28-02-2018, 05:03 PM
Двери: Осмехом до победе
28-02-2018, 05:55 PM
(28-02-2018, 03:07 PM)Ултрадесничар Пише:(28-02-2018, 02:42 PM)Шумадинац Пише: Које Четнике питаш? Путинове Четнике или Нато Четнике?
Пусти ти НАТО почетнике за кога ће да гласају. Они имају дилеме: "Жути картел" у неколико колона ( ШуНАТОвац, "Гангула" Шапић, мало је зла нанео Милован-Ђидо али ево поново Ђиласи доносе слободу народу, Саша Јанковић "Поточари", Н. Сандуловић "ја сам био 5. октобра!" ...)
Него, Шумадинац ти се изјасни.
Ма ја сам ти овде почетник, но...
Знаш како... сви антизападни и прозападни "четници" ми иду на..... живце.
Овде имаш и неке жуте војвођанске четнике, те канадске чичамитове четнике, а имаш и секташке четнике попут Смедеревца.
.... мсм... има их разних, поента је у томе што је сваки од њих "обележен", сваки има предубеђења и сматрају себе "изабраницима".
Дакле, хибридних "четника" имаш у Србији на претек.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
28-02-2018, 05:58 PM
(28-02-2018, 05:55 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 03:07 PM)Ултрадесничар Пише:(28-02-2018, 02:42 PM)Шумадинац Пише: Које Четнике питаш? Путинове Четнике или Нато Четнике?
Пусти ти НАТО почетнике за кога ће да гласају. Они имају дилеме: "Жути картел" у неколико колона ( ШуНАТОвац, "Гангула" Шапић, мало је зла нанео Милован-Ђидо али ево поново Ђиласи доносе слободу народу, Саша Јанковић "Поточари", Н. Сандуловић "ја сам био 5. октобра!" ...)
Ти си дрипац почетник

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
28-02-2018, 06:20 PM
(28-02-2018, 05:58 PM)смедерево Пише:(28-02-2018, 05:55 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 03:07 PM)Ултрадесничар Пише:(28-02-2018, 02:42 PM)Шумадинац Пише: Које Четнике питаш? Путинове Четнике или Нато Четнике?
Ти си дрипац почетник
Поздрави "човека сову" и Милоја Удбаша и поручи им да ћу им доћи на врућу јагњетину у Лозници или у некој другој "катакомби" да узмем благослов од њиховог Папе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
28-02-2018, 06:29 PM
(28-02-2018, 06:20 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 05:58 PM)смедерево Пише:(28-02-2018, 05:55 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 03:07 PM)Ултрадесничар Пише:(28-02-2018, 02:42 PM)Шумадинац Пише: Које Четнике питаш? Путинове Четнике или Нато Четнике?
Ти си дрипац почетник
Поздрави "човека сову" и Милоја Удбаша и поручи им да ћу им доћи на врућу јагњетину у Лозници или у некој другој "катакомби" да узмем благослов од њиховог Папе.
Слушај дрипац, жалосно је што ти покушаваш овде да наметнеш како је СПЦ(част изузецима, али мало их је на жалост) на Светосавском путу и како треба да се прећуткују разне будалаштине и испади, почевши од несрећног патријарха и осталих Злиринеја. Свима је јасно да оваква СПЦ на жалост клизи у чељуст ватикана и губи смисао Православља.
Ја не могу бити "Равногорац"јер се то не постиже писањем по форуму, већ заклетвом и добијањем звања од надлежних и овлашћених људи за те ствари.
А што се тиче ЈВуО, чисто сумњам да би се сложила са оваквом СПЦ и обрнуто.
А што се тебе тиче, само знаш да кевћеш и дречиш овде по форуму, секташ, љотан, комуниста итд.... Теби некако пристаје овај придев ДРИПАЦ, јер бољи ниси, до јуче си пљувао по Бокану, а сад видим редовно качиш његове текстове,јер је он тобож ревнитељ

А можеш доћи у било коју катакомби, по благослов и лепу реч, јагњетину не служе, и бићеш братски дочекан и испраћен.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
28-02-2018, 09:18 PM
(28-02-2018, 06:29 PM)смедерево Пише:(28-02-2018, 06:20 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 05:58 PM)смедерево Пише:(28-02-2018, 05:55 PM)Шумадинац Пише:(28-02-2018, 03:07 PM)Ултрадесничар Пише:(28-02-2018, 02:42 PM)Шумадинац Пише: Које Четнике питаш? Путинове Четнике или Нато Четнике?
Ти си дрипац почетник
Слушај дрипац, жалосно је што ти покушаваш овде да наметнеш како је СПЦ(част изузецима, али мало их је на жалост) на Светосавском путу и како треба да се прећуткују разне будалаштине и испади, почевши од несрећног патријарха и осталих Злиринеја. Свима је јасно да оваква СПЦ на жалост клизи у чељуст ватикана и губи смисао Православља.
Ја не могу бити "Равногорац"јер се то не постиже писањем по форуму, већ заклетвом и добијањем звања од надлежних и овлашћених људи за те ствари.
А што се тиче ЈВуО, чисто сумњам да би се сложила са оваквом СПЦ и обрнуто.
А што се тебе тиче, само знаш да кевћеш и дречиш овде по форуму, секташ, љотан, комуниста итд.... Теби некако пристаје овај придев ДРИПАЦ, јер бољи ниси, до јуче си пљувао по Бокану, а сад видим редовно качиш његове текстове,јер је он тобож ревнитељ
А можеш доћи у било коју катакомби, по благослов и лепу реч, јагњетину не служе, и бићеш братски дочекан и испраћен.
Боље, ви Артемити, да се бавите вашим Заветницима које финансира Ватикан и разним прољотићевским групицама.
Ман'те се ви СПЦ и Двери.
Имате ви вашег Папу, не треба вам Ватикан.

Д М
01-03-2018, 12:28 PM
01-03-2018, 03:15 PM
Д М
01-03-2018, 03:42 PM
(01-03-2018, 03:15 PM)Шумадинац Пише:
А данас у емисији на ТВ СтБ "Добро јутро, Београде" цело преподне Шешељ уз помоћ директорке СтБ Иване Вучићеви су се утркивали у
"пљувању" по Бошку Обрадовићу и активиста Двери Српске.

На Првој ТВ, можда је "луд" С. Радуловић ( ДЈБ- Двери) али је раскирнкао
"Гангулу" Шапића који је поставио за општинског већника Шешељевог сина ! На истој телевизији неки Милош Јовановић ( ДСС) је морао да се "упише у листу стрелаца" ( "Ми и Стаматовић смо хтели са Обрадовићем али они су ушли у коалицију са Радуловићем што је огорчило присталице Двери" ).
02-03-2018, 10:20 AM
Bosko je totalno podbacio, sto se ovih izbora tice.. Treba neko da radi sa njim na njegovom medijskom nastupu.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
02-03-2018, 01:17 PM
04-03-2018, 10:20 PM
Био сам убеђен да ће прећи цензус.
05-03-2018, 11:07 AM
Слажем се да Бошко треба мало да спусти лопту ! Заиста је преагресиван и то НАЖАЛОСТ неможе да пробуди бираче , почиње да иде на нерве и симпатизерима а камо ли осталим потенцијалним бирачима ! Бошкић је све управу али брате само Вучић па Вучић ...... Треба мало да се посаветује са стручњацима за медијске наступе ! Иначе ја гласам за њега од 2012-те године али ме много живцира са наступима .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
05-03-2018, 01:29 PM
Ја овсте незнам како ви бирате људи да буду вође партије?
Које су те квалификације што оправда људе да могу да бирају вођу?
Које су кандидати ко се појавља?
Којих су тих кандидати ко избегаве да се кандидују?
Тражи се државник, сагледајте ко сте имали у прошлости, које квалификације су имали тих људи, што су их разликули од осталих кандидати?
Бошко Одбрадовић је борац, поготово за неправди, али на жалост он није кандидат за Преседник тражи се ДРЖАВНИК, ДИПЛОМАТ......Ко своју борбу води иза затворених ватра......е ту се обично дешава највеће Српске несреће!
Погледајте у Сергеја Лаввов један од најбољих ДРЖАВНИКА ова времена
Његове речи кад их бира су толико суптилне, снажне оних су на њиви другог језика,
Државнике се гајају......кад у Србији нема таке школе одгаја, ви онда морате у раним годинама да шаљете својих најбољих синове и кћерке у младим године у Москви на тешко дипломатске и државничке образовање.
Рекао бих стварање таке школе је приоритет, један озбилних народ, ту тражиш главни Професори из дипломатске школе у стижу у посети. Рекао бих Бања Лука су на почетку такав програм.....оних су веч запослили Срђана Трифковића.
Што немогу да разумен је зашто високо образованих људи из Војске, ко пензионирају у својим 50тих година......не преводу своју руководилачке искуства у привреди и политике. Надам се то су тих некупљивих људи!
Што Двери и са њима искрених љубитељих род, нације и државу........је разнне петиције на главне теме државе.
Живимо у мобилни свет, где људи могу да гласају за звезде на гренд итд.
Мораш да онимираш тих људи да користе своје текнологије у онлајн конзенсус и петиције у најглавнијих темама државе.........пре него диктатура то покрене као неких плакачких референдум.
На овај наћин ви можете да добијате Српски глас у свету......ко никад не гласа, а за сигурно тамо има њиховог најпаметније кадра!
Како да анимираш младе људи да имају свој глас, своја мисљење, на језик што могу разумети.....
Које су те квалификације што оправда људе да могу да бирају вођу?
Које су кандидати ко се појавља?
Којих су тих кандидати ко избегаве да се кандидују?
Тражи се државник, сагледајте ко сте имали у прошлости, које квалификације су имали тих људи, што су их разликули од осталих кандидати?
Бошко Одбрадовић је борац, поготово за неправди, али на жалост он није кандидат за Преседник тражи се ДРЖАВНИК, ДИПЛОМАТ......Ко своју борбу води иза затворених ватра......е ту се обично дешава највеће Српске несреће!
Погледајте у Сергеја Лаввов један од најбољих ДРЖАВНИКА ова времена
Његове речи кад их бира су толико суптилне, снажне оних су на њиви другог језика,
Државнике се гајају......кад у Србији нема таке школе одгаја, ви онда морате у раним годинама да шаљете својих најбољих синове и кћерке у младим године у Москви на тешко дипломатске и државничке образовање.
Рекао бих стварање таке школе је приоритет, један озбилних народ, ту тражиш главни Професори из дипломатске школе у стижу у посети. Рекао бих Бања Лука су на почетку такав програм.....оних су веч запослили Срђана Трифковића.
Што немогу да разумен је зашто високо образованих људи из Војске, ко пензионирају у својим 50тих година......не преводу своју руководилачке искуства у привреди и политике. Надам се то су тих некупљивих људи!
Што Двери и са њима искрених љубитељих род, нације и државу........је разнне петиције на главне теме државе.
Живимо у мобилни свет, где људи могу да гласају за звезде на гренд итд.
Мораш да онимираш тих људи да користе своје текнологије у онлајн конзенсус и петиције у најглавнијих темама државе.........пре него диктатура то покрене као неких плакачких референдум.
На овај наћин ви можете да добијате Српски глас у свету......ко никад не гласа, а за сигурно тамо има њиховог најпаметније кадра!
Како да анимираш младе људи да имају свој глас, своја мисљење, на језик што могу разумети.....
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)