Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШПАНАЦ

(03-11-2016, 07:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(02-11-2016, 02:07 PM)гегул Пише:  Иста је ситуација на свим темама на којима учествујеш,било би мало дегуте да те баш на свима прозивам!Ако имаш памети схватићеш.

Неће бити гегуле, па каже:

Цитат:[Слика: avatar_25.jpg?dateline=1470580106]
Громовник
सुखदु:खे समे कृत्वा लाभालाभौ जयाजयौ ततो
Порука: 2,418
Придружен: Jul 2013
Углед: 189
RE: Dan koji nije svanuo 6.X.2000. (05-10-2014 12:41 PM)

гегул Пише:

Милошевић,ма колико ја био против његове политике (Кидање прим. ПРОСВЕТАР),је био...државник ,који је на жалост имао лоше окружење и недовољно одлучности и храбрости да доврши оно што започне.

гегуле, не сери! Кез

Међутим!

Нами је сумљиво да се ти увек, ама баш увек, нађеш изненагјен и уврегјен кад неко, БИЛО КО, помене титића без покрића у негативном контексту!

А пошто знамо да је исти, као и његова невенчана другар'ца са (пластичним) цветом у коси, само тужни и отужни ИСПРДАК оригинала, то јест Јосипа Амброза, онда је ваљда јасно да и код тебе сваки чика доктор може да утврди дијагнозу СФР Шуго-носталгије и комуно-сатанистичке ГУШАВОСТИ, а са танким премазом лажног србовања!

Паметном доста!

Цитат:[Слика: avatar_11.jpg?dateline=1453055122]
гегул

наредник водник
Порука: 1,623
Придружен: Jul 2013
Углед: 130

Кад сте рушили председника Милошевића,ишли сте сити на квазидемонстрације где сте на револуционарни начин срушили легалног председника....

Шта'ш....

Међутим!

Тужно је да гегул не схвата да се речена "легалност" титића без покрића правно заснива на....ЋОРАВОЈ КУТИЈИ ЈОЖЕ АМБРОЗА!

Паметном доста!

Лако је срати кад се ваде речи из контекста!Да ли се оне три тачке односи на "ове садашње",мисли се на жуту банду која је тада владала?Шта ту није јасно?
Ћорава или не,изабран је на вишестраначким изборима које опозиција није хтела да бојкотује,према томе легално(уосталом ћоравих кутија има и у највећој демократији на свету(да ли је Ал Гор имао више гласова од Буша?)!!!!!И шта ту није јасно?

Мислим да је боље да почнеш да сереш по Канади и америци,имаш више простора.Толико ако разбираш што пишувам!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(03-11-2016, 08:01 PM)гегул Пише:  Ћорава или не,изабран је на вишестраначким изборима које опозиција није хтела да бојкотује,према томе легално

Енеее...ЛЕГАЛНО кажеш!

Неће бити гегуле!

ЛЕГАЛНО би било кад би Срби којино су претекли од усташког, турског и партизанског ножа и јама и ПОЛА ВЕКА ИСПИРАЊА МОЗГА И СВИХ МОГУЋИХ ФИЗИЧКИХ И МЕНТАЛНИХ ТОРТУРА ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИОНИХ ВЛАСТИ ЈОЖЕ АМБРОЗА И ЊЕГОВИХ, добили право да једно пола века слободно певају србске песме, славе Србске Славе, пишу и издају уџбенике из којих би ђеца пола века учили СРБСКУ ИСТОРИЈУ, прогањали, кундачили и 'апсили све што је титовско црвено, латиничарско и атеистичко, што Срби не би никад радили, ал'узмимо као пример....Е ТЕК ОНДАК БИ МОГЛО ДА СЕ ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ ПРОТИВ ТИТОВИХ ИСПРДАКА СЛОБЕ И МИРЕ, па ко онда победи онда би то било ЛЕГАЛНО!

А ЋОРАВУ КУТИЈУ Јосипову мож'да поредиш само са ЛЕГАЛНИМ ИЗБОРИМА под Пол Потом или под овим бравом из Северне Кореје, што не значи да ми сматрамо да је гласање 1 билмез =1 глас нормална и здрава појава на планети!

Себи убраду:

Ц,ц,ц....тагата шта'ш, ама важно је да он диже три прста и вика "У славу предака...", вероватно има и истетовиране србске симболе по целом телу ал'је заборавило да мозак истетовира изнутра!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Aj iskreno da li si zbog ekonomskih razloga ubježao u Kanadu.

Jel neko ko bio Titin pionir, završavao Titine škole živio kod Tite 20 i kusur godina pod tim režimom, tek kad je vidio da hleba ođe nema od vodoinstalacija doduše visokokvalifikovanih tj. završenom srednjom trogodišnjom uzaludnom školom, onda kao mladi deran ubježe u Kanadu pod izgovorom da ga "režim goni" i da su ti ugrožena "LJUDSKA PRAVA"

Koliko mi znamo u Kanadi se ljudska prava podrazumevaju i pravo glasa (ćorava kutija)...

Nijesi se nešto bunio oko ljudskih prava.

Pa sada nami ođe nije jasno, kako si prihvatio kanadsku ćoravu kutiju, ljudska prava, slobodu govora i sve ostalo, kada si potpisivao za njihovo državljanstvo.

Većina ljudi sa balkana koji su ubježali u Kanadu su se kod kanadskih vlasti masovno i momentalno prijavljivali da su im UGROŽENA LJUDSKA PRAVA na BALKANU.

Na primer Prosvetar se kad je sleteo na kanadsko tlo odmah je krenuo da ko neka tetka ili alapača kuka kako su mu ugrožena LJUDSKA PRAVA

TO znači pravo glasa, sloboda govora, veroispovest, sloboda kretanja itd itd...

Znači naš prosvetar se nije pozivao na ekonomske razloge radi useljenja nego ko neka žena počeo da kukomače o tamo nekom komunizmu koji ga guši a živio, obrazovao, nosio crvenu maramu 20 godina pod tim komunizmom..

Dalje, mi se ođe sećamo 90-ih izbeglica koje su ubježale zbog ratova, pa onda liberali koji su svi do jednog kukali da im Milošević krši LJUDSKA PRAVA- 2000-su u Kanadu ubježali pederi ili ti gayevi kojima su opet LJUDSKA PRAVA UGROŽENA.

http://www.telegraf.rs/vesti/884917-prvi...l-u-kanadi

Kanada kao takva država gde su je balkanski narodi iskoristili samo na izgovoru o ugroženim LJUDSKIM PRAVIMA.

Nikou Kanadu nije došao da je rekao eto ja sam tu došao da zaradim pare..

Nego pod plaštom izgovora o LJUDSKIM PRAVIMA, su stekli državljanstvo, i obogatili si ne račun tobože ugroženih LJUDSKIH PRAVA.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:ЛЕГАЛНО би било кад би Срби којино су претекли од усташког, турског и партизанског ножа и јама и ПОЛА ВЕКА ИСПИРАЊА МОЗГА И СВИХ МОГУЋИХ ФИЗИЧКИХ И МЕНТАЛНИХ ТОРТУРА ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИОНИХ ВЛАСТИ ЈОЖЕ АМБРОЗА И ЊЕГОВИХ, добили право да једно пола века слободно певају србске песме, славе Србске Славе, пишу и издају уџбенике из којих би ђеца пола века учили СРБСКУ ИСТОРИЈУ, прогањали, кундачили и 'апсили све што је титовско црвено, латиничарско и атеистичко, што Срби не би никад радили, ал'узмимо као пример....Е ТЕК ОНДАК БИ МОГЛО ДА СЕ ИЗАЂЕ НА ИЗБОРЕ ПРОТИВ ТИТОВИХ ИСПРДАКА СЛОБЕ И МИРЕ, па ко онда победи онда би то било ЛЕГАЛНО!

Врло је важно да је телегенција твога типа склонила своје гузице ван а те које спомињеш препустила судбини!Не диплај,да не кажем нешто друго!

Цитат:А ЋОРАВУ КУТИЈУ Јосипову мож'да поредиш само са ЛЕГАЛНИМ ИЗБОРИМА под Пол Потом или под овим бравом из Северне Кореје, што не значи да ми сматрамо да је гласање 1 билмез =1 глас нормална и здрава појава на планети!

Да може са Пол Потом али и са Џорџом Бушом у највећој демократији на свету у чијем суседству ти обитаваш,једеш а сереш овамо!

Цитат:Ц,ц,ц....тагата шта'ш, ама важно је да он диже три прста и вика "У славу предака...", вероватно има и истетовиране србске симболе по целом телу ал'је заборавило да мозак истетовира изнутра!

Шта рећи на ово а не заплакати на судбину емигрантског талога по Канадама,америкама и осталим светионицима демократије.Теби је очигледно истетовиртан хипоталамус самим бежањем преко баре а претпостављам и ждрањем гмо хране по белом свету.

Одговори

(05-11-2016, 12:20 PM)гегул Пише:  Шта рећи на ово а не заплакати на судбину емигрантског талога по Канадама,америкама и осталим светионицима демократије.

Тај "емигранстки талог" је по Канади и диљем планете градио Србске Цркве пола века док су их их "патриоте" Јосипове рушиле по СФР Шугославији и од њихових светих цигаља градиле јавне нужнике, као у Ђаковици кад су се и жваљави шифтари згражали над непочинствима титоваца комуно-сатаниста а бивших Срба!

Зато Срби из Канаде и другде имају итекако право да вами тамо трљају балаву носину због разних Шпанаца и Народних хероја попут Другова Вршке Чуке, Алеја Великана, Вели Деве, Алије Алијагића, Рифата Бурџевића и осталих Франца Розмана чија се имена још увек шепуре у називима улица исписаних USTAŠICOM у тужном и отужном Београду или Ужицу и другим градовима, ђе Дачић обећава поновно враћање споменика Јосиповог!

Танки премаз Србства на уму и души Јосипових, Слобиних и Мириних "патриота", испрао се к'о креч са тарабе чим је мало пригустило па све тамо, сем оних часних 4,5%, завапило за Јосипом сећајући се как' се некад добро јело...баш!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-11-2016, 07:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(05-11-2016, 12:20 PM)гегул Пише:  Шта рећи на ово а не заплакати на судбину емигрантског талога по Канадама,америкама и осталим светионицима демократије.

Тај "емигранстки талог" је по Канади и диљем планете градио Србске Цркве пола века док су их их "патриоте" Јосипове рушиле по СФР Шугославији и од њихових светих цигаља градиле јавне нужнике, као у Ђаковици кад су се и жваљави шифтари згражали над непочинствима титоваца комуно-сатаниста а бивших Срба!

Зато Срби из Канаде и другде имају итекако право да вами тамо трљају балаву носину због разних Шпанаца и Народних хероја попут Другова Вршке Чуке, Алеја Великана, Вели Деве, Алије Алијагића, Рифата Бурџевића и осталих Франца Розмана чија се имена још увек шепуре у називима улица исписаних USTAŠICOM у тужном и отужном Београду или Ужицу и другим градовима, ђе Дачић обећава поновно враћање споменика Јосиповог!

Танки премаз Србства на уму и души Јосипових, Слобиних и Мириних "патриота", испрао се к'о креч са тарабе чим је мало пригустило па све тамо, сем оних часних 4,5%, завапило за Јосипом сећајући се как' се некад добро јело...баш!

Паметном доста!

Од тог дизања цркви нема Србија ама баш ништа!Зашто се ти емигранти нису окренузли дизању свести у Србији као што је то радила нама непријатељска суседна емиграција? да ли су се уљуљкали у леп живот пуиног стомака и дебелог црева?Шта си ти урадио за то време ,сем што диплаш са безбедне удаљености?Наше носине су балаве а ваше чисте?Обучеш ли повремено народну ношњу да се видиш у огледалу и јеси ли члан неког КУД у расејању?На крају важно је да ти и дан данас( а у низу неколико деценија) ждереш добро тамо,а видим и да добро сереш овамо!!!!!

Одговори

[Слика: KOMUNO_ZOMBI.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(05-11-2016, 08:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: KOMUNO_ZOMBI.jpg]

Znači 'vako si dobio kanadsku useljeničku vizu...

Kad se mora da se potpiše u Kanadi za državljanstvo da će poštovati ustav, teritorijalni integritet, verske i seksualne slobode, slobodu govora i razmišljanja, i vlast što uključuje gay populaciju, sekte i ćoravu kutiju.

Zamisli te prosvetara kako u Kanadi protesuje protiv ćorave kutije, demokratije, islamizma, čađa, pedera etc..a potpisao za kanadu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-11-2016, 09:28 PM)Mekenzi Пише:  Znači 'vako si dobio kanadsku useljeničku vizu...

Kad se mora da se potpiše u Kanadi za državljanstvo da će poštovati ustav, teritorijalni integritet, verske i seksualne slobode, slobodu govora i razmišljanja, i vlast što uključuje gay populaciju, sekte i ćoravu kutiju.

Zamisli te prosvetara kako u Kanadi protesuje protiv ćorave kutije, demokratije, islamizma, čađa, pedera etc..a potpisao za kanadu.

Хе, хе...нуто "непринципијелне коалиције" евроугузљуба Кизе и Титољуба и Слобољуба гегуле, кад се треба до'ватити у коштац са државним непријатељима и домаким издајницима!

Мораћемо да ве разочарамо, ми нијесмо 'вамо убјежали због "ћораве кутије" јер се иста догодила с'јесени '45-е а ми одосмо с'јесени 74-е прошлог века!

Није тада било никаквог рата а "беду и сиромаштво" из тог времена најбоље је описао Кизин "Панонски гов*нар" Балашевић у песми "ал'се некад добро јело баШ"!

Ми смо дакле, убјежали из идеолошких побуда јербо уто време се, између осталог, Србска Нова Година обележавала са скроз навученим завесама по неким институцијама као "Србска кафана" итд., а за певање "Ој Војводо Синђелићу" ишло се у Падињак све до краја 80-их!

Међутим!

Ови који су дошли во времја титића без покрића нијесу 'вамо убјежали што им је било ПРЕМАЛО србовања, као ми, но што им га је било ПРЕВИШЕ!

ТО СУ ОНИ КОЈИМА ЈЕ ЈОСИП ИСПРАО МОЗАК И СПОЉА И ИЗНУТРА!

Сходно реченом, ми Срби, шака сиромаха, смо у то време кудили титића без покрића што чини ПРЕМАЛО а они који су убјежали после 90-е су га пљували што чини ПРЕВИШЕ на разбијању им вољене "Југе"!

Нас који смо дошли 70-их стара емиграција је звала "пасошари" јербо смо уљегли са пасошем а не на кукњаву о "љуцкиправа", а емиграцију с'почетка 90-их сви заједно смо доживљавали као "Новосрбе" са којима се нисмо разумевали ниокочега и ниочему, од писма и језика па надаље...!

Шта'ш....

(05-11-2016, 08:04 PM)гегул Пише:  Од дизања цркви нема Србија ама баш ништа!

Доообро гегуле ако тако мислиш...ама било би поштено да промениш та Три Прста јербо то ти је тоже Црква ако ниси знао!

(05-11-2016, 12:20 PM)регул Пише:  Врло је важно да је телегенција твога типа склонила своје гузице ван а те које спомињеш препустила судбини!

Па не бисмо се ми сложили да је бег од много надмоћнијег душманина равно "склањању гуз*ице"!

СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но кукавичлук, а од тога зла ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!

По теби је и Карађорђе био кукавица јер је најпре убјежао у фрајкоре а после и у Русију!

Сви Четници и Добровољци су такође 'вамо убјежали кад је душманин завладао Србијом, од Војвода Ђујића и Јевђевића па надаље!

Међутим!

Важно је знати ОД ЧЕГА и ОД КОГА БЕЖИШ!

Ми дакле јесмо јасно и прецизно рекли горе да су нас, који смо дошли легално са пасошем, ође у Цркви звали ПАСОШАРИ!

Ну то никако не значи да су сви ПАСОШАРИ дошли из економских разлога нити из разлога "љуцкиправа", за то је било боље отићи у Њемачку и постати прави "гастарбајтер", који су годинама тамо боравили са шугословенским пасошем и сваког лета путовали у СФР Шугославију да покажу родбини како су лепо успели у Њемачкој!

МИ СМО НАШ ПАСОШ ОДМА' ИЦЕПАЛИ А ЧИМ СУ СЕ СТЕКЛИ УСЛОВИ ЗА ДРЖАВЉАНСТВО ПОСЛЕ 3 ГОДИНЕ, ЗНАЧИ НЕКЕ '77-Е, УЗЕЛИ СМО ОВДАШЊИ ПАСОШ НЕКЕ КАКЕ-ТАКЕ КРАЉЕВИНЕ УМЕСТО ОМРЗНУТОГ ЦРВЕНОГ ПАСОША СА БУКТИЊАМА И НЕКИМ ГРБОВИМА СА ПОЉОПРИВРЕДНИМ АЛАТКАМА ИЛИ ДИМЊАЦИМА КОЈИ СЕ ПУШЕ!

А то што "ni dan vojske nisi odslužio" у ОКУПАТОРСКИМ ВОЈНИМ ФОРМАЦИЈАМА, и што на ову седу главу никад ТИТОВКА није села,тим се ми поносимо и дан-дањи!

Међутим!

Ми од битке са душманином нијесмо одустали због ситнице као што је океан који нас раздваја а чињеница да смо ми "миљама далеко" не одузима ни право да се бринемо за овај тужни остатак од 4,5% од остатака некада моћног Србског Народа!

Што рек'о Алекса Ристов Шантић:

Не плачем само с болом свога срца
Рад земље ове убоге и голе;
Мене све ране мога рода боле,
И моја душа с њим пати и грца.

Овдје, у болу срца истрзана,
Ја носим клетве свих патњи и мука,
И крв што капа са душманских рука
То је крв моја из мојијех рана.

У мени цвиле душе милиона -
Мој сваки уздах, свака суза бона,
Њиховим болом вапије и иште.

И свуда гдје је србска душа која,
Тамо је мени отаџбина моја,
Мој дом и моје рођено огњиште.

А вас неколицина са овог форума, најрадије бисте проћерали све учеснике који "нису одавле", као што сте углавном и учинили; ђе је онај Француз, ђе је Захумље и многи други!?

Ми смо се дакле борили, и јошт се боримо, употребљавајући најопасније оружије

СРБСКУ РИЈЕЧ-ПОСЈЕЧ!

МИ СЕ ДАКЛЕ НИЈЕСМО ПОРЕДИЛИ СА ГОРЕ РЕЧЕНИМ ВОЖДОВИМА, КНЕЗОВИМА И ВОЈВОДАМА ШТО СЕ ТИЧЕ ЈУНАШТВА НО ШТО СЕ ТИЧЕ БЕЖАЊА!

И Брат Бора Драгашевић је побегао са стрељања, шта би требало да ради по теби, да пусти да ге убију?

Нами, и свим исзтомишљеницима, у време Јоже Амброзија претиле су разне ствари САМО ЗБОГ ЈЕЗИКА, ОДНОСНО ДЕЛИКТА МИШЉЕЊА!

Ево и Велики Војвод је допао тамнице у то време, иако је он, по ондашњим критеријумима, био ВИШЕ ЊИХОВ НЕГО НАШ!

Ми рецимо, никад ни у пионирима нијесмо били, ни на ткозваним "добровољним" радним акцијама, пруга "Шамац-Сарајево" итд., а о чланству у комуно-сатанаистичкој партији или окупаторској ЈНА и да не говоримо, док је Војвода уто време носио штафету ПА ОПЕТ ЗАГЛАВИО!

Рецимо наш истомишљеник и у неку руку кољега са техничког, Мома Селић, ДОПАО ЈЕ ЗАТВОРА И МУЧЕЊА ИАКО МУ ЈЕ ОТАЦ БИО ВЕЛИКО МУ*ДО У УДБИ, ИАКО ЈЕ БИО ОЖЕЊЕН СА РОЂЕНОМ СЕСТРОМ МИРЕ МАРКОВИЋ!

На крају је и он 'вамо УБЈЕЖАО, а то је било ПОСЛЕ АМБРОЗА!

Међутим!

ЗА ВРЕМЕ АМБРОЗА, У ВРЕМЕ КАД СМО МИ УБЈЕЖАЛИ, СИГУРНО БИ ГА ПОЈЕО МРАК, КАО И МНОГЕ О КОЈИМА СЕ НИШТА НЕ ЗНА, НИТИ ЋЕ!

И шта.....требало је да погинемо тамо само да бисмо посмртно стекли поштовање евроугузљуба Кизе и Титољуба гегуле па били проглашени јунаком форума "Политика" ође!

Ну, у том случају, били бисте лишени (или како се у Ново-Србијици данас каже, УСКРАЋЕНИ) нашије прилога ође, па ви видите тамо јел'било добро што смо на време 'вамо убјежали!

Негооо...очигледно је да ви, млађарија и четници-почетници, појиматије немате о времену под Амброзијем а још мање знате шта је уопште била ЋОРАВА КУТИЈА ЈОСИПОВА и како је функционисала чим то упоређујете са гласњем ође и другде на Трулом Западу!

Шта'ш...

Међутим!

НЕПРИНЦИПИЈЕЛНА КОАЛИЦИЈА између љутијех противника евро-угузљуба Кизе и Брозољуба гегуле (са танким премазом Србства) не би требало икога да чуди!

Ако се вратимо на тему ми само да јопет констатујемо и закључимо:

На парове разброј'с Новосрбијо!

Па каже:

Новосрбијица:

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

ТИТОИСТА!

ЕУРО-УГУЗЉУБ!

OOO TEMPORA!

OOO MORES!

ODI PROFANUM VUILGUS ET ARCEO!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Морам ти одати признање да кад сереш ти величанствено сереш!Остало ћу ти написати сутра,имам госте!

Одговори

БЕНИТО!

Могао си и овој двојици отворити тему само за њих.

П.С:
Нпр.
"КРАМЕР ПРОТИВ КРАМЕРА"
Одговори

(06-11-2016, 12:09 AM)luka.luke Пише:  БЕНИТО!

Могао си и овој двојици отворити тему само за њих.

П.С:
Нпр.
"КРАМЕР ПРОТИВ КРАМЕРА"

Нијесу ДВОЈИЦА у питању него НЕПРИНЦИПИЈЕЛНА КОАЛИЦИЈА састављена од два угузљуба, једног евро и једног брозо, а обојица против нас, државног непријатеља и домаќег издајника!

И то у заједничкој какофонији један арлауче "аф, аф, аф, само нек'је Тито здраф" а други завија "за кај, за кај-Европа здај"!

Даклем ДВА КРАМЕРА ПРОТИВ ПРОСВЕТАРА, раба Божијег и раденика на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго!

Себи убраду:

Ц, ц, ц...тагата је наша поголема!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-11-2016, 12:31 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Даклем ДВА КРАМЕРА ПРОТИВ ПРОСВЕТАРА, раба Божијег и раденика на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго

Може и тако (како ош), само немојте разваљивати сваку тему
Одговори

(06-11-2016, 01:10 AM)luka.luke Пише:  Може и тако (како ош), само немојте разваљивати сваку тему

Ово је НАША тема а ДВА КРАМЕРА у НЕПРИНЦИПЕЛНОЈ КОАЛИЦИЈИ, су улећела жељни каштиговања србског!

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним