(05-11-2016, 09:28 PM)Mekenzi Пише: Znači 'vako si dobio kanadsku useljeničku vizu...
Kad se mora da se potpiše u Kanadi za državljanstvo da će poštovati ustav, teritorijalni integritet, verske i seksualne slobode, slobodu govora i razmišljanja, i vlast što uključuje gay populaciju, sekte i ćoravu kutiju.
Zamisli te prosvetara kako u Kanadi protesuje protiv ćorave kutije, demokratije, islamizma, čađa, pedera etc..a potpisao za kanadu.
Хе, хе...нуто "непринципијелне коалиције" евроугузљуба Кизе и Титољуба и Слобољуба гегуле, кад се треба до'ватити у коштац са државним непријатељима и домаким издајницима!
Мораћемо да ве разочарамо, ми нијесмо 'вамо убјежали због "ћораве кутије" јер се иста догодила с'јесени '45-е а ми одосмо с'јесени 74-е прошлог века!
Није тада било никаквог рата а "беду и сиромаштво" из тог времена најбоље је описао Кизин "Панонски гов*нар" Балашевић у песми "ал'се некад добро јело ба
Ш"!
Ми смо дакле, убјежали
из идеолошких побуда јербо уто време се, између осталог, Србска Нова Година обележавала са скроз навученим завесама по неким институцијама као "Србска кафана" итд., а за певање "Ој Војводо Синђелићу" ишло се у Падињак све до краја 80-их!
Међутим!
Ови који су дошли во времја титића без покрића нијесу 'вамо убјежали што им је било
ПРЕМАЛО србовања, као ми, но што им га је било
ПРЕВИШЕ!
ТО СУ ОНИ КОЈИМА ЈЕ ЈОСИП ИСПРАО МОЗАК И СПОЉА И ИЗНУТРА!
Сходно реченом, ми Срби, шака сиромаха, смо у то време кудили титића без покрића што чини
ПРЕМАЛО а они који су убјежали после 90-е су га пљували што чини
ПРЕВИШЕ на разбијању им вољене "Југе"!
Нас који смо дошли 70-их стара емиграција је звала "пасошари" јербо смо уљегли са пасошем а не на кукњаву о "љуцкиправа", а емиграцију с'почетка 90-их сви заједно смо доживљавали као "Новосрбе" са којима се нисмо разумевали ниокочега и ниочему, од писма и језика па надаље...!
Шта'ш....
(05-11-2016, 08:04 PM)гегул Пише: Од дизања цркви нема Србија ама баш ништа!
У славу предака, на понос потомака!!!
(05-11-2016, 12:20 PM)регул Пише: Врло је важно да је телегенција твога типа склонила своје гузице ван а те које спомињеш препустила судбини!
Па не бисмо се ми сложили да је бег од много надмоћнијег душманина равно "склањању гуз*ице"!
СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но
кукавичлук, а од тога зла
ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!
По теби је и Карађорђе био кукавица јер је најпре убјежао у фрајкоре а после и у Русију!
Сви Четници и Добровољци су такође 'вамо убјежали кад је душманин завладао Србијом, од Војвода Ђујића и Јевђевића па надаље!
Међутим!
Важно је знати
ОД ЧЕГА и ОД КОГА БЕЖИШ!
Ми дакле јесмо јасно и прецизно рекли горе да су нас, који смо дошли
легално са пасошем, ође у Цркви звали
ПАСОШАРИ!
Ну то никако не значи да су сви
ПАСОШАРИ дошли из економских разлога нити из разлога "љуцкиправа", за то је било боље отићи у Њемачку и постати прави "гастарбајтер", који су годинама тамо боравили са шугословенским пасошем и сваког лета путовали у СФР Шугославију да покажу родбини како су лепо успели у Њемачкој!
МИ СМО НАШ ПАСОШ ОДМА' ИЦЕПАЛИ А ЧИМ СУ СЕ СТЕКЛИ УСЛОВИ ЗА ДРЖАВЉАНСТВО ПОСЛЕ 3 ГОДИНЕ, ЗНАЧИ НЕКЕ '77-Е, УЗЕЛИ СМО ОВДАШЊИ ПАСОШ НЕКЕ КАКЕ-ТАКЕ КРАЉЕВИНЕ УМЕСТО ОМРЗНУТОГ ЦРВЕНОГ ПАСОША СА БУКТИЊАМА И НЕКИМ ГРБОВИМА СА ПОЉОПРИВРЕДНИМ АЛАТКАМА ИЛИ ДИМЊАЦИМА КОЈИ СЕ ПУШЕ!
А то што "ni dan vojske nisi odslužio" у
ОКУПАТОРСКИМ ВОЈНИМ ФОРМАЦИЈАМА, и што на ову седу главу никад
ТИТОВКА није села,тим се ми поносимо и дан-дањи!
Међутим!
Ми од битке са душманином нијесмо одустали због ситнице као што је океан који нас раздваја а чињеница да смо ми "миљама далеко" не одузима ни право да се бринемо за овај тужни остатак од 4,5% од остатака некада моћног Србског Народа!
Што рек'о Алекса Ристов Шантић:
Не плачем само с болом свога срца
Рад земље ове убоге и голе;
Мене све ране мога рода боле,
И моја душа с њим пати и грца.
Овдје, у болу срца истрзана,
Ја носим клетве свих патњи и мука,
И крв што капа са душманских рука
То је крв моја из мојијех рана.
У мени цвиле душе милиона -
Мој сваки уздах, свака суза бона,
Њиховим болом вапије и иште.
И свуда гдје је србска душа која,
Тамо је мени отаџбина моја,
Мој дом и моје рођено огњиште.
А вас неколицина са овог форума, најрадије бисте проћерали све учеснике који "нису одавле", као што сте углавном и учинили; ђе је онај Француз, ђе је Захумље и многи други!?
Ми смо се дакле борили, и јошт се боримо, употребљавајући најопасније оружије
СРБСКУ РИЈЕЧ-ПОСЈЕЧ!
МИ СЕ ДАКЛЕ НИЈЕСМО ПОРЕДИЛИ СА ГОРЕ РЕЧЕНИМ ВОЖДОВИМА, КНЕЗОВИМА И ВОЈВОДАМА ШТО СЕ ТИЧЕ ЈУНАШТВА НО ШТО СЕ ТИЧЕ
БЕЖАЊА!
И Брат Бора Драгашевић је побегао са стрељања, шта би требало да ради по теби, да пусти да ге убију?
Нами, и свим исзтомишљеницима, у време Јоже Амброзија претиле су разне ствари
САМО ЗБОГ ЈЕЗИКА, ОДНОСНО ДЕЛИКТА МИШЉЕЊА!
Ево и Велики Војвод је допао тамнице у то време, иако је он, по ондашњим критеријумима, био
ВИШЕ ЊИХОВ НЕГО НАШ!
Ми рецимо, никад ни у пионирима нијесмо били, ни на ткозваним "добровољним" радним акцијама, пруга "Шамац-Сарајево" итд., а о чланству у комуно-сатанаистичкој партији или окупаторској
ЈНА и да не говоримо, док је Војвода уто време носио штафету
ПА ОПЕТ ЗАГЛАВИО!
Рецимо наш истомишљеник и у неку руку кољега са техничког, Мома Селић,
ДОПАО ЈЕ ЗАТВОРА И МУЧЕЊА ИАКО МУ ЈЕ ОТАЦ БИО ВЕЛИКО МУ*ДО У УДБИ, ИАКО ЈЕ БИО ОЖЕЊЕН СА РОЂЕНОМ СЕСТРОМ МИРЕ МАРКОВИЋ!
На крају је и он 'вамо
УБЈЕЖАО, а то је било
ПОСЛЕ АМБРОЗА!
Међутим!
ЗА ВРЕМЕ АМБРОЗА, У ВРЕМЕ КАД СМО МИ УБЈЕЖАЛИ, СИГУРНО БИ ГА ПОЈЕО МРАК, КАО И МНОГЕ О КОЈИМА СЕ НИШТА НЕ ЗНА, НИТИ ЋЕ!
И шта.....требало је да погинемо тамо само да бисмо посмртно стекли поштовање евроугузљуба Кизе и Титољуба гегуле па били проглашени јунаком форума "Политика" ође!
Ну, у том случају, били бисте лишени (или како се у Ново-Србијици данас каже,
УСКРАЋЕНИ) нашије прилога ође, па ви видите тамо јел'било добро што смо на време 'вамо убјежали!
Негооо...очигледно је да ви, млађарија и четници-почетници, појиматије немате о времену под Амброзијем а још мање знате шта је уопште била
ЋОРАВА КУТИЈА ЈОСИПОВА и како је функционисала чим то упоређујете са гласњем ође и другде на Трулом Западу!
Шта'ш...
Међутим!
НЕПРИНЦИПИЈЕЛНА КОАЛИЦИЈА између љутијех противника евро-угузљуба Кизе и Брозољуба гегуле (са танким премазом Србства) не би требало икога да чуди!
Ако се вратимо на тему ми само да јопет констатујемо и закључимо:
На парове разброј'с Новосрбијо!
Па каже:
Новосрбијица:
ТИТОИСТА!
ЕУРО-УГУЗЉУБ!
ТИТОИСТА!
ЕУРО-УГУЗЉУБ!
ТИТОИСТА!
ЕУРО-УГУЗЉУБ!
ТИТОИСТА!
ЕУРО-УГУЗЉУБ!