Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Како ће изгледати???

Да се поиграмо мало. Дајем себи превелико право да прогнозирам будућност. Слутим да нам долази нови Црни Ђорђе. Како ће изгледати? Да ли ће бити млад? Или стар? Хоће ли имати бркове? Можда, браду? Хоће ли бити интелектуалац или сељак, можда, трговац? Тајкун,чакSmile? Верник или атеиста? Сарадник страних служби или тајних друштава? МасончинаСирома'? Да ли ће доћи из Шумадије, Пчиње, Левча, Срема, Босанске или неке друге Крајине? Да ли ће бити са иним пореклом? Да ли ће, уопште, бити Србин? ПС Ова двојица да се укључе са само по једним постом, да им не би отварао посебну тему.Ваистину!
Одговори

Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-06-2016, 09:19 AM)Mekenzi Пише:  Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...

Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!

Љутко

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(29-06-2016, 12:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!

Љутко

ОК, онда ништа.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(29-06-2016, 12:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(29-06-2016, 09:19 AM)Mekenzi Пише:  Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...

Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!

Љутко
КидањеКидање

Leba ti Koga si zadnje ugazio jel bar mrava na trotaru...

Kera koja laje ne ujeda..

Nego

Da dodamo biješ, gaziš, ubijaš a vamo se bojiš spomenika pa ti se piški kad ih ugledaš..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Којекуде по Души те, ти нас ође мамиш и изазиваш да ми тамо дођемо ама нами се не иде под шјекиру кумовску и да послен нашу главу напуњену сламом на пешкеш Чађу и баби Меркл носите!

Србин јес'увек спреман на страшноме мјесту постојати ал'је кадар и стићи и утјећи кад треба, зашто крити!

Млого је тамо унијата, евро-угузљуба, латиничара, мужеложника и осталијех који се продадоше запаре ка потоње курве, а би туна било места за честита Србског Домаћина у нашијем годинама!

Међутим!

Кад оно мало шаке сиромаха, око 4,5% посто Срба, изњедри три стотине храбријех да тамо по'апси кога треба преконоћ, којекуде ето и нас во имја Бога и Светог Јована!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Како можете, друже Просветару, себе назвати србским домаћином када сте одбегли са домаћег огњишта? Где је ту честитост, где домаћинство?

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

(01-07-2016, 09:49 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Којекуде по Души те, ти нас ође мамиш и изазиваш да ми тамо дођемо ама нами се не иде под шјекиру кумовску и да послен нашу главу напуњену сламом на пешкеш Чађу и баби Меркл носите!

Србин јес'увек спреман на страшноме мјесту постојати ал'је кадар и стићи и утјећи кад треба, зашто крити!

Млого је тамо унијата, евро-угузљуба, латиничара, мужеложника и осталијех који се продадоше запаре ка потоње курве, а би туна било места за честита Србског Домаћина у нашијем годинама!

Међутим!

Кад оно мало шаке сиромаха, око 4,5% посто Срба, изњедри три стотине храбријех да тамо по'апси кога треба преконоћ, којекуде ето и нас во имја Бога и Светог Јована!

Паметном доста!

Zar osveta nije greh..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-07-2016, 12:29 PM)Добровољац Пише:  Како можете, друже Просветару, себе назвати србским домаћином када сте одбегли са домаћег огњишта? Где је ту честитост, где домаћинство?

Друже Добровољче и Црни Ђорђије је убјежао у фрајкоре кад је пригустило, није то за Србског Домаћина ништа ново!

Међутим!

Има их који остадоше да служе и опанке да шетају Јожи Амброзију и осталим унијатима и латиничарима!

Шта'ш...судбина, а из ове се коже више не може!

(01-07-2016, 01:21 PM)Mekenzi Пише:  Zar osveta nije greh..

Каква освета?

Каштига за издајство и непослушност није освета!

БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА!

Бенито
наредник
*
Углед: 61

Што отвара ову тему?! Шта урадих?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Џаба се ви друже поредите са Црним... гордост ваша и сујета не дају вам ока отворити...

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Vidi dobrovoljac,prosvetar je u rangu crnog, vladike nikolaja, Nikole Tesle, Vuka Karadzića svih oni koji su ubježali na bogati zapad i odatle srbovali...

P.S.
Lako je srbovati iz Toronta, imaj m*da pa Srbuj iz Srbije....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-07-2016, 07:54 PM)Mekenzi Пише:  Lako je srbovati iz Toranta, imaj m*da pa Srbuj iz Srbije....

Ти који који се држе тога "Srbuj iz Srbije" обично заврше тако да Србско Име пишу са усташким

S

које личи на отровну змијурину спремну да скочи и уједе!

(01-07-2016, 06:50 PM)Добровољац Пише:  Џаба се ви друже поредите са Црним... гордост ваша и сујета не дају вам ока отворити...

Немо'!

Јок

Бенито
наредник
*
Углед: 61

Што отвара ову тему?! Шта урадих?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Kаd dođeš prođi ođe centrom Beograda od Terazijske česme, preko knez Mihajlove dolje do Kalemegdana, ako nađeš 10% natpisa na ћирилици svaka čast..

Latinica je dozvoljeno pismo u Srbiji ko i ћирилица.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-07-2016, 09:51 PM)Mekenzi Пише:  Kаd dođeš prođi ođe centrom Beograda od Terazijske česme, preko knez Mihajlove dolje do Kalemegdana, ako nađeš 10% natpisa na ћирилици svaka čast..

Ај, ај, ај....чиме се робље у синџирима дичи и поноси тога се последњи Срби, шака сиромаха, згражавају!

Тужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним