Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Митинг ДС - хаос у најави или мирни протест?

Митинг ДС ће почети у 17 сати на Тргу републике. Након тога кренуће се у протестну шетњу Коларчевом, Теразијама, Тргом Николе Пашића и Кнеза Милоша, која ће се завршити код зграде Владе у Немањиној. У ДС јуче није био усаглашен списак говорника на митингу, али је највероватније да ће се грађанима обратити Бојан Пајтић, Бранислав Лечић, као и по један студент, пензионер, просветни радник, лекар...

Жути најављују митинг као мирни протест и већ оптужују десничарска удружења да ће изазвати хаос, како би они били оптужени. То је трагикомично, јер ће припадници родољубивих и патриотских удружења остати кући или отићи да гледају дерби. Ако буде нереда, сву одговорност сноси руководство жутих...

...ima gužve oko Trga republike, ali je ipak u Kneza Miloša situacija ozbiljnija jer je parkiran veliki broj autobusa, koji smeta vozačima - rekao je dežurni dispečer "Žutog taksija", a prenosi Blic...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Live prenos: MITING, Trg republike, Beograd

https://www.youtube.com/watch?v=sNPrcDtQiHU

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Чуди ме да ће Лечића пустити да говори. Он не силази са Пинка. Мислио сам да ДС и Пинк не иду заједно.5+5
Одговори

„Ти си Диктатура
и баш си ми мрска“,
рече Демократија
и главу јој смрска.

Нећу више староградске,
свирајте ми демократске!
На сунцу слободе дуже да издржим
- док се пржим, док се пржим...

[Слика: 604116_miting51-foto-v-lalic_f.jpg?ver=1429977998]

[Слика: 604123_zivkovic_f.jpg?ver=1429977642]

[Слика: 604073_ds-pred-miting250415foto-d-milenk...1429972818]

Одговори

Razbijene glave, tuče, neredi koji su izvazali "braća rusi" koji su bacali stolice na srpske žandarme, takođe kriminalci poput Bogdanova koji ima pravosnažnu presudu šetali severnom tribinom i smirivali strasti...

Fudbal u Srbiji je mrtav. Laka mu zemlja.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Фол знаш шта је фудбал?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним