26-09-2021, 06:11 PM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Цитат:Очување Косова и Метохије у саставу Србије
Цитат:Српски мини-шенген са Црном Гором и Републиком Српском
Цитат: Економски патриотизам и подршка домаћој привреди и пољопривреди уместо страним компанијама
Цитат:Забрана рада Рио Тинто у Србији и еколошки патриотизам
Цитат:Већа безбедност за грађане Србије који су угрожени мигрантском кризом
Цитат:Откривање свих гробница жртава комунистичког терора, имена убица и доушника
Цитат:Реституција имовинеРеституција је завршена.
Цитат:Обнова монархије као принципа власти
Цитат:Откривање гробног места и подизање споменика ђенералу Дражи Михаиловићу у БеоградуОво је ХИТ!
Цитат:Подизање споменика војводи Момчилу Ђујићу
- Подизање споменика Св. Владици Николају Велимировићу
- Подизање споменика шајкачи и ћирилици
(23-10-2021, 11:03 AM)Шумадрипац Пише: Иако се у јавности представљају као највећи заговорници вакцинације, представници актуелне власти у пракси су највише допринели да се људи не вакцинишу. Ко може да верује једном Лончару и Кону? Својим контрадикторним мерама, наметањима и претњама направили су хаос у нашем друштву и огроман број људи нема више никакво поверење у власт и њихове потезе по овом питању.
Изнова истичем да ми у Дверима нисмо антиваксери, да се залажемо за добровољну вакцинацију, да свако ко жели може да се вакцинише, као и да свако ко то не жели има Уставом загарантовано право да сам одлучује о своме здрављу и да му нико не може наметнути присилну вакцинацију. Ово се посебно односи на децу. Противимо се подели на вакцинисане и невакцинисане, као и свакој дискриминацији невакцинисаних грађана, аусвајсима и апартхејду у 21. веку.
Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић
(29-10-2021, 08:37 PM)Шумадинац Пише: Ми се залажемо за доборовољну вакцинацију. Ко жели да се вакцинише, може и треба. Ко не жели, не мора. Нисам вакцинисан, и моја породица припада подељеној Србији данас. Пола породице се вакцинисало, пола није. И велики сам противник те поделе на вакцинисане и невакцинисане. Ми одвајамо причу о обавезној вакцинацији, против које смо, од приче о вакцинацији као медицинске тековине коју не оспоравамо и нисмо антиваксери.
Међутим, разумем део скептицизма грађана према министру здравља Златибору Лончару који је био део земунског клана и када он позива на вакцинацију. Јер када Лончар позива на вакцинацију, људи аутоматски неће да се вакцинишу.
Велики број преминулих особа због коронавируса је последица одговорности тренутне власти.
Зашто се људи масовно заражавају и зашто масовно умиру? Зато што су све наше границе отворене, и у Србију може да уђе ко год хоће и да ради шта год хоће, без икакве контроле. У Србији су дозвољена масовна окупљања свих врста, од концерата до одласка на стадионе. У Србији је све оно што је важно да бисте стопирали пандемију – једноставно дозвољено. Највећи антиваксери су у Влади Србије.
Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић