Mislim da nema velika filozofija ko je ko. Ko hoce na izbore sada taj se prodao, ko nece taj se nije prodao.
Za bojkot su Obradovic i DJB.
(08-10-2019, 10:57 PM)Шумадинац Пише: .
БОШКО: Вучић је изјадник КиМ, духом протестант, у свему супротан Светосављу
https://srbin.info/politika/bosko-vucic-...etosavlju/
Ko protestant? Ameri?

Pa nema vecih protestanata od nas. NEMA. Svi su manji. Kinezi, Rusi,...Ameri.. SVI.
Jedan smesan primer. Vracamo se busom iz jednog manjeg mesta u Americi do aerdroma pa nazad u GA. Zima. Mi u jaknama, usli u bus., on krece, 10 minuta, nema grejanja, 20 minuta nema grejanja, ja se okrecem, svi u bundama, tisina, niko ne mrda. Pola sata nista. E reko nek ide u p...m.... idem kod vozaca. Mi nemamo grejanje pozadi? Zenska vozi. Jao, ja prvi put vozim ovaj bus ne znam gde s eukljucuje, sad cu da pozovem ove da pitam. Vracam se ja, p akazem n aengleskom zeni da ce da bude grejanja. Amerikanka ispred nas mi kaze: Hvala va,m sto ste otisli da trazite.
Ja sedam i kazem zeni na srpskom: Je... ti, ko bre ove protstant, mi ili oni.
A evoi ti sta su ti geni protestanski. Moje dete u skoli, 3, 4 dana pred kraj skolske godine, da rade pismenu vezbu. Ono ustaje i pita: Jel mozete vi nama da date ocenu koju sada imam0, a da ne radimo sada pismenu vezbu?
Ona se zmilsi, aj ponovi? Dete ponovi. Uciteljica pita: Jel se slazete vi ostali?
Slazemo se. Isto posle casa deca mom detetu: Hvala ti za ovo.
Неко помену одело ново за Бошка, па помену како иде са овим Ђиласом....
То је сад проблем што се дружи са богатима и вероватно тера неки бизнис и има.
А шта ви хооћете? Нећете комунизам, нећете капитализам, јер нећете Ђиласа...?
Знате ви шта хоћте у животу?
Pa stvarno:
Necu strane kapitaluiset, radimo za male pare.
Necu strance otimaju mi prirodna botastva, vodu, zlato...
Dobro, aj d anajurimo strance.
E sad mor aneko do nasih to sve da kontrolis ei d aorganizuje.
Drzava?
Necete komunizam.
Onda ostaje Djilas i njemu slicni, ali oni ce s eobogate.
E necu ni on.
Pa koj moj oces?