Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Двери: Осмехом до победе

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Боле & Крмнад

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Драган Крсмановић: Жртвовао сам свој живот за ову земљу, а називају ме фашистом, само зато што сам против власти СНС-а?

https://dveri.rs/wp-content/uploads/2020...anovic.png

Драган Kрсмановић, магистар историје, пуковник Војске Србије у пензији и председник Друштва историчара Ужица. Био је командант војног Аеродрома Поникве током НАТО агресије 1999. Бивши је управник Војно-историјског Архива у Београду.

На јучерашњој трибини Савеза за Србију у Ужицу изјавио је следеће:

„Мене који сам живот посветио борби за ову земљу као официр, мени коме су Немци 19. октобра 1941. стрељали 25 чланова фамилије, мог деду који је погинуо у Априлском рату, е мени су рекли да сам фашиста! У целом свету фашисти се крију и покушају да оперу своје лице, а само нас овде у Србији прозивају фашистима?“

Поводом проглашења бојкота, режимски медији постављају питање да ли је опасно што опозиција жели да подели народ, а јасно је да је тај став ,,или си уз нас или си фашиста и насилник“, управо парадигма власти оличена у Српској напредној странци. Они тако не презају ни од тога да велике хероје и истинске родољубе назову фашистима.

Дакле, каква порука нам се шаље годинама уназад? Није важно да ли си купио диплому или мало преписивао, да ли си служио војску, био дезертер или купио стан од тетке из Канаде, за 30 година променио све странке на власти… Ако си уз власт, имаш све и бићеш поштован, ако ниси и противиш јој се, на страну сва херојска дела и жртве, за тили час медији ће од тебе направити издајника.

Синоћ је у МЗ Центар у Ужицу одржана трибина Савеза за Србију „Ко је опозиција у Ужицу“. Скуп је организовао ужички огранак Савеза за Србију и на њему су говорили представници странака које чине тај савез и представници удружења грађана.

На трибини су говорили Жељко Бацетић ДС, Јован Марковић ДС, Тања Богосављевић (ДС), Владимир Ристовић Двери, Милена Ћосић (НС), адвокат Мирко Филиповић, предузетник Жељко Морачанин, пољопривредник Душан Цвијовић, Катарина Лацмановић Двери, Дејан Крчевинац УОЛ, Драган Бабић Двери и други.

Закључак трибине јесте активан бојкот избора против аутократске власти!

Извор видео материјала и описа скупа: Огласна табла Ужице
.

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Mislim da nema velika filozofija ko je ko. Ko hoce na izbore sada taj se prodao, ko nece taj se nije prodao.

Za bojkot su Obradovic i DJB.

(08-10-2019, 10:57 PM)Шумадинац Пише:  .
БОШКО: Вучић је изјадник КиМ, духом протестант, у свему супротан Светосављу

https://srbin.info/politika/bosko-vucic-...etosavlju/

Ko protestant? Ameri? Smile
Pa nema vecih protestanata od nas. NEMA. Svi su manji. Kinezi, Rusi,...Ameri.. SVI.

Jedan smesan primer. Vracamo se busom iz jednog manjeg mesta u Americi do aerdroma pa nazad u GA. Zima. Mi u jaknama, usli u bus., on krece, 10 minuta, nema grejanja, 20 minuta nema grejanja, ja se okrecem, svi u bundama, tisina, niko ne mrda. Pola sata nista. E reko nek ide u p...m.... idem kod vozaca. Mi nemamo grejanje pozadi? Zenska vozi. Jao, ja prvi put vozim ovaj bus ne znam gde s eukljucuje, sad cu da pozovem ove da pitam. Vracam se ja, p akazem n aengleskom zeni da ce da bude grejanja. Amerikanka ispred nas mi kaze: Hvala va,m sto ste otisli da trazite.

Ja sedam i kazem zeni na srpskom: Je... ti, ko bre ove protstant, mi ili oni.

A evoi ti sta su ti geni protestanski. Moje dete u skoli, 3, 4 dana pred kraj skolske godine, da rade pismenu vezbu. Ono ustaje i pita: Jel mozete vi nama da date ocenu koju sada imam0, a da ne radimo sada pismenu vezbu?

Ona se zmilsi, aj ponovi? Dete ponovi. Uciteljica pita: Jel se slazete vi ostali?
Slazemo se. Isto posle casa deca mom detetu: Hvala ti za ovo.

Неко помену одело ново за Бошка, па помену како иде са овим Ђиласом....

То је сад проблем што се дружи са богатима и вероватно тера неки бизнис и има.

А шта ви хооћете? Нећете комунизам, нећете капитализам, јер нећете Ђиласа...?

Знате ви шта хоћте у животу?

Pa stvarno:

Necu strane kapitaluiset, radimo za male pare.
Necu strance otimaju mi prirodna botastva, vodu, zlato...
Dobro, aj d anajurimo strance.
E sad mor aneko do nasih to sve da kontrolis ei d aorganizuje.
Drzava?
Necete komunizam.
Onda ostaje Djilas i njemu slicni, ali oni ce s eobogate.
E necu ni on.

Pa koj moj oces?
Одговори

Д М
Одговори

Шуми једно квиз питање, наведи ми још 5 чланова двери без гуглања?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

(19-02-2020, 01:33 AM)Шумадинац Пише:  

Даклем ово је досад НАЈБОЉЕ што је Бошко осмислио и поставио одкад се превари, уједе га гуја, па се удружи са ништа-људима тамо!

БОШКО ВРАТИ СЕ СРБСКИМ ДВЕРИМА, НЕ СИПАЈ ВОДУ У СТАРО СРБСКО ВИНО БАШ ОНАКО КАКО СИ ОПИСАО ДА ПРЕДЛАЖЕ БАЛАВИ ШИФТАРИН!

Слава Богу да је најзад неко објаснио NOVOSRBU оно што ми поодавно покушавамо ама на приличнои директан начин а не деликатно-суптилно као Бошко, као рецимо кад објашњавамо да смо почесто ођекаре у аутобусу једнини бели човек у маси орангутана, шимпанза, бабуна, мандрила и...макака мајмуна!

СРБИНЕ НЕМОЈ И ОВО ДА МАЈМУНИШЕШ СА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, ГЛЕДАЈ ШТА РАДЕ ОРБАН И ПОЉАЦИ АКО СИ ВЕЋ ГАДЉИВ НА ЦАРА ПУТИНА!

Себи убраду:

Негоооо...откуд да баш Шумадрипац ово објави? Рек'о ја, биће од њега добар ЉОТАЧ!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Чека' чека', зар јутјуб, фејсбук, твитер и инстграм које Бошкић свакодневно користи зар они не долазе са трулежног запада, калифорнијског гњезда сатанизма, где прпопагирају геј лоби, независно Косово и свега онога супротног идеји светосавља, српског национализма зашта се "звери залажу"....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-02-2020, 03:27 PM)Mekenzi Пише:  Чека' чека', зар јутјуб, фејсбук, твитер и инстграм које Бошкић свакодневно користи зар они не долазе са трулежног запада, калифорнијског гњезда сатанизма, где прпопагирају геј лоби, независно Косово и свега онога супротног идеји светосавља, српског национализма зашта се "звери залажу"....

Каки бре фејсбук, цукерберг, блумберг, ајсберг....ми бре имали виљушке кад су швабе јеле рукама а њихови бергери скупљали што на прљав патос па'не!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Шумадинац, ти си члан Двери?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним