Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Белгија тудеј!

Сејеш,жањеш...јбг то ти је живот!Да ли ми је жао?Ноуп,енд аген,ноуп!Колико је њима било жао "варварске Србије" толико је и мени жао њих.НЕМА НЕВИНИХ!Ђаво долази по своје!"Мигранти велкам или вилкомен".Девилс бек он д роуд!

А сада озбиљно,

Белгијанци и французи да пошаљу делегације 24.марта да се обележи 17 година од терористицког напада на Србију који је трајао 78 дана.Же суи Сербиа!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Kad u Srbiji obeleže teroristički čin...

http://www.teleprompter.rs/urnebesno-pal...ijske.html

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-03-2016, 10:43 PM)Mekenzi Пише:  Kad u Srbiji obeleže teroristički čin...

http://www.teleprompter.rs/urnebesno-pal...ijske.html

Бре како смо почели ове Румуне да баксузирамо(и сада и прошли пут),не би ме чудило да они буду следећи . . . Кез

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Гле чуда, поново је пророково копље добацило до Европе. Овај пут баш у срце, у "главни град" ЕУ - Брисел, у коме је поред оноликих преЦедника каурске Европе, и главни стожер НАТО, све са жбирима из васцелог дуњалука.
Сва та војна силесија заједно са шифрованим службама (ЦИА, МИ 5-6, БНД, Мосад и сл.) нисје била у стању да спречи прасак пророковог бича освете.
Како то?
Шта уопште раде толики војници и обавештајци?
Зар заиста шачица верских фанатика може да угрози Европу?
Или ће бити да је у питању нека закулисана игра која се сервира блентавом пуку.
"Пучина је једна стока грдна..." рече наш велики песник.
Јесте.
Да није поставили би одавно основно питање:
Где је та аветињска држава против које водимо рат и која нас напада?
Има ли име, главни град, границе, монету, привреду и осталу инфра структуру која је основ једне државе. Јер, признаћете, рат кошта...
Дакле, дошли смо до основног питања: Ко финансира тај рат?
"Исламска држава"?
Фантом који је створен у кухињи Ленглија...
Дај бре, немој те ме зајебавати!
Нисам толкико глуп да не видим игру.
Па зато питам:
Колико је "главоња" страдало у свим нападима "ИСИЛА" до сада?
Или је пророковом копљу подложна само сиротиња раја?
Ако знамо - а знамо, да се све главоње возе - лете, специјалним линијама, да имају "ВИП" пролазе - салоне, да се не возе са обичном рајом у возовима или метроом, биће нам јасно ко страда приликом "Пророковог" излива гнева.
Сума - сумару, господараи робља нашли су корисне будале које ће им дати покриће да ускрате и оно мало привидне слободе пуку који је поверовао у пласирану бајку како живи у слободи.
Бојим се да је "слободи" дошао крај.
Јоште ће синџири, ланци и жиг бити на сваком робу и сваки ће знати ко му је газда и где му је место.
Одговори

Сутра ће да осуде човека који се борио против тих истих Муџахедина и терориста и сва "Европа" биће уједињена у размишљању да је пресуда Караџићу скроз на месту а онда ће да оду да оплакују невине жртве које су разнели исти ти од којих се бранила Република Српска коју тако силно покушавају да укину. Све то на дан када је почело бомбардовање државе која је покушавала да искорени највећу терористичку организацију у Европи у то време и за то била сурово кажњена од истог тог "Запада".
Шта то говори о Европи данас?
Смејурија обична у којој људски живот не вреди 5 пара. Обични лицемери и док се не освесте и не промене своје накарадно размишљање неће им бити боље, питање и да ли заслужују боље.
Одговори

(23-03-2016, 06:08 PM)Павле Пише:  Сутра ће да осуде човека који се борио против тих истих Муџахедина и терориста и сва "Европа" биће уједињена у размишљању да је пресуда Караџићу скроз на месту а онда ће да оду да оплакују невине жртве које су разнели исти ти од којих се бранила Република Српска коју тако силно покушавају да укину. Све то на дан када је почело бомбардовање државе која је покушавала да искорени највећу терористичку организацију у Европи у то време и за то била сурово кажњена од истог тог "Запада".
Шта то говори о Европи данас?
Смејурија обична у којој људски живот не вреди 5 пара. Обични лицемери и док се не освесте и не промене своје накарадно размишљање неће им бити боље, питање и да ли заслужују боље.

+1

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(23-03-2016, 04:02 AM)Јеремија Пише:  Или је пророковом копљу подложна само сиротиња раја?

Биће да је свачијем људском копљу подложна само сиротиња раја...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Не треба ићи толико натраг у времену. Довољно је подсетити да ти исти западни новинари који плачу за атентатима у Бриселу, исти су који у минулим годинама су негирали да има терориста и џихадиста у Сирији.
Ако сам добро чуо, један од бриселских терориста је отишао тамо фебруаром 2013. и мистер Обама је желео ударити сиријске власти још августом те исте године.
Данас западни медији кажу: "Сиријска војска је ослободила северни део Палмире"...чуј, сада је она постала ослободилачка војска. Некада су били равнодушни када су побуњеници масовно ликвидирали заробљене припаднике те исте војске.
Лицемерни.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним