(11-04-2021, 09:05 AM)Шумадинац Пише: (09-04-2021, 09:19 AM)Mekenzi Пише: (09-04-2021, 07:56 AM)Шумадинац Пише: Ја сам указао да не желимо да будемо таоци бившег режима који нас, заједно са садашњим, држи у зачараном кругу који траје већ пуних 30 година. Сматрам да је грађанима Србије доста да бирају између Бориса Тадића и Александра Вучића, Ивице Дачића и Чедомира Јовановића или између Војислава Шешеља и Ненада Чанка. Ти људи су веома дуго политичкој сцени, рекли су све што су имали и урадили су све што су могли.
Бошко Обрадовић
"Српски Покрет Двери"
А Бошко већ 23 године политичар

Политичар да, ал није био на власти.
.
Демократија у Србији више не постоји. Све је лаж. И Скупштина и медији и избори, а пандемија је додатно укинула политички живот. Постоји само Александар Вучић који сваки дан води функционерску предизборну кампању.
Зато сматрам да нема ништа од чекања милости власти и добре воље европских посредника, већ да морамо сами да се изборимо за слободу, правду и демократију. Зато Двери позивају на протест испред Народне скупштине у суботу, 15. маја на Светски дан породице. Ако се не побунимо све ће нас згазити. С правом јер смо онда то и заслужили јер смо спремни да трпимо владавину најгорих.
Бошко Обрадовић
"Српски Покрет Двери"
Бошко ми делује као аматер у политици. Те је за Љотића и Недића. Те се удружује са ССП, ДС, ЗЗС и осталим либералним проевропским странкама. Те позива на демократију па на рушење демократије. Те позива на изборе па не излази нигде на изборе. Те позива еу парламнтарце, па сад ма какви еу парлементаци идемо испред скупштине. Те потписује неки споразум са народом..
Човек заиста не зна која му је идеологија више. То је политика иди ми дођи ми.
Погубио се Бошко у задње време много....
Најгоре је од губљења Бошка јесте што су сви сарадници који су чинили окосницу ДВЕРИ напустили Бошка. Изузев неких баба-тетки и неких пензионисаних историчара нико у Дверима није остао.
Двери нити нико не зна да искористи празан простор који су оставили радикали када су се приближили СНС-у и огромно бирачко тело од 30-40% и окупи национал патриоте. Сад имаш милион интернет радикала. Милион неких покрета, неких вођа и сви хоће за микрофон и говорницу и најјачи су на јутјубу.
Исто што нико не зна да после распада ДС који је оставио страшно велики простор и велико бирачко тело нико то не зна да окупи јер се то поделило на милион малих партијица и комби странака и не знаш више које ко.
За мање од годину дана су београски и председнички а вероватно и парламентарни опозиција се овде бакће небитним стварима типа да ће ЕУпарламентарци да их доведу на власт декретом.
Нек скупе храбрости пада видимо, народ сам процени ко ваља ко не , зато служе избори.
Проблем јје што 80%грађана Србије не види никог у опозицији зато добијају 2-3% и онда гласају за СНС.
Када грађани имају за кога да гласају и знају какав је ко човек ко др. Ристић у Зајечару њега ће да подрже. Јер знај комшије, фамилија, грађани ко је какав.
Опозицију Србије целу и леву и десну грађани немају поверења јер не знају ко су они.
Сви опозиционари лидери странака живе у кругу двојке. СВИ.
И како ће теби Бошко, Вук,Ђилас,Мариника, Шешељ јр, Павле, Дамјан анти мигрант, Др. Јован и други да реше економске, комуналне и социјалне проблем у Ариљу, Трговишту, Ваљеву, Куршумлији,Врању...
Једино што знају сви покрети и опизициони лидери АЈМО ИСПРЕД СКУПШТИНЕ.
Ај рођо уместо те скупштине сиђи доле до Србије да видиш шта је беда,страх и бол..
А, не, не како врачарске и салонске ципе да се прљају и где да се иде на кафу после "протеста"..
Једини спас јесте децентрализација Србије. Да сваки регион град, одлучује сам о својим проблемима и свом буџету а не да чека владу да пошаљ неку мизерију као социјалну помоћ на југ Србије.
Зато ниче БГД на води где се милијарде наших пара слива док мања места а поготово ргиони су и више од 10х сиромашији у односу на БГД.
Комунисти већ 80 година фаворизују изградњу Београда док остали део Србије у страшном економском сиромаштву.
Са изградњом Београда.Србија је изгубила близу 50%свог сеоског, планинског становништва.
Одакле су моји корени,(а ти знаш које је и који су) у том планинском селу које је некада бројало 1500 Срба пре другог св.рата,данас живи по задњем попису 200 душа углавном старци.
Сви млади напушају југ, исток, запад, север Србије и досељавају су велике градове а претежно у БГ или иостранство.
Тако да треба Бошко мало да скокне до Чачка и околине да изује салонске београдске ципеле,скине одело,обује опанке па село по село да га упознају лично Срби.
Србији никада Београд није донео слободу.
УВЕК,УВЕК,УВЕК СУ ТО БИЛИ СРБИ ИЗ УНТРАШЊИХ МЕСТА.
ПАМЕТНОМ ДОСТА.