(05-02-2018, 08:17 PM)ЈВуО-КГ Пише: ....не ложим се ја ни на какве приче него су љотари водили децу на стрељање јер су ти исти љотари ,уз комунисте, највећи изроди српског рода у историји. Моралне олупине које су много волеле да буду швабови.
Енееее....а нами приповедали очевици ође, све седе старине, поштовани Срби, којино су Србске Цркве ође у изгнанству градили док су их тамо твоји самоуправљачи рушили, да је Марисав Петровић
уствари извлачио угледне србске домаћине из шупа за стрељање еда би
БРОЈ који су Њемци, идоли твог истомишљеника
Даркеца Гроковника овдашњег, коме тиха патња што не личи на швабова, одредили за стрељање као одмазду за "уби из заседе па послен бјеж'те ноге-поср*аћу вас"!
Нами су те седе старине дакле, приповедале да никвог "вођења деце на стрељање" од стране Србских Добровољаца није било, но да је речени Марисав био приморан да
БРОЈ који су идоли Даркови зацртали, попуњава са
ЦИГОЈНЕРИМА и
КОМУНО-САТАНИСТИМА!
Међутим!
Ти тврдиш да је специјална комисија, у којој је као истакнути самоуправљач био и твој ћаћа, прегледала у фонду Државне комисије за утврђивање злочина окупатора и његових помагача, тридесетак досијеа љотићеваца и других ратних злочинаца, па да је иста комисија такође утврдила на основу података у Архиву Централног комитета Савеза комуниста Југославије, у фонду ЦК КПЈ (1934—1945), да Марисав није спроводио
ЦИГОЈНЕРЕ и
КОМУНО-САТАНИСТЕ но је на стрељање водио српску децу.
Сад....овај....не знам шта да мислимо.....дал'да верујемо очевицима, седим старинама који се припремају да иду Богу на Истину, илииии.....фонду Државне комисије за утврђивање злочина окупатора и његових помагача и Архиву Централног комитета Савеза комуниста Југославије, у фонду ЦК КПЈ (1934—1945)!
Просто си ме сад бачио у недоумицу....коме веровати?!