Поруке: 8,270
Теме: 221
Придружен: Jul 2013
Углед:
348
Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 29-06-2016, 09:20 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(29-06-2016, 09:19 AM)Mekenzi Пише: Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...
Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 4,234
Теме: 53
Углед:
578
(29-06-2016, 12:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!

ОК, онда ништа.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
348
(29-06-2016, 12:28 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (29-06-2016, 09:19 AM)Mekenzi Пише: Meni se ođe javlja da nam dolazi iz daleka, preko okeana iz Severne Amerike, tačnije Kande sa bradom, visok, stariji čovek, britak na jeziku, voli cara Putina i crvenog brku, ne podnosi demokratiju i YU komunizam proklinje truli zapad i dan kad je ubježao kod njih.....Taj čovek uskoro, vrlo dolazi na vlas'...
Којекуде, ја се не могу примити, јер сам човек прек и ако се примим ја ћу чинити много штошта што вами неће бити по вољи јербо ко се ухвати у најмању издају, 'оћу да бијем к'о вола у купусу, да убијем, да обесим, да ударим на страшне муке!

Leba ti Koga si zadnje ugazio jel bar mrava na trotaru...
Kera koja laje ne ujeda..
Nego
Da dodamo biješ, gaziš, ubijaš a vamo se bojiš spomenika pa ti se piški kad ih ugledaš..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
Којекуде по Души те, ти нас ође мамиш и изазиваш да ми тамо дођемо ама нами се не иде под шјекиру кумовску и да послен нашу главу напуњену сламом на пешкеш Чађу и баби Меркл носите!
Србин јес'увек спреман на страшноме мјесту постојати ал'је кадар и стићи и утјећи кад треба, зашто крити!
Млого је тамо унијата, евро-угузљуба, латиничара, мужеложника и осталијех који се продадоше запаре ка потоње курве, а би туна било места за честита Србског Домаћина у нашијем годинама!
Међутим!
Кад оно мало шаке сиромаха, око 4,5% посто Срба, изњедри три стотине храбријех да тамо по'апси кога треба преконоћ, којекуде ето и нас во имја Бога и Светог Јована!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 91
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Како можете, друже Просветару, себе назвати србским домаћином када сте одбегли са домаћег огњишта? Где је ту честитост, где домаћинство?
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Углед:
348
(01-07-2016, 09:49 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Којекуде по Души те, ти нас ође мамиш и изазиваш да ми тамо дођемо ама нами се не иде под шјекиру кумовску и да послен нашу главу напуњену сламом на пешкеш Чађу и баби Меркл носите!
Србин јес'увек спреман на страшноме мјесту постојати ал'је кадар и стићи и утјећи кад треба, зашто крити!
Млого је тамо унијата, евро-угузљуба, латиничара, мужеложника и осталијех који се продадоше запаре ка потоње курве, а би туна било места за честита Србског Домаћина у нашијем годинама!
Међутим!
Кад оно мало шаке сиромаха, око 4,5% посто Срба, изњедри три стотине храбријех да тамо по'апси кога треба преконоћ, којекуде ето и нас во имја Бога и Светог Јована!
Паметном доста!
Zar osveta nije greh..
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(01-07-2016, 12:29 PM)Добровољац Пише: Како можете, друже Просветару, себе назвати србским домаћином када сте одбегли са домаћег огњишта? Где је ту честитост, где домаћинство?
Друже Добровољче и Црни Ђорђије је убјежао у фрајкоре кад је пригустило, није то за Србског Домаћина ништа ново!
Међутим!
Има их који
остадоше да служе и опанке да шетају Јожи Амброзију и осталим унијатима и латиничарима!
Шта'ш...судбина, а из ове се коже више не може!
(01-07-2016, 01:21 PM)Mekenzi Пише: Zar osveta nije greh..
Каква освета?
Каштига за издајство и непослушност није освета!
БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА!
Бенито
наредник
*
Углед:
61
Што отвара ову тему?! Шта урадих?
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(Последња измена: 01-07-2016, 06:34 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Поруке: 91
Теме: 1
Придружен: Dec 2014
Углед:
23
Џаба се ви друже поредите са Црним... гордост ваша и сујета не дају вам ока отворити...
Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Углед:
348
Vidi dobrovoljac,prosvetar je u rangu crnog, vladike nikolaja, Nikole Tesle, Vuka Karadzića svih oni koji su ubježali na bogati zapad i odatle srbovali...
P.S.
Lako je srbovati iz Toronta, imaj m*da pa Srbuj iz Srbije....
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 01-07-2016, 08:32 PM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(01-07-2016, 07:54 PM)Mekenzi Пише: Lako je srbovati iz Toranta, imaj m*da pa Srbuj iz Srbije....
Ти који који се држе тога "
Srbuj iz Srbije" обично заврше тако да Србско Име пишу са усташким
S
које личи на отровну змијурину спремну да скочи и уједе!
(01-07-2016, 06:50 PM)Добровољац Пише: Џаба се ви друже поредите са Црним... гордост ваша и сујета не дају вам ока отворити...
Немо'!
Бенито
наредник
*
Углед:
61
Што отвара ову тему?! Шта урадих?
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
(Последња измена: 01-07-2016, 08:34 PM од
ПРОСВЕТАР.)
Углед:
348
Kаd dođeš prođi ođe centrom Beograda od Terazijske česme, preko knez Mihajlove dolje do Kalemegdana, ako nađeš 10% natpisa na ћирилици svaka čast..
Latinica je dozvoljeno pismo u Srbiji ko i ћирилица.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 01-07-2016, 09:56 PM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(01-07-2016, 09:51 PM)Mekenzi Пише: Kаd dođeš prođi ođe centrom Beograda od Terazijske česme, preko knez Mihajlove dolje do Kalemegdana, ako nađeš 10% natpisa na ћирилици svaka čast..
Ај, ај, ај....чиме се робље у синџирима дичи и поноси тога се последњи Срби, шака сиромаха, згражавају!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,