Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Како ће изгледати???
#15

Ево нами још једног истомишљеника, па каже:

Карађорђе и Милош нису држали дигитрон и сабирали, нити су правили коалиције!

Вожд се не бира на изборима, браћо политиканти!

Па каже даље:

Мучење Народа

Аутор: Милан Миленковић
недеља, 23 август 2015.

Србија, а биће и Црна Гора, не чекају Бошка, Санду, Синишу, или Комазеца, већ Карађорђа, или Милоша!

Не чека рачуновође, који сабирају гласове, већ...ВОЂЕ !!!

Не чека некога ко прича о грађааааааааааааанима, већ онога ко сме гласно да каже:

С Р Б И !!!

Уосталом, нека се већ једном уједињују, или нека се разилазе, учлане у СНС, или нешто треће и нека више не мрцваре овај народ.

Србска политика, оваква, какву је данас гледамо, ослобођена је свих здравих инстинкта, воље за моћ, па чак и здравог разума.

Постоји, у тој нашој политици, још само онај биљолики нагон за самоодржањем, за исисавањем тла на коме се живи и за конкурисањем за светлост, која долази са...Трулог Запада!!!

Мит о уједињењу опозиције, оне патриотске пре свега, показује колико се ништа не разуме и колико се упорно и тврдоглаво праве грешке и глупости!

Када би ВОЈНИЦИ (Ту смо, ђе ме нађе, овај ваистину истомишљеник! Прим. ПРОСВЕТАР)...размишљали као политичари, никада се један вод, камо ли чета, не би покренули!!!

Од силних дебата и истеривања правде, ни пушке се више не би чистиле!

Уосталом, већ писах о томе како су војска и политика два супротна пола српске историје (То Брале!!! Прим. ПРОСВЕТАР):

Војници су најбоље што смо створили, политичари најгоре!!!

Опречан људски материјал, опречан начин размишљања и сасвим другачији однос према култури и вредностима сопственог Рода.

Једни умиру за победу и славу, други живе од пораза и блата!!!

Да постоји макар елементарни инстинкт, да има макар мало здравог разума у нашој политици, неко би гледао да овлада патриотским блоком и постане апсолутан и то тако што ће девастирати све остале у тој групацији.

Уместо да неко ризикује (јадна је политика која у себи не садржи никакав ризик), да покаже вољу за моћ, да овлада патриотским бирачким телом, свак се боји да, кроз неку борбу, не изгуби она два, или три процента, која већ има.

Уједињавање се призива из немоћи, а не из моћи и од та посла нема ништа.

Тиме се и бирачком телу даје сигнал да се окупљају онај што нема и онај ко не зна, са оним који не сме.

Маштари се о великој коалицији, која ће узети можда и 15%! „Сачувај ме, Боже, малих победа“, каже Ниче.

Да постоји макар један политичар већег формата у патриотској опозицији, гледао би да рашчисти, дакле, ситуацију на тој страни и да овлада гласовима патриота.

Овако, остаје само:

-коалиција немоћи,
-збир уплашених и
-парада немоћних.


То ће се, наравно, заогртати причом о томе да „политичка мудрост налаже да се створи јака коалиција“, што је друго име за недостатак такта у крви и за недостатак воље за моћ. Бирачи ово можда не умеју да анализирају, али страх се намирише у ваздуху, за то школа не треба.

Да је данас 1817-та, овакви политичари би зазивали коалицију Милоша и Карађорђа, да се оћерају Турци, или би 1941-е заговарали коалицију Тита и Драже, а 1988-е коалицију Стамболића и Слобе.

Онај ко има инстинкт, ко осећа кретање историје и ко има макар нешто у гаћама, зна да мора да овлада ситуацијом, а не да је разводњава.

Народ осећа да је Вучић сигуран у себе, макар и глумљено, а да је опозиција несигурна, макар колико да се трси и соколи.

Највећи проблем србске опозиције је, дакле, недостатак алфа-примерака у њој.

Други проблем је неразумевање политике као делатности. Створила се, међу дилетантима, слика да је политика уметност чекања, оклевања, приплакивања на судбину, медије, недостатак новца…Ех, кад би…Само да је…Није време…Ајд` још мало да се договарамо…Да је Пера, онда би и ја…Ја би, ал неће Јова…и тако у круг.

Кад би неко имао хајдучку дружину, не би му ни напамет пало да се уједињава са осталим дружинама, него би гледао да их порази, да овлада на једном подручју и да постане на њему апсолутан !

Какви преговори, каква договорања, какви бакрачи! Преговори се воде само из два разлога: кад неко није сигуран у себе и кад мисли да ће преговри шкодити противнику.

Природно ловиште гласова не расте са бројем коалиционих партнера.

Патриотски блок може да рачуна на пола милиона гласова у вр` главе, а можда ни на толико. Само три групације су довољне да сви оду испод цензуса и да се четири године вајкају како све знају, све умеју, за све их мајка родила, али Ђаво не да.

Али, уколико би неко ударио први, уколико би поразио све млитаве партије на патриотском крилу, уколико не би само мислио на механичко сабирање гласова, он би постао политичка фигура која се не би могла заобићи. Био би вођа, а не коалициони партнер. Пред људима, пред народом, то има драматично другачију слику.

Овде се, дакле, не ради о квантитету, него о квалитету.

(МИ ПРОМУКОСМО ВИЧУЋИ У ПУСТИЊИ ДА НАМИ НЕ ТРЕБА БРОЈ НЕГО СОЈ! Прим. ПРОСВЕТАР)

Незналице маштају о томе како ће квантитет родити квалитет, а зналци знају да ће бити обрнуто, или никако.

Карађорђе и Милош нису држали дигитрон и сабирали, нити су правили коалиције, већ су овладавали ситуацијом.

Краљ Никола, можда и најталентованији Србски Владар, такође.

(И нами је Србски Књаз и Краљ Никола, војник и пјесник, најомиљенији Владар! Прим. ПРОСВЕТАР)

Већ нам проста биологија даје здраву слику: ни један чопор неће да дели територију с неким другим чопором, него гледа да овлада и туђом.

Али, за то је потребан тестостерон, а то самозвани србски политичари немају.

Мора се прво бити ВОЖД да би се било политичар, а овде свако хоће да буде прво политичар, па ће, кад му се посрећи на изборима, да буде вођа.

Вођа се не бира на изборима, браћо политиканти !!!

Патриотску опозицију, дакле не држи никакав амалгам, нити идеолошки, нити родољубни, већ само равнотежа страха да се не изгуби и ово што се има.

Саборност у политици је мит; нит` је икад било, нити ће је бити. Не мислите, ваљда, да се тога нико није сетио за 4000 година познате историје и не мислите, ваљда, да кад није успело Цезару, Стаљину и осталим громадама, да ће успети Бошку Обрадовићу и Санди Рашковић-Ивић, са нешто пришипетљи око њих?

(Себи убраду: И овај поштује Страшног Брку као и наша маленкост...ма да ипак ми дођемо тамо да оснујемо, не политичку партију него УДАРНУ ГРУПУ ЗА НАСИЛНО ПРЕУЗИМАЊЕ ВЛАСТИ! Прим. ПРОСВЕТАР)

Пошто нико нема петљу да крене први, да отресе остале и овлада њиховим бирачким телом, прогноза је лоша.

Ново мрцварење народа, нова кукњава, нови расцепи...

'Ајде да видимо шта ће се десити и ако им се посрећи: освојиће 10-15%, па на следећим изборима, за три-четири године, 30%, па за осам година-већину. Ко ће да чека осам година? Или пет? Ово је само замајавање, никло на немоћи.

Србија, а биће и Црна Гора, не чекају Бошка, Санду, Синишу, или Комазеца, већ Карађорђа, или Милоша.

Не чека рачуновође, који сабирају гласове, већ вође.
Не чека некога ко прича о грађанима, већ онога ко сме гласно да каже: „Срби“!

Уосталом, нека се већ једном уједињују, или нека се разилазе, учлане у СНС, или нешто треће и нека више не мрцваре овај народ.

Черчил мудро каже: „Несолидност власти рађа несолидност опозиције“. Томе се нема шта додати.

БРАВО МАЈСТОРЕ!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#16

Радојееее, ооооо Радојееееееееееее!

Па каже:

Цитат:Радоје Домановић је написао Вођу, кога следе Срби, мада је тај несретни Вођа – слеп!

Лоша особина нашег доброг и наивног народа је поводљивост и спрдање.

Срби хоће да имају испред себе Вођу и верују своме Вођи, када се разочарају, онда га убију.

То је наслеђе и Јосипа Броза.

Дуго смо живели у том социјалистичком комфору да ће Велики мештар свију хуља за нас све да реши.

Срби нису издали свога Друга Тита јер су веровали у лаж о братству и јединству и веровали су да се без рада може да живи.

То се после претворило у политичку демагогију лажног националисте Милошевића, сећате се шведског стандарда....

Наставило се макијавелистичким Ђинђићевим веровањем да ће му Амери да дају 6 милијарди долара и да ми, осим што убирамо порез, не треба ништа друго да радимо....

Да би данас то лудило кулминирало у владавини Аце Драмосера, србског Краља Ибија,који прави Потемкинова села и верује да је Месија од папира, који треба да спаси нерадне и покварене Србе, само Срби треба да му безусловно верују и да следе његово срљање у провалију.

Данас је преко потребно да се појави једна нова политичка снага, која ће израсти из древне снаге и доброте србског народа, како би се направио темељан друштвени препород Србије.

Бранко Драгаш

Ваистину!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#17

(29-06-2016, 02:00 AM)Бенито Пише:  Да се поиграмо мало. Дајем себи превелико право да прогнозирам будућност. Слутим да нам долази нови Црни Ђорђе. Како ће изгледати? Да ли ће бити млад? Или стар? Хоће ли имати бркове? Можда, браду? Хоће ли бити интелектуалац или сељак, можда, трговац? Тајкун,чакSmile? Верник или атеиста? Сарадник страних служби или тајних друштава? МасончинаСирома'? Да ли ће доћи из Шумадије, Пчиње, Левча, Срема, Босанске или неке друге Крајине? Да ли ће бити са иним пореклом? Да ли ће, уопште, бити Србин? ПС Ова двојица да се укључе са само по једним постом, да им не би отварао посебну тему.Ваистину!Био вођа ПЈП-а (Посебне Јединице Полиције) у Призрену све до повлачења србских снага 1999 године. Прославио се ослобађањем Ораховца 1998 године, када су шиптарски терористи неколико дана држали Ораховчане као таоце.

Колико је овај човек био храбар највише илуструје чињеница да као дијабетичар није смео да се излаже стресним ситуацијама, али се на то није обазирао. Овај човек је знао да у један џеп стави инсулин а у други чоколаду и каже својим момцима: ,,За мном браћо!“

СРЦЕ ХЕРОЈА ЗАУВЕК ЖИВИ – ВЕЧНА ТИ СЛАВА СРБИНЕ!

Ђенерале, ђенерале

Ти велико име носиш
од јунака Хајдук Вељка
Он је тук’о чете турске,
а ти банде арнаутске
Он је тук’о чете турске,
а ти банде арнаутске

Ђенерале, ђенерале
нек’ је твојој мајци хвала
што јунака родила је
да се србству врати слава

На команду за мном браћо
Твоји момци дика србска
Разбијају упоришта
враћају нас на огњишта
Разбијају упоришта
враћају нас на огњишта

Ђенерале, ђенерале
нек’ је твојој мајци хвала
што јунака родила је
да се србству врати слава

Одавно су Арнаути
злом враћали нашем добру
С’ тобом нам се Сунце буди
на Космету родној груди
С’ тобом нам се Сунце буди
на Космету родној груди

Ђенерале, Ђенерале
нек’ је твојој мајци хвала
што јунака родила је
да се србству врати слава!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#18

Од једном имаш овај Референдум за Албанце......па онда овај Цанак жели нешто да тражиу Северне Србије
Па имаш ратно пушкаризам из твз хрватске
Имаш ових протести Албанце у Прешево
Жени у Црном воде протест у везу војни рок
Још има да се појаве Муслимани у Рашке и па и твз Социјалисти/Комунисте или нека удружена друшства Сребренице из твз Београда

Све од једном видиш колико су били тотално слепи већина Срба, колико пута се ово мора да се деси где пред неком клањом један нација је потрошила све совје метаке пуцајући сама себе у својим стопама!

Финанцирске кризе што следе ће убрзати овај темпо а САД и ВБ број један и број два у свету продавање оружање!
Одговори
#19
Photo 

[Слика: 0e7a300a2669dfb262d7676b81593829_XL.jpg]upload images

[Слика: dK0vZ7I.jpg]

[Слика: 1077021_bojan-stojkovic-potocani_ls.jpg]image hosting 30 mb
Поточани (Прњавор) а он ставио да су Поточари(Сребреница)
Одговори
#20

Брадо, Брадо-вучја надо, ми гледамо овога и гледамо ама не личи баш на олињалог!

Да није неки рођак из комбија СПО?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#21

Ау деда па баш подбацујеш. Па коментар ти је недостојан онога, како се зваше, што је као за краља а радикал је.
Па није то твој ниво.
Сумњам да је овај "јунак" из СПО.
Он користи б, ђе треба п, циганин је, неписмен је, навијач је, ћаћа му је војник у пенз . . . све оно што Брада не подноси а тај профил је идеалан за нпр. поштоваоца највећег живог крипто-хрвата . . . лидера СРСа.
Који је до прије годину дана "умирао" од два карцинома . . . а сада ће слуђеним полу-идиотима да просипа муда за бубреге у склопу кампање за предсједник Србије.


[Слика: image.jpg]image hosting 30 mb


[Слика: image.jpg]free picture upload

[Слика: image.jpg]free upload
Одговори
#22

(26-01-2017, 12:30 AM)Брада Пише:  
Сумњам да је овај "јунак" из СПО.
Он користи б, ђе треба п, циганин је, неписмен је....

Немо тако Брате Брадо, па ти бар знаш да је олињали и комби-партија СПО про-западна и либерална, немА код њи'цигана, то су све Роми, љуцкиправа, ЛГТБ, НАТО и тако то!

Немо да те неко чује одма'летиш из комбија!

Баја

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#23

Ђедосаве ко што си ти био партијац (СКЈ) тако сам и ја био, или јесам члан СПО.
Ваистину!
Одговори
#24

(26-01-2017, 01:07 AM)Брада Пише:  Ђедосаве ко што си ти био партијац (СКЈ) тако сам и ја био, али јесам члан СПО.
Ваистину!

Дооообро, и СПО је за људе!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#25

(26-01-2017, 01:13 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дооообро, и СПО је за људе!

Шта си бре навалио на тај СПО ко да те Дејан Лучић и Вјекослав Шешељ програмирали и пустили на форум.
Одговори
#26

(26-01-2017, 01:53 AM)ЈВуО-КГ Пише:  
(26-01-2017, 01:13 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Дооообро, и СПО је за људе!

Шта си бре навалио на тај СПО ко да те Дејан Лучић и Вјекослав Шешељ програмирали и пустили на форум.

Па НАТО-Четници који су против Русије и Цара Путина а за љуцкиправа, Трули Запад, ЛБГТ и тако то, су сви бивши или садашњи СПО-вци, нема других!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#27

(26-01-2017, 03:29 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па НАТО-Четници који су против Русије и Цара Путина а за љуцкиправа, Трули Запад, ЛБГТ и тако то, су сви бивши или садашњи СПО-вци, нема других!

Просветару никако да ми кажеш шта ти радиш на том западу кад је толико труо ? Што не скокнеш мало у напредни Непал или предивни Краснојарск ?
Одговори
#28

(26-01-2017, 04:11 AM)ЈВуО-КГ Пише:  Просветару никако да ми кажеш шта ти радиш на том западу кад је толико труо ? Што не скокнеш мало у напредни Непал или предивни Краснојарск ?

Времени њет!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним