Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТРАМП 2016.

(10-11-2016, 11:43 AM)Громовник Пише:  Прва лаж Доналда Трампа

[Слика: 24wspl0.jpg]

Овај је као Вучић изгледа, прети и обећава само док се не докопа власти...
Blush

Ниси цитирао крај реченице, па каже:

She is exhausted now and she needs to rest for a very, very long time…

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: tramp-poster-1478849360-1032767.jpg]
Будалетине
Одговори

Судар Трампа и Клинтонове био је и судар породичне и LGBT-Америке

[Слика: images111111.jpg]

Трамп је предводио „једноспратну Америку“ с њеним традиционалним вредностима породице и брака, која је покушавала да се супротстави Обаминим новотаријама и плановима Клинтонове да још прошири права LGBT заједнице
Одлазећи амерички председник Барак Обама објавио је 6. децембра 2011. године свој меморандум „Међународне иницијативе за унапређење људских права лезбејки, гејева, бисексуалаца и трансродних особа“. У њему се, између осталог, наводило да је „борба против дискриминисања лезбејки, гејева, бисексуалаца и трансродних особа (LGBT) глобални задатак“, и да има „централно место у привржености САД јачању људских права“. А Клинтонова је имала намеру да иде и даље
Обамина администрација је 13. маја 2016. године шокирала становништво земље, а нарочито родитеље школараца, инструкцијом о „забрани дискриминације на основу родног идентитета“. У тој инструкцији даје се тумачење да је родни идентитет „унутрашње осећање рода појединца“ који „може да се разликује од пола који је одређен приликом рођења, или да се поклапа са њим“
Та инструкција обавезује школе да имају „трансродне“ тоалете, свлачионице и просторије за туширање. Ученик мушког пола који изјави да се „осећа као девојчица“, према тој инструкцији, мора да добија могућност да врши нужду у женском тоалету итд. А учитељи морају да дозволе „трансродном“ ученику, који себе сматра девојком, да спава у соби са девојкама
Тринаест америчких држава је одбило да спроводи инструкције Обамине администрације о „трансродним“ тоалетима. Гувернер Северне Каролине Пет Мекрори је изјавио да „тај нови налог владе противречи здравом разуму и основним друштвеним нормама, омогућавајући мушкарцу да користи женске тоалете, просторије за туширање и свлачионице“


Пише: Игор ПШЕЊИЧНИКОВ, саветник директора РИСИ, за РИА Новости

Трамп је победио на председничким изборима у САД. За многе неочекивано. Чак и непоправљиви оптимисти су говорили о супротном, пошто су на страни Хилари Клинтон били цео естаблишмент, све корпорације, сви који доносе одлуке у САД. И, мало ко је сумњао да ће сва та сила Трампа срушити, на овај или онај начин.

Нису га срушили.

Међу много руских коментара о председничкој кампањи у САД тешко да се могу да наћи два-три који би, осим свега осталог, описали, ја бих рекао, онтолошку разлику између програма двају кандидата. О тој разлици у Русији се говорило и писало онако успут, без улажења у детаље. Међутим, та разлика између Клинтонове и Трампа - судећи по многобројним чланцима и коментарима у америчкој непрестоничкој штампи - била је веома значајна за Американце. Ради се о односу кандидата према сексуалним мањинама.

Толеранција vs породичне вредности

С једне стране барикаде је била Обамина администрација, у чије време је донето толико закона у корист LGBT заједнице колико није донето у време свих других председника. Са исте стране је била и протеже садашње администрације - Клинтонова, која је намеравала да настави ту политику. А са друге стране је била „једноспратна Америка“ с њеним традиционалним вредностима породице и брака, која је покушавала да се супротстави Обаминим новотаријама и плановима Клинтонове да још прошири права LGBT заједнице.

У Русији се о томе мало писало, није се томе, очигледно, придавао нарочити значај, или се није сматрало да о томе треба много говорити. Међутим, питање повећања утицаја LGBT заједнице на америчко друштво било је једно од првих на унутарполитичком дневном реду током предизборне кампање.

И резултати председничких избора 2016. године неочекивано су показали да већина Американаца уопште није биомаса, како су многи код нас навикли да мисле. Американци сз гласали за традиционалну породицу и против тога да њихову децу у школама и на факултетима уче „вредностима геј културе“.

За Хилари су говорили да су за њу све мањине. Приметићу да су то биле, пре свега, сексуалне мањине. Зашто? Зато што су се Клинтонова, као бивши државни секретар у одлазећој администрацији, и сам Обама показали као непоколебљиве присталице „слободе родног идентитета“ или, у преводу на нормалан језик - слободе нетрадиционалних полних односа.

„Родни идентитет“

Борбу за ту слободу Обамина администрација ставила је на централно место.

Председник Обама је 6. децембра 2011. године објавио свој меморандум „Међународне иницијативе за унапређење људских права лезбејки, гејева, бисексуалаца и трансродних особа“. У њему се, између осталог, наводило да је „борба против дискриминисања лезбејки, гејева, бисексуалаца и трансродних особа (LGBT) глобални задатак“, и да има „централно место у привржености САД јачању људских права“.

Клинтонова је промовисала ту иницијативу, у својству државног секретара, и намеравала је да спроводи ту исту политику као председник САД.

У јуну 2015. године Врховни суд САД донео је изузетно значајну пресуду за историји Сједињених Држава, обавезавши власти свих држава да региструју истополне бракове. Ускоро је истополним породицама дозвољено да усвајају децу на територији свих 50 држава: 31. марта 2016. године федерални судија је укинуо забрану усвајања деце од стране истополних парова, која је још увек важила у последњој држави - Мисисипију.

Процес давања законске заштите „слободи родног идентитета“ у САД није се зауставио ни у последњој години Обамине владавине.

Његова администрација је 13. маја 2016. године шокирала становништво земље, а нарочито родитеље школараца, инструкцијом о „забрани дискриминације на основу родног идентитета“.

Тог дана су министарства правде и просвете САД издала заједничку инструкцију свим државним образовним установама земље која забрањује „дискриминацију на основу родног идентитета, укључујући дискриминацију засновану на трансродном статусу студента“.

Да би било потпуно јасно о чему се ради: у инструкцији двају америчких министарстава даје се тумачење шта је то „родни идентитет“. То је, наводи се у документу, „унутрашње осећање рода појединца. Лични родни идентитет може да се разликује од пола који је одређен приликом рођења, или да се поклапа са њим“.

За оне којима још увек није јасно, у инструкцији се наводи да је „пол одређен приликом рођења оно што пише у дететовој матичној књизи рођених, а „трансродне особе су појединци чији се родни идентитет разликује од пола који је одређен приликом рођења“.

Та инструкција обавезује школе да имају „трансродне“ тоалете, свлачионице и просторије за туширање. Ученик мушког пола који изјави да се „осећа као девојчица“, према тој инструкцији, мора да добија могућност да врши нужду у женском тоалету итд.

Учитељи морају да дозволе „трансродном“ ученику, који себе сматра девојком, да спава у соби са девојкама.

При чему школско руководство под претњом одговорности пред судом нема право да говори девојкама и њиховим родитељима да је у истој соби са њиховим кћеркама спавао биолошки мушкарац.

Е сад, тим новотаријама Обаме и њиховом проширењу од стране Клинтонове супротставила се „једноспратна Америка“, то јест - Трампове присталице.

Традиционална Америка се противи

Доналд Трамп, узгред, током целе изборне кампање није ни реч рекао о сексуалним мањинама. Међутим, свима је и без тога било јасно на чијој је страни „несистемски“ Трамп. Слободно су о томе могли да говоре само они који нису претендовали на председничку функцију.

У САД није било мало оних који су јавно назвали апсурдним налоге државе о „слободи родног идентитета“. Тринаест држава је одбило да спроводи инструкције Обамине администрације о „трансродним“ тоалетима. Гувернер Северне Каролине Пет Мекрори је изјавио да „тај нови налог владе противречи здравом разуму и основним друштвеним нормама, омогућавајући мушкарцу да користи женске тоалете, просторије за туширање и свлачионице“.

Хилари Клинтон би постала настављач Обамине „родне“ политике. Она је саопштила да, уколико постане председник, намерава да потроши 500 милиона долара као помоћ програму „недискриминисања“ школараца и студената који себе убрајају у сексуалне мањине. О томе се директно говорило на изборном сајту Клинтонове.

Многи у Сједињени Државама су оценили да Клинтонова намерава да на рачун пореских обвезника „награди“ либералне државе и истовремено казни конзервативне државе, које су одбиле да спроводе инструкције о заједничким тоалетима.

Наравно, борба на америчким изборима се није водила само око тога где ће вршити нужду сексуалне мањине. Али, за обичне Американце то је било једно од најважнијих унутрашњих питања. А спољна питања их нису интересовала превише.

Како год да окренеш, испоставља се да су се копља ломила у борби за или против LGBT. У то је тешко поверовати, уосталом, као и у постојање наведене инструкције америчких министарстава правде и просвете.

Традиционална Америка се супротставила. И одржала своју прву велику победу.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Ја немогу да сватим сва ова Трумпова уфорија што се буквално сервира код Срба.....
Трумп да сарађује са Путин
Трумп су помогли Срби у диаспори
Имамо чанса за Трумпом
Трумп ће нам спасити Косово и Метохије
Хрвати се Плаше Трумп
Трумп је избегавао треће светски рат
Бага и Митар Тарабић су пророковали долазак Трумп

МАШ........

Па ви сте сами криви за свој мозго перање! Или су вам новине стране, ако јесу онда вам је служба страна!

Јели сте ви овсте свесни колико дуго траје овај систем? и колико је еволирала преко времена?

Па наши људи су имали иста проблема још у 7 мог века, али су границе били близо Аустрије, није било ткв католика нити хрвата нити словена.

https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/t...2016-11-13
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/6...da-sakrije
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/6...te-iz-NATO
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orb...ica-trampa
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orb...-prioritet
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orb...-iz-evrope
http://fakti.org/srpski-duh/je-li-tramp-...i-i-hrvati

МОЗГО ПЕРАЊЕ!

http://srbin.info/2016/11/13/seselj-doce...ik-srbije/
Одговори

Много је Илија Чворовиће и њихових "шпијунских открића":

[Слика: ne-budi-naivna-danice.jpg]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Први телефонски разговор Путин-Трамп, почеле припреме за први сусрет лидера Русије и САД

[Слика: putin-trump-on-the-phone.jpg]
ПОЗИВ ДОШАО ИЗ КРЕМЉА: РУСКИ ЛИДЕР ЧЕСТИТАО КОЛЕГИ ПОБЕДУ НА „ИСТОРИЈСКИМ ИЗБОРИМА”

КРЕМЉ: „Током разговора, В. Путин и Д. Трамп нису се само сложили да се руско-амерички односи сада налазе у крајње незадовољавајућем стању, него су се и изјаснили за активан заједнички рад на њиховој нормализацији и увођење у оквире конструктивне сарадње поводом најширег круга питања”
ТРАМПОВ ТИМ: Новоизабрани председник САД Путину је рекао да се веома нада ће имати „чврсте и дуготрајне односе са Русијом и народом Русије”. У разговору је био „дотакнут” цео низ питања, укључујући „заједничке претње и изазове”, стратешка економска питања и историјске односе САД и РФ

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Цитат:Шта рећи данас?

Срби су се истински обрадовали Трампу. Поверовали су да је он и према њима другачији него што је то ноторна Хилари. Толико су далеко отишли да су помислили да његова супруга Словенка може бити препорука за Србију. Замислите, Словенци су наши наводни пријатељи. Они мрзитељи који су убијали наше војнике 1991. а по свету говорили да су им градови у пламену и да Срби а не њихови (генерал Конрад Колшек, адмирал Стане Бровет, Хрват Анте Марковић… ) врше геноцид. А словеначких паравојника и цивила страдало је пет пута мање од голобрадих југословенских војника. Сада ће нам Меланија Трамп сигурно помоћи… Па дугују Словенци они нама…

И Шешељу се допао Трамп. Вероватно одушевљење није исто као када је 1990. сакупљао добровљце за рат против свог „узора у казни“ Садама Хусеина, али је довољно да неку приглупу песмицу, коју су двојица престарелих пубертетлија добили прерађујући четничке напеве, пушта у Народној скупштини. Почели смо са Раком и Биџом који су урлали да је њихов Слободан „комуниста али да га воле ко’ Исуса Христа“, а завршавамо са Трампом коме се „у шубари дрма цвеће“ и који, је ли „иде са Вашингтонском силом“…

Није међутим Шешељ био негативац тога дана. Он је у Народној скупштини тога дана тријумфовао. На месту председника седео је британски дипломата који је посланицима требало да представи документ на енглеском који се тиче напретка Србије ка чланству у ЕУ. Између осталог за напредак се од нас тражи и да предамо троје народних посланика који су наводно увредили Хашки трибунал… Радикалски посланици, иако се чини као да још нису примили хришћанство и живе у милини варварства, одржали су легендарно предавање амбасадору Девенпорту и његовим следбеницима у Србији. Питали су га како може да препоручује једној држави улазак у ЕУ ако је његова држава унију напустила. Тражили су службени превод извештаја, јер ми још увек нисмо колонија. Питали зашто седи на месту председника парламента. Тражили објашњење зашто српске посланике суде у Хагу јер су помагали Шешељу а нити један сведок при томе није повређен; док је код ослобођеног Харадинаја њих деветоро умрло, већином сумњиво и насилно? Тај сландалозни захтев за изручење посланика постао је још и услов Србији за напредак ка чланству у ЕУ… Нису добили одговор. Девенпорт је седео сив и љут, коначно је сео у први ред сале и на крају отишао… Попут неког светитеља касније је на твитеру написао како „Србија још увек није спремна…“? Зашта спремна? За њега? Можда за одлуке које су донели Британци и Американци а које он очигледно не подржава?

http://www.napredniklub.org/cedomir-anti...i-i-drugi/
Одговори

(21-11-2016, 02:41 PM)Брада Пише:  
Цитат:Шта рећи данас?

Срби су се истински обрадовали Трампу. Поверовали су да је он и према њима другачији него што је то ноторна Хилари. Толико су далеко отишли да су помислили да његова супруга Словенка може бити препорука за Србију. Замислите, Словенци су наши наводни пријатељи. Они мрзитељи који су убијали наше војнике 1991. а по свету говорили да су им градови у пламену и да Срби а не њихови (генерал Конрад Колшек, адмирал Стане Бровет, Хрват Анте Марковић… ) врше геноцид. А словеначких паравојника и цивила страдало је пет пута мање од голобрадих југословенских војника. Сада ће нам Меланија Трамп сигурно помоћи… Па дугују Словенци они нама…

И Шешељу се допао Трамп. Вероватно одушевљење није исто као када је 1990. сакупљао добровљце за рат против свог „узора у казни“ Садама Хусеина, али је довољно да неку приглупу песмицу, коју су двојица престарелих пубертетлија добили прерађујући четничке напеве, пушта у Народној скупштини. Почели смо са Раком и Биџом који су урлали да је њихов Слободан „комуниста али да га воле ко’ Исуса Христа“, а завршавамо са Трампом коме се „у шубари дрма цвеће“ и који, је ли „иде са Вашингтонском силом“…

Није међутим Шешељ био негативац тога дана. Он је у Народној скупштини тога дана тријумфовао. На месту председника седео је британски дипломата који је посланицима требало да представи документ на енглеском који се тиче напретка Србије ка чланству у ЕУ. Између осталог за напредак се од нас тражи и да предамо троје народних посланика који су наводно увредили Хашки трибунал… Радикалски посланици, иако се чини као да још нису примили хришћанство и живе у милини варварства, одржали су легендарно предавање амбасадору Девенпорту и његовим следбеницима у Србији. Питали су га како може да препоручује једној држави улазак у ЕУ ако је његова држава унију напустила. Тражили су службени превод извештаја, јер ми још увек нисмо колонија. Питали зашто седи на месту председника парламента. Тражили објашњење зашто српске посланике суде у Хагу јер су помагали Шешељу а нити један сведок при томе није повређен; док је код ослобођеног Харадинаја њих деветоро умрло, већином сумњиво и насилно? Тај сландалозни захтев за изручење посланика постао је још и услов Србији за напредак ка чланству у ЕУ… Нису добили одговор. Девенпорт је седео сив и љут, коначно је сео у први ред сале и на крају отишао… Попут неког светитеља касније је на твитеру написао како „Србија још увек није спремна…“? Зашта спремна? За њега? Можда за одлуке које су донели Британци и Американци а које он очигледно не подржава?

http://www.napredniklub.org/cedomir-anti...i-i-drugi/

Чедомир Антић и његов Напредни клуб су на платном списку оних против којих се бори и Трамп и Шешељ...

Трамп откако је изабран за шефа државе постао 9 одсто популарнији

[Слика: 50056_0.jpg]

Популарност Доналда Трампа порасла је за чак 9 одсто од када је изабран за председника САД, показује нова анкета листа Политико/Морнинг консалт спроведена међу регистрованим бирачима.

Четрдесет шест одсто бирача има „веома повољно“ или „донекле повољно“ мишљење о новоизабраном председнику. Дванаест одсто има „донекле неповољно“, а 24 одсто има „веома неповољно“ мишљење о Трампу.

Реч је драматичном порасту популарности са 37 на 46 одсто у односу на анкету Морнинг консалта непосредно пред изборе, док је негативно мишљење о њему опало за 15 одсто, са 61 одсто на 46 процената.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Доналд Трамп – први потези по уласаку у Белу кућу

[Слика: 4381473.jpg]

Учинио је то у видео-обраћању нацији и открио да ће већ првог дана свог мандата започети процедуру иступања САД из Транспацифичког партнерства.

Он је тај споразум, којим се Барак Обама веома поноси, назвао „потенцијалном катастрофом за Сједињене Државе“.

Тај споразум предвиђа потпуно укидање царина на робу и услуге између САД и Аустралије, Брунеја, Вијетнама, Канаде, Малезије, Мексика, Новог Зеланда, Перау, Сингапура, Чилеа и Јапана.

Додао је да ће такође већ првог дана почети да ради на плану заштите САД од сајбер-напада.

Притом је нагласио: „Наложићу Пентагону и председнику Комитета начелника штабова да направе план заштите најважније инфраструктуре САД од сајбера-напада, а и свих других напада“.

Објавио је да ће и скинути све забране са експлоатације нафте и угља. Оценио је да забране које се тичу производње енергије „уништавају радна места“, а да ће његов потет Америци донети млионе добро плаћених радних места.

Трамп саопштио и да ће одмах приступити реализацији свог у изборној кампањи најављеног плана срачунатог на ограничавање утицаја лобиста на америчку политику.

Прецизирао је да ће увести петогодишњу забрану лобирања за све који буду имали функције у администрацији САД.

Посебно је истакао да ће свима који су били на државним функцијама бити доживотно забрањено да лобирају за друге државе.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Почело шлихтање:

Градска скупштина албанског града Камза прогласила је новоизабраног председника САД Доналда Трампа за почасног грађанина.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story...grada.html

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Улога православних Американаца у Трамповој победи:
http://www.pogledi.rs/%D1%83%D0%BB%D0%BE...%80%D0%B0/
Одговори

Трамп тврди да је Клинтонова добила милионе „незаконитих гласова”
http://fakti.org/globotpor/alter-america...ih-glasova

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Трамп објавио да ће паљење заставе САД кажњавати и одузимањем америчког држављанства

[Слика: 13819.jpg]

ЗАПРЕТИО И ДА ЋЕ ИНСИСТИРАТИ НА ЗАТВОРСКОЈ КАЗНИ ДО ГОДИНУ ДАНА!!!

Председник Сједињених Држава Доналд Трамп запретио је да ће лишавати америчког држављанства или слати у затвор све учеснике протеста који буду спаљивали националну заставу.

„Никоме се не сме дозволити да пали америчку заставу! Ко то буде чинио - мораће да сноси последице - све до губитка држављанства или осуде на годину дана затвора!“ - написао је Трамп на свом Твитер-налогу.

Наследник Барака Обаме у Белој кући није се тек онако узбудио, а очито - и наљутио.

После његовог избора за шефа државе, учестало је спаљивање заставе САД. А акције протеста против његовог избора у градовима САД не престају. У неким од њих је долазило и до нереда, па је полиција приводила неколико стотина учесника.

Спаљивање државне заставе је на свим досадашњим протестима присталица Хилари Клинтон постало нека врста традиције.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Стављајући све на једну карту, на постизање светске доминације, Америка није успела да тај циљ оствари и остала је без ичега: нуклеарна Русија након што се донекле територијално „скупила“ и од стране Запада већ сахрањена и подељена на сфере утицаја, на чудесан начин је истрајала и у време Путина опет почела да стиче снагу
Европска унија, тужни клон САД у Европи, ушла је у процес распада под теретом нагомиланих унутрашњих противречности. Регионалне авантуре и „обојене револуције“, које су у почетку успевале, почеле су једна за другом да слабе и да доносе огромне губитке - чак је неприкладно рећи колико су, посебно САД, коштале инвазије на Ирак и Авганистан
Трамп је већ објавио да ће се Америка сконцентрисати на своје проблеме и предложити већини савезника да се побрину сами о себи. Она ће у свету остати само у регионима који су за њу најважнији. Затвориће базе и из свих другостепених повући војску. Обнављаће своју запуштену економску моћ и инфраструктуру. Другим речима, вратиће наду у будућност Американцима који су се, захваљујући глобализацији, претворили у примаоце социјалне помоћи и због безнађа „насели“ на наркотике и антидепресиве
Захваљујући сопственим размерама, економском значају и моћној армији САД чак неће бити потребно да поново постају „глобални полицајац“ - њихове услуге, помоћ и подршку многи ће сами тражити. У томе је велика разлика између Британије и САД

Пише: Сергеј ЛАТИШЕВ, Царград

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним