Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић на ТВ Јерина

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Одгледах емисију, Милослав је супер описао практично све што треба да се објасни други светски рат. Показао и одличну ерудицију за ово данашње време.

Критика, па нема много, али нешто ситно и има:

- Водитељ одмах показа зубе, кад сте поменули да су титовци, хтели да иду против енглеза, од којих су добили Италијанско оружје?!?! !!!

- Власи и Трачанство, кхм. није много битно, али Власи су Трачанима били сточари (презрено занимање), исто као и средњевековним Србима.

Али не мари, јер ово је одличан пример како се брани Дража пред незналицама. Вреди одгледати свакако!
Одговори

Хвала, Боро, служим народу!
Одговори

Кез
Нема на чему Милославе!

Зек зек зе, Милослав мене зеки!

Народ је опасна "категорија", док имаш моћ, лепо те гледа, кад нема. Има те изгурају из атобуса у покрету, са све трудницом поред тебе...

Ја радим (бар се трудим) за себе и за Бога (Правду, Истину...), када идем за себе, трудим се да не идем преко некога. А народ, ...

Ајд идем да покрадем комшију, окренуо леђа, чујемо се послен...
Одговори

(11-09-2013, 09:25 PM)Лепи Бора Пише:  Кез
Нема на чему Милославе!

Зек зек зе, Милослав мене зеки!

Народ је опасна "категорија", док имаш моћ, лепо те гледа, кад нема. Има те изгурају из атобуса у покрету, са све трудницом поред тебе...

Ја радим (бар се трудим) за себе и за Бога (Правду, Истину...), када идем за себе, трудим се да не идем преко некога. А народ, ...

Ајд идем да покрадем комшију, окренуо леђа, чујемо се послен...
Smile
Одговори

Човек је и једино паметан ако служи Богу (Истини и Правди).

Народ може да погреши и то наопако много (нпр. избори данас).
Сваки човек и греши и погреши и за то је глупо служити.

Али ако је Истина и Правда на страни мог Народа - онда нема дилеме.
Исто и ако је Истина и Правда на страни Драже - и онда нема дилеме.

Мука је кад неко за паре, почасти и славе, ослобађа кривца, или хапси Праведника.

А Народ, волимо га сви, али ако није у праву - џаба га што је мој...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним