09-03-2021, 05:02 PM
Страх човеку краља образ често...
(11-03-2021, 05:21 PM)Јеремија Пише:(11-03-2021, 10:55 AM)Mekenzi Пише:
Колико знам само се вампири и дрекавци сахрањују по мраку.Тако је и заслужио.
Какве везе има сахрана С. Милошевића са Шпиљковом секретарицом?
Најлакше је када нема контра аргумента потегнути покојног Милошевића.
Ако немаш ништа конкретније боље не коментариши.
(11-03-2021, 06:59 PM)Mekenzi Пише: Вука, Шешеља је створила Милошевићева удба да би се разбио прави национални блок деведесетих као што си имали Хрвати, Словенци, Муслимани у БиХ и Албанци на Косову.
(11-03-2021, 08:17 PM)Јеремија Пише:(11-03-2021, 06:59 PM)Mekenzi Пише: Вука, Шешеља је створила Милошевићева удба да би се разбио прави национални блок деведесетих као што си имали Хрвати, Словенци, Муслимани у БиХ и Албанци на Косову.
Јеси ли ти уопште свестан колико је потребно година да би се створила једна служба?
ОЗНА, УДБА а затим ДБ, стваране су деценијама у комунистичкој Југославији на шта поменути покојник није имао никаквог уплива.
Шешељуга и олињали Вук су увелико радили за службу када се догодила Осма седница која је Милошевића истурила у први план Републике Србије.
Што се тиче усташа, балија и шиптара, тај сој никада Југославију није сматрао својом државом па су тако и делали...
Наша је срамота што су само блентави Срби били више Југословени него сви остали и што су бранили "братствоједиственост".
Најпосле, који је то национални блок о коме снатриш? Ако мислиш на Јовића из Пазове и осталих "србенда" онда знај да су то били удбини играчи.
(12-03-2021, 12:39 AM)Антитоталитаран Пише: Мислим да је Милошевић свакако заслужио поштовање. Треба да имамо на уму само то да је водио нашу земљу у тешким временима, и да га данас због тога нападају непријатељи српског народа. Можемо се не слагати са његовом идеологијом, али морамо га бранити пред нашим непријатељима и странцима.
(12-03-2021, 12:39 AM)Антитоталитаран Пише: Мислим да је Милошевић свакако заслужио поштовање. Треба да имамо на уму само то да је водио нашу земљу у тешким временима, и да га данас због тога нападају непријатељи српског народа. Можемо се не слагати са његовом идеологијом, али морамо га бранити пред нашим непријатељима и странцима.
Mekenzi Пише:Шугословен, са женом са цветом у коси је требао бити стрељан као Чаушеску за сва зла за сву издају и предају територију на изволте после мало пушкарања непријатељу а имао је у рукама највећу наоружану силу.Када сам мислио да нећеш више употребити ту реченицу, ти и даље тражиш стрељање на бољшевички начин...