Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Не заборавите да Америком не влада један човјек, посебно не предсједник. Тешко да ће се ишта промјенити у погледу који се нас тиче.
Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Tužan dan za Sjedinjene Američke Države.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
[/quote]
Добри Боже како ћемо страдати, маса предвођена Шешељом(чим је он за, нешто мора смрдити) је одушевљена, јер је Шкотски Њемац ожењен Крањицом постао предсједник зле империје . . . ништа него разлог за бригу. Са оном мајмуницом смо тачно знали шта ће бити од нас. А сад Трамп-Путин а код нас на власти психо (лично).
Нема везе навикли смо, идемо до краја, док нас буде селићемо се, посље тога кога ће уопште бити брига.
Углед:
167
Брадо, Брадо, жута надо, пропаде план Лихварске Интернационале да устоличи најпре Чађа па жену за Прецедника, а у енглеском језику немају чак ни женски род од именица Председник!
Наравно послен би, по пелцеру политкоректности, поставили педера у колицима па редом, чађаву лезбачу јопет у колицима и тако даљше све док не расточе потпуно и Чемерику и мизерне имитаторе исте, попут латиничарске Новосрбијице, диљем планете!
Изгледа да Чемерика и Трули Запад уопште, и нису тако трули, Богу и Светом Димитрију Мироточивом слава и хвала!
Шта'ш...ко губи има право да се љути!
ПС
Кизо шта вели на ово Крмнад Чварак (из партизанске породице)?
Сигурно грозне сузе лије па све пр*ди од муке да се чује до Вршца!
А?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(09-11-2016, 09:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Брадо, Брадо, жута надо, пропаде план Лихварске Интернационале
А?
Шта да ти кажем, управо сам се чуо са овим мојима из Трилатерале, сморили смо се за медаљу, све нам пропаде, још си нас и ти провалио, до Qурца
. Да човјек пожути од муке.
Углед:
167
(09-11-2016, 09:32 PM)Брада Пише: Шкотски Њемац ожењен Крањицом, постао предсједник зле империје . . .
Меланија је србско име!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(Последња измена: 09-11-2016, 11:51 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Меланија је србско име!
[/quote]
print screen
Ј.би га брате па ово је било и раније, видиш Ђорђета.?
Значи Срвкиња а? А стара барабо, би ли је, а?
Него Ђедославе па како то да се ја и ти не разумијемо. Па ми смо на истој страни. Па и ја би са њом "утројичио", међутим ја изгледа имам мало осјетљивији стомак па ми дође мука од слогана типа "Vladimire Putine rasiri nam butine" или "russo-philia boles najmilija" или "i seshelj i russia" или "shto je russo nije mi strano" и тако. Али нисмо сви громаде као ти и "Veliki Odrod Gnoja Češalj" . Али и ја се као и ти мој добри Ђеде Учо уздам, надам и чврсто вјерујем у љубав Доналда и Владе а на општу ползу блгара и crnogorcadi . Држим да ће се њи двојица узети. Свеједно је дали Трамп жени Путина или Путин Гампа, главно је да добију мушко чупе и да му подаре име Voislav ( Во и Слав ). Све ово је неопходно за остварење крајњег циља а то је васкрсење Muammara al-Gaddafia (ако је агарјанин уопште мртав) и васпостављање арапске џамахирије.
Иначе веле да Хиларисти планирају масовно исељавање у Канаду. Тако да ће постојати извјестан ризик да ћеш бити "Хилован"
.
Даклен посљедњи је час да дођеш кући, ако је до смјештаја ето ме, вољ ти Србија вољ ти Српска, привремено окупиране западне крајеве и остатке имовине моремо обићи само љети јер ми је остао један онако баш честит и здрав зид, добро служи да штити од сунца или да се уз њега какав шатор постави.
Чао!Послушај, појачај за тебе је Просветареееееееее .
(Последња измена: 10-11-2016, 12:20 AM од
Брада.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
10-11-2016, 11:13 AM
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
(Последња измена: 10-11-2016, 11:27 AM од
смедерево.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Прва лаж Доналда Трампа
Овај је као Вучић изгледа, прети и обећава само док се не докопа власти...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 10-11-2016, 11:43 AM од
Громовник.)