Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Брадоње,
које уље и восак користите?

[Слика: beards.JPG]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Савршена брада никада не би смјела прелазити преко горње усне. Не смије се, такође, спустити до врата. Користите влажну бритву како бисте одредили гдје брада престаје и почиње врат. Најједноставније одређивање границе је методом два прста.

Како бисте одредили облик браде, обријте се од уха до угла усана у што природнијој линији.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Одговори

Немој браду спомињати, ође су многе теме о томе потезане, у духу као да је брада нешто неприродно и лоше ко да је неко добио кугу можда!

Добро си ово примјетио. Не преко усне и обријати се по врату (брада изгледа далеко боље чак и кад је рашчупана (ко моја некад гусарска Креза).
Ја сам правио те грешке.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(15-08-2016, 01:25 AM)херцеговац Пише:  Савршена брада никада не би смела прелазити преко горње усне. Не сме се, такође, спустити до врата. Користите влажну бритву како бисте одредили где брада престаје и почиње врат. Најједноставније одређивање границе је методом два прста.

Како бисте одредили облик браде, обријте се од уха до угла усана у што природнијој линији.

(16-08-2016, 03:30 AM)мунгос Пише:  Добро си ово примјетио. Не преко усне и обријати се по врату (брада изгледа далеко боље чак и кад је рашчупана (ко моја некад гусарска Креза).
Ја сам правио те грешке.

Јел овде реч о четничким или о фазонираним брадама, мајковићу? Јок

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Превише Булајићевих филмова, у критичним годинама одрастања, зајебало појам браде за генерације!
Даре,
да те нисам више и једном видио да се дрогираш Ужичком од оног, оног... или битком на Неретви од Булајића!

Потврда горе наведеног!

[Слика: 4818101.jpg]

[Слика: 4818107.jpg]

[Слика: 4818120.jpg]

Одговори

(16-08-2016, 12:45 PM)Громовник Пише:  Јел овде реч о четничким или о фазонираним брадама, мајковићу? Јок

Ма какви, упицањена брадица није мој стил. А и не стоји ми. Док гусарска или брада дрвосјече (и брада неки четника, други су је сређивали)! Кез

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(16-08-2016, 02:43 PM)херцеговац Пише:  Превише Булајићевих филмова, у критичним годинама одрастања, зајебало појам браде за генерације!
Даре,
да те нисам више и једном видио да се дрогираш Ужичком од оног, оног... или битком на Неретви од Булајића!

Херцеговац,
немо' за'ебават. Пусти ове твоје што се спремили за сликање Smile

[Слика: potpukovnik-nikola-kalabic1.jpg]

[Слика: 4818144.jpg]

[Слика: 63-Racic.jpg]

[Слика: 0013-g-051-copy-1-Predrag-Bogdanovic-Brk...korpus.jpg]

[Слика: 201556_123879941022758_100002022583529_170015_22.jpg]

Одговори

И ово су 'фазониране' браде, типа ла четникс... види се да су његоване, посебно Курешова.

Одговори

Шта је овде фазонирано сунце ти, нит' им се виде усне, нит' се виде вратови... посебно код Рачића и Калабића Smile

Одговори

[Слика: 0013-g-051-copy-1-Predrag-Bogdanovic-Brk...korpus.jpg]

Ово је и те како фазонирана брада. Узгред јако тешка за одржавање, посебно у ратним условима.

[Слика: 201556_123879941022758_100002022583529_170015_22.jpg]

Ово једнако.

Људи били прави. У тим условима овако носити, скидам капу.

Није исто носити браду 1943. и на примјер у шкрипу.

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним