Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ima li država Srbija granicu???

Још ако је генерал туна у Канаде,битка може да почне!Пилот

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(25-09-2015, 01:01 PM)смедерево Пише:  Још ако је генерал туна у Канаде,битка може да почне!Пилот

За Ново-Србијицу у оваквом стању није потребно наше телесно присуство тамо, довољна је и наша мисао-водиља!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Јес', јес'
војна управа, а ти ћеш навијати из Канаде!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

хихихи

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Ово је опомена озго, тако се и Карла дел Понте скркетала низ степенице 'номад!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(25-09-2015, 01:21 PM)херцеговац Пише:  Јес', јес'

Попечатељу наш,
не рече како ћемо?

Оћемо ли опета као деведесетијех? Ми ође да крпимо гузицу и крљамо се како знамо и умијемо, ти из Канаду да навијаш?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(25-09-2015, 08:07 PM)херцеговац Пише:  
(25-09-2015, 01:21 PM)херцеговац Пише:  Јес', јес'

Попечатељу наш,
не рече како ћемо?

Оћемо ли опета као деведесетијех? Ми ође да крпимо гузицу и крљамо се како знамо и умијемо, ти из Канаду да навијаш?

Ми смо из Канаду навијали како треба, има их и који су тамо изгинули и допали рана, ну за време титића без покрића никако да скину Србе који су тамо носили помоћ са списка "домаћих издајника и државних непријтеља"!

Нашло Панића који ође никад у Цркву ушао није!

За то време је Туђман обишао све усташе у Аргентини и донео масу пара а о лобирању да и не говоримо!

Међутим!

Оно зашта се ми залажемо јесте најједноставнији начин да се избегне међусобно крљање и грађански рат!

Ал'изгледа да вами више одговара да тонете све дубље и дубље док се не догоди оно најгоре!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Добро је када си искрен. Имаш плус.

Признајем ти да си највећи канадски Србин и када србујеш, србујеш до зоре.

Прђеле зреле, опадале зелене!

Одговори

(25-09-2015, 08:27 PM)херцеговац Пише:  Признајем ти да си највећи канадски Србин и када србујеш, србујеш до зоре.

И ми теби признајемо да си најжешћи Србин на...овом форуму!

Ти мени Сердаре-ја теби Војводо!

Хармоника

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Благодарим! +1!

Одговори

(26-09-2015, 07:22 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-09-2015, 08:27 PM)херцеговац Пише:  Признајем ти да си највећи канадски Србин и када србујеш, србујеш до зоре.

И ми теби признајемо да си најжешћи Србин на...овом форуму!

Ти мени Сердаре-ја теби Војводо!

Хармоника
КидањеКидањеКидањеКидање
Najzesci Srbin kad mu pustis zareta i gocija ili baju malog knindzu
ХармоникаХармоника

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јеси обрисао слине?
Не разумијеш се у фину умјетност, шта 'ш!

Одговори

(26-09-2015, 04:14 PM)херцеговац Пише:  Јеси обрисао слине?
Не разумијеш се у фину умјетност, шта 'ш!

Немој тако, наш Киза нам у последње време открива своје изузетне стихоклепачке дарове врсног илевенуалца из Вршца, па ка'е:

Цитат:Vučiću pederu- Izdao si Srbiju.
Nikoliću Tomo- Seksualcu Homo.

Хармоника

А нами се ова допада, јес'да ће двојац Хасо-Шумадрипац да се љути, ал'шта'ш, то је јаче одмене, па ка'е:

Ојсаааа!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Daj da ti ponudimo da budes dj sa ovom muzikom na nekom festivalu (Može Exit) ili sa Neđom Kostićem da napravimo neku saradnju ođe...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним