Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДОЧЕК ПОБЕДНИКА СА ОЛИМПИЈАДЕ

Лепо су победници дочекани, па каже:

Међутим!

На великом екрану иза слављеника смењивале су се пароле исписане....

КАКО?

Па наравно, крвавим хрватским писмом

U S T A Š I C O M !

А и како би друкше у поробљеном, унијатском и латиничарском Београду, граду у коме убедљиву већину чине

НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ!

Иначе да подсетимо, ради се о ОВОМ писму:

[Слика: f9276a6b121cc57b0fd85b85f4a49e14.jpg]

Ради се дакле, о писму које је по наруџбини Аустро-угарске а за потребе такозваних "хрвата", већином пошокачених Срба, склепео похрваћени шваба Лудвиг Гај!

Све лепо пише у, по нашем мишљењу животном делу Гос'н Самарџића, "Тајне Вукове реформе", има на нету.

(17-08-2016, 01:04 PM)Mekenzi Пише:  Prvo ođe od Beograda do Vranja i Raške i gore do Suotice je sve na latinici od imena lokala,kad budeš dolazio ođe dolje i prođeš knezom videćeš nazive na latinici (planeta sport, đak sport, jelen pivo, lav pivo, coca cola, pepsi, pizza, domaća kuhinja, domaći specijaliteti, butici itd)

Takođe imena fabrika (Samsung, Yura, Fiat, lear, Hemofarm, Fresenijus, Vip, Telenor, gorenje itd) sve do jedne na latinici. Niđe nema naziva fabrike na srpskom da piše Хемофарм, Самсунг, Фијат, Вип.

Takođe svi najjčitaniji internet portali (Blic, kurir, informer, mondo itd) su na latinici.

Takođe veliki izdavači knjiga (laguna, delfi, leo commerc) sve prevedene romane štampaju na latinici a od domaćih preko 80%.
Jedino đese ćirilica koristi jeste u nekim oficijalnim dokumentima opštine, suda i crkvi.

Prema tome:

Latinica je.... više zastupljeno pismo od ćirlice, koja izumire i nestaje...

Свети Србски Новомученици Јасеновачки, Глински, Јастербарски...Свети Мучениче Вукашине, молите се Господу за нас грешне!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Mi mislili ti sad oduševljen ćeš da čestitaš srpskim sportskim viteezovima na medaljama, kad ti opet udario po latinici.

Treba da znaš da je srbin jedini u svetu sve ima duplo:

Dva pisma

Dve nove godine

Dva Božića

Dva antifašistička pokreta...

itd...

Prema tome sasvim je

L E G I T I M N O

Pisati latinicu. To po ustavu i zakonu nije zabranjeno niđe.

Niđe se ne kažnjava ako neko piše latinicu.
Ćirilica se jedino danas primenjuje u crkvi i u javnim i pravnim dokumenti.

Takođe čestitamo srpskim vitezovima na osvojenim medaljama na Olimpijskim igrama u Brazilu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@pogledi.rs and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(24-08-2016, 06:11 PM)Mekenzi Пише:  Mi mislili ti sad oduševljen ćeš da čestitaš srpskim sportskim viteezovima na medaljama, kad ti opet udario po latinici.

Treba da znaš da je srbin jedini u svetu sve ima duplo:

Dva pisma

Dve nove godine

Dva Božića

itd...

Prema tome sasvim je

L E G I T I M N O

Takođe čestitamo srpskim vitezovima na osvojenim medaljama na Olimpijskim igrama u Brazilu.

То што је код нас све натрашке ки у крмка муда никако није за хвалу. Елем, свака држава има свој језик и ПИСМО, а србско писмо је ЋИРИЛИЦА! Е сад, што су комуњаре натуриле латиницу а продане душе попут језуиских крвника прихватили се посла, сасвим је друга прича. По мени, нико ко се не држи ћирилице у души није Србин!!!
Што се тиче гладијатора - спортиста... Ништа они нису урадили за србство. Све што раде - раде за лову. Кад махну или се огрну србским барјаком већ рачунају на националну пензију и кеш приде.

На крају, поновићу још безброј пута: Кад бих могао да оживим "ромог" и Лесандру, мало би било вешање... Један је санћим стварао латиницу за Србе а потоњи својим краљевским указом укинуо је нацију и језик. Бем ти "србског" краља који урнише стуб властите нације.
Одговори

Нису спортисти ништа криви нити су крива ђеца у школама којима кап по кап сипају отров у мозак и...Душу!

Опааааа....види како фратар цупка па завија хрватско колце:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Просвјетаре, не знам чему се чудиш? То је југословенско писмо. Срби су одавно прднули у чабар - одонода кад су "узели нож и погачу"!

Живела Југославија и блаженопочивши Александар и Тито!

Замисли да су Срби двадесетих година одбијали истицати ИЗВРНУТУ ХРВАТСКУ ЗАСТАВУ, па су им жандари леђа премјеравали и тргали српске заставе које су истицали.

Како Лазо М. Костић свједочи, у цијелој Србији за Видовдан 1940. људи су избројали свега 20-ак српскије застава!

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(25-08-2016, 12:01 AM)мунгос Пише:  Просвјетаре, не знам чему се чудиш? То је југословенско писмо.

Југословенско писмо није никад постојало но се и у Краљевини СХС и касније Југославији, писало наизменично србским или хрватским писмом које је за потребе такозваних "хрвата" склепао похрваћени шваба Лудвиг Гај.

Међутим!

Од почетка партизанске окупације с'јесени 44-е србско писмо се плански истискује и замењује хрватским, док се упоредо пере мозак ликовима као што је Киза тако да исти данас прихватају, и чак грчевито бране, баљезг да Срби поседују два писма!

Напред дакле у постепено превођење НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА у ДОВРШЕНЕ, ХРВАТСКО ПИСМО, ХРВАТСКО КОЛЦЕ ПА И....

ХРВАТСКЕ ГУСЛЕ:

Тагата је наша поголема!

Наравно, ту је и добра, стара, хрватска шљивовица:

[Слика: Various_Bottles_of_Slivovitz.jpg]

а и хрватски опанак је туна неђе!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

А што се тиче Олимпијаде и дивљења успеха наших олимпијаца одгледајте говор Дуција Симоновића , надам се да се већина упознала са његовим ставом . Ја сам лично одушевљен што су наши спортисти успешно испрашили на свим пољима " усташе " Из њихове лепе ! Прво Ђоковић и Зимоњић у дублу , па затим кошаркаши и на крају ватерполисти . Када су Зики и Ноле отресли у дублу рекао сам да сам одушевљен и да не морају више ништа да освоје наши олимпијци али .....

https://www.youtube.com/watch?v=EbIb7LarM7A

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Свака част нашим спортистима који се још увек боре по некој инерцији СРБСКОГ ИНАТА против масовног латиничарско-хрватског унијаћења!

Међутим!

Како је кренуло такмичење на спортском пољу између Србије и такозване "хрватске" све више ће да личи као сусрет две хрватске латиничарске провинције!

Ево примера НАЦИОНАЛНЕ ШИЗОФРЕНИЈЕ у Новосрба, па каже:

(24-08-2016, 06:11 PM)Mekenzi Пише:  Treba da znaš da je srbin jedini u svetu sve ima duplo:

Dva pisma

Dve nove godine

Dva Božića

itd...

Prema tome sasvim je

L E G I T I M N O

НАЦИОНАЛНА ШИЗОФРЕНИЈА УЗИМА МАХА!

Докле ћемо да живимо као Народ оболео од ШИЗОФРЕНИЈЕ-УДВОЈЕНОСТИ ЛИЧНОСТИ на нивоу нације?!

Докле?!

ДОКЛЕ:

ДВА УРАНКА !!!

ДВЕ НОВЕ ГОДИНЕ !!!

ДВА ПИСМА !!!

ДВА КАЛЕНДАРА !!!

ДВЕ ИСТОРИЈЕ !!!

ДВА „АНТИФАШИСТИЧКА ПОКРЕТА” !!!

ДВЕ СТОЛИЦЕ НА КОЈИМА СЕДИМО !!!

ДВА ЛИЦА !!!

ДВЕ ИСТИНЕ !!!

ДОКЛЕ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ ?!!!

Сад и КОМУНО-САТАНИСТИЧКИ „ПРАЗНИК” И ТАКОЗВАНИ „ПРВОМАЈСКИ УРАНАК” ПОСТАДЕ НЕКА ТРАДИЦИЈА !!!

Одкад то и ко је тај „УРАНАК” увео уместо Србског ЂУРЂЕВДАНСКОГ УРАНКА који вуче порекло још из пред-Хришћанских дубина Србске Историје и Србског Бога Јарила, Празника кога је Црква наша Благога Господа Исуса Христа прихватила и дароавала нам Уранак на Светог Георгија Победоносца!

САД И КОМУНО-САТАНИСТИ РАДЕ КАО БИВШИ СРБИ А САД КРИМО-КАТОЛИЦИ И ПОТУРИЦЕ, КОЈИ У ПАПУ И МУХАМЕДА ВЕРУЈУ А СРБСКЕ СЛАВЕ ПРАЗНУЈУ И ИКОНЕ У ДУВАРИМА И НА ТАВАНИМА ЈОШ УВЕК ЧУВАЈУ!

Дошло је време да се прекине са НАЦИОНАЛНОМ ШИЗОФРЕНИЈОМ,

СРБСКО, „СТАРО МИ ДАЈТЕ ШТО МИРИШЕ НА СУВ БОСИЉАК...”
што рек'о Бора Станковић!

Цитат:МОЖЕ СЕ БИТИ ОРАО А МОЖЕ СЕ БИТИ И ЦРВ-АЛ'НЕ МОЖЕ СЕ БИТИ И ОРАО И ЦРВ У ИСТО ВРЕМЕ !

Др. Слободан Драшковић

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(24-08-2016, 06:07 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Лепо су победници дочекани

Међутим!

На великом екрану иза слављеника смењивале су се пароле исписане....

КАКО?

Па наравно, крвавим хрватским писмом

U S T A Š I C O M !

А и како би друкше у поробљеном, унијатском и латиничарском Београду, граду у коме убедљиву већину чине

НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ!

Иначе да подсетимо, ради се о ОВОМ писму:

[Слика: f9276a6b121cc57b0fd85b85f4a49e14.jpg]

Ради се дакле, о писму које је по наруџбини Аустро-угарске а за потребе такозваних "хрвата", већином пошокачених Срба, склепео похрваћени шваба Лудвиг Гај!

Свети Србски Новомученици Јасеновачки, Глински, Јастербарски...Свети Мучениче Вукашине, молите се Господу за нас грешне!

А Ђеде, (друже) Учо, баш си задрт. Па "нашим" спорташима и народу то не смета, међутим имамо Хрвоја, који је побједио и донио златну медаљу, можда би се он љутио на ћирилицу. Štefanek?
Поента је да се раја ложи и пали на тај лагани "патротски" треш, као олимписке медаље, ми побједници, тобоже све је друго у реду. Зомбиране масе дјеце која све гута а ништа не зна. То нам (Му) треба и то и има![b]
Одговори

(25-08-2016, 10:07 AM)јашадр Пише:  А што се тиче Олимпијаде и дивљења успеха наших олимпијаца одгледајте говор Дуција Симоновића , надам се да се већина упознала са његовим ставом . Ја сам лично одушевљен што су наши спортисти успешно испрашили на свим пољима " усташе " Из њихове лепе ! Прво Ђоковић и Зимоњић у дублу , па затим кошаркаши и на крају ватерполисти . Када су Зики и Ноле отресли у дублу рекао сам да сам одушевљен и да не морају више ништа да освоје наши олимпијци али .....

Јесмо их победили у екипним спортовима, али су они и даље донели више медаља кући...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(25-08-2016, 06:12 PM)Громовник Пише:  
(25-08-2016, 10:07 AM)јашадр Пише:  А што се тиче Олимпијаде и дивљења успеха наших олимпијаца одгледајте говор Дуција Симоновића , надам се да се већина упознала са његовим ставом . Ја сам лично одушевљен што су наши спортисти успешно испрашили на свим пољима " усташе " Из њихове лепе ! Прво Ђоковић и Зимоњић у дублу , па затим кошаркаши и на крају ватерполисти . Када су Зики и Ноле отресли у дублу рекао сам да сам одушевљен и да не морају више ништа да освоје наши олимпијци али .....

Јесмо их победили у екипним спортовима, али су они и даље донели више медаља кући...
Ма брате није поента у томе него у говору Дуција Симоновића а и ја сам сличног става па и нисам баш нешто одушевљен идејом олимпизма .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Мени се чини да је Симоновић више прикладан за Северну Кореју. Smile
Одговори

(25-08-2016, 04:55 PM)Брада Пише:  А Ђеде, (друже) Учо, баш си задрт. Па "нашим" спорташима и народу то не смета, међутим имамо Хрвоја, који је побједио и донио златну медаљу, можда би се он љутио на ћирилицу.

"Хрвоје" нема рашта да се љути на ћирилицу кад исте ниђе нема!

Ако је тачно ово што Киза вели онда нами није јасно зашто се "наша" дипломатија уопште буни што усташе разбијају ћириличне табле у Вуковару кад су Новосрби већ све изразбијали у самој Новосрбијици поодавно!

Треба да нас је срамота од тутуноберача македонствујушчих доле, они онако јадни са жваљавим шифтарима који им чине пола Владе, стешњени између Амера, блгара и Грка, па опет нашу Ћирилицу не дају!

Да погледамо опет шта Киза вели, па каже:

Цитат:Mekenzi Пише:
Prvo ođe od Beograda do Vranja i Raške i gore do Suotice je sve na latinici od imena lokala,kad budeš dolazio ođe dolje i prođeš knezom videćeš nazive na latinici (planeta sport, đak sport, jelen pivo, lav pivo, coca cola, pepsi, pizza, domaća kuhinja, domaći specijaliteti, butici itd)

Takođe imena fabrika (Samsung, Yura, Fiat, lear, Hemofarm, Fresenijus, Vip, Telenor, gorenje itd) sve do jedne na latinici. Niđe nema naziva fabrike na srpskom da piše Хемофарм, Самсунг, Фијат, Вип.

Takođe svi najjčitaniji internet portali (Blic, kurir, informer, mondo itd) su na latinici.

Takođe veliki izdavači knjiga (laguna, delfi, leo commerc) sve prevedene romane štampaju na latinici a od domaćih preko 80%.
Jedino đese ćirilica koristi jeste u nekim oficijalnim dokumentima opštine, suda i crkvi.

Prema tome:

Latinica je.... više zastupljeno pismo od ćirlice, koja izumire i nestaje...

Ми се само питамо како то да Русима, Грцима, арапима и....ПЕКИНЕЗИМА (а то је огромна већина човечанства), не пада на памет да запоставе своја писма и пређу на латиницу?!

Зашто смо ми понајвећи угузљуби Трулог Запада на планети па пишемо писмом наших крвника?!

Зашто?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним