Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Формула 1

Прати ли ко Ф1?
Одговори

Ја само Ф 117! Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(28-03-2015, 04:08 PM)Шумадинац Пише:  Ја само Ф 117! Баја

Шумадинац, кућо стара...
Одговори

Два пута сам био на Хунгарорингу,неописиво добар осећај!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Сена...
Одговори

Prost...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шумадинац сад си ме разочарао,
Ален оПрости је само на кварно секирао најбољег возача Сену.
Одговори

(29-03-2015, 12:15 PM)смедерево Пише:  Два пута сам био на Хунгарорингу,неописиво добар осећај!

Ускоро неће бити трка у Европи. Тужан
Укинули Немачку, сад ако укину Монцу као што се прича...губи душу.

Драго ми је што се Ферари вратио. Волим спој Швабске и Жабарске химне на подијуму. Кез
Надам се и да ће Мекларен да се мало тргне. Сад опет гурају на Хондиним моторима. Чувена Мекларен Хонда! Smile
Одговори

...Вилнев...
Ја сам пратио Формулу 1 када је имала жара. Било ми је то уз фудбал омиљени спорт. Затим то ми се смучило, поготово од времена Шумахера и од тога како је он побеђивао, без дуела.
Павле, ако ниси гледао то, не знаш Формулу 1:
дуел између Вилнева (Ферари) и Арнуа (Рено) у Великој Награди Француске 1979. код Дижона.
Та велика награда је ушла у анале због прве победе једног мотора „турбо“, али тада победнику Жан-Пјеру Жабуиљу није се обратила пажња.
Заиста том историјском дуелу уз вештину два возача допринеле су и брзе скривине француске писте – сада модерно изграђене писте су сличне неким великим картодромима- и лоше функционисање два возила, зато код Вилневовог Ферарија блокирала се кочија једне предње гуме и код Арнуовог Реноа лоше је радила пумпа бензина.
Одговори

Тада нисам био ни рођен. Али веруј ми да више пажње посвећујем историји него будућности Ф1.
Ја сам почео да је пратим кад су Шумахер и Ферари харали, али у Ф1 сам се заљубио тек када сам почео да истражујем њену историју!
Одговори

Наравно да ниси крив.Smile
Одговори

Одговори

Да ли знате порекло симбола Ферарија, црног стојећег коњића?
Порекло је из Првог светског рата.
Такав симбол је имао на свом авиону највећи ас италијанске авијације у том рату, Франческо Барака.
[Слика: FBaracca_1.jpg]
Он је погинуо у јуну 1918. погођен од аустријске ватре.
Ферари је имао прилику да упозна његову мајку, која му је дозволила да искористи тај симбол: "Ферари, поставите на своја возила симбол мог синка. То ће Вам донети срећу!"
Ферари је заиста поставио коњића стојећег на две задње ноге на канаринско жуто дно, што је боја из грба његовог родног града Модена.
Одговори

Сена је погинуо 1.маја 1994 на стази Имола у Италији.

[Слика: ayrton_senna_wallpaper_3_by_johnnyslowhand-d3akf5o.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним