Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ У ЦГ 16. ОКТОБРА 2016.

Па, преварио те осећај . И Мекензијаа, такође.
Зар сте ви слепи код очију да не видите да је бивши Миломир изгубио изборе?! Вама ови Вучићеви медији, могу све да продају.
Још ако се испостави да тзв СД нису прешле цензус, ДПС ни са мањинама нема 41.
Сад су преговори како Миломир и фамилија могу да добију имунитет. Све остало је очигледно. Опасно би било да опозиција изгуби стрпљење, јер ови гангстери су јако уплашени и могу да се дохвате оружја, а то увек одведе ко зна куда.
Написао сам горе да ДПС остаје на власти, али без Мила. Међутим, изгледа да немају ни то.
Одговори

Имам неки осећај да ће на крају победити ипак Мило. Не знам зашто.
Одговори

Мислим да преговори са Шиптарима уопште неће ићи тако глатко како се очекује а ни са муслиманима. Мило је више пута преварио шиптаре за општине са шиптарском већином а да ли је опозиција спремна да испуни шиптарске захтеве????

Срби су били сасвим неспремни за оно што се десило кад је отишао Тито.

Шта после Мила?

Шта то српска опозиција нуди Србима у ЦГ сем "демократских промена"???

Кад погледам опозицију и Курта и Мурта, од четничких војвода до баштиника Секуле Дрљевића

Сви ће они бити спремни против Срба у датом се тренутку окренути против Српства!

Што се тиче опозције немам поверења ни мало, иста је то опозиција која је признала лажни референдум 2006 године.

"ЗЛО СЕ ТРПИ О СТРАХА ГОРЕГ"-ЊЕГОШ

Немој после Мила да буде да се нисмо огрешили?
Одговори

Па Српска владавање је нудила ништа Србима за последни 150 година.

Ви буквално сте водити анти-Српску политико толико друго, да ви и незнаде шта је Српска политика и шта је Српски интерест, зашто га немате.

А војска је ту анти-Српску политику кумовала за те 150 година.
Одговори

Подгорица јуче.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(19-10-2016, 07:39 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па Српска владавање је нудила ништа Србима за последни 150 година.

Ви буквално сте водити анти-Српску политико толико друго, да ви и незнаде шта је Српска политика и шта је Српски интерест, зашто га немате.

Да ли сте Ви можда Александар Други Карађорђевић, Његово Краљевско Величанство - престолонаследник?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(20-10-2016, 07:21 AM)Vlad Alekš Пише:  
(19-10-2016, 07:39 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па Српска владавање је нудила ништа Србима за последни 150 година.

Да ли сте Ви можда Александар Други Карађорђевић, Његово Краљевско Величанство - престолонаследник?

To je njegova stvar, stavio je korisnicko ime i to je dovoljno!!!

Синђелић: Не да нисам на дан Милових избора био у Црној Гори, него тамо нисам био још од 2002.

- Да сам у бекству и све остале информације које се пласирају о мени, видео сам на интернету, и насмејао се на све то. Нисам у бекству, налазим се овде у Србији, у Београду, где се бавим пословима обезбеђења и штампањем мајица – рекао нам је Синђелић и додао да српска полиција има његову адресу на којој може да га нађе.

Синђелић, такође, тврди да он на дан параламентарних избора у Црној Гори није ни био у тој земљи.

- Ја сам последњи пут у Црној Гори био 2002. године. Све то је њихова пропаганда.

[Слика: aleksandar-sindelic.jpg]
Александар Синђелић

На питање зашто га онда тужилаштво Црне Горе сумњичи да је био један од организатора покушаја терористичког напада, Синђелић објашњава:

- Ја сам те 2002. године био у обезбеђењу неких људи у Црној Гори, а неке од тих особа су били и Милови људи. Када сам схватио да се они баве криминалним радњама, престао да радим за њих иако су они инсистирали да наставим. Могуће је да су нешто уклапали и да су ме умешали у то због моје прошлости, јер сам тамо непожељан.

Синђелић наводи да Дикић има здравствених проблема и да је тим поводом највероватније био у Црној Гори.

- Мислим да има неких проблема са канцером. Веома је болестан. Он се само нашао у Црној Гори и они су га привели - каже он.

Синђелић наводи да Братислава Дикића познаје, али да нису пријатељи, као и то да у Црну Гору није могао да отпутује због личних обавеза.

- Ја господина познајем, али немамо пријатељске односе. Такође, не знам ни људе који су ухапшени заједно са њим. Знам само да су то људи који су отишли доле да подрже нашу браћу и да нису отишли доле да праве проблеме – наводи Синђелић и додаје да он није имао средства да организује људе како би отишли у Црну Гору.

Подсетимо, по налогу Специјалног тужилаштва у предизборној ноћи ухапшено је 20 држављана Србије, међу којима и Дикић.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Владо, читај између редова. Пусти сад Синђелића. Он је небитан у овој причи.
Нова информација је да ће Миломир ухапсити Андрију Мандића. Вучић прстом неће мрднути. У питању је наставак силовања српског народа.
Морам да кажем, ма како то звучало, да ће ситуација у Црној Гори тешко бити решена демократским путем. Односно, тешко ће бити решена само демократским путем.
У Андријевици је народ листтиће и за парламент и за локалне изборе убацивао у исту кутију. Ако се тамо понове избори, ДПС губи још два мандата, а Марионетски СД не прелази цензус. Дакле, ДПС губи изборе, али силом ће држати власт, зато што ће га Американци подржати . Геополитички процес није завршен, а на самом је крају.
Са друге стране, опозиција је на корак од освајања власти и то на изборима. То је врло тешка ситуација и лако може да ескалира , можда не у рат, али у неку врсту грађанске непослушности и слично,што доводи до велике дестабилизације,не само Црне Горе, него региона уопште.
Одговори

(19-10-2016, 07:28 PM)Капетан Пише:  Мислим да преговори са Шиптарима уопште неће ићи тако глатко како се очекује а ни са муслиманима. Мило је више пута преварио шиптаре за општине са шиптарском већином а да ли је опозиција спремна да испуни шиптарске захтеве????

Срби су били сасвим неспремни за оно што се десило кад је отишао Тито.

Шта после Мила?

Шта то српска опозиција нуди Србима у ЦГ сем "демократских промена"???

Кад погледам опозицију и Курта и Мурта, од четничких војвода до баштиника Секуле Дрљевића

Сви ће они бити спремни против Срба у датом се тренутку окренути против Српства!

Што се тиче опозције немам поверења ни мало, иста је то опозиција која је признала лажни референдум 2006 године.

"ЗЛО СЕ ТРПИ О СТРАХА ГОРЕГ"-ЊЕГОШ

Немој после Мила да буде да се нисмо огрешили?

Истина,доле има много мање Срба него што многи Срби мисле !
Одговори

Очигледно ако је имао здравствене проблеме и то око рака, онда је логично да је ошао у Црно Гори, зашто се тамо бави са наркотиком. У овом случај уље од Марихане.

Ви сте прававац Српске Лингвистике и граматике?
Одговори

Кренуо је Вучић да вади компањона . Сад ће да крене прича о ФСБ и сличне глупости. Ево и Чедица се наставља на Вучића и тражи да се све утврди.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним