Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

Није то брате никаква грешка, увек су они хтели да буду радикали уместо радикала.[Слика: icon_wink.gif]
Одговори

Dveri su danas radikali iz sezone 1995-2008

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-11-2017, 11:58 PM)Mekenzi Пише:  Dveri su danas radikali iz sezone 1995-2008

Или СПО из сезоне 1989-1991.
Одговори

(10-11-2017, 09:55 PM)Ултрадесничар Пише:  Или СПО из сезоне 1989-1991.

Бедниче,престани са овим покушајима провокације.

Решење за своје психичке проблеме тражи код надлежног лица а не на форуму.Јебо те Пинк, Информер, Тито, КНОЈ, Шешељ,Вучић,Тома и сви остали медиокритети које си следио на своме путу дебила.

Твоја биографска https://www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75U
Одговори

(10-11-2017, 09:55 PM)Ултрадесничар Пише:  
(08-11-2017, 11:58 PM)Mekenzi Пише:  Dveri su danas radikali iz sezone 1995-2008

Slažemo se БајаБаја

Te dve godine su jedino vredele od Vuka..

To je bila Gold edition sezona...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-11-2017, 01:28 AM)Mekenzi Пише:  
(10-11-2017, 09:55 PM)Ултрадесничар Пише:  

Slažemo se БајаБаја

Te dve godine su jedino vredele od Vuka..

To je bila Gold edition sezona...

Мекензи, ја сам био одушевљен што се појавила странка као што је СПО а нисам почео да идем у Средњу школу. Ја сам био убеђен да ће СПО победити Слобу и Миру и вратити Краљевину. Чак сам на прве вишестраначке изборе после ДСР ишао са ћалетом да га проверима да ли је гласао за СПО.Smile
Вук је покренуо Српску Гарду да брани народ од новг клања у Лици чак су били 1992. у Херцеговини.
Одговори

Vuk je imao zlatne trenutke 1989-1991...

Posle toga počeo ko gluvo kuče da luta tamo, vamo, Više nije znao od 1992 gde udara...

Na kraju završi u krilu Aleksandra Vučića, đe mu Danica ima 10 hiljada evra mesećno kod Rusa u NIS-u...

Vuk se sveo danas na prosečnog olinjalog pisca od nekadašnjeg kralja trgova, gde su mu stotine hiljada srba klicala, četnika ravnogorca, podržavaoca monarhija osnivača srpske garde ostade samo brada i kosa sve ostalo je izdao i prodao.

Danas Vuk ne sme da se pojavi međ četnike, a SPO spade na auto stranku sačinjena od Danice, Vuka i aforističara.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-11-2017, 09:36 PM)Mekenzi Пише:  Vuk je imao zlatne trenutke 1989-1991...

Posle toga počeo ko gluvo kuče da luta tamo, vamo, Više nije znao od 1992 gde udara...

Na kraju završi u krilu Aleksandra Vučića, đe mu Danica ima 10 hiljada evra mesećno kod Rusa u NIS-u...

Vuk se sveo danas na prosečnog olinjalog pisca od nekadašnjeg kralja trgova, gde su mu stotine hiljada srba klicala, četnika ravnogorca, podržavaoca monarhija osnivača srpske garde ostade samo brada i kosa sve ostalo je izdao i prodao.

Danas Vuk ne sme da se pojavi međ četnike, a SPO spade na auto stranku sačinjena od Danice, Vuka i aforističara.

Да али одлутасмо од теме.
Двери. За сада ја сам за њих на следећим извбворима. Видећемо шта ће се догађати.
Одговори

(11-11-2017, 09:52 PM)Ултрадесничар Пише:  Двери. За сада ја сам за њих на следећим извбворима. Видећемо шта ће се догађати.

Можда си ти на следећим ИЗВОРИМА за Двери али сви на форуму знају да си ти Владимир Петровић-Ројалиста-Теријер. Дакле некадашњи монархиста а садашњи радикалски празноглави путиноид који је у међувремену очито добио ангажман као интернет-бот.
Одговори

(12-11-2017, 07:06 PM)Брада Пише:  
(11-11-2017, 09:52 PM)Ултрадесничар Пише:  Двери. За сада ја сам за њих на следећим извбворима. Видећемо шта ће се догађати.

Можда си ти на следећим ИЗВОРИМА за Двери али сви на форуму знају да си ти Владимир Петровић-Ројалиста-Теријер. Дакле некадашњи монархиста а садашњи радикалски празноглави путиноид који је у међувремену очито добио ангажман као интернет-бот.

Све и да сам ја тај Владимир Петровић "Пижон" и бот итд. ти си изгледа против Српских Двери ?
Одговори

Nije ultra naš Vlada...Dečko je mnogo realniji od njega, onaj je bio katastrofa a i napadan....

Ultra koliko vidim dečko je iz Beograda.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Можда си ти на следећим ИЗВОРИМА за Двери али сви на форуму знају да си ти Владимир Петровић-Ројалиста-Теријер. Дакле некадашњи монархиста а садашњи радикалски празноглави ПУТИНОИД који је у међувремену очито добио ангажман као интернет-бот.

Чека', чека'...па и ми смо

П У Т И Н О И Д !!!

Међутим!

Данас цео свет, укључујући и већинску Чемерику, види да

П Р А З Н О Г Л А В И

не станују тамо ђе се Цар Путин креће!

Н А П Р О Т И В!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-11-2017, 09:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Можда си ти на следећим ИЗВОРИМА за Двери али сви на форуму знају да си ти Владимир Петровић-Ројалиста-Теријер. Дакле некадашњи монархиста а садашњи радикалски празноглави ПУТИНОИД који је у међувремену очито добио ангажман као интернет-бот.

Чека', чека'...па и ми смо

П У Т И Н О И Д !!!

Међутим!

Данас цео свет, укључујући и већинску Чемерику, види да

П Р А З Н О Г Л А В И

не станују тамо ђе се Цар Путин креће!

Н А П Р О Т И В!

Стиже нам Цар Путин на међеду.... Јок

[Слика: IMG_5837.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(12-11-2017, 09:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  па и ми смо
П У Т И Н О И Д !!!

Ваистину!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним