Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hoće li izdati Srpsku?
#1

Od kada je krenua priča o referendumu od strane Mileta Dodika tenzije se u regionu dižu.

Međutim kao i uvek i u ovom slučaju zapada ne pritiska srpske političare iz Bosne, nego političare iz Srbije. (Ko onomad Slobu kad su naterali da potpiše Dejton).

I sad gledam jadnog Vučića kako organizuje neke sastanke sa ambasadorima, sa Tomom komom, pa danas sa najjodanijim prijateljima i obaveštajnim službama na tajnom mestu, sutra će verovatno sa patrijarhom i političarima iz Reublike Srpske.


I kakav će epilog biti?

Biće, da zadobrobit, mira, regionalne stabilnosti, ljudskih prava mira u kući da Srbi otkažu referendum, i opet ćecmu bala kanuti, umesto suze.I što je najjgore niko se neće pobuniti, niti jedan jedini mitnig niti protest protiv Vučića neće biti održan...

A Drina će teći i dalje....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

(31-08-2016, 04:03 PM)Mekenzi Пише:  Od kada je krenua priča o referendumu od strane Mileta Dodika tenzije se u regionu dižu.

Međutim kao i uvek i u ovom slučaju zapada ne pritiska srpske političare iz Bosne, nego političare iz Srbije. (Ko onomad Slobu kad su naterali da potpiše Dejton).

I sad gledam jadnog Vučića kako organizuje neke sastanke sa ambasadorima, sa Tomom komom, pa danas sa najjodanijim prijateljima i obaveštajnim službama na tajnom mestu, sutra će verovatno sa patrijarhom i političarima iz Reublike Srpske.

I kakav će epilog biti?

Biće, da zadobrobit, mira, regionalne stabilnosti, ljudskih prava mira u kući da Srbi otkažu referendum, i opet ćecmu bala kanuti, umesto suze.

I što je najjgore niko se neće pobuniti, niti jedan jedini mitnig niti protest protiv Vučića neće biti održan...

A Drina će teći i dalje....

Па није то ништа ново нити ће бити првина!

ПОСЛЕ ПОЛА ВЕКА КОМУНО-САТАНИЗМА И ЧЕТВРТ ВЕКА ДЕМОНОКРАТИЈЕ ПО ДИКТАТУ ТРУЛОГ ЗАПАДА, СРБИН НИЈЕ ВИШЕ ШТО ЈЕ БИО!

Нити ће бити!

Осим ако МИ не дођемо навлас'пре него што одемо Богу на истину!

Међутим!

Кад је оно Велики Војвод хтео да руши титића без покрића и позивао на УСТАНААААК, после ударања граница на Дрини, у тужном, кужном и отужном Бео'раду од 2-3 мелеона ИЗАШЛО ЈЕ....5,000 ЉУДИ !!!

Међутим!

Пар дана касније беше нека утакмица у Атини у оној игри чамуга из Харлема убацивања лопте у пробушен зембиљ, што се вика на србском БАСКЕТ.

И туна се нешто Грци нами замерили на тој утакмици, личне грешке, ово, оно...важне ствари за Новосрбе и шуго-латиничаре...и....СКУПИ СЕ ГОМИЛА РАЗЈАПЉЕНИХ ПОЛУ-ИДИОТА ДА РУШИ ГРЧКУ АМБАСАДУ, ЈЕДИНОГ ПРИЈАТЕЉА КОГА СМО ТАДА ИМАЛИ!

ИЗАШЛО ЈЕ 100 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ, НЕКИХ НОВОСРБА !!!

РАЧУНИЦА ЈА НЕУМОЉИВА, НЕМА ВИШЕ ОД 5% СРБА У НОВОСРБИЈИЦИ !!!

ТАДА ЈЕ ВЕЛИКИ ВОЈВОД СХВАТИО ДА СЕ ПИТА ОД ГОФ*АНА НЕ ПРАВИ ПА СЕ ПРИШЉАМЧИО УЗ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА И ГРИЦКАО ЊЕГОВО ГЛАСАЧКО ТЕЛО !


Слично је било на ратишту кад је Драгослав Бокан, тада Ратни Командант Белих Орлова, вршио мобилизацију. На митингу јавило се толико ватрених бораца да је Бокан организовао 4 аутобуса само за превоз.

Међутим!

У заказано време појавила се тројица, ако нас сећање не вара...или петорица, што не мења ствар!

Шта'ш...

Тагата је наша поголема...

Пилот Пилот Пилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#3

Е Кизо, ево ти од мене један плус.

Још само да додам и оно: "Треба гледати свесрпски интерес, па не могу сви Срби испаштати зато што сте ви тамо мало угрожени, односно не свиђа вам се неки План, Одлука, Пресуда, Рјешење или ...". К*о да је то питање свиђања или несвиђања

Уствари, Вучић и Додик су сами себи (односно нама) навукли мобу на гузицу. Свакодневно лизајући исту један другом. прикупљајући јефтине политичке поене код "патриотске народне масе". Тиме су беспотребно у овом моменту увукли Србију у непотребну политичку причу.
Одговори
#4

(31-08-2016, 09:01 PM)luka.luke Пише:  Е Кизо, ево ти од мене један плус.

Hvala i blagodarim.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

Еве и од нас један пљус, па каже:

https://www.youtube.com/watch?v=H9mCHht5aNw

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#6

Без обзира на крокодилске сузе над судбином Срба из Србске и, последично, из самог срца Србије, које унапред лију разни Новосрби и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, нарочито нео-хабзбурговци окупљенми око Крмнада Чварка из такозване АП Војводине Јосипа Фрање и Јосипа Броза, изгледа да се нешто паклено спрема!

Наиме нами се чини да ђаволска лихварска дружина са Вол стрита припрема нову навлакушу-сачекушу за Русију Цара Путина, овога пута на балканском бурету барута!

Пошто је очигледно да је Интернационалној Лихварској Хидри пропао покушај са такозваном "украјином", са Сиријом и на крају са Ердоганом, овога пута исти ће покушати са "државом" такозваних "хрвата"!

По нашем скромном мишљењу сценарио је следећи:

1.
Оспорити Референдум и Крсну Славу Републике Србске.

2.
Испровоцирати сукоб са потурицама који ће прерасти у војни судар и мали рат.

3.
Муњевит војни удар такозване "хрватске" на истурене положаје Бањалуке, Мркоњић-града и Брчког, под изговором "мирнодопске стабилизације" у региону и "раздвајања" сукобљених страна, што ће војничким језиком значити одсецање крајишког дела Србске од остатка земље и тиме увод у њено утапање у муслиманску државицу на Балкану.

4.
Покушај интервенције Републике Србије, која ће МОРАТИ да се умеша јер Турци-санџаклије и шифтари сигурно неће мировати, нужно доводи до...

5.
...ВОЈНЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ РУСИЈЕ....која је већ распета између Крима, такозване "украјине", Сирије, Турске, Кавказа...

Наш истомишљеник Драгослав Бокан је већ коментарисао јутрос наше најцрње слутње, па каже:

Цитат:БОКАН: Напад на Србију – решени су да нас сатру

Драгослав Бокан

01.09.2016.

Србија има једног регионалног, архи-непријатеља.То је Република Хрватска у свим њеним видовима од Бановине, преко НДХ и једне од Титових Република, па до Туђманове, Санадерове, Милановићеве, Грабар-Китаровићкине… Хрватске.

И то је аксиом, искуствено доказан много пре „Бљеска“ и „Олује“, у страшним временима убијања (1941-1945) и, затим, плански оргнизованог заборава побијених Срба.

То колико су Хрвати решени да нас сатру, униште, измуче, понизе, побију, избришу са мапе… најбоље сведочи већ заборављени РАТНИ АКРОСТИХ сачињен од првих слова њихових освајачких операција (Б од „Бљесак“ и О од „Олује“), са замишљеним и још нереализованим „Громом“ (чиме се са Г довршава читава реч и перверзно исписује жељена реч: „БОГ“).

Е па треће слово још није реализовано и њихов симболично црномањасти „Бог“ се распао на два дела – онај реализовани и онај који још увек чекају (да би „довршили посао“ са мрским Србима).

Хрватски антисрбски расизам је најмрачнији облик колективне психологије познат у историји.

Пре свега зато јер се на овој демонски опсесивној мржњи стопроцентно заснива читава хрватска идеологија, њихово „начертаније“ и сви њихови завети (Старчевићев, Франков, Радићев, Мачеков, Павелић-Кватерников, Миле Будаков, Штедимлијин, Францетић-Бобанов, Макс Лубурићев, Тито-Крајачићев…).

Ван антисрбства ту нема ничега: ни римокатоличанства, ни германофилства, ни еуропејства, ни фашизма, ни демократије, ни комунизма.

Ничега.

Потпуна празнина и духовни вакуум испуњен овом племенски примитивном, троглодитском мржњом.

Ови људождери у мантијама и са речницима латинског под мишком два пута су избегли (физичку и материјалну) казну за почињене ратне злочине у оба светска рата.

Срби су их спасили (једном под Краљем Александром, други пут под Титом) да не одговарају за злочине почињене над Србима. А реч је о злочинима равним онима немачких нациста (по много чему још и горим).

Да човек не поверује својим очима и већ летимичним прегледом свима доступних архива (са застрашујућим подацима о читавим подземним градовима побијених Срба)!

Е, тај наш хрватско-усташки архи-непријатељ се спрема да доврши све започето током деведесетих и брзим ударом (уз подршку НАТО снага и америчку логистику) отцепи западни део Републике Србске и тако је уништи. Уз исто онакво прижељкивано ћутање из политичког Београда као и у време Милошевића (када је овакав хрватски освајачки јуриш из августа 1995. године прећутно одобрен од стране тадашњег југословенског председника, а на притисак међународне заједнице).

Хрвати су спремни, раздражени и „нарајцани“ за „книнско славље“, овог пута у Бањалуци.

Уперили су цеви својих топова и тенкова на Двор, Градишку и Брчко, у жељи да тако (и територијално) опет обнове своју непрежаљену Независну Државу Хрватску, по Павелићевом узору.

Уосталом, и онда је Берлин био главни покровитељ оваквог плана – само сада уз подршку и целе англоамеричке Империје и дословно читаве Европе (наравно, осим Русије).

Најновији борбени НАТО хеликоптери, хрватски „специјалци“ и „антитерористичке јединице“, западна војно-техничка помоћ и медијско-дипломатска подршка, већ утврђена оклеветаност Срба и унутрашњи потреси у самој Републици Србској (и организовани, синхронизовани и актуелизовани напади на преседника Додика) – све је то у игри када је реч о овом хрватско-натовском „Грому“ из ведрог неба.

Чиме би се „Бљеску“ и „Олуји“ придружио и поменути „Гром“ и тако војнички увезао и исписао онај модерни, нео-ендехазијски лого „БОГ“.

Од Брчког и Бањалуке до Мркоњић Града би тако кренуло „етничко чишћење“ још преосталог србског „сметалачког фактора“ (са све женама, старцима и децом, по ко на који пут до сада).
Мртве усташе цокћу од радости у паклу и цуре им, старим вампирима, слине од кољачке сласти.

Већ се чује иза брда демонска цика: „Ој, усташе, радујте се и веселите се!“…, „Јасеновац и Градишка Стара, то је кућа Максових месара!“… и друге поскочице из оних времена.
Спрема се „србокољ“!

И зато се ваља одмах одредити – на свим нивоима народа, државе и војске – према овим намерама, политички припремљеним ових дана одговарајућим Ковачевим, Милановићевим, Колиндиним, Главашевим… али и Изетбеговићевим, „сребреничким“, шиптарско-косовским… изјавама и провокацијама.

И ту не сме бити политичких заврзлама и самоубилачких зађевица – макар по овом питању!

Попут ванредних ситуација у време великих поплава и снажних земљотреса, и у случају хрватских „громова & олуја“ неопходно је тотално јединство читавог србског народа и свих њених грађана – баш као у време НАТО бомбардовања из 1999-те.

Ту нема места за уобичајена идеолошка иживљавања и размажене националистичке принцезе на зрну грашка, нити за „истеривања мака на конац“ и јалово трагање за „идеалним српским вођама и војсковођама“.

Ко ту почне да тртља о „прљавом рату“ и „политичким злоупотребама“ заслужује тренутно пресавијање преко колена и одређен број практичних лекција по туру.

Напад Хрвата (и њихових регионалних & НАТО савезника) на Србску и Србе мора бити дочекан како ваља, осветничком жестином потомака поклане дечице са Козаре, судбинских заступника свих оних и оноликих на живо одераних, на ражњу печених, чекићима затучених, обезглављених личких, банијских, кордунашких, херцеговачких, сремских и славонских српских тежака, свештеника, службеника… (и војника у сплитској „Лори“) ископаних очију и одсечених носева и ушију.

Надам се да је бар то свима јасно и „зорно“, као последњи отпор и одбрана још недокланог дела Срба из некадашње аустријске Војне крајине (сада окупиране од стране хрватско-усташких шовиниста свих врста, идеологија, годишта, сталежа и жанрова).

Ко покуша да омете овај удружени отпор и одавно заслужени осветнички контра-удар са наше стране – не заслужује никаква објашњења и аргументе, осим праведне оптужбе за издају и тренутну казну за овакав свој „став“.

Ту никакве жуте „патке“ ни транспаренти ма каквих боја (и садржаја) немају места. Ни очекивани напади на „још један прљави рат из нашег сокака“, нити ма шта из ђаволске вреће овдашњих (и међународних) „спин-доктора“ и маркетиншких магова, функционално удружених, и за акцију („и дом“) спремних дрипаца са ове стране Дрине и Саве.

Ипак постоји нешто налик на „тоталну мобилизацију“ свих Срба света, у сваком делу наше планетарне виртуелне Отаџбине (много шире од ове две тренутне постојеће србске државе).

И она се мора припремати за овакве (очекиване и тешке за избећи) ситуације.
Ускоро се може много тога променити у нашој и хрватској судбини, и то једном за свагда – само ако се наши крвници усуде да силом пређу (макар један корак) границу Републике Србске.

Дочекаће их оно што су одавно заслужили и неким чудом успели да избегну.

Уосталом, увериће се и сами у то. Само ако се преваре и крену на Србе…

Дај Боже да нисмо у праву, ни ја ни он....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#7

Zdravlje i sreca nek prate babine muslimane nase saveznike!Fikret Abdić BABO: RS i Dodik uz sebe imaju 20.000 kladuščana!

http://www.bh-info.com/2016/08/30/fikret...laduscana/
Одговори
#8

Trebalo bi (al nema ko) da se organizuje miting podrške referendumu srpskom narodu s'one strane Drine.
Одговори
#9

(01-09-2016, 08:48 PM)Mekenzi Пише:  Trebalo bi (al nema ko) da se organizuje miting podrške referendumu srpskom narodu s'one strane Drine.

Како "нема ко", неће ваљда нео-хабзбургованац Крмнад Чварак или Панонски гов*нар, како оно беше "Ал'се некад добро јело"!

Срећом туна је Бошко-библиотекар са онијех 4,5% Срба, шаке сиромаха, па каже:


С'друге стране, ми не верујемо много у митинговање Новосрбијице, ми верујемо само и једино у

П У Ч,

насилну смену власти, и васпостављање Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског у персоналној унији са Русијом!

Паметном ваљда доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#10

(01-09-2016, 10:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-09-2016, 08:48 PM)Mekenzi Пише:  Trebalo bi (al nema ko) da se organizuje miting podrške referendumu srpskom narodu s'one strane Drine.

Како "нема ко", неће ваљда нео-хабзбургованац Крмнад Чварак или Панонски гов*нар, како оно беше "Ал'се некад добро јело"!

Срећом туна је Бошко-библиотекар са онијех 4,5% Срба, шаке сиромаха, па каже:


С'друге стране, ми не верујемо много у митинговање Новосрбијице, ми верујемо само и једино у

П У Ч,

насилну смену власти, и васпостављање Соједињеног Војно-Крајишког Краљевства Сербског у персоналној унији са Русијом!

Паметном ваљда доста!

Mi vidosmo konferenciju za novinare.

Nas ođe zanima,

Đe Boško bibliotekar

Konkretno, javno, međ narodom organizuje neki protest podrške referendumu..

Drugo,

Turci probaše

P U Č,

Pa im nije uspelo.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#11

(01-09-2016, 10:15 PM)Mekenzi Пише:  Turci probaše

P U Č,

Pa im nije uspelo.

Ђе сви Турци ту и ћорави Мујо, а унас Срба, шаке сиромаха, зна се пут, радије УСКА СТАЗА, а то је ПУТ СВЕТОСАВСКИ!

Паметном доста!

Међутим!

Најновија србска историја јасно показује и доказује:

Издаја свога народа, ма где он био (и каки је да је, прим. ПРОСВЕТАР), у име виших државих интереса се не исплати; онај ко такву издају учини, убрзо заврши трагично.

Слободан Милошевић ( у народу познатији под именом титића без покрића. Прим. ПРОСВЕТАР) је 1994.г., рекао Републици СрБској "не" и увео јој санкције јер није хтела да пристане на тадашњи ултиматум земаља Трулежног Запада.

Образлажући поступак себе и својих најближих сарадника из државног врха Србије, он је у писму тадашњем председнику Републике Србске, Радовану Караџићу, поручио да Срби у Србији нису таоци Срба који живе западно од Дрине.

Милошевић је свој живот завршио трагично у Хагу, где му се судило, од стране међународне заједнице, за наводне србске злочине учињене над несрбским становницима, на територији некадашње СФР Шугославије.

Међутим!

Пре тога је био на Видовдан 2001-е, као најгори криминалац, срамно илегално изручен, том истом Хашком трибуналу.

Изручила га је тадашња Влада Србије правдајући се да је то у србском националном интересу, на челу са ондашњим квази-србским премијером Зораном Ђинђићем, којег су опет убили, 12.марта 2003.г., људи који су му и помогли да 5.октобра са власти збаци титића без покрића, Слободана Милошевића.

Првог септембра, председник и премијер Србије, Александар Вучић и Томислав Николић су разговарали са званичницима Републике Србске, и нису им пружили подршку око референдума у вези Дана Републике Србске (који је 9. јануара на празник Светога Архиђакона Стефана Првомученика) али нису хтели ни да утичу на њихов став.

У стилу са својом политиком "две столице" одбили су да пруже јасну и недвосмислену подршку народу Републике Србске и ако су све србске странке (и које су на власти и које су у опозицији, сем Чеде мандова и Крмнада Чварка) сложне да Дан Републике Србске не треба мењати због ултиматума потурица-перигуза избосне и Трулежног Запада, у којем се тражи да Дан Србске не буде на Православни Празник.

Шта ће се даље дешавати у вези референдума у Србској, то ћемо убрзо сазнати; али не треба ни дуго чекати каква ће даља бити судбина србског премијера и председника, пошто се показало, макар у историји Србије, да се издаја наспрам сопственог народа не исплати за оне који су је, скривајући се иза свога народа, починили мислећи да чине мудар државнички потез.

Па каже:

ДОДИК:

Референдум ће се одржати!

РУСКИ АМБАСАДОР у БиХ:

Верујем; биће референдума!

Паметном доста!

(01-09-2016, 04:17 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  По нашем скромном мишљењу сценарио је следећи:

1.
Оспорити Референдум и Крсну Славу Републике Србске.

2.
Испровоцирати сукоб са потурицама који ће прерасти у војни судар и мали рат.

3.
Муњевит војни удар такозване "хрватске" на истурене положаје Бањалуке, Мркоњић-града и Брчког, под изговором "мирнодопске стабилизације" у региону и "раздвајања" сукобљених страна, што ће војничким језиком значити одсецање крајишког дела Србске од остатка земље и тиме увод у њено утапање у муслиманску државицу на Балкану.

Бакир Измет-беговић увелико се спрема за рат Србима у Републици Србској што се види из поверљиве обавештајне документације!

Каже да Измет-беговић са својим сарадницима увелико разрађује стратегију за „финални обрачун са Србима“ и већ „више од шест месеци тајно наоружава специјалне јединице полиције Муслиманско-хрватске федерације“.

Такође, лист наводи да се Иземт-беговић прошле недеље у Сарајеву отворено похвалио западним дипломатама бројем наоружаних специјалаца!

– Бакир је на три западне дипломатске адресе реферисао да је спреман за отворени сукоб са Србима.

Дословце је рекао:

Имам дупло више људи под оружјем од Срба, могу да их прегазим и да за недељу дана уђем у Бањалуку – преноси извор „Информера“.

[Слика: giphy.gif]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#12

Код иоле реалане особе Вучић је изгубио повјерење, још када је хапсио МИшковића и осталих 11, а није ухапсио Додика. Данас Вучић изјављује да су Додик и он пријатељи. Пазите знате ко вам је пријатељ. По чему они могу бити пријатељи. Додик је криминалац
Одговори
#13

(01-09-2016, 11:50 PM)luka.luke Пише:  Код иоле реалане особе Вучић је изгубио повјерење, још када је хапсио МИшковића и осталих 11, а није ухапсио Додика. Данас Вучић изјављује да су Додик и он пријатељи. Пазите знате ко вам је пријатељ. По чему они могу бити пријатељи. Додик је криминалац

Опаааа....лакше мало са тим бацањем каменице "криминалац"!

Послушајде ти ово пре него што судиш и осуђујеш, па каже:


НЕСВЕТИ А СВЕТИ!


Размислимо колико је ИСТИНИТ и ЈАК наслов ове књиге Архимандрита Тихона, иначе Духовника Владимира Владимировича Путина!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#14

(02-09-2016, 06:06 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(01-09-2016, 11:50 PM)luka.luke Пише:  Код иоле реалане особе Вучић је изгубио повјерење, још када је хапсио МИшковића и осталих 11, а није ухапсио Додика. Данас Вучић изјављује да су Додик и он пријатељи. Пазите знате ко вам је пријатељ. По чему они могу бити пријатељи. Додик је криминалац

Опаааа....лакше мало са тим бацањем каменице "криминалац"!

Није криминалац, он је невина девојка! Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним