Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЈОШ ЈЕДНА ВАШКА ОБАШКА!

Зар не препознајеш свог истомишљеника и друга Мркају? Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(31-01-2017, 01:58 AM)Громовник Пише:  Зар не препознајеш свог истомишљеника и друга Мркају? Blush

Не ја!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(31-01-2017, 04:18 AM)ПРОСМЕТЛАР Пише:  
(31-01-2017, 01:58 AM)Громовник Пише:  Зар не препознајеш свог истомишљеника и друга Мркају? Blush

Не ја!

Ма немојте касти.... Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Иначе ми за идеје дотичног Мркаје нијесмо знали доскора. Погрешно је код њега што је преузео име ЗБОР, јербо је та организација деловала у друго време и баштинила сумануту идеју интегралног југословенства.

Иначе, ако публика жели-а жели, да зна за кога бисмо МИ гласали кад бисмо којим случајем одједном променили наше мишљење о суманутој идеји демонократије и гласања по систему 1 билмез = 1 глас, то би био програм покојног Небојше Крстића и сада МЛАДЕНА (а не Бошка) Обрадовића, и идеја за које се залаже ОБРАЗ!

Од нас толичко.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(31-01-2017, 02:13 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Иначе, ако публика жели-а жели, да зна за кога бисмо МИ гласали кад бисмо којим случајем одједном променили наше мишљење о суманутој идеји демонократије и гласања по систему 1 билмез = 1 глас, то би био програм покојног Небојше Крстића и сада [b]МЛАДЕНА (а не Бошка) Обрадовића, и идеја за које се залаже ОБРАЗ![/b]

Ček, ček,

Jel se ti to polako odričeš Boškića ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-01-2017, 04:51 PM)Mekenzi Пише:  Ček, ček,

Jel se ti to polako odričeš Boškića ?

Не ја, ну ако дискути ође желе да знају за кога понајвише навијамо од свих вашки-обашки, па да кажемо!

Међутим!

Ми смо тоже и потајни фан Крмнада Чварка (из партизанске породице)!

Себи убраду:

До следећег свињокоља!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: stamatovic-1-700x438.jpg]

Цитат:Председник општине Чајетина Милан Стаматовић изјавио је данас да ће на предстојеће председничке изборе изаћи као “кандидат народа”, а да његова Српска народна партија (СНП), уколико то жели, има право да кандидује неког другог.

Који су сад па ови?

Права најезда вашки, ми се више не сналазимо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: NSPlogo.png]

Какав скуп већ виђених и потрошених демагога!

Ово је очигледно формирано у цељи да се удеверају клипови у точкове ДВЕРИ!

Ал'ај'сад да видимо и ово!

ПС

Неђе на почетку Паровић рече да су и Шумадинац у сали!

Кез

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(18-06-2017, 06:03 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: NSPlogo.png]

Какав скуп већ виђених и потрошених демагога!

Ово је очигледно формирано у цељи да се удеверају клипови у точкове ДВЕРИ!

Ал'ај'сад да видимо и ово!

ПС

Неђе на почетку Паровић рече да су и Шумадинац у сали!

Кез

Нема ту никаквог "Шумадинца"! Скуп- чист дебилизам... све талибани до талибана. Јок

А да не помињемо и релативизацију ЈВуО и партизана од стране горепоменутих талибана.

Море бит'!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: 1920x550_fill_slide4.jpg]

Ако је неко помислио да је оно што смо успели да сакупимо на овој теми, мање-више ТО, кад се ради о даљем уситњавању ово мало Срба....тај се грдно преварио!

Још ће да буде партија, странака, партијица и покрета....ТЕК СМО ПОЧЕЛИ!

МА ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

Помен Војводи Војиславу Танкосићу.

Говори Драгослав Бокан,

ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ !

ВИШЊА СРБИЈА!

ДРАГОСЛАВ БОКАН, БУДУШЧИ

МЈАСТОБЉУСТИТЕЉ

ТРОНА СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

наравно кад МИ дођемо на власт.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-06-2017, 11:56 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: 1920x550_fill_slide4.jpg]

ТРОНА СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,
[/b]
наравно кад МИ дођемо на власт.

S nami bog.

Kada mi dođemo na vlas' to ćemo da obožimo iznutra.

Amin bože daj.

Pametnom dosta.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: 26266_5.jpg]

Ма што више покрета и покретића то смо јачи!

ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: www.volimotadzbinu.rs]

ЈОШ ЈЕДНА ВАШКА ОБАШКА, па ка'е:

Добро Мила збори ама оно о "Нарооооод" и "љуцкиправа" чим чујемо одма' трчимо у нужник а пос'гле'ам ђе ми је онај наган!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Шта ли је са "Канадским Добровољачким Корпусом"? Јок

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним