Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Македонија

(10-05-2015, 10:02 PM)Николај Пише:  То као да неко намерно шаље Србе да изгину.

Neverovatno, kad god ratujemo sa šiptarima uvek nasi nastradaju.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Закувава се ситуација у Тетову, а косовски специјалци РОСУ су распоређени према Македонији...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Косовски специјалци РОСУ који ће кад направе хаос у Тетову да се врате у своје униформе и опет да глуме специјалце па ће сутра опет мало у герилу. Ујутру специјалци ноћу терористи. И тако деценијама.
Одговори

У сукобу шиптарских екстремиста и полиције у Тетову у Македонији дошло је до сукоба. Шиптарски екстремисти узвикивали су „Адем Јашари“, име родоначелника европског тероризма.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Вероватно ће га уклонити брзо.

Одговори

Једног дана када нестане америчког заштитника, судбина Шиптара биће крајње неизвесна. "Успели" су да их цео Балкан намрзне - Срби, Грци, Бугари, Македонци...Не пише им се добро.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Али ће цена њиховог дивљања бити превисока. А бојим се да нас плаћање тог рачуна неће заобићи.
Све те земље (мада би ја додао и Италију) требале су да схвате да се и њихова отаџбина бранила 1999.

Преживеће Србија. Преживела је Србија и горе непријатеље и горе Србе од нас.
Али цена коју ће платити ће бити превисока.
Одговори

Ovom regionu ne preti Albanski militarizam, već njihov natalitet.

Oni će za 30 godina natlitetom pojesti celu Makedoniju, Južnu Srbiju, Severnu Grčki i delom Italiju.

Oni su ubedljivo najmlađi narod u Evropi.

Dok ostale nacije izumiru, oni rastu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-05-2015, 08:45 PM)Mekenzi Пише:  Ovom regionu ne preti Albanski militarizam, već njihov natalitet.

Oni će za 30 godina natlitetom pojesti celu Makedoniju, Južnu Srbiju, Severnu Grčki i delom Italiju.

Када дође време,имам утисак,цела шиптарска популација ће евоулирати у водена бића ,јер неће имати где!Старац Тадеј,лака му земља,рече да ће сви завршити у јадрану,када их потерамо ми,македонски Срби,Грци,Бугари и Талијани!Ту ће младост доћи до изражаја,биће најбржи и најдаље ће допливати.хихихи

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

A баш хтедох да га питам како би он то решио, онако демократски. Smile
Одговори

(14-05-2015, 09:12 PM)Павле Пише:  A баш хтедох да га питам како би он то решио, онако демократски. Smile

Па управо је ово што ја написах чиста,изворна демократија!Један шиптар,један гас(није грешкаКреза )!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Не верујем да ће се Мекензи одлучити за тај приступ. Превише је...меканог срца. Ко Премијер. Smile
Одговори

(14-05-2015, 08:45 PM)Mekenzi Пише:  Ovom regionu ne preti Albanski militarizam, već njihov natalitet.

Неће они стићи да се намноже ако амери од њих дигну руке . . . Smile

П.С. А и то о њиховом наталитету је више бајка за малу децу,Албанија је за два задња пописа изгубила 600000 становника а ни на КиМ их нема колко су се хвалили . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Велики антивладин скуп у центру Скопља. Хиљаде грађана из свих делова Македоније окупили су се испред зграде владе Николе Груевског. Блокаде на путевима. Уочи протеста Македонија дубоко подељена.

15.30 – Редитељ Александар Поповски је поручио да је „нешто труло у држави Македонији“. „Протестујем против свих неправди које су начињене“, рекао је Поповски.

15.10 – Грађанима се први обратио представник Студентског пленума. Прекидан аплаузима масе он је послао поруку да је студентима „доста“ и затражио оставку премијера Николе Груевског.

Студенти, казао је, желе демократски и транспарентан систем у коме постоје једнака права за све.
Грађанима ће се обратити и бивши бугарски премијер Сергеј Станишев.

Студенти, додао је, неће бити ничији робови, да они не подржавају ниједну политичку партију нити ће то чинити, али да желе да буду коректор власти.

„Имам 22 године и моја генерација осакаћена од перманентне приватизације”, рекао је и додао да студент желе демократску, а не партијску државу.
Свој говор је студентски вођа закључио да Македонију жели да види у ЕУ и НАТО. Његов говор је потом преведен на албански језик.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним