Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ima li država Srbija granicu???

(26-09-2015, 08:16 PM)Mekenzi Пише:  Daj da ti ponudimo da budes dj sa ovom muzikom na nekom festivalu (Može Exit) ili sa Neđom Kostićem da napravimo neku saradnju ođe...

На те приредбе радо ћемо доћи, ама у тенку!

[Слика: 200.gif]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

'El ovako:

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-09-2015, 05:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  А нами се ова допада, јес'да ће двојац Хасо-Шумадрипац да се љути, ал'шта'ш, то је јаче одмене, па ка'е:

Ојсаааа!

Нисмо ни сумњали да се лицемеру из Канаде може свидети друго шта н'о лицемери из Крајине:

Ево само за тебе као љубитеља усташа и њихових забављача-музиканата.

Ајмо Просметлару, ојсаааа, заиграј мало, док ти Еро не изађе из Парова!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Пољска. Протести против исламизације Европе. Да не преносим све слике, једна упечатљива.

[Слика: motor-lublin-2.jpg]
Одговори

Кизо мани шалу, јесил'се јавио ође, ови дају не питају, па каже:

https://www.facebook.com/NacionalnoOsves...=3&theater

(30-09-2015, 11:01 AM)Гроковник Пише:  
(26-09-2015, 05:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  А нами се ова допада, јес'да ће двојац Хасо-Шумадрипац да се љути, ал'шта'ш, то је јаче одмене, па ка'е:

Ојсаааа!

Нисмо ни сумњали да се лицемеру из Канаде може свидети друго шта н'о лицемери из Крајине:

Ево само за тебе као љубитеља усташа и њихових забављача-музиканата.

Ајмо Просметлару, ојсаааа, заиграј мало, док ти Еро не изађе из Парова!

Гроковниче ми ценимо своје време и не јуримо по интернету да све шпијамо и контролишемо!

Нами се она прва песма допала а шта аутори даље раде то није био предмет наше радозналости!

Међутим!

Људи као ти све прате па си ти 'номад, као страствени љубитељ "Фарме", открио и кад је Еро Ојданић тамо пр'но!

Јави кад окријеш јошт неку таку вест ама не на овом подфоруму, има тамо за све и свашта!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Време своје можда цените - тако вас латини научише, јер време је, како оно беше - новац, али ум свој не цените очигледно ни мало...

Интересантно како се вама тако просвећеном и уздигнутом раденику на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго редовно допадну све неке декадентне ствари или неки болесници или издајници из ове наше јадне Србијице.

Има ту нека веза...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(17-10-2015, 06:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо мани шалу, јесил'се јавио ође, ови дају не питају, па каже:

Ja ne nameravam napuštati zemlju, radi materijalizma i prodaje duše zapadu. Meni nije cilj da me neki kanadski gazda izrabljuje za dolarese, ja sam ti ođe sa svojim narodom i u dobru i zlu, već 30+ godina. Mene ne vuce materijalzam na zapad. Da pricam nekim ingliš jezikom, sa kinezima, crncima itd...Ima nešto što nema ceu

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-10-2015, 08:03 AM)Гроковник Пише:  Интересантно како се вама тако просвећеном и уздигнутом редовно допадну све неке декадентне ствари или неки болесници или издајници из ове наше јадне Србијице.

Паааа...што се декадентних болесника тиче, ми ето диванимо и са обожаваоцима караконџула!

Шта'ш....Блажени нишчи Духом, на њима је Царство Небеско!

(19-10-2015, 08:20 AM)Mekenzi Пише:  
(17-10-2015, 06:33 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Кизо мани шалу, јесил'се јавио ође, ови дају не питају, па каже:

Ja ne nameravam napuštati zemlju, radi materijalizma i prodaje duše zapadu. Meni nije cilj da me neki kanadski gazda izrabljuje za dolarese, ja sam ti ođe sa svojim narodom i u dobru i zlu, već 30+ godina. Mene ne vuce materijalzam na zapad. Da pricam nekim ingliš jezikom, sa kinezima, crncima itd...Ima nešto što nema ceu

Кизо еве Амери и Трули Запад доказују да и без напуштања земље чо'ек мож'да се прода запаре ка потоња курва!

Међутим!

Ми у изгнаннству зарађујемо поштено у зноју лица свог, мењајући наше знање и умење за средства преживљавања ође у Трбуху Сотоне!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

01.11.2015.

МЕДВЕЂА УСЛУГА ЕУ И НЕМАЧКЕ СРБИЈИ – ДОКАЗ ДА ЖЕЛЕ ДА СРБИЈУ ПРЕТВОРЕ У КАРАНТИН

ДОНИРАЊЕМ средстава за изградњу прихватних центара за мигранте у Србији, Европска унија нашој земљи чини „медвеђу услугу" - наводно нам помажу, а у ствари нас опремају да на својој територији трајно населимо највећи број миграната са Блиског Истока.

Последње вести о донацији ЕУ од 2.3 милиона евра за помоћ мигрантима у Србији, као и помоћи Немачке за опремање прихватног центра за мигранте у Суботици и Вршцу, указују на то да је Европска унија нашој земљи наменила улогу да буде карантин за стотине хиљада миграната који су се запутили ка ЕУ.

Због све учесталијих туча, криминала, силовања и епидемија болести у камповима за мигранте у земљама ЕУ, пре свега у Немачкој и Аустрији, логично је да ове земље желе да мигранте држе што даље од својих територија.

Србија не сме да постане земља где ће се мигранти трајно задржавати, јер то може да угрози безбедност и здравље наших грађана.

Зато сва средства која ЕУ намерава да нам донира за помоћ мигрантима, треба да одбијемо, или да преусмеримо на неку другу земљу која се налази на балканској мигрантској рути.

Предлажем да та средства буду преусмерена ка Хрватској која као чланица ЕУ сигурно располаже већим економским, људским и логистичким капацитетима за трајни прихват миграната од Србије.

Србија је већ довољно исцрпљена сопственим избеглицама из Хрватске и интерно расељенима са Косова и Метохије, који још увек немају решена основна егзистенцијална питања у Србији, а за које ЕУ није показала ни приближно исту бригу као за мигранте са Блиског Истока.

(изјава Ненада Поповића, председника Србске народне партије)

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

1. новембар 2015 (по шокачком календару).

Србска лига поручила Меркеловој:

Гради ти центре за азиланте у Немачкој а не у Србији!!!

БЕОГРАД – Србска лига изражава забринутост поводом потврде информација да Немачка, преко својих хуманитарних невладиних организација, финансира изградњу прихватних центара за aзиланте на територији Србије у Суботици и Вршцу.

Србска лига упозорава да се иза тога крије намера Немачке, али и других земаља ЕУ, да већи број азиланата остане у Србији.

ЕУ на овај начин жели да прелије проблем азиланата на Србију !!!

Информацију о плану Немачке да финансира изградњу прихватних центара у Србији, у Суботици и Вршцу, јуче је потврдило Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

– Србска лига поставља питање која је сврха изградње прихватних ценатара за азиланте на територији Србије када нико од тих људи не жели својевољно да остане у Србији?

-Да ли ће Србија, за рачун ЕУ, силом присиљавати азиланте да остану или ЕУ планира да опет затвори границе и на тај начин их задржи у Србији? – питају из Србске лиге.

Србска лига сматра да овом тактиком ЕУ планира да припреми терен у Србији за задржавање азиланата, како би у случају новог затварања граница, ублажила хуманитарну катастрофу и потенциално негативне медијске последице.

– Србска лига још једном наглашава да је проблем азиланата – проблем ЕУ, а не проблем Србије.

Они у Европу стижу преко Грчке која је чланица ЕУ, а затим се преко територија Македоније и Србије усмеравају према другим чланицама ЕУ.

Уколико Берлин или ЕУ жели да задржи азиланте негде, то би требало да чини у Грчкој као чланици ЕУ. Србији нису потребни прихватни центри јер Србија је земља транзита.

Србија треба да преговара са ЕУ само око помоћи за транспорт азиланата од Прешева до Хоргоша или Шида, одакле би наставили свој пут ка Немачкој и другим жељеним земљама.

Србска лига поручује Ангели Меркел да она треба да гради прихватне центре на тлу Немачке, јер азиланти тамо иду, а не на тлу Србије – саопштио је данас овај покрет.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним