Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Змија" - Тачи у БГ?

(23-04-2015, 02:02 PM)Николај Пише:  
(23-04-2015, 01:52 PM)Mekenzi Пише:  Najveći problem što su šiptari najjmlađi narod u Evropi i Kosovo sa najvišim prirodnim priraštajem, dok su Srbi najjstariji narod Evrope koji je faktički krenuo putem izumiranja.

Што се онда твоја странка залаже за права педера? Хоће то да подигне наталитет?

Za vreme "moje stranke" nije odrzana niti jedna gay parada, jer su navijaci su bili to sto su bili.

Za vreme napredne stranke, gay parada je protekla izuzetno i zanimljivo mirno, bez ijednog jedinog icidenta (izuzev prebijanja Andreja i Predraga).

Rezime:
1. Za vreme pre Vučića navijači, desničari, i ko sve ne sprečili su paradu.

2. Za vreme prve godine vladavina Aleksandra Vučića gay parada je mirno protekla gde nije razbijen niti jedan jedini prozor niti je bilo okupljanja na širem delu Beograda ljudi koji su protiv parade, dok je parada trajala.

Postavljaju se pitanja:

Gde se dedoše i nestadoše svi ti desničari,navijači,patriote i ostali "junaci" iz tačke 1. za vreme Vučićeve vladavine??

Kako to da ti isti navijači i ostali protivnici nisu nigde izašli na celoj teritoriji Beograda da protestuju protiv parade?

Ide derbi u subotu, da li će navijači vikati protiv režima Aleksandra Vučića?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта мене брига дал' је одржана успешно или неуспешно, битно је да се и твоји "европејци" и ови данашњи подједнако залажу за мужеложнике, у време када има 30.000 Срба мање сваке године.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Ко да изађе кад се у време одржавања митинга за Косово, Радована, Младића и Геј параде трпало у затвор као да се дели бесплатно тамо. У самицама било по 50 људи. Чувари у ЦЗ хтели да ступе у генерални штрајк после геј параде јер су жути хапсили све редом. Ко је направио Жандармерију да чува педере? Ви, жути. Направите најорганизованију полицијску јединицу за сузбијање немира на свету да вам чува дупета па сад кад више немате власт сад вичете нама "Удрите полицију!"
Ухапсе те на митингу, добијеш напад на службено лице, ремећење јавног реда и мира плус ти се суди по закону о спречавању насиља на спортским приредбама и јавним окупљанима.
Није дошао Вучић и измислио како да нам се усере у живот, само је сео у ваш чамац и мало јаче завеслао.

На челу контрамитинга морају бити професори, свештеници, доктори, мајке, интелектуалци...какви навијачи?
Недостатак интелигенције на тим контраскуповима довео је до тога да народ више не види поенту и безумном каменовању Жандармерије, изломљеном и поломљеном Београду, рату на улицама, пуним затворима и сломљеним костима.

Чему све то? Масе и омладине пуне снаге и жеље има. Али нема ко то да поведе и направи промену. Сваки митинг је насиље без циља, безумно лутање и тумарање градом док те на крају не стигну и не поломе ти кости. Немој ти да кукаш на "хулигане, наркомане и криминалце" што не излазе на улице. Запитај се где су они други тада били кад су ти исти покушавали нешто на улицама да промене. Седели су и грејали своје гузе у жутим фотељама. А Просветар је у Канади. Ко ће то да води?
Одговори

Kizo bolje se zeni pa pomladjuj Srbiju nego sta blejis na kompu.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Жути су урадили једно,а то су две ствари,ред ,рад и дисциплина!За време жутих се знало ко коси а ко воду носи!Буџет је био пун,додуше распродајом,али нема везе,пун је пун,радило се пуно радно време,где није битно,пуно је пуно.За време жутих сваки сељак је имао свог личног ветеринара и агронома,стока је била здрава,њиве оптерећене родом.За време жутих имали смо Динкића финансије су биле цакум пакум,коме није битно,цакум је пакум!За време жутих је реформисано правосуђе,додуше није се још опоравило,каће не знамо,али је реформисано,јел де.За време жутих,ја сам ћутао а сад сам се распрдео,шта ми је не знам!Наш председник владе је један врло ,онако,што би се рекло,не знам ни ја,гледајући одокативно,без жеље да преувеличавам,али реално говорећи уз сву опасност да се свали на мене лавина оптужби,а све у свему онако лаконски....јбт,заборавио сам шта сам хтео да кажем.Blush

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(23-04-2015, 05:30 PM)Павле Пише:  Али нема ко то да поведе и направи промену.

Ovo si dobro rekao.

Međutim,

U narodu je takva apatija da nepamtim.

Velika većina mladih želi da ode preko, ne vide sebe ovde.
A bunt, protiv koga, čega.
Srpska politička scena je trula i opozcija i pozcija, i vanparlamentarne stranke.

Ne vidim sposobnog čoveka koji je spreman da povede Srbiju, 25 godina isti ljudi jašu Srbiju.
Nema mladih, ambicioznih pametnih političara. Kao što su bili saa kraja 80-ih Šešelj, Đinđić, Koštunica, Vuk, Pekić i mnogi drugi istaknuti disidenti koji su bili akademske gromade.Većina njih prof.dr.sa univerzitetskim karijerama.

Ko danas vodi Srbiju Slina, Babić, Mihajlovićka, propali vaterpolista, čupavi dirigent, kondukter iz Beočina...Niko živi od njih nema osnovnu diplomu državnog fakulteta, da ne pričam o magistarskim, doktorskim, specijalističkim studijama.

Užas, ljudi užas. i još ovaj nesrećnik od Vučića zove belosvetsku bolumentu da mu budu savetnici da prave neke delivery unit-e...Zato što nema nikog sposobnog u stranci.

Akademskih ljudi, ljudi iz sveta kulture je sve manje spremno da se bore, a postavlja se pitanje a za šta da se bore.
Eno čupavi klovn iz filharmonije Vučićev ministar prodade Avala film taksisti iz Pančeva(vidi današnji blic)cela istorija i yugoslovenska kimatografija sa arhivom otisla nezaposlenom taksisti...Dotle smo došli.. neverovatno....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нисте ли морали петим октобром претворити Србију у Елдорадо??
Одговори

(23-04-2015, 10:49 PM)ЛукаЛоко Пише:  Нисте ли морали петим октобром претворити Србију у Елдорадо??

...i jesu al za lopove.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(23-04-2015, 10:49 PM)ЛукаЛоко Пише:  Нисте ли морали петим октобром претворити Србију у Елдорадо??

Kakva je Srbija bila pre petog oktobra?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-04-2015, 09:21 AM)Mekenzi Пише:  

Kakva je Srbija bila pre petog oktobra?

Opljackana, ali su je 12 godina zute vladavine dokosurileЧитај

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним