Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

УБИСТВА СА ПОЛИТИЧКОМ ПОЗАДИНОМ
#1

СРПСКИ ЛИБЕРАЛНИ САВЕТ
УЗУН.МИРКОВА 3а
11 000 БЕОГРАД
E-Mejl: sls.seobe@hotmail.com

СЛС потсећа надлежне органе да постоји и велики број убистава са политичком позадином за које је одговорна Титова тајна полиција, а која су до данашњег дана неразјашњена и то.


1. Потпуковник Синиша Оцокољић Пазарац, командант Млавског корпуса, киднапован у Аустрији 16. октобра 1954, пребачан у Југославију и убијен у Београду, у затвору, без суда.

2. Капетан Андрија Андра Лончарић, официр за везу између Драже и југословенске владе у Каиру. Одлежао је 14 година робије у земљи, па је емигрирао. Убијен је у Паризу, 6. марта 1969. године.

3. Поручник Бора Благојевић, командир Штабне чете Дринског корпуса. После рата држао ресторан ''Сарајево'' у Бриселу. Убијен пред улазом у свој стан, 8. марта 1975. године. Бора је био одликован Карађорђевом звездом са мачевима и Сребрном и Златном медаљом Милоша Обилића за храброст.

4. Петар Љ. Валић, новинар, током рата уредник дневног листа ''Видовдан'', издање Шумадијске групе корпуса, као и истог листа у издању 2. равногорског корпуса. Такође уредник ''Гласа Опленца'', листа Горске гарде, као и ''Шумадије'', листа Шумадијске групе корпуса. Користио је псеудониме ''Слободан Небојшић'' и ''Пјер''. У емиграцији је уређивао лист ''Васкрс Србије''. Убијен је 13. маја 1976. у Бриселу.

5. Миодраг Бошковић, четник После рата власник хотела ''Бошко'' у Бриселу и предсседник удружења ''Привредник''. Убијен је у свом хотелу, 6. августа 1976. године. Заједно са њим убијен је и студент Урош Милићевић.

6. Богдан Мамула, припадник Организације српских четника ''Равна Гора, убијен у ноћи између 17. и 18. августа 1977. у Гери, САД, приликом повратка кући.

7. Раде Панић, припадник Организације српских четника ''Равна Гора'', убијен 28. августа 1977, бомбом подметнутом у његову гаражу, у Торонту, Канада. Од исте експлозије гину и Петар Буњевац и Петар Кљајић.

8. Ратко Обрадовић, љотићевац, 17. априла 1967, Минхен.

9. Јаков Љотић, 8. јула 1974, Минхен.

10. Сава Чубриловић, дописник листа ''Српска борба'', који је излазио у Чикагу, из Шведске, 15. децембра 1969, у Нејсу, Шведска.

11. Драгиша Кашиковић, правник, технички уредник листа ''Слобода'', органа СНО за Америку, и Иванка Милошевић, његова деветогодишња поћерка, 19. јуна 1977, Чикаго.

12. Др Михајло Наумовић, уредник листа ''Слобода'', 16. јануара 1978, у Чикагу (сурвали су му ауто у реку, са моста).

13. Борислав Васиљевић, спикер српског радија у Гери, САД, убијен 16. децембра 1978, у својим колима, при повратку кући.

14. Душан Седлар, председник СНО у Немачкој и одговорни уредник ''Белог орла'', гласила СНО у Немачкој, убијен 17. априла 1980, у 9,30 пре подне, на сто метара од свог стана.

15. Митар Бошковић, убијен јуна 1981.

16. Јован Царичић, стар 63 године, бивши председник Слободне српске православне општине у Бечу. Убијен у дворишту своје куће, ноћи између 23. и 24. децембра 1981, о чему су аустријске новине писале већ истог дана. Такође, овде пише да је новинар ''Шпигла'' Ханс Петер Рулман у то време објавио документовани чланак о убиствима политичких емиграната од стране Титове полиције.

17. Деветог марта 1986. године, на једном паркиталишту у Јужном Чикагу, америчка полиција проналази аутомобил нетсалог Србина капетана бивше ЈВуО Боривоја Манића 1914-1986. године. На први оглед све је изгледало уобичајено.Аутомобил је прописно паркиран и закључан. Међутим чувари реда када су отворили Манићев гепек имали су шта да виде, призор достојан сцена из филмова страве и ужаса.Делови Манићевог тијела били су разбацани искасапљени по целом гепеку.Ко је могао да на такав начин искасапи старца од 72 године, само злогласна УДБА!!!


Позивамо надлежне органе Србије , као и господина Вучића да се споменута убиства решавају и јер невидимо разлог да она до данашнјег дана остану тајна како за правду тако и за јавност.


За Српски либерални савет

ген. сек. А. Недић


П.С. ДОПИС ЈЕ ПОСЛАТ СВИМ НАДЛЕЖНИМ ОРГАНИМА СРБИЈЕ, ПОЛИТИЧКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА, ТАКО И СРЕТСТВИМА ИНФОРМИСАЊА

http://www.generalmihailovich.com/2016/0...-post.html

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#2

KRVAVI ARHIVI TAJNIH SLUŽBI - Saradnici DB likvidirali čak 130 političara

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/rep...politicara

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#3

Даће Бог и Света Мати,
да се једном све поврати,
удбашке протуве проклете,
Четници ће да се освете!!! ✞✞✞[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним