Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Потурице ни данас, у 2013. не знају шта су...

...у толикој мери да њихова квази-држава мора вршити пропагандну едукацију у сврху по њима "правилног" изјашњавања на попису, а у ту сврху користе чак и децу. Јад и б(иј)еда.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ма они су бошњаци, муслимани и знају они како се представљају.

Проблем је што многи од нас МИСЛЕ да су они Срби - НИСУ!

То што су пореклом Срби, мачку о реп. И андрија артуковић и много ко је крвно Србин! Али то наравно НИЈЕ НИ БЛИЗУ ДОВОЉНО за Србина! Унутар теорија расиста, то би било довољно - КРВ. Али то су расистичке глупости, иоле реалном и нормалном човеку СУЛУДЕ!

Значи кад ти неко каже да је будала, немој се трудити да га убедиш да је паметан, јер није. Када крвни Србин каже да је досељени Словен, а не Илир, остави то тако... слагао га неко...

Кхм, можда пример није леп. А ево другог, када ти монтенегрин каже да није Србин - јасно као дан. Има ли потребе да онога кога су енглези слагали, јер није Подобан за Истину, неко убеђује у супротно?

Дал ће бити ефекта и разлога?
Како ономе ко је неспособан за Истину, а врло лепљив за лажи, објаснити ко је? Силом? Ха ха, оће то у стриповима...

Да не говоримо о ругала се коза овци. Сви које су англези лагали (и слагали) су исти...

Загор Те Неј!
Одговори

Молио бих те да не скрећеш тему, о Илирству Срба имаш где можеш да изнесеш доказе, а пошто их немаш, замолио бих те да не трујеш ову тему.

Ова кампања није спроведена ради оних који би се изјашњавали као Срби исламске вере, наравно да таквих скоро и да нема, него што и у њиховом, исламском табору постоји екстремистичка струја која жели да се изјасни као "Босанци", па се плаше да ако се половина потурица изјасни као Босанци а друга половина као "Бошњаци", испашће Срби већина у БиХ. Тога се они плаше највише, што ми знамо ко смо, да нисмо ни Илири, ни ови ни они, него Срби.

Одговори

(21-09-2013, 01:53 PM)Громовник Пише:  ...
замолио бих те да не трујеш ову тему.
...
Ех кад би ти са твојим огромним знањем заобишао неке теме, где си 500 пута показао...
Нема везе, не тролујем, него ПРИМЕР.

Хвала што ми објасни за бошњаке и босанце и њихове страхове. Све ће то тито-брито да упегла. Нема разлога да се брину, јер су сасвим довољно учинили, одричући се Вере и Рода!

А да ће они бити Илири, немој да сумњаш. Газда брито ради на томен...

И што ме ова тема подсећа на Мањачину о богумилима.
Срби се "одрекоше" (у име њих брито историЋари) Илирства, а све ове измишљотине се лепе на Илирство, ки мува на г...о.

Дугорочан рад даје резултате.

Ипак, можда је зарибало нешто на релацији брито-илира и муџахедина, то је то.
Одговори

Interesantno razmišljanje ...
Neverovatno, uopste nismo to primetili. Do sada !

Dakle, MUSLIMANI ...

Oni nisu sretni u Gazi

Oni nisu sretni u Libiji

Oni nisu sretni u Maroku

Oni nisu sretni u Tunisu

Oni nisu sretni u Jemenu

Oni nisu sretni u Iraku

Oni nisu sretni u Iranu

Oni nisu sretni u Pakistanu

Oni nisu sretni u Afganistanu

Oni nisu sretni u Siriji

Oni nisu sretni u Libanonu

Oni nisu sretni u Bahreinu ...

Dakle, gdje su sretni ?

Sretni su u Njemačkoj
Sretni su u Francuskoj
Sretni su u Engleskoj
Sretni su u Izraelu
Sretni su u Nizozemskoj
Sretni su u Belgiji
Sretni su u Španiji
Sretni su u Italiji
Sretni su u Australiji
Sretni su u SAD-u
Sretni su u Kanadi
Sretni su u Švedskoj
Sretni su u Norveškoj
Sretni su u Austriji
Sretni su u Švicarskoj

Sretni su čak i u Sloveniji ....

Ukratko, oni su sretni u svim državama, koje nisu muslimanske.

A koga krive za svoju nesreću?

Ne Islam.
Ne njihovo vodstvo.
Ne sami sebe.

Oni krive države u kojima su sretni !

I žele ih promijeniti, da budu kao države iz kojih su došli, jer u njima nisu bili sretni.

Interesantno razmišljanje ...
Neverovatno, uopste nismo to primetili. Do sada !

Dakle, MUSLIMANI ...

Oni nisu sretni u Gazi

Oni nisu sretni u Libiji

Oni nisu sretni u Maroku

Oni nisu sretni u Tunisu

Oni nisu sretni u Jemenu

Oni nisu sretni u Iraku

Oni nisu sretni u Iranu

Oni nisu sretni u Pakistanu

Oni nisu sretni u Afganistanu

Oni nisu sretni u Siriji

Oni nisu sretni u Libanonu

Oni nisu sretni u Bahreinu ...

Dakle, gdje su sretni ?

Sretni su u Njemačkoj
Sretni su u Francuskoj
Sretni su u Engleskoj
Sretni su u Izraelu
Sretni su u Nizozemskoj
Sretni su u Belgiji
Sretni su u Španiji
Sretni su u Italiji
Sretni su u Australiji
Sretni su u SAD-u
Sretni su u Kanadi
Sretni su u Švedskoj
Sretni su u Norveškoj
Sretni su u Austriji
Sretni su u Švicarskoj

Sretni su čak i u Sloveniji ....

Ukratko, oni su sretni u svim državama, koje nisu muslimanske.

A koga krive za svoju nesreću?

Ne Islam.
Ne njihovo vodstvo.
Ne sami sebe.

Oni krive države u kojima su sretni !

I žele ih promijeniti, da budu kao države iz kojih su došli, jer u njima nisu bili sretni.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(21-09-2013, 01:53 PM)Громовник Пише:  Ова кампања није спроведена ради оних који би се изјашњавали као Срби исламске вере, наравно да таквих скоро и да нема, него што и у њиховом, исламском табору постоји екстремистичка струја која жели да се изјасни као "Босанци", па се плаше да ако се половина потурица изјасни као Босанци а друга половина као "Бошњаци", испашће Срби већина у БиХ. Тога се они плаше највише, што ми знамо ко смо, да нисмо ни Илири, ни ови ни они, него Срби.

Стварно,мислио сам да се зезају кад сам покушо пре више година неку дискусију са њима на њиховом Авазу.
Пошто у моје време није било "Бошњака"него само Босанаца ,људи из Босне,'тели да ме линчују кад рекох Босанци.
"Виђу врага су седам бињиша" ,сад 'оће да буду и једно и друго а јадници ,изгубили бусолу,па не знају више шта су.
А ту рекламу са клинцима сам видео.
Јадна деца.
Одговори

Некада јесу били део српског народа пошто је средњевековна Босна била српска држава али то је оно што је било данас су Срби само они који претежно живе у Републици Српској и понека општина у Федеарацији.Остало је заношење и маштање,као и оно за Хрвате који су тобоже Срби католици,мислим јесте то тачно,најмање 50% свих Хрвата јесу српског порекла али то данас није релевантно..
Одговори

(21-09-2013, 01:53 PM)Громовник Пише:  ...
Тога се они плаше највише, што ми знамо ко смо, да нисмо ни Илири, ни ови ни они, него Срби.
Илири, Трачани су страни/стари назив за Србе. Значи ми смо одувек били Срби.
И преци муслимана и тога су такође били Срби...

Једина је разлика што смо ми од Светога Саве Српскога - Срби, што ПОДРАЗУМЕВА И Православни!

Свети Сава је Увидео да само такви, као Православни Срби, можемо опстати као (Дичан) Народ, између римокатолика и разних јеретика, али и Бугара, који су имали Царевину пре нас. Бугара који су такође кореном Срби.

Значи ми јесмо Срби (ако смо Православни - друго су маште...), а преци су нам били: Илири, Трачани, Аутаријати, Пелазги, Пеони, Межани, бла, бла, бла.

Ово порекло нас Срба и не би било важно, јер смо као Нов Народ, Крштењем скинули старо многобожачко тело са свим гресима предака, али је важно само из разлога да нас не праве ДОЂОШИМА!

Иначе само Илирско порекло Срба њима и не смета, али им као сатанама, СМЕТА Православље Срба!

Зато ће лако бошњаци добити Илирство, као Беси, итд. Једина сметња су шиптари који су добили Илирство од међународне историЋарске здружбе раније - па да не кваре планове (завјере).

А да су иоле привржени старима, који су одбацили старе празноверице и Прихватили Господа, не би бошњацима нико бранио да дођу под Српске скуте. Али, нема од тога ништа. Као и крватима, монтенегринима, македонцовима, следи им лутање од недрага до бестрага...

Практично једини Народ уз Србе у Југославији (а не крвно Срби), су били Словенци, потомци једног другачијег Словенског Народа од Илира, Трачана,... Па су зато и били доста другачији од разних одрода.
Одговори

(22-09-2013, 06:00 PM)Лепи Бора Пише:  Илири, Трачани су страни/стари назив за Србе. Значи ми смо одувек били Срби.

Контрадикторан си сам себи. Ако смо одувек били Срби, онда нема потребе да се називамо Илирима нити Трачанима, ни сами, ни од стране других, који су нас одувек звали Србима/Сербима/Сервоима.

Одговори

(22-09-2013, 06:35 PM)Громовник Пише:  ...
Контрадикторан си сам себи. Ако смо одувек били Срби, онда нема потребе да се називамо Илирима нити Трачанима, ни сами, ни од стране других, који су нас одувек звали Србима/Сербима/Сервоима.

Био би ти ту у праву, да није уобичајено да сами Срби себе сматрају неким досељеницима. Па се онда стављају у улогу странаца који су одувек Србе звали нпр. Илири. А ја бих да направим ипак разлику између Срба пре Светог Саве и Срба после.

Можда је у том "светлу" правилније Србе пре Светог Саве звати Расима, него ли Илирима, мада опет је Илирска територија шира... тј. више Рашана обухвата. Све једно, једини смисао је да не могу на тој бази ИСТЕРИВАТИ нас Србе са МИЛЕНИЈУМСКИХ ОГЊИШТА!

А сваки народ нек нас зове како хоће, ако нас не нападне. А ја баш да убеђујем цео свет да наше претке зову Срби (Раси), уместо Илири, Трачани, Межани,... не бих пробао.

Ово Словени - сервуси - сервилни, је КОМПЛЕКС латина и германа, јер увек је "Расан" значио добре сорте! Па џумаре мало да ликују кевћу глупости...

Мада кад видим каквих сервуса све нема од Срба на политичкој сцени, да ти се повраћа.

А најбољи су шиптарчине!
Причају да су нас Србе довезли Руси на тенковима Т-34 1944. године!
Па кажу: "А тако ми бога, мрш у Русију!"
Они су сигурни да је то тако...

Свак суди о другом по себи, тако и латини, германи, шиптари, европци, муслимани (пардон бошањци...), итд...

Заборавих, ЗНАЈУ потурице шта су, немој да гајите илузије да не знају.
Али тешко је ићи родитељима, традицији у рикверц...
Одговори

Pre Svetog Save smo imali Druide kao nasa sabraca Kelti-mene to uopste ne tangira.
Imali smo razne Bogove za razne rabote,takodje me ne smeta.
Boro,ne znam iz kog si kraja Zemlje al videces,bilo gde da odes u "seoske/tradicionalne"sredine
da jos uvek postoje rituali prehriscanski-(najpoznatiji je Krsna slava,koja naravno nema veza sa lokacijom).
Ne mozemo da kazemo da Vlastimir+Vlasimirovici il Dragomirovici,i ostali nisu bili Srbi.
Zeznuli smo se u ne tako davno vreme=ko nije Pravoslavan-nije Srbin.

Darko,verovatno si video u ,sada vec arhivi,patriotske pesme Srba muslimana-mene odusevile ,neke su vrlo dirljive.
Mnogi danasnji muslimani izmisljaju razne kerefeke jer im to pogadja direktno njihov djep=ako je sve mirno u zemlji Bosni onda postaju izlisni.
Regul je dao dobru sliku gore a ovi "nasi"su jadnici jer negiraju svoje poreklo.
Одговори

(23-09-2013, 11:10 AM)Voja Пише:  ...
Boro,ne znam iz kog si kraja Zemlje al videces,bilo gde da odes u "seoske/tradicionalne"sredine
da jos uvek postoje rituali prehriscanski-(najpoznatiji je Krsna slava,koja naravno nema veza sa lokacijom).
Ne mozemo da kazemo da Vlastimir+Vlasimirovici il Dragomirovici,i ostali nisu bili Srbi.
Zeznuli smo se u ne tako davno vreme=ko nije Pravoslavan-nije Srbin.
...

Ту се Војо не слажем са вама (не у свему).
Слава у Срба, није пагански обичај, већ Хришћански. То што је постојала у неком другом облику (али истој суштини, молитва за претке и потомке), не значи да је била нешто лоше, или боље рећи: Таман посла да је цео живот наших старих био лош! Али, пијанке посвећене демонима и Молитва и Угошћавање сиротиње, ипак се суштински разликују по НАЧИНУ, не по циљу.

А НАЧИН је једно од Хришћанских Светих Богооткрића.

Џабе је било, "србије, која би настала на зверствима"... нпр.

Што се тиче оних Српских Племена што сте набројали (беше Срби око Солуна?), наравно да су они били и остали Срби, јер су Крштени.

Нисам спреман да се сложим са вама, али ни са Војводом Војиславом, ни око става: "Србин је Србин, без обзира на Веру."

Није, Србин је само Православан србин.

Најбољи и најгори пример је Краљ Александар, који направи религијску уравниловку разних "срба" (масонска фора...) и отера наш Народ тим "југословенством" у ТРАГЕДИЈУ!

Или како ви мислите да неког муслимана, римокатолика, атеисту убедите да је србин? Ми само можемо да жалимо за заблуделим братом, али то је ЊЕГОВ СТАВ И ПРОБЛЕМ, који ОН мора решити!

Као што и "срби" муслимани морају сами решити ко су!

Да је Краљ Александар, одржао да је Краљ Православних у Православној Држави (која не би наравно малтретирала остале јер је Православна), сигурно је да би многа наша заблудела браћа, била враћена на Пут Светога Саве и тако оформили Јаку Српску Државу! А не ТРАГИЧНУ ЛУДНИЦУ југославију, која уништи пре свега Српски Народ, а подгоји монструме од "браће".

Зато, немамо више право да се играмо са Ставом Светог Саве и тако ружимо Бога. Ваљда нам је довољно Бог Показао ругло наших заблуда? Ако би наставили да се тако играмо - неста Срба, што би остали неки тамо Илири - мачку о реп...

Наравно да Краљ Александар и (пре свега) Петар, нису били узрок тог лудила, они су ПЛАЋАЛИ данак лудилу обреновића, који су нас први раскоренили: латинизовали, одгурали од Руса и обездушили...

Али нису (поготову Александар) били зрели и дорасли пре тешким временима, већ су са сломом Царске Русије кренули још више низбрдо, уместо да Носе Барјак Православне Државе.

Укратко, није толики проблем што потурице не знају шта су, знају они довољно.

Проблем је што ми Срби, не знамо ко смо, много већи проблем.
Одговори

(23-09-2013, 11:46 AM)Лепи Бора Пише:  Србин је само Православан србин.

Ма ти си Богом дан да одређујеш ко је Србин а ко није Кез

И опет си, по ко зна који пут контрадикторан сам себи, ако је Србин само Православан Србин, онда Срби никако не могу бити Илири, из простог разлога што су живели пре појаве Православља.

(22-09-2013, 12:54 AM)Сербство Пише:  
(21-09-2013, 01:53 PM)Громовник Пише:  Тога се они плаше највише, што ми знамо ко смо, да нисмо ни Илири, ни ови ни они, него Срби.
Прилог из твог поста не указује на то http://www.youtube.com/watch?v=IwWpSwMvHCg

?

Одговори

(23-09-2013, 01:14 PM)Громовник Пише:  
(23-09-2013, 11:46 AM)Лепи Бора Пише:  Србин је само Православан србин.

Ма ти си Богом дан да одређујеш ко је Србин а ко није Кез
...

Јер сам ја то тако дефинисао, или Свети Сава?

И које контрадикције?
Шта сад да одконтрадиктујем?
Оћоравих на овом екранском ђубрету.

Поздрав!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним