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!

ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!

ЉУБИТЕ СРБСТВО!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕЛА СРБСКА ВОЈНО-КРАЈИШКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!

ЖИВЕЛО СРБСКО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!

С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА И СРБСКО ОТАЧАСТВО!

НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни среће без Бога, без Краља и без Дома!!!

Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Војник и Домаћин, који би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:

„Rex est qui est nihil metuit” - „Краљ је онај, који се ничега не боји”!

Без Бога - ни преко прага!

Без Краља - ништа не ваља!

Без Дома - судба содома!

Свети Николај СРБСКИ, Охридски и Жички!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

А што сваку тему развалиш??

Идиотском километарском писанјом која нема везе са темом и историјским догађајима.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-03-2021, 02:30 PM)Mekenzi Пише:  А што сваку тему развалиш??

Идиотском километарском писанјом која нема везе са темом и историјским догађајима.

Пардоооон!

Главни скретничар свих тема си баш ТИ, а у овом случају припремаш терен за излазак пучине на улице еда би васпоставио некву демонократију!

Е па то неће да може, демонократија је пукла са монументалном крађом гласова у Чемерици, са цензуром на слободу говора и са великим "ресетом" који се припрема!

Зато ми представљамо ође АЛТЕРНАТИВУ демонократији типа Гњилежног Запада и предлажемо СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хммм...ти нешта покушаваш невешто, види као се то у вези марта ради професионално!

Гледај и учи!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

9.3.1991

[Слика: IMG-20210309-142620.jpg]

Девети март са прољећа господњег 2021 године.

[Слика: IMG-20210309-141054.jpg]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним