Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ
#1

УВОД У ТЕМУ:

Срби имају много непријатеља,јер живе на територији којом су жељеле да овладају разне силе,нације и тзв.нације:Турци,Њемци,Аустријанци(у суштини и они су Њемци ), Италијани,Римокаличка црква,Мађари,Бугари,Хрвати,Муслимани,Албанци...
Сви они су ,у циљу остварења својих интереса:Србе убијали,протјеривали, о Србима причали најгоре могуће лажи и покушавали да над Србима спроведу политику ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ т.ј. ОКРЕНИ СРБИНА ПРОТИВ СРБИНА(некима је успјело,некима није) .

Турци:
-вишевијековни окупатори српске земље
-и данас мрзе Србе јер су Срби предводили 1912. савез који је Турке сабио у Анадолију
-они су вршили исламизацију Срба тако да данас имамо тзв.Бошњаке

Њемци (Њемци и Аустријанци) :
-кроз историју су настојали да се шире ка истоку преко српских земаља
-за њих је велику опасност представљала независна Србија из 1878. јер су се бојали да ће таква држава да привуче и остале Јужне Словене (Србе,Хрвате и Словенце из АУ) у борбу против Аустроугарске,а онда би граница била на Алпама или би се још вјероватније, цијела држава распала (кренули би Чеси по своје,па Мађари и тако редом, док од АУ не би остао Беч са околином-граница данашње Аустрија је најбољи показатељ да је тај њихов страх био веома оправдан )
-АУ је 1878.окупирала БиХ и покушали да Србе из БиХ префарба у нацију Бошњаци коју би поред Срба чинили и Муслимани и Хрвати из БиХ РАЗЛОГ:Сматрали су да треба одвојити Србе из БиХ од Срба из Србије како би се спријечиле катастрофалне послједице по окупаторску Аустроуграску (већ је наведено које посјледице)
-1914.Срби су убили окупатора, односно, Њемца који је требао да постане цар Аустроугарске
-1914.Аустроугарска напада Србију и бива два пута поражена
-1915.Србију нападају Аустроугарско царство, Њемачко царство и Краљевина Бугарска
-1918.рат је завршен,формирана Краљевина СХС ,а Њемачко царство и Аустроугарско царство су се распали
-1941. рат са Њемцима као и Италијанима,Мађарима,Бугарима,Хрватима,Муслиманима,Албанцима
-1941-45.Срби су се борили против Њемаца и дали највећи допринос у тој борби,док су Њемци подржавали геноцид над Србима и окупирали Србију
-1945-1991.широм Запада биле су ћелије усташке терористичке организације(један од центара била је и Њемачка )
-1991.Њемци су први признали Хрватску,наоружали су Хрвате и подржали их у настојањима да уђу у УН
(Zbog njegovog priznanja Hrvatske pevale su se u Hrvatskoj pesme "Danke Dojčland". Genšeru je u Hrvatskoj podignuto nekoliko spomenika, a njegovo i ime tadašnjeg kancelara Nemačke Helmuta Kola ponele su i ulice u nekoliko hrvatskih gradova )
-1994-95.Њемци мијењају свој закон о не учешћу у ратовима и први пут након Другог св.рата учествују у неком војном сукобу (против Републике Српске)
-1999.Њемци бомбардују Србију и помажу терористе на КиМ
-2008.Њемци признају тзв.независно Косово (и Њемачка и Аустрија,наравно)
-постоји настојање код Њемачке да Србију врати у границе из 1900. па зато имамо облике сепаратизма у Војводини и у Рашкој као и у тзв.Прешевској долини (ЈЕДИНИ начин да то ураде је да заваде Србе између себе са неким причама о децентрализацији,лажној војвођанској нацији и сл.)

Римокатоличка црква :
-боре се вијековима за ширење католичанства уз паролу ШТО СТИГНЕМО ИСТОЧНИЈЕ ТО БОЉЕ
-покатоличавали Србе и претварали их у Хрвате
-помагали усташама 1941-45.
-папа помагао признавање Хрватске 1991.

Италијани :
До сукоба са Србима је дошло због Далмације која је припала 1918. Краљевини СХС/Југославији
Након тога:
1.1920-их Италијани су помагали црногорске сепаратисте
2. помагали су усташе (у Италији су били усташки кампови за обуку)
3.помагали су у убиству Краља 1934.
4.учествовали у нападу на К.Југославију 1941.
5.поставили Павелића заједно са Швабама и наоружавали усташе
6.у Црној Гори поставили своје људе 1941. ...

Краљевина Црна Гора или Независна Држава Црна Гора је била марионетска држава за вријеме Другог свјетског рата под протекторатом једне од сила Осовине Краљевине Италије (1941—1943) и касније Њемачке (1943—1944). Главни град је био Цетиње.

Независна држава Црна Гора је креирана под фашистичком контролом када се Крсто Поповић вратио из егзила из Рима 1941. да би водио Зеленаше, који су подржавали враћање црногорског монарха на престо. Ове снаге су назване Ловћенска бригада.

С обзиром да је Црна Гора била под протекцијом фашистичке Италије, на њеној територији је постојала двојна власт; домаће органе власти представљао је црногорски премијер, док је фашистичку Италију представљао гувернер. Италијанског гувернера је касније заменио њемачки.

7. Између 1941. и 1945. године, за време окупације сила Осовине, Краљевина Италија је анектирала највећи део Косова и Метохије (као и делове Македоније и Грчке) и краљевским указом од 12. августа 1941. године их прикључила Краљевини Албанији, под италијанским протекторатом. Мање делове Косова заузимају Немци и Бугари. Немци заузимају косовскомитровачки, лапски (подујевски) и вучитрнски срез, а Бугари део гњиланског среза, део витинског краја, Качаник и Сиринићку жупу. Немци преузимају окупацију италијанске зоне од 1943. због капитулације Италије.

Од Албанаца су формиране јединице помоћне полиције, у градовима 20-30, а селима 10-15 људи. У већим местима су италијанске квестуре са 30-40 полицајаца. Од Албанаца Италијани формирају и батаљон фашистичке милиције, и засебне полувојничке добровољачке јединице. Италијани укупно имају око 20000 војника, 5000 полицајаца и 5000 наоружаних Албанаца, припадника разних квислиншких формација. Италијани се приказују као ослободиоци Албанаца, ствараоци Велике Албаније. У ту сврху уводе албански језик у управи и школству, и дозвољавају употребу албанске заставе. Немци на свом подручју формирају албанску жандармерију од 1000 Албанаца, а још организују и око 1000 добровољаца по селима. Бугарска започиње у свом подручју бугаризацију, а окупациона посада се састоји од 2 батаљона.

Хрвати(да наведем само неке ствари из 20.вијека ):
-1914.у униформама Аустроугарске нападали Србију
-покољ у Мачви
-1941.геноцид над Србима
-граница злочиначке НДХ на Дрини и до Београда
-1991-95.убијање и протјеривање Срба
-1993.усташе добиле право да примају пензију(изгласао Сабор)
-1999.у вријеме најжешћег бомбардовања Србије подигли тужбу против Србије за геноцид . Они који су починили геноцид над Србима,јеврејима ,Ромима;они који су креирали Јасеновац,они који су једини на планети имали логоре за дјецу...

Бугари:
-увијек су имали претензије ка територији Србије
-са њима смо ратовали и у средњем вијеку(битка код Велбужда нпр. гдје је погинуо бугарски цар)
-1885.напали смо их без икаквог паметног разлога
-1912.заједно са њима и Грцима смо ослобађали Балкан од Турака
-1915.мучки су нас напали заједно са Аустроуграском и Њемачким царством
-1941.опет су нас напали заједно са Њемцима...

наставиће се


СВЕ ВАС ПОЗИВАМ ДА ПОСТАВИТЕ ПРИМЈЕРЕ АНТИСРПСКИХ ЛАЖИ И ПОДМЕТАЧИНА КОЈЕ СУ ИМАЛЕ ЗА ЦИЉ ДА ОЦРНЕ СРБЕ ИЛИ ДА ИХ МЕЂУСОБНО ЗАВАДЕево неких примјера :
1.Кажу како су Срби срушили СФРЈ и како су Срби све покренули са Меморандумом САНУ из 1986., а они имали Хрватско прољеће 1971. , усташке терористичке организације које су радиле на рушењу СФРЈ још од 1945. или Исламску декларацију Алије Изетбеговића из 1981.
Да не говорим ко је гласао на референдумима за рушење СФРЈ.
2.Кажу како су Срби геноцидни народ,а они (Хрвати и Муслимани уз помоћ странаца) починили највећи геноцид у историји Балкана
3.Кажу како су Срби почели рат у БиХ 1992. а први убијени били Срби и први покољ у БиХ је био над Србима у Сијековцу 1992.
4.Кажу како је Милошевић монструм и сл. а у Србији и данас има Муслимана,Хрвата и Албанаца од којих готово нико није протјеран 1990-их док у Хрватској Срба има мање од 4%,а у Федерацији БиХ мање од 3%

п.с.извињавам се,сасвим случајно сам отворио на два мјеста ову тему
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним