Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ
#1

УВОД У ТЕМУ:

Срби имају много непријатеља,јер живе на територији којом су жељеле да овладају разне силе,нације и тзв.нације:Турци,Њемци,Аустријанци(у суштини и они су Њемци ), Италијани,Римокаличка црква,Мађари,Бугари,Хрвати,Муслимани,Албанци...
Сви они су ,у циљу остварења својих интереса:Србе убијали,протјеривали, о Србима причали најгоре могуће лажи и покушавали да над Србима спроведу политику ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ т.ј. ОКРЕНИ СРБИНА ПРОТИВ СРБИНА(некима је успјело,некима није) .

Турци:
-вишевијековни окупатори српске земље
-и данас мрзе Србе јер су Срби предводили 1912. савез који је Турке сабио у Анадолију
-они су вршили исламизацију Срба тако да данас имамо тзв.Бошњаке

Њемци (Њемци и Аустријанци) :
-кроз историју су настојали да се шире ка истоку преко српских земаља
-за њих је велику опасност представљала независна Србија из 1878. јер су се бојали да ће таква држава да привуче и остале Јужне Словене (Србе,Хрвате и Словенце из АУ) у борбу против Аустроугарске,а онда би граница била на Алпама или би се још вјероватније, цијела држава распала (кренули би Чеси по своје,па Мађари и тако редом, док од АУ не би остао Беч са околином-граница данашње Аустрија је најбољи показатељ да је тај њихов страх био веома оправдан )
-АУ је 1878.окупирала БиХ и покушали да Србе из БиХ префарба у нацију Бошњаци коју би поред Срба чинили и Муслимани и Хрвати из БиХ РАЗЛОГ:Сматрали су да треба одвојити Србе из БиХ од Срба из Србије како би се спријечиле катастрофалне послједице по окупаторску Аустроуграску (већ је наведено које посјледице)
-1914.Срби су убили окупатора, односно, Њемца који је требао да постане цар Аустроугарске
-1914.Аустроугарска напада Србију и бива два пута поражена
-1915.Србију нападају Аустроугарско царство, Њемачко царство и Краљевина Бугарска
-1918.рат је завршен,формирана Краљевина СХС ,а Њемачко царство и Аустроугарско царство су се распали
-1941. рат са Њемцима као и Италијанима,Мађарима,Бугарима,Хрватима,Муслиманима,Албанцима
-1941-45.Срби су се борили против Њемаца и дали највећи допринос у тој борби,док су Њемци подржавали геноцид над Србима и окупирали Србију
-1945-1991.широм Запада биле су ћелије усташке терористичке организације(један од центара била је и Њемачка )
-1991.Њемци су први признали Хрватску,наоружали су Хрвате и подржали их у настојањима да уђу у УН
(Zbog njegovog priznanja Hrvatske pevale su se u Hrvatskoj pesme "Danke Dojčland". Genšeru je u Hrvatskoj podignuto nekoliko spomenika, a njegovo i ime tadašnjeg kancelara Nemačke Helmuta Kola ponele su i ulice u nekoliko hrvatskih gradova )
-1994-95.Њемци мијењају свој закон о не учешћу у ратовима и први пут након Другог св.рата учествују у неком војном сукобу (против Републике Српске)
-1999.Њемци бомбардују Србију и помажу терористе на КиМ
-2008.Њемци признају тзв.независно Косово (и Њемачка и Аустрија,наравно)
-постоји настојање код Њемачке да Србију врати у границе из 1900. па зато имамо облике сепаратизма у Војводини и у Рашкој као и у тзв.Прешевској долини (ЈЕДИНИ начин да то ураде је да заваде Србе између себе са неким причама о децентрализацији,лажној војвођанској нацији и сл.)

Римокатоличка црква :
-боре се вијековима за ширење католичанства уз паролу ШТО СТИГНЕМО ИСТОЧНИЈЕ ТО БОЉЕ
-покатоличавали Србе и претварали их у Хрвате
-помагали усташама 1941-45.
-папа помагао признавање Хрватске 1991.

Италијани :
До сукоба са Србима је дошло због Далмације која је припала 1918. Краљевини СХС/Југославији
Након тога:
1.1920-их Италијани су помагали црногорске сепаратисте
2. помагали су усташе (у Италији су били усташки кампови за обуку)
3.помагали су у убиству Краља 1934.
4.учествовали у нападу на К.Југославију 1941.
5.поставили Павелића заједно са Швабама и наоружавали усташе
6.у Црној Гори поставили своје људе 1941. ...

Краљевина Црна Гора или Независна Држава Црна Гора је била марионетска држава за вријеме Другог свјетског рата под протекторатом једне од сила Осовине Краљевине Италије (1941—1943) и касније Њемачке (1943—1944). Главни град је био Цетиње.

Независна држава Црна Гора је креирана под фашистичком контролом када се Крсто Поповић вратио из егзила из Рима 1941. да би водио Зеленаше, који су подржавали враћање црногорског монарха на престо. Ове снаге су назване Ловћенска бригада.

С обзиром да је Црна Гора била под протекцијом фашистичке Италије, на њеној територији је постојала двојна власт; домаће органе власти представљао је црногорски премијер, док је фашистичку Италију представљао гувернер. Италијанског гувернера је касније заменио њемачки.

7. Између 1941. и 1945. године, за време окупације сила Осовине, Краљевина Италија је анектирала највећи део Косова и Метохије (као и делове Македоније и Грчке) и краљевским указом од 12. августа 1941. године их прикључила Краљевини Албанији, под италијанским протекторатом. Мање делове Косова заузимају Немци и Бугари. Немци заузимају косовскомитровачки, лапски (подујевски) и вучитрнски срез, а Бугари део гњиланског среза, део витинског краја, Качаник и Сиринићку жупу. Немци преузимају окупацију италијанске зоне од 1943. због капитулације Италије.

Од Албанаца су формиране јединице помоћне полиције, у градовима 20-30, а селима 10-15 људи. У већим местима су италијанске квестуре са 30-40 полицајаца. Од Албанаца Италијани формирају и батаљон фашистичке милиције, и засебне полувојничке добровољачке јединице. Италијани укупно имају око 20000 војника, 5000 полицајаца и 5000 наоружаних Албанаца, припадника разних квислиншких формација. Италијани се приказују као ослободиоци Албанаца, ствараоци Велике Албаније. У ту сврху уводе албански језик у управи и школству, и дозвољавају употребу албанске заставе. Немци на свом подручју формирају албанску жандармерију од 1000 Албанаца, а још организују и око 1000 добровољаца по селима. Бугарска започиње у свом подручју бугаризацију, а окупациона посада се састоји од 2 батаљона.

Хрвати(да наведем само неке ствари из 20.вијека ):
-1914.у униформама Аустроугарске нападали Србију
-покољ у Мачви
-1941.геноцид над Србима
-граница злочиначке НДХ на Дрини и до Београда
-1991-95.убијање и протјеривање Срба
-1993.усташе добиле право да примају пензију(изгласао Сабор)
-1999.у вријеме најжешћег бомбардовања Србије подигли тужбу против Србије за геноцид . Они који су починили геноцид над Србима,јеврејима ,Ромима;они који су креирали Јасеновац,они који су једини на планети имали логоре за дјецу...

Бугари:
-увијек су имали претензије ка територији Србије
-са њима смо ратовали и у средњем вијеку(битка код Велбужда нпр. гдје је погинуо бугарски цар)
-1885.напали смо их без икаквог паметног разлога
-1912.заједно са њима и Грцима смо ослобађали Балкан од Турака
-1915.мучки су нас напали заједно са Аустроуграском и Њемачким царством
-1941.опет су нас напали заједно са Њемцима...

наставиће се


СВЕ ВАС ПОЗИВАМ ДА ПОСТАВИТЕ ПРИМЈЕРЕ АНТИСРПСКИХ ЛАЖИ И ПОДМЕТАЧИНА КОЈЕ СУ ИМАЛЕ ЗА ЦИЉ ДА ОЦРНЕ СРБЕ ИЛИ ДА ИХ МЕЂУСОБНО ЗАВАДЕево неких примјера :
1.Кажу како су Срби срушили СФРЈ и како су Срби све покренули са Меморандумом САНУ из 1986., а они имали Хрватско прољеће 1971. , усташке терористичке организације које су радиле на рушењу СФРЈ још од 1945. или Исламску декларацију Алије Изетбеговића из 1981.
Да не говорим ко је гласао на референдумима за рушење СФРЈ.
2.Кажу како су Срби геноцидни народ,а они (Хрвати и Муслимани уз помоћ странаца) починили највећи геноцид у историји Балкана
3.Кажу како су Срби почели рат у БиХ 1992. а први убијени били Срби и први покољ у БиХ је био над Србима у Сијековцу 1992.
4.Кажу како је Милошевић монструм и сл. а у Србији и данас има Муслимана,Хрвата и Албанаца од којих готово нико није протјеран 1990-их док у Хрватској Срба има мање од 4%,а у Федерацији БиХ мање од 3%

п.с.извињавам се,сасвим случајно сам отворио на два мјеста ову тему
Одговори
#2

Ај овако, у последња 2 дана си отворио 5-6 теме где пишеш исту причу њемци, хрвати (усташе), талијани, анти ју итд...

Обједини све то и пиши на првој теми коју си покренуо (види линк). Немој затрпавати форум

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-jugos...ska-bolest

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#3

(27-07-2016, 05:35 PM)Mekenzi Пише:  Ај овако, у последња 2 дана си отворио 5-6 теме где пишеш исту причу њемци, хрвати (усташе), талијани, анти ју итд...

Обједини све то и пиши на првој теми коју си покренуо (види линк). Немој затрпавати форум

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-jugos...ska-bolest

1.Нисам отворио 5-6 тема
2.отворио сам укупно 3,а 4.тема је отоворена случајно
3.моје теме су:

АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ -отворена на два мјеста случајно
ЈУГОСЛОВЕНСТВО-НАЈВЕЋА СРПСКА БОЛЕСТ
ФИЛИМОНОВА: За 5 година почиње кошмар Србије, Велика Албанија и 25 година таме

4.нису исте теме
АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ и
ЈУГОСЛОВЕНСТВО-НАЈВЕЋА СРПСКА БОЛЕСТ
5.Мислим да ти ова тема АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ смета, јер си ти за тзв.Републику Војводину, а ја спомињем у њој и покушај стварања лажне државе Војводине

6.нећу затрпавати форум-није ми то намјера

да поновим, ако случајно неком није јасно,на овој теми би требало говорити о овим стварима


СВЕ ВАС ПОЗИВАМ ДА ПОСТАВИТЕ ПРИМЈЕРЕ АНТИСРПСКИХ ЛАЖИ И ПОДМЕТАЧИНА КОЈЕ СУ ИМАЛЕ ЗА ЦИЉ ДА ОЦРНЕ СРБЕ ИЛИ ДА ИХ МЕЂУСОБНО ЗАВАДЕ

1.Кажу како су Срби срушили СФРЈ и како су Срби све покренули са Меморандумом САНУ из 1986., а они имали Хрватско прољеће 1971. , усташке терористичке организације које су радиле на рушењу СФРЈ још од 1945. или Исламску декларацију Алије Изетбеговића из 1981.
Да не говорим ко је гласао на референдумима за рушење СФРЈ.
2.Кажу како су Срби геноцидни народ,а они (Хрвати и Муслимани уз помоћ странаца) починили највећи геноцид у историји Балкана
3.Кажу како су Срби почели рат у БиХ 1992. а први убијени били Срби и први покољ у БиХ је био над Србима у Сијековцу 1992.
4.Кажу како је Милошевић монструм и сл. а у Србији и данас има Муслимана,Хрвата и Албанаца од којих готово нико није протјеран 1990-их док у Хрватској Срба има мање од 4%,а у Федерацији БиХ мање од 3%

5.хрватски књижевник Анте Томић је написао:
ANTE TOMIĆ Na Sutjesci se borilo 67 partizana iz Beograda. A iz Šibenika i Splita više od 2400! Ponosan sam što sam Hrvat...

Шта је желио ? Да прикаже Србе фашистима,а они су као антифашисти .
Шта је прећутао ? Као и сваки подмукли Хрват прећутао је оно што му не иде у прилог,а то је да су из Загреба била само 23.


Замолио би вас без партизани -четници обрачуна, јер то није циљ овог што сам написао, већ је циљ показати подмуклост Хрвата, односно, како увијек изврћу или прећуткују истину
Одговори
#4

Ево још једног примера:

27. јул 1941. се у СФРЈ славио као дан устанка народа Хрватске?!

Шта је у ствари било објашњава Самарџић данас на фејсбуку:

Цитат:Срби са Тромеђе Босне, Лике и Далмације започели су борбу за опстанак 26. јула 1941. године, када су четници Никола Кецман, Симо Бурсаћ Мимо, Бранко Богић и Милан Миљевић из заседе ликвидирали усташког мајора Конрада Фердинанда и његову пратњу, у селу Пасјаку код Дрвара. Фердинанд је био једна од водећих личности у извршењу геноцида над Србима у том крају. Сутрадан, 27. јула, почео је организовани устанак на Тромеђи, под командом четника. До половине августа устаници су ослободили највећи део Тромеђе.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#5

(27-07-2016, 06:41 PM)Ројалист Пише:  Ево још једног примера:

27. јул 1941. се у СФРЈ славио као дан устанка народа Хрватске?!

Шта је у ствари било објашњава Самарџић данас на фејсбуку:

Цитат:Срби са Тромеђе Босне, Лике и Далмације започели су борбу за опстанак 26. јула 1941. године, када су четници Никола Кецман, Симо Бурсаћ Мимо, Бранко Богић и Милан Миљевић из заседе ликвидирали усташког мајора Конрада Фердинанда и његову пратњу, у селу Пасјаку код Дрвара. Фердинанд је био једна од водећих личности у извршењу геноцида над Србима у том крају. Сутрадан, 27. јула, почео је организовани устанак на Тромеђи, под командом четника. До половине августа устаници су ослободили највећи део Тромеђе.

Дан устанка народа Хрватске је био републички празник у Социјалистичкој Републици Хрватској, који се прослављао 27. јула.

Дан устанка, обележавао је годишњицу оружане акције личких герилских одреда на Срб, 27. јула 1941. године. Тог дана лички герилски одреди и народа из околине Доњег Лапца, напали су и заузели усташко-жандармеријску станицу у Србу, разрушили железничку пругу Книн-Дрвар и уништили одред усташа код Српског кланца. После ове акције устанак се проширио на читаву Лику и Кордун, а убрзо је захватио и друге делове Хрватске.

Одлуку о одређивању 27. јула за Дан устанка народа Хрватске донело је Земаљско антифашистичко веће народног ослобођења Хрватске, августа 1945. године. Овај празник прослављао се на читавој територији Хрватске, а посебно у устаничким крајевима - Лици, Банији и Кордуну. После распада СФРЈ, 1991. године, овај празник је укинут, а уместо њега у Хрватској се 22. јуна прославља Дан антифашистичке борбе, у знак сећања на 22. јун 1941. године када је у околини Сиска формиран Сисачки партизански одред(измислили да не би више славили 27.7.кад су Срби дигли устанак).

Свега 18 дана од капитулације Југославије дошло је до сукоба српских сељака из околине Санског Моста, села Кијево и Трамошња 6, 7. и 8. маја 1941. године, познатог као Ђурђевдански устанак санских сељака. На усташка злостављања сељаци су одговорили ватром и одбили усташе од својих села. Када су сељаци Козице, Хазића, Стратинске, Обровца и других суседних српских села сазнали за борбу с усташама на Кијевској гори, кренули су у помоћ Трамошњацима. Заповедник делова хрватске војске у Босанској крајини јавио је Заповеднику целокупне хрватске копнене војске о борби са „четницима код Санског Моста“. Усташама је у тим борбама пристигла помоћ из Приједора, а 7. маја на побуњене сељаке кренуло је и једно немачко одељење из Првог дивизиона 132. пука стационираног у Приједору. У свитање 8. маја ојачаном немачком батаљону пошло је за руком да разбије положаје побуњених сељака, без чврсте и јединствене команде. Немци су за своје убијене (однос 10 Срба за једног Немца) стрељали 27 Срба у Санском Мосту и затим њихова тела обесили у Градском парку.

погледајте ове муљаторе:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-tuzli-o.../160727042
Polaganjem vijenaca i odavanjem počasti danas je u spomen kompleksu Slana Banja u Tuzli obilježen 27. juli, Dan ustanka naroda BiH i 75. godišnjica od historijskog datuma kada je 1941. godine počeo ustanak protiv fašizma.

Нигдје ни рјечи да су устанак против усташа(Хрвата и муслимана) подигли Срби

болесне лажи усташа:

http://www.dnevno.hr/kolumnisti/tvrtko-d...ima-918027
Jasenovac je bio logor 1941-51. za protivnike režima
Antifašistička patologija proizvodi krivotvorine. Ustaški logor Jasenovac bio je ratni hotpsot, a logor smrti postaje tek 1945. Nakon što ga preuzimaju Titovi koljači. Glede logora u NDH, potrebito je razdvojiti evidencije hotspota, kaznionice i radnog logora

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović i Nataša Jovičić, ravnateljica Spomen-područja Jasenovac, dopustili su povijesno polaganje vijenca “Stradalima logora Jasenovac 1941. do 1951. godine”, koji je donijelo izaslanstvo HNP-a: Drago Koruga, Igor Vukić, Ivica Jularić i Marko Jurič. Naime, jugoslavensko stratište Jasenovac bilo je u pogonu dugih 6 godina. Čak je i za NDH logor Jasenovac bio jugoslavenski predestiniran(предодређен). Vjerojatno bi bio podignut na istom mjestu i da se prva Jugoslavija(Краљевина) održala.
Одговори
#6

(27-07-2016, 06:16 PM)ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО Пише:  
(27-07-2016, 05:35 PM)Mekenzi Пише:  Ај овако, у последња 2 дана си отворио 5-6 теме где пишеш исту причу њемци, хрвати (усташе), талијани, анти ју итд...

Обједини све то и пиши на првој теми коју си покренуо (види линк). Немој затрпавати форум

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-jugos...ska-bolest

1.Нисам отворио 5-6 тема
2.отворио сам укупно 3,а 4.тема је отоворена случајно
3.моје теме су:


5.Мислим да ти ова тема АНТИСРПСКЕ ЛАЖИ И ЗАВЈЕРЕ смета, јер си ти за тзв.Републику Војводину, а ја спомињем у њој и покушај стварања лажне државе Војводине

Нисам ти ја за Републику Војводину. Не веруј просветару шта пише у оној теми о Војводини..

Ја сам ти за РЕГИОНАЛИЗАЦИЈУ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ.

Данас је цела Србија смештена у једном граду, граду Београду, док исток, запад, север и југ пропадају.

Југ Србије је 100% сиромашнији од Београда у духовном, културном, материјалном смислу. Просечна плата у београдском селу Сурчину 50 хиљада а у граду Врању 20-ак хиљада.

Све велике компаније су искључиво смештене у Београду нити једна није у Србији.

Све државне институције па и оне најј најјмање су у Београду.

Председник нам је на београдском андрићевом венцу, док је престоница Србије град Рашка, ђе нема ни трагова српске државности...

Србију српски политичари обилазе једино када су избори и када отварају пар километра аутопута који води ка Београду.


Аеродром сем сурчинског други ни немамо. Онај у Нишу још има гелера у крову и ради једва....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#7

https://www.youtube.com/watch?v=XD65o5Q4cF4
Mesic obavlja zadatak da nema Jugoslavije

1990-их хрватски историчари по наређењу Туђмана су се трудили да пласирају и следеће лажи како би Срби били што више оцрњени у свијетској јавности и како би спрали са себе било какву кривицу:
"за убијање јевреја по Београду и Србији криви су Срби"
"Срби су били у усташама "(па су набројали неке који уопште нису Срби, а циљ им је био приказати како су Срби побили Србе 1941-45)
"Јасеновац је био логор од 1941-51 "

Наравно,број убијених у Јасеновцу су стално умањивали !
Одговори
#8

Хрвати су измислили и причу о тзв.Креманском пророчанству у којем као пише како ће сви Срби стати под једну шљиву .Ту глупост је лансирао хрватски Јутањи лист.

За погинуле Србе у избјегличкој колони кажу да су их прегазили српски тенкови ,а за убиство хендикепираних особа у Двору на Уни из 1995. кажу да су их убили припадници СВК и ако Данци тврде да су их убили Хрвати.


Злочин у Двору на Уни десио се 8. августа 1995. године, кад су Хрвати брутално убили 12 српских цивила у тамошњој основној школи. Готово сви страдали Срби били су хендикепирани.

Злочин се десио непосредно након злочиначке акције Олуја у којој је на сличан начин страдало око 2.000 српских цивила. Злочин се десио наочиглед данских војника који су у то време били у саставу мировних снага у Хрватској, под мандатом УН. Неки од њих сведочили су о томе пред Тужилаштвом Хашког трибунала исте 1995. године када је истрага поведена, али епилог тог процеса још није познат. По њиховим сведочењима дански војници су могли интервенисати, али им је командант Јерген Колд рекао да само посматрају.

Хрватска страна је за злочин оптужила српске снаге при повлачењу, док српска страна има доказе да су Двор на Уни већ 7. августа увече држали припадници хрватске војске, и да је овај, као и многе злочине у злочиначкој акцији Олуја, починила једна хрватска јединица приликом чишћења терена, не штедећи никога.

Дански војник УН Јан Велендорф је у јануару 2012. о масакру хендикепираних српских цивила дао исказ јавном тужиоцу Србије Владимиру Вукчевићу. Јан Велендорф је у свом исказу негирао наводе хрватских медија о томе да су масакр починили Срби, и изјавио да су војници УН гледали масакр који нису могли да зауставе јер су имали наређење да чекају.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним