Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШПАНАЦ

Прелажем да се назив теме промени у "КАНАЂАНИН" Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(06-11-2016, 02:27 AM)Громовник Пише:  Прелажем да се назив теме промени у
КАНАЂАНИН: Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили

Сагласан!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Да ли ти прочиташ те чаршаве које исписујеш(премда све више долазим до убеђења да све копипастујеш ко Влада нишки)?Да ли се углавном користиш паролашко митингашким паролама које си као успомену понео кад си склањао гузицу у Канаду или си све пронашао на сајтовима које посећујеш?Ти ни дан данас не можеш да се ослободиш Тита,још ти се јавља у сну,јел де?
За разлику од тебе ја сам живео и радио у Русији и то врло дуго,те се вратио,ти си утекао у Канаду где си и дан данас,гузици је лепо, и онда мени серендаш о европи и Титу!Овде се продајеш као русофил,а живиш у Канади,примаш и трошиш доларе и сереш по Србима и Србији?Звизни се сам једаред у зид главом ,можда се и отрезниш!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Цитат:СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но кукавичлук, а од тога зла ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!

To se lepo kaže ja sam dezertirao.

Znači li to da su đenerali junaci Ratko Mladić, Nebojša Pavković, Lukić, Lazarević, Lisica i mnogi drugi đenerali koji su BRANILI SRBIJU OD KANADSKO-AMERIČKIH BOMBI 90-IH dok si ti svirao k...po Kanadi KUKAVICE!!!!

Цитат:Сви Четници и Добровољци су такође 'вамо убјежали кад је душманин завладао Србијом, од Војвода Ђујића и Јевђевића па надаље!

Od kada se jedan (ne) kvalifikovani wc vodo majsor poredi sa Vojvodama srpskim???

Kanađani i Ameri su primili iz patriotskih razloga 45-te četnike...

Drugo koliko mi znamo ti nisi bio ČETNIK, NIT SI NOSIO KOKARDU...

Kak'e veze wc vodo majstor ima veze sa četnicima a pogotovo sa velikim Vojvodama i ljudima koji su se krili godinama po gorama i šumama i borili protiv komunista, ustaša i nacista.

Цитат:Ну то никако не значи да су сви ПАСОШАРИ дошли из економских разлога нити из разлога "љуцкиправа", за то је било боље отићи у Њемачку и постати прави "гастарбајтер", који су годинама тамо боравили са шугословенским пасошем и сваког лета путовали у СФР Шугославију да покажу родбини како су лепо успели у Њемачкој!

Ček, ček ovi su gastrabajteri što su ulagali pare u nekretnine u svojoj otadžbini i oni su negativci u tvom mozgu...

Aj da vidimo šta si toliko uradio za Srbiju, konkretno, argumentovano, ne po Kanadi, koga briga ođe za crkve po Kanadi.

Ako si toliki patriJota onda brale kaži šta si uradio za otadžbinu.

Цитат:МИ СМО НАШ ПАСОШ ОДМА' ИЦЕПАЛИ А ЧИМ СУ СЕ СТЕКЛИ УСЛОВИ ЗА ДРЖАВЉАНСТВО ПОСЛЕ 3 ГОДИНЕ, ЗНАЧИ НЕКЕ '77-Е, УЗЕЛИ СМО ОВДАШЊИ ПАСОШ НЕКЕ КАКЕ-ТАКЕ КРАЉЕВИНЕ УМЕСТО ОМРЗНУТОГ ЦРВЕНОГ ПАСОША СА БУКТИЊАМА И НЕКИМ ГРБОВИМА СА ПОЉОПРИВРЕДНИМ АЛАТКАМА ИЛИ ДИМЊАЦИМА КОЈИ СЕ ПУШЕ!

Jest vala, što nisi taj pasoš pocepao ranije. Nego sačekao sve da prođe, pljuvao po maksimalno po Brozu u Kanadi, Yugoslaviji što više da bi te stara emigracija prihvatila. Stara emigracija je došla bez ičega tebe su Yugoslovenske vlasti, udba etc bez problema pustile u Kanadu...

Pa ti nama reci kakav si ti ođe bio disident borac protiv Tita, kada nijesi imao niti jednu jedinu krivičnu pijavu, niti si bio privođen niti praćen..

Sedamdesetih ko je bio protiv tita zna mu se šta mu je sledovalo, ne padinjak...

I Sada nam objasni kako si ti to u Šugoslaviji bio protiv Tita, za vreme Tita, kada su te bez problema potpuno legalno sa kanadskom vizom pustili iz Yugoslavije.

Prema tome:

Neko ko za državu nije prestavljao nikakvu opasnost iza koga udba nije smatrala da je toliko bitan, predstavlja nam se kao neki Disident koga su gonili, četnik koji se poredi sa velikim srpskim četničkim Vojvodama i veliki patriJota...itd

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише:  To se lepo kaže бла, бла, трућ, трућ....

Ми би само да цитирамо твог пајтоса из НЕПРИНЦИПИЈЕЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ, па ка'е:

Цитат:[Слика: avatar_11.jpg?dateline=1453055122] гегул
нерадник водник

Кизо много сереш!

[Слика: srbija.jpg]

(06-11-2016, 12:33 PM)регул Пише:  За разлику од тебе ја сам живео и радио у Русији и то врло дуго...

Чека', чека'...ако је било "врло дуго" онда је то могао бити само Есесесер или Јељцинова "Русија", јел'де?

А?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-11-2016, 12:33 PM)регул Пише:  Ти ни дан данас не можеш да се ослободиш Тита,још ти се јавља у сну,јел де?

Пааааааааа...даи'ш нисмо сами!

Ово је зајахало јопет по Новосрбијици, у почетку мишљасмо "нека их нек помру"....

Међутим!

ОВо се регенерише к'о амебе....има туна свега ну ми не могадосмо до краја, притерало бре па свако мало трк у нужник!

Међутим!

У надежди смо да ће оба партнера из БЕСПРИНЦИПИЈЕЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ уживати у програму!

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но кукавичлук, а од тога зла ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!

To se lepo kaže ja sam dezertirao.

Паааа....ако се гледа по закону, било нашем Србском или окупаторском, неко ко није ни стигао до служења војске није могао ни да дезертира!

Међутим!

Да смо којим случајем били силом натерани да нам ставе омрзнуту титовку са сатанистичким пентаграмом наглаву, ондак би сигурно дезертирали и то без обзира на претњу окупатора стрељањем!

Бити дезертер у војсци душманина то није срамота но је то јуначки подвиг У СЛАВУ ПРЕДАКА-НА ПОНОС ПОТОМАКА!

Ево рецимо Радивоје Керовић, Четнички Војвода, који је рођен 1913. године у селу Тобут испод планине Мајевице у североисточној Босни и Херцеговини, Светог Савве ђедовини, у имућној породици са дугом традицијом учествовања у усиљеном маршу србског народа кроз историју, у породици дакле, која се дичила великим бројем родољуба.

Радивојев отац Благоја Керовић, члан Младе Босне, после Сарајевског атентата, дезертирао је и пребегао у Србију и као добровољац у србској војсци учествовао је у низу битака, укључујући и пробој Солунског фронта.

Стекао је више одликовања, а после рата, као најугледнији домаћин из области Мајевице, био је народни посланик и председник општине Прибој, а његов ђед Митар и стриц Неђо преминули су током Првог светског рата у аустроугарском логору Мелерсдорф.

Међутим!

Други стриц, Јово, дезертирао је такође из аустроугарске војске и придружио се добровољцима при Руској армији и погинуо је 1916. у Добруџи.

Међутим!

У исто то време Јосип је служио у "вражјој" домобранској, борио се на Дрини, стекао чин и одликовање и због силовања србске девојке пребачен је на руски фронт ђе се тоже борио све док га Браћа Козаци нијесу копљем пробуразили па је доспео тешки'рана!

Он рецимо, НИЈЕ ДЕЗЕРТИРАО, чиме се ти и твој духовни отац Крмнад Чварак (из партизанске породице), сигурно поносите, а такође и твој партнер гегул из БЕСПРИНЦИПИЈЕЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ!

Сви Бокељи и Херцеговци који су пред Велики рат дезертирали били аустроугарски војни обвезници а казна за дезертерство из аустријске војске била је вешање што се често дешавало Србима по Херцеговини Светог Савве ђедовини.

Због тога су пре добијања позива за мобилизацију, попут наше маленкости, убјежали у Црну Гору к'о ми у Канаду у неком другом веку...шта'ш...

Краљ Никола је наредио зато да се сви Срби из Боке и Далмације прикључе црногорској војсци и формирано је неколико њихових батаљона, као и херцеговачких о чему је доста писао др Андрија Митровић који вели да је било око 10.000 таквих војника у црногорској војсци, од којих већина није имала ни адекватне униформе.

Били су позадина србске војске током преласка преко Албаније ђе су се нашла и два моја ђеда, по оцу и мајци.

Ти дезертери помагали су избеглице и болнице, носили малу ђецу, па су евакуисани са албанске обале када су стигли италијански бродови.

Међутим!

Јосип НИЈЕ ДЕЗЕРТИРАО а ни деееда панонског гов*нара БалаШевића који прича како је видео стару фотографију реченог деееде и каже "била некако плавкасте боје"!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише:  Ček, ček ovi su gastrabajteri što su ulagali pare u nekretnine u svojoj otadžbini...бла, бла, трућ, трућ....

Чека'шта је то ОТАДЖБИНА?

Давно одосмо па више не разбирамо тај новоговор у Новосрба и НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА који користе хрватску USTAŠICU са све кукама и квргама које је баш за њих, и једино за њиха, скрпио похрваћени шваба Лудвиг Геј.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: zahvalnica-cirilica-zavetnici_pancevo.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ау, бог те материн...
Чек бре капетане, јел се то зајебаваш са форумашима или си стварно решио да опеваш шугавог Шпанца и комуњаре?
Шта кажеш, Шпанац се калио у рату (грађански рат шпанаца)... Иди бегај бре, пушкарала багра док није загустило а онда бежанија.
Како се види из твог излагања баш ти сметају жандарми. А што? Некако ми је накарадно да опреавдаваш терористе попут комуњара а окривљујеш жандармерију. Чуј, жандармерија прогонила Шпанца и пре рата... Па шта је требало да ради? Комуњаре су биле непријатељи србскоме народу што се показало и доказало у времену које је убрзо дошло. Баш чудно, ти на сајту који промовише Чичу и Покрет тераш контру и промовишеш комуњаре?!

Иначе, што се тиче жандарма...
Немој бркати појмове. Жандармерија изникла из удбиног шињела нема баш никакве везе са жандарима Краљевине Југославије, поготову Краљевине Србије.
И, дај бре, не заноси се са тим пуцањем. Пуцњем у жандарма човек заиста пуца у државу а то не ваља. Јер, држава мора бранити поредак а то значи рат. Грађански рат капетане, а зна се ко страда у грађанском рату.

На крају, Калабић је вредио више од свих пролетерских, личких и осталих усташких дивизија. Горостас је то био БРЕ!
Одговори

Ђе је Капетан?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Неко ме ликвидирао на демократски начин ех шта је демократија нисам за то да се бришу различита мишљења. сутра кад би неко брисао г. ПРОСВЕТАРА писање стао би у његову заштиту. нема горе него ућуткати човека на такав начин. али у реду не љутим се
Одговори

(08-11-2016, 08:01 AM)Капетан Пише:  Неко ме ликвидирао на демократски начин ех шта је демократија нисам за то да се бришу различита мишљења. сутра кад би неко брисао г. ПРОСВЕТАРА писање стао би у његову заштиту. нема горе него ућуткати човека на такав начин. али у реду не љутим се

Мој одговор си добио без било каквих санкција. Вероватно је неко од модоса брисао због "пуцања" у жандарме. Јес да је демократија ал стра је јачи од демократије.
Одговори

Шта да одговорим г Јеремија?

Лицимерна је четничка историја, пуна контра ствари. За пушкарење треба имати ону ствар г . Јеремија. Кад сте већ поменули пушкарење, зар заједно нису четници са партизанима пушкарали по Србији 1941? Од Лознице, Бање Ковиљаче итд??? То је било два месеца после пуцња у жандаре ! Како тада четницима нису сметали пајтоси Жикице Јовановића Шпанца када су се заједно са комунистима борили у устанку 1941 године?
И сад Жикица убио два Србина? Ма дајте мало озбиљности! За жандармима сузе нису пролили ни устаници 1941 године.

Кажете пуцањ у жандарма је пуцањ у државу? Коју државу Г. Јеремија??? Хитлерову државу на челу са главним жандармом Миланом Недићем? сви жандари у време окупације отаџбине су били издајници и легитимна мета устаника и бораца за слободу. Служили су окупатору на страни фашистичке немачке. Пуцањ у њих је пуцањ у издајнике и хитлеровце.Чији су поредак бранили жандарми??? У чије име су заводили ред?? ОКУПАТОРА!

Није ни чудо што је данас српска омладина уништеног дуга. Боље учити од Милана Недића и ладити јаја у канцеларији него се бирити није ну чудо што нам НАТО вршља по Србију.

Велика је разлика између комуниста и комуњара. Данас су ма власти нека врста комуњара и почетника на власти дуга је тема.

У суштини причу о" убијена два Србина жандара, итд" протурају бандити Милана Недића и Димитрија Љотића, жандарска гамад, из далеке земље САД,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним