06-11-2016, 02:27 AM
Прелажем да се назив теме промени у "КАНАЂАНИН"
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(06-11-2016, 02:27 AM)Громовник Пише: Прелажем да се назив теме промени у
КАНАЂАНИН: Нису Срби као што су били / лошији су него пред Косовом / на зло су се свако измјенили
Цитат:СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но кукавичлук, а од тога зла ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!
Цитат:Сви Четници и Добровољци су такође 'вамо убјежали кад је душманин завладао Србијом, од Војвода Ђујића и Јевђевића па надаље!
Цитат:Ну то никако не значи да су сви ПАСОШАРИ дошли из економских разлога нити из разлога "љуцкиправа", за то је било боље отићи у Њемачку и постати прави "гастарбајтер", који су годинама тамо боравили са шугословенским пасошем и сваког лета путовали у СФР Шугославију да покажу родбини како су лепо успели у Њемачкој!
Цитат:МИ СМО НАШ ПАСОШ ОДМА' ИЦЕПАЛИ А ЧИМ СУ СЕ СТЕКЛИ УСЛОВИ ЗА ДРЖАВЉАНСТВО ПОСЛЕ 3 ГОДИНЕ, ЗНАЧИ НЕКЕ '77-Е, УЗЕЛИ СМО ОВДАШЊИ ПАСОШ НЕКЕ КАКЕ-ТАКЕ КРАЉЕВИНЕ УМЕСТО ОМРЗНУТОГ ЦРВЕНОГ ПАСОША СА БУКТИЊАМА И НЕКИМ ГРБОВИМА СА ПОЉОПРИВРЕДНИМ АЛАТКАМА ИЛИ ДИМЊАЦИМА КОЈИ СЕ ПУШЕ!
(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише: To se lepo kaže бла, бла, трућ, трућ....
Цитат: гегул
нерадник водник
Кизо много сереш!
(06-11-2016, 12:33 PM)регул Пише: За разлику од тебе ја сам живео и радио у Русији и то врло дуго...
(06-11-2016, 12:33 PM)регул Пише: Ти ни дан данас не можеш да се ослободиш Тита,још ти се јавља у сну,јел де?
(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише:Цитат:СЛУЖИТИ ОКУПАТОРСКУ ВОЈСКУ, ТИТОВКУ НОСИТИ И НА ЊОЈЗИ ПЕТОКРАКУ, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, није никакво јунаштво но кукавичлук, а од тога зла ПОБЕЋИ, главу на рамену чувајући, јесте тактички потез као и у рату или у шахматној игри!
To se lepo kaže ja sam dezertirao.
(06-11-2016, 03:32 PM)Mekenzi Пише: Ček, ček ovi su gastrabajteri što su ulagali pare u nekretnine u svojoj otadžbini...бла, бла, трућ, трућ....
(08-11-2016, 08:01 AM)Капетан Пише: Неко ме ликвидирао на демократски начин ех шта је демократија нисам за то да се бришу различита мишљења. сутра кад би неко брисао г. ПРОСВЕТАРА писање стао би у његову заштиту. нема горе него ућуткати човека на такав начин. али у реду не љутим се